Haiti, – en øvelse i menneskeskapte katastrofer?

FN 'Peacekeepers' - Krig er Fred, og Fred er Krig.
FN 'Peacekeepers' - Krig er Fred, og Fred er Krig.

Det ryktes fra Russiske etteretnings kilder at Haiti jordskjelvet var menneskeskapt ved bruk av ‘jordskjelv våpen‘. Iransk presse rapporterer det samme. Andre steder hevdes det at det var amerikaneres test av slike jordskjelv våpen som gjorde det.

Det sies at dagen før Haiti jordskjelvet var der i USA en øvelse i å takle slike katastrofer, øvelsesscenariet omhandlet nettopp Haiti. Lignende ‘øvelser’ var der før 9/11 og 7/7 bombingen i London. Vi har jo tsunamien i Thailand og jordskjelvet i Kina, som det spekuleres også var menneskeskapt, så om det ikke lenger er øvelse, hva er det? Er det ren terror for å skremme folk til underdanighet til Den Nye Verdensordens agenda, som er full underdanighet innen 2012, hvor dette er planlagt feiret? Så vi skjønner det haster.

Wilson sa JCSE (Joint Forces Command’s Joint Communications Support Element) var istand til å få utstyret til Haiti raskt fordi systemene allerede var lastet på paller i Miami som forberedelse til en øvelse som hadde blitt kansellert. http://www.nextgov.com/nextgov/ng_20100115_9940.php

Thomas Bearden har lenge sagt at HAARP vær modifikasjoner har foregått siden tidlig på 70-tallet. Se deler av Beardens 1985 foredrag her. Her snakker han også om skalar energi (scalar energy), og om ‘unified’ felt teorien. En mini HAARP ELF sender har blitt laget for å presse ioniseringen oppover, og presser vannpartiklene opp sammen med den i dette innslaget. Jeg vet ikke hvordan slike jordskjelv våpen kan lages og brukes, men kan vel også være atomvåpen på havbunnen for alt jeg vet.

Andre steder spørres det om Russland assisterte Venezuela med ‘Scalar’ Jordskjelv Bombe teknologi som skapte jordskjelvet på Haiti. «Russland vil fortsette å utvikle offensive våpen som kontrer USA’s rakettskjold», sa Statsminister Vladimir Putin nylig. Er dette i tilfelle terrorbalansen fra den kalde krigens tid i nye politiske former?

Mye våpen – lite mat

Det har vært sett lite av humanitær hjelp til Haiti, men mye våpen. Venezuelas president Hugo Chavez har hevdet at jordskjelvet er utført av USA. Al Jazeera skriver også at Israel bruker katastrofen til organinnhøsting, ved hjelp av den sterke medisinske delegasjonen de sendte i ‘krisehjelp’.

I 1970 skrev tidligere sikkerhetsrådgiver for President Jimmy Carter; Zbigniew Brzezinski i boken ‘Between Two Ages’ at «Teknologien vil gi lederne for de største nasjoner teknikker for hemmelig krigføring, som trenger bare minimalt med sikkerhetsstyrker…teknikker for værmodifikasjoner kan bli satt inn for å produsere forlengede perioder med tørke eller storm». Vi som kjenner Brzezinski vet at det er tiden mellom den gamle verdensorden, og Den Nye Verdensorden – novus ordo seclorum (en ny sekulær verdensorden), han snakker om.

Den tidligere amerikanske Forsvarsminister William Cohen sa i et kontraterror seminar sponset av tidligere senator Sam Nunn, i april 1997: «Andre (terrorister) er innvolvert til og med i miiljø-messig terrorisme hvormed de kan endre klimaet, forårsake ved fjernkontroll jordsjelv og vulkanutbrudd ved hjelp av elektromagnetiske bølger«. (Sitat fra Forsvarsdepartmentets briefing)

Så hvis ‘terrorister’ kan bruke eco-vitenskap i 1997, så kan vel regjeringer, FN eller klandestine NGO’s (Non-Government Organisasjoner) gjøre det mye bedre idag?

Mer enn å gi medisinsk hjelp, mat og støtte, så rykker FN / USA inn med soldater og våpen. Er dette en øvelse i å temme nasjoner som er uvillige til å gå med på Den Nye Verdensordens agenda? Og soldatene er der for å slå ned på opptøyer som følge av folks viten og bevissthet om det samme ?

Vil den tredje verdenskrig som beskrevet av Pike i hans brev til Mazzini, bli utført med hjelp av økonomiske og katastrofiske midler, selvfølgelig i tillegg til ‘krigen mot terror’ og ‘klimakrigen’, og andre oppkonstruerte kriger som kreative personer kan finne på?

‘Hjelpen’ til Haiti, føyer seg pent i rekken av hyklerier som ‘frigjøringen’ av Afganistan og Irak. FN kaller dem ‘Peacekeepers’. ‘Doubletalk’ kalles dette i Orwells roman ‘1984’. Det må være dette Obama mente i Nobelpristalen at det må krig til for å få fred….., og kanskje noen naturkatastrofer, som noen sionistiske kristenfundamentalister som selvfølgelig er del av den Nye Verdensorden, hevder Haitere har selv gjort ‘en pakt med djevelen‘, og har seg selv å takke (?), for at smådjevler i menneskeham angriper dem.

