Haiti, – en øvelse i menneskeskapte katastrofer?

FN 'Peacekeepers' - Krig er Fred, og Fred er Krig.
FN 'Peacekeepers' - Krig er Fred, og Fred er Krig.

Det ryktes fra Russiske etteretnings kilder at Haiti jordskjelvet var menneskeskapt ved bruk av ‘jordskjelv våpen‘. Iransk presse rapporterer det samme. Andre steder hevdes det at det var amerikaneres test av slike jordskjelv våpen som gjorde det.

Det sies at dagen før Haiti jordskjelvet var der i USA en øvelse i å takle slike katastrofer, øvelsesscenariet omhandlet nettopp Haiti. Lignende ‘øvelser’ var der før 9/11 og 7/7 bombingen i London. Vi har jo tsunamien i Thailand og jordskjelvet i Kina, som det spekuleres også var menneskeskapt, så om det ikke lenger er øvelse, hva er det? Er det ren terror for å skremme folk til underdanighet til Den Nye Verdensordens agenda, som er full underdanighet innen 2012, hvor dette er planlagt feiret? Så vi skjønner det haster.

Wilson sa JCSE (Joint Forces Command’s Joint Communications Support Element) var istand til å få utstyret til Haiti raskt fordi systemene allerede var lastet på paller i Miami som forberedelse til en øvelse som hadde blitt kansellert. http://www.nextgov.com/nextgov/ng_20100115_9940.php

Thomas Bearden har lenge sagt at HAARP vær modifikasjoner har foregått siden tidlig på 70-tallet. Se deler av Beardens 1985 foredrag her. Her snakker han også om skalar energi (scalar energy), og om ‘unified’ felt teorien. En mini HAARP ELF sender har blitt laget for å presse ioniseringen oppover, og presser vannpartiklene opp sammen med den i dette innslaget. Jeg vet ikke hvordan slike jordskjelv våpen kan lages og brukes, men kan vel også være atomvåpen på havbunnen for alt jeg vet.

Andre steder spørres det om Russland assisterte Venezuela med ‘Scalar’ Jordskjelv Bombe teknologi som skapte jordskjelvet på Haiti. «Russland vil fortsette å utvikle offensive våpen som kontrer USA’s rakettskjold», sa Statsminister Vladimir Putin nylig. Er dette i tilfelle terrorbalansen fra den kalde krigens tid i nye politiske former?

Mye våpen – lite mat

Det har vært sett lite av humanitær hjelp til Haiti, men mye våpen. Venezuelas president Hugo Chavez har hevdet at jordskjelvet er utført av USA. Al Jazeera skriver også at Israel bruker katastrofen til organinnhøsting, ved hjelp av den sterke medisinske delegasjonen de sendte i ‘krisehjelp’.

I 1970 skrev tidligere sikkerhetsrådgiver for President Jimmy Carter; Zbigniew Brzezinski i boken ‘Between Two Ages’ at «Teknologien vil gi lederne for de største nasjoner teknikker for hemmelig krigføring, som trenger bare minimalt med sikkerhetsstyrker…teknikker for værmodifikasjoner kan bli satt inn for å produsere forlengede perioder med tørke eller storm». Vi som kjenner Brzezinski vet at det er tiden mellom den gamle verdensorden, og Den Nye Verdensorden – novus ordo seclorum (en ny sekulær verdensorden), han snakker om.

Den tidligere amerikanske Forsvarsminister William Cohen sa i et kontraterror seminar sponset av tidligere senator Sam Nunn, i april 1997: «Andre (terrorister) er innvolvert til og med i miiljø-messig terrorisme hvormed de kan endre klimaet, forårsake ved fjernkontroll jordsjelv og vulkanutbrudd ved hjelp av elektromagnetiske bølger«. (Sitat fra Forsvarsdepartmentets briefing)

Så hvis ‘terrorister’ kan bruke eco-vitenskap i 1997, så kan vel regjeringer, FN eller klandestine NGO’s (Non-Government Organisasjoner) gjøre det mye bedre idag?

Mer enn å gi medisinsk hjelp, mat og støtte, så rykker FN / USA inn med soldater og våpen. Er dette en øvelse i å temme nasjoner som er uvillige til å gå med på Den Nye Verdensordens agenda? Og soldatene er der for å slå ned på opptøyer som følge av folks viten og bevissthet om det samme ?

Vil den tredje verdenskrig som beskrevet av Pike i hans brev til Mazzini, bli utført med hjelp av økonomiske og katastrofiske midler, selvfølgelig i tillegg til ‘krigen mot terror’ og ‘klimakrigen’, og andre oppkonstruerte kriger som kreative personer kan finne på?

‘Hjelpen’ til Haiti, føyer seg pent i rekken av hyklerier som ‘frigjøringen’ av Afganistan og Irak. FN kaller dem ‘Peacekeepers’. ‘Doubletalk’ kalles dette i Orwells roman ‘1984’. Det må være dette Obama mente i Nobelpristalen at det må krig til for å få fred….., og kanskje noen naturkatastrofer, som noen sionistiske kristenfundamentalister som selvfølgelig er del av den Nye Verdensorden, hevder Haitere har selv gjort ‘en pakt med djevelen‘, og har seg selv å takke (?), for at smådjevler i menneskeham angriper dem.

«Vi er traumatisert, vi trenger ikke alle disse våpen som er dødens instrumenter«, sier en i dette innnslaget fra Al Jazeera TV. «Vi trenger ingen soldater, – det er ingen krig her«, sier en tidligere Haitisk minister:

Facebook Comments