Fransk webside gir Mossad skylden for «Frankrike’s 9-11»

Vi husker at noen hadde satt opp Anders B. Breivik sin fake Facebook konto som 'kristen'. Mest sannsynlig var han Mossad, sendt ut av Sannhedrin for å skape dissens mot muslimer, og for jøder. Vi vet han var sionist, og mest sannsynlig Mosad-Sayanim.
Vi husker at noen hadde satt opp Anders B. Breivik sin fake Facebook konto som ‘kristen’. Mest sannsynlig var han Mossad, sendt ut av Sannhedrin for å skape dissens mot muslimer, og for jøder. Vi vet han var sionist, og mest sannsynlig Mosad-Sayanim.

Markedsfører dette falsk flagg som et angrep på våre «friheter» – mens det faktisk en unnskyldning for å fjerne dem. Splitt og hersk. En fransk forfatter ser Charlie Hebdo skytingen for hva det er, et knep for mobilisere kristne mot muslimer.

«Illuminati jødiske bankkartell er ansvarlig for tilstrømningen av muslimske innvandrere i Europa og deretter hisse de opp for indre friksjon. Nedenfor er et eksempel på ekte «ytringsfrihet» som de ønsker å undertrykke.» – Henry Makow.

«Dette er en falsk flagg av verste slag. En falsk flagg begått av Mossad-agenter som uten tvil vil bli befridd for å dra til Israel eller trolig drept. I alle fall er det sikkert at politiet aldri vil fange dem levende, slik at folk vil vet aldri hvem som planlagte et massemord. «

islamists Der har vi det, for et angrep mobilisere Frankrike til den jødiske sak, for å gjøre folk indignert og for media å blåse på glørne. Dette angrepet treffer i hjertet av den jødiske overlegenhets satirisk organ, Charlie Hebdo.

Der har vi det! Skrekk og gru! Vi lever i slike sataniske tider. Terrorangrep er bare nødt til å formere seg slik at makthaverne kan innføre ekstreme frihetsberøvende tiltak, alle med folks sjokkerte samtykke. De er sydd med en usynlig tråd. Det er så åpenbart at noen som er bare litt bevisste kan ikke annet enn å falle i fellen.

breivik 4Dette er en falsk flagg av verste slag. En falsk flagg begått av Mossad-agenter som vil uten tvil bli befridd til Israel eller trolig drept. I alle fall er det sikkert at politiet aldri vil fange dem levende, slik at folk aldri vil vite hvem som har planlagt at massemord. De vil bare vite hva de med makten (de supremacist maktheverne) vil at de skal vite. Vær forberedt på et angrep av sionistisk propaganda på nasjonalt nivå. Frankrike ventet på sitt 9/11, hun nå endelig fått det …

Ikke glem at de har åndelig forberedt dette i flere uker allerede. Siden angrepet på det jødiske museum i Brussel, innbrudd i et jødisk hus, og de uverdige rantingene av jødiske Eric Zemmour, og så til Charlie Hebdo, den satiriske helten i hendene på den jødiske overlegenhets makt, som var bosatt i Rothschild eiendom. Med andre ord, de tegnerne bak cartoonene var inne i ulveredet og overlevde ikke. Fred over deres sjeler.

Nå står de første vitner frem i media og hevder at de tydelig hørt terrorister ropte «Allah Akbar»!

Kom igjen. Det er så enkelt, så åpenbart at det ikke kan være noe annet. Vi vet godt at supremacists Israels folket trenger å utrydde religioner for å påtvinge andre sin egen. Katolisismen var pervertert og erstattet av protestantisme som også ble avsluttet i den anglo-saksiske frimurer sekularisme. Islam vil bli forbundet på linje med terrorisme, for å rettferdiggjøre sin dødsdom (o.a.: også kristen-‘fundamentalister’, de som ikke hevder den sataniske liberalistiske og politisk korrekte ‘kristendom’).

Vi kan bare vente på nyhetene for å forstå hvor de ønsker å gå. [Francois] Hollande oppfrodret til «nasjonal enhet», men som hvilken nasjon? Frankrike? Nei, jeg tror ikke det. Vi kommer til å være på vei inn i en dødelig og blodig kamp mellom jøder og arabere. Vi kommer til å være i frontlinjen for å forsvare ytringsfriheten (jøder), for å pålegge frihet (til jøder), og ved å gjøre det for å favorisere overtakelsen av landet vårt med de jødiske supremacistene klar i alle henseender for nettopp det.

