Historien om Det Muslimske Brorskap; Verdenssionismens våpendragere

mb2
Norge, NATO’s, USA og EU’s allierte i kampen mot siviliserte nasjoner.

Hvorfor støtter Norge, EU og USA Det Muslimske Broderskap? Riksavisen har sett på historien bak Muslimbrødrene som er ekstreme Wahhabi muslimer med røtter i Saudi Arabia og den ‘jødiske’ royale Saud familien. Når dere leser denne artikkel vil det være noen som gjenkjenner at kristensionismen, mainstream kristendommen, er nøyaktig maken forhistorisk sett som wahhab-islam, ekstreme fundamentalister, jfr. sionisten ABB.

Varsler massedemonstrasjoner i Egypt i dag
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.11117757

Muslimske Brødrene slike som Mursi i Egypt har mye penger bak seg for å bygge fattige barnehjem, skoler og hospitaler for å vinne demokratisk støtte hos fattige, som i Egypt, men USA, NATO, Israel og Norge støtter disse ekstremistiske Wahhab’es alle steder.

 • Februar 2011: Et folkeopprøret fører til at Egypts president, Hosni Mubarak, må gi fra seg makten til de militære.
 • Juni 2012: Det muslimske brorskapets kandidat Mohamed Mursi vant presidentvalget. Han tas i ed 1. juli.
 • 30. juni 2013: Titusener demonstrerer mot presidenten på ettårsdagen for hans valgseier. Ifølge helseministeren blir 16 drept.
 • 1. juli: Opposisjonen gir Mursi et døgn til å trekke seg. De militære gir presidenten to døgn til å løse situasjonen.
 • 3. juni: Etter at tidsfristen utløper, avsetter hæren Mursi og utpeker sjefen for grunnlovsdomstolen, Adli Mansour, som midlertidig president.
 • 4. juni: Mansour tas i ed. Grunnloven oppheves inntil videre. (Kilde: NTB, AFP)

Eide: – Beklager at hæren avsatte Morsi
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10111751

Du vet det er bra for verden og et nederlag for globalistene og NWO når utenriksminister Bart Eide & Co beklager det som har skjedd… 🙂

FB-Bruker.

Saud familien har mange venner:

fp-s6-c30Saudi-Arabia-and-George-W-Bush_saudi-king-abdullah-with-ahmad-najad

Globalistene Skapte Wahhabi Terrorisme for å Ødelegge Islam og Rettferdiggjøre en Global Stat. Saudi-Araberne som deltok i 9/11 terroren ble skysset ekspressfly ut av Ameria etter udåden.

The ‘House’ of Saud — ikke mer Islamsk enn Billy Graham
av David Livingstone

Helt i henhold til Hegels dialektikk, har Globalistene opprettet to motstridende styrker, «Liberal-demokratiske» Vesten, mot terrorisme, eller «politiske islam», å tvinge oss til å akseptere deres siste alternativ, som er Den Nye Verdensorden (New World Order).

Vesten og islam har hatt en lang æra av kompatibilitet, men denne historien har blitt avverget ved å fremme myten om en «Clash of Civilizations». For å sette opp raseri i Vesten imot islam, har vår oppmerksomhet blitt rettet mot hele spekteret av fanatisk Wahhabism, og mer spesifikt, dens mest beryktede eksponent, Osama bin Laden.

Men som beskrevet i en utmerket artikkel av Peter Goodgame, , The Globalists and the Islamists, (Globalistene og islamistene), har Globalistene hatt en hånd i å forme og finansiering alle terrororganisasjoner i det tjuende århundre, deriblant Det Muslimske Brorskap i Egypt, Hamas i Palestina og den afghanske Mujahideen. Men historien om deres falskhet går lenger tilbake likevel, til det 18. århundre, da britiske frimurere skapte Wahhabi sekten til Saudi-Arabia selv, for å fremme sine imperialistiske mål.