«Vi er traumatisert, vi trenger ikke alle disse våpen som er dødens instrumenter«, sier en i dette innnslaget fra Al Jazeera TV. «Vi trenger ingen soldater, – det er ingen krig her«, sier en tidligere Haitisk minister:

Facebook Comments

Kommentarer

 1. BIG OIL BAK HAITI JORDSKJELVET?

  Sjefene for ‘hjelpearbeidet’ (Ulver i fåreklær?)
  Ulver i fåreklær
  http://clintonbushhaitifund.org/

  Av Victor Thorn for American Free Press:
  Drap amerikanske oljeselskap hundretusener av Haitians mens de utvinner olje fra deres kystlinjer? I et eksklusivt intervju med kommentator og menneskerettighetsaktivist advokat Ezili Danto den 28 januar, mener hun at «hydraulisk oppbrekking» av folk som borer etter olje kan ha forårsaket jordskjelvet den 12 januar.

  Ja, det er olje som er Haiti’s rykende revolver. Hvorfor tror du 20000 amerikanske soldater nå okkuperer og styrer denne fattige nasjonen? Den 28 januar 2009, avslørte geolog Daniel Mathurin; «Haitis oljereserver er større enn i Venezuela. Et Olympisk svømmebassen vs. et glass med vann er sammenligningen han gjør

  Faktisk kan Haiti ha 20 ganger mer olje enn Venezuela. Daniel og Ginette Mathurin har kartlagt 20 olje-områder (fem av dem større), og, underlig nok, jordskjelvet i episentret skjedde på nøyaktig samme området der Port-au-Prince ressursene finnes. Tenk, en av de største skjulestedene av olje på den vestlige halvkule, og nå er over en million innbyggere fortrengt eller døde.

  I en 26 januar kommentarer, spurte pastor Chuck Baldwin, «Hvorfor var et jordskjelv av denne størrelsen ikke merket utenfor Port-au-Prince? «Han fortsetter:» Folk som bor i de tilstøtende land Den dominikanske republikk unisont sier de følte ingenting. «Han konkluderer:» Det blir kalt «mirakuløst» at et jordskjelv som målte 7,0 på Richters skala ikke produserer en gigantisk tsunami.

  Ms Danto fant også de lokaliserte ødeleggelse meget mistenksomt.

  «Port-au-Prince har ikke hatt et jordskjelv siden 1771, sa hun. «Hva vi ser ligner på orkanen Katrina. Se på hvor mange personer som aldri kom tilbake til der de opprinnelig bodde. Kanskje olje karteller trengte å bli kvitt visse folk nær kysten der de ville ha dem fjernet fra. Hvis Haiti var et stykke jord med bare svarte mennesker og ingen olje eller mineraler, ville de ha forlatt oss alene. Vi ville ikke se alle investering av penger og tropper, heller ville USA ikke ha bygget den femte største ambassaden i verden i dette bittelille landet. «.

  Ms. Danto: «De fleste av Haiti største dypvanns havner har blitt privatisert siden Bush 2004 regimeendring i Haiti.» Hun bemerket i 2009, «Hvis det er betydelige olje-og gassreserver i Haiti, har den amerikansk-Europeiske folkemord og forbrytelser mot Haiti befolkningen ennå ikke begynt. »

  http://www.americanfreepress.net/html/haiti_oil__210.html

 2. Istedenfor å høre på hva disinformatørene sier, la oss heller høre på hva de som har jobbet med HAARP og som har bygget det sier:
  Dr. Bernard Eastlund – Plasma Physicist who made the original patent applications that were foundations of HAARP research
  John Heckscher – Project Manager of HAARP
  Dr. Partick Flanagan – Electromagnetic Specialist
  Rich Garcia – Director of Public Relations of HAARP – who made the statement that HAARP can indeed create aurora colors in the sky.
  Brooks Agnew – Earth Tomographer
  Dr. Beverly Rubik – Biophysicist

  Holes In Heaven: H.A.A.R.P. and Advances in Tesla Technology

  HAARP has deleted its records from 2010-1-11
  http://thepowerhour.com/news4/haarp_deleted_records.htm

  Vancouver COOP RADIO will be broadcasting a special science-based program on February 8, 2010 at 102.7 FM,
  http://www.coopradio.org
  at Noon- 1 PM PT on how HAARP was used as a seismic weapon to trigger with Haiti earthquake (150,000 dead) about 1 month in advance of the 2010 Olympics, in the same way that the May 13, 2008 China earthquake was a HAARP triggered earthquake (80,000 dead) in advance of the summer ’08 Beijing Olympics. One purpose of this seismic warfare by the permanent war economy is to keep the world’s population in terror and fear, and to prevent a peak experience by the global mind at the Olympic events. There are other economic and strategic-based purposes to the HAARP seismic and weather warfare program, which this program will explore. Be sure and tune in.