Et angrep ble nødvendig som kraft til å bevege folks persepsjon av den virtuelle virkelighet … Vi er engasjert i mørke tider, for de som håper på frihet, til sann frihet, den som gjør at du kan leve med verdighet og med brorskap med andre mennesker på denne planeten.

Denne jødiske overlegenhets makt fordømmer oss til evig krig, til terror, ved kriminalitet av verste slag, bare for å tvinge sitt evige herredømme på goyim. De er ikke veldig langt fra det, ikke veldig langt i det hele tatt …

Kilde

French Website Blames Mossad for «France’s 9-11»
http://henrymakow.com/2015/01/charlie-hebdo.html

Charlie Hebdo un attentat cousu de fil blanc…
http://lamatricejuive.net/2015/01/07/charlie-hebdo-un-attentat-cousu-de-fil-blanc/

Relevant lesning

Judea erklærer Norge krig?
http://www.riksavisen.no/?p=10417

Terrorister bomber Norges regjering?
http://www.riksavisen.no/?p=10452

22/7 – Mossad/CIA/MI6 angriper Norge
http://www.riksavisen.no/?p=10309

Mossad bak Utøya-terrorismen?
http://www.riksavisen.no/?p=10028

Judaifiseringen av Verden er i Full Sving
http://www.riksavisen.no/?p=10845

Warning to Nations: Don’t Cross Israel

«Wake up, my fellow Christians. You are under attack by Illuminati Jews and Freemasons. Don’t be deceived by the media which they own. The political Israel of today is not the Israel of the Bible. It is a Luciferian counterfeit, engineered by the same Rothschild bankster cabal that has financed communism and world government. Ultimately, they want their beast to rule his totalitarian world from a throne in Jerusalem, pretending to be God (2 Thessalonians 2:3-4)».

http://henrymakow.com/2015/01/warning-to-nations.html

Related-Fake Terror Oldest trick in Zionist Tool Bag
http://www.savethemales.ca/030203.html

Excellent article by Brother Nathaniel on evidence Pointing to Mossad
http://www.realjewnews.com/?p=995

Netanyahu’s Warming to France Comes True
http://smoloko.com/?p=4103

Illuminati Jews reveal thinking behind attack: Alan Dershowitz: France Reaped What It Sowed in Paris Attack
http://www.newsmax.com/Newsmax-Tv/paris-attack-charlie-hebdo-muslims/2015/01/07/id/617102/

While Charlie Hebdo had a free pass to criticize Islam, a French cartoonist is on trial for «anti Semitism»
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/4351672/French-cartoonist-Sine-on-trial-on-charges-of-anti-Semitism-over-Sarkozy-jibe.html

Masonic intelligence agencies join their illuminati Jewish masters in creating climate of fear-
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2902628/We-target-Paris-killers-hunted-forest-MI5-s-chilling-warning.html

What terrorist leaves his ID in the getaway car? – One that is being set up as a patsy –
http://www.veteransnewsnow.com/2015/01/08/514054who-profits-from-killing-charlie/

BILL MAHER (Jewish) : IF YOU DON’T DEFEND FREEDOM TO INSULT PROPHET, YOU’RE AN EXTREMIST MUSLIM
http://www.breitbart.com/video/2015/01/08/frum-fears-of-anti-muslim-backlash-misses-what-is-front-of-our-eyes/

Jewish traitors at work- Another Jew blasts the media for not showing the Prophet Mohammed cartoons-
http://www.theblaze.com/stories/2015/01/08/fox-news-greg-gutfeld-has-a-blistering-message-for-the-u-s-media-in-wake-of-paris-terror-attack/

What are the chances Hebdo shooting suspects are taken alive?-
http://21stcenturywire.com/2015/01/08/into-the-woods-french-police-in-pursuit-of-terrorists-in-forest-that-means-no-witnesses/

The Economist 2015 Cover is Filled With Cryptic Symbols and Dire Predictions- Magazine is Rothschild house organ-
http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/economist-2015-cover-filled-cryptic-symbols-dire-predictions/

Jim Stone punches holes in Paries false flag-
http://www.jimstonefreelance.com/

Spread the love - Sharing is caring
    
  
  
    
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)