  Google Rik Clay London Beijing Olympics Zion 2012

  Utrolige ’tilfeldigheter’ råder i verden. Temmelig NØAKTIG 1 år mellom, på minuttet:

  2003 Iransk Jodskjelv: December 26 01:56:52 UTC
  2004 Asias Jordskjelv: December 26 00:58:55 UTC

 3. Hvorfor Haiti? Geo-politikk folkens. Pengene er roten til alt ondt sies det. Nei! Det er feil. Det er menneskets grådighet etter penger og makt som er roten til alt ondt. Penger er bare et nøytralt verktøy for menneskets åndskrefter, gode eller dårlig. Satanistene jobber overtid…….

  John Pilger sier:
  “Det er ikke for turister at amerikanerne har sin femte største ambassade i Port-au-Prince. Olje ble funnet i Haitiske farvann for tiår siden, og USA har holdt det i reserve til Midtøsten begynner å løpe tørr. Ennå viktigere er at et okkupert Haiti har en strategisk betydning i Washington’s “rollback” planer for Latin-Amerika. Målet er å styrte de populære demokratier i Venezuela, Bolivia og Ecuador, kontroll over Venezuelas rike oljereserver og sabotasje av det voksende regionale samarbeidet som har gitt millioner deres første smak av en økonomisk og sosial rettferdighet lenge nektet den av amerikansk-støttede regimer. ”
  http://www.johnpilger.com/page.asp?partid=564

  Eric Dubay skriver på sin blogg The Atlantean Conspiracy:
  The HAARP Induction Magnetometer,
  http://137.229.36.30/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?date=20100112&Bx=on
  a device used to measure the geomagnetic activity induced by the Alaskan HAARP weapon (which has proven to produce earthquakes), began powering up on January 10th at about 4pm UTC lasting on full blast until January 12th at around 3pm UTC, when it powered down again. The Haiti earthquake happened 5-6 hours later.
  http://www.atlanteanconspiracy.com/2010/01/haiti-earthquake-caused-by-haarp-weapon.html

  Der er noe krøll med tiden i UTC her som ikke stemmer, men bildet synes klart, siden det samme inntraff ved flere andre tilfeller. Ingen nekter for at naturlige jordskjelv forekommer, men dette er i det minste ‘mistenkelig’.

  “Takk for korreksjonen anonym. Det er fortsatt ganske så fordømt bevis på at de geomagnetiske HAARP målingene var ute av drift i 48 timer, deretter 6 timer etter skjer jordskjelvet. HAARP skyter energi rett opp i ionosfæren som da kommer ned igjen til utvalgte steder (forårsaker nordlyset som kan sees både før den indonesiske tsunamien i 2004 og Kina jordskjelvet i 2008) og forårsaker jordskjelv kort tid etterpå. Det kan ta mange timer etter at Alaska noteringene er slutt før det har en effekt andre steder. For eksempel, hvis du sjekker data fra 2004 tsunamien, så ble HAARP kjørt opp et par dager på forhånd, deretter ned omtrent 2 dager før tsunamien. I løpet av orkanen Katrina i 2005 ble HAARP kjørt opp og nøyaktig sammenfallende med 2008 Kina jordskjelvet i tillegg. ”

  http://www.atlanteanconspiracy.com/2010/01/haiti-earthquake-caused-by-haarp-weapon.html

 4. Seismiske våpen finnes ikke?

  «Hva som er spesielt urovekkende er reaksjonen i USA. Mens vestlige medier er midt i en kontrovers over brudd på Haiti’s suverenitet er de latinamerikanske medier i harnisk over GI utsending, fra første dag, da mer enn 10.000 soldater og kontraktører ankom Haiti. Dette logistisk kunststykke kan enkelt forklares siden disse styrkene var allerede plassert der fra tidligere i sammenheng med en militær øvelse. Under ordre fra general P.K. Keen, militær assisterende sjef for US Southern Command (USSOUTHCOM), tok de del i en øvelse for å simulere en humanitær operasjon på Haiti etter en tenkt orkan. Keen og hans stab hadde ankommet noen dager tidligere. På akkurat samme tid som at jorden skalv, ble de allerede skjermet i den amerikanske ambassaden, bygd i samsvar med anti-jordskjelv normer; bare to menn som ikke var på ambassaden, men på Hotel Montana er rapportert skadet.»

  «Various instances where the seismic weapon might have been employed have been contemplated, especially in Algeria and Turkey. However, the most discussed one is the 12 May 2008 earthquake in Sichuan (China). During the 30 minutes that preceded the earthquake, the inhabitants of the region observed atypical colours in the sky. While some interpreted these events as a sign that the sky was repudiating the Communist Party, others reacted in a more rational way. The same energy used to provoke the earthquake is also likely to have perturbed the ionosphere.»

  Haiti and the seismic weapon
  by Thierry Meyssan*
  http://www.voltairenet.org/article163729.html