At en britisk spion ved navn Hempher var ansvarlig for utformingen av de ekstreme grunnsetningene i Wahhabism ble nevnt i en tyrkisk artikkel, Mir’at al-Haramain, av Ayyub Sabri Pasha mellom 1933-1938. Britisk politikk i deres kolonier involverte ofte etableringen av avvikende sekter, for Splitt og Hersk formål, slik tilfellet var med Ahmadiyya sekten av islam i India i det nittende århundre.

Detaljene i denne konspirasjonen er nedfelt i en lite kjent dokument ved navn The Memoirs of Mr. Hempher publisert i serien (episoder) i den tyske avisen Spiegel, og senere i en fremtredende fransk avis. En libanesisk lege oversatte dokumentet til arabisk språk og derfra ble den oversatt til engelsk og andre språk.

Men Wahabbi bevegelsen var ubetydelig uten troskapen til den fra Saudi-familien, som, til tross for påstander om noe annet, var etterkommere av jødiske kjøpmenn fra Irak. Ortodokse jurister på den tiden stemplet Wahhabis som kjettere og fordømte deres fanatisme og intoleranse. Likevel, Wahhabisene kunne deretter demonstrere sin forakt for sin påståtte tro ved ukritisk å slakte muslimer og ikke-muslimer. Wahhabisene gikk deretter igang å ødelegge alle de hellige graver og gravplasser. De stjal Profetens skatt, som inkluderte hellige bøker, kunstverk og utallige uvurderlige gaver sendt til byen i løpet av de siste tusen år. Skinn og forgylte innbindinger til de muslimske hellige bøker de hadde ødelagt ble brukt til å lage sandaler for Wahabi kriminelle.

http://www.serendipity.li/wot/livingstone.htm

House of Saud er kryptojøder

Vitner om at den Saudi Familien er jødisk:
I 1960 er «Sawt AL ARABISKE» Broadcasting Station i Kairo, Egypt, og Jemen Broadcasting Station i Sana’a bekreftet at SAUDI Familien er av jødisk ætt. King Faisal AL-SAUD på den tiden kunne ikke fornekte sin families slekt med jødene da han erklærte til WASHINGTON POST den 17 september 1969 sier: «Vi, SAUDI FAMILIEN, er søskenbarn av jødene: vi er helt uenig med noen Arabere eller Muslimske myndigheter som viser noe motsetningsforhold til jødene, for vi må leve sammen med dem i fred i Vårt land (ARABIA) er Fountain hodet fra der den første jøde sprang ut ifra, og hans etterkommere blw spredt ut over hele verden «.. Det var utallelsen til King Faisal AL-SAUD BIN Abdul Aziz!!

Hafez Wahbi, en Saudi Arabisk jurist, nevnte i sin bok med tittelen: «Halvøya ARABIA» som KING ABDUL AZIZ AL-Saud, som døde i 1953, hadde sagt: «Vårt budskap (SAUDI-melding) møtte motstand fra alle arabiske stammer , min bestefar, SAUD Awal, en gang fengslet i en rekke av de Sheikhs av MATHEER Stammen, og når en annen gruppe av samme stamme kom til forbønn for løslatelse av fangene, gav SAUD Awal ordre til sine menn om å kutte av hodene på alle fangene». []

Hafez Wahbi, sier videre at kong Abdul Aziz AL-SAUD fortalte den blodige sanne historien til Sheikhene av MATHEER Stammen, som besøkte ham for å gå i forbønn for sin fremtredende leder på den tiden, FAISAL AL ​​Darweesh, som var kongens fange. Han fortalte denne historien til dem for å hindre dem fra å gå i forbønn for overgivelsen av deres Sheikh, ellers ville de møte samme skjebne, han drepte Sheiken og brukt hans blod som en renselse væske for ham like før han sto opp for hans bønn (etter den falske læren tilwahabi sekten). Det FAISAL Darweesh på den tiden ble kjent skyldig i var at han hadde kritisert kong Abdul Aziz AL-SAUD da kongen signert dokumentet som de engelske myndigheter utarbeidet i 1922 som en erklæring for å gi PALESTINA til jødene, hans signatur ble innhentet i konferanse holdt i AL AQEER i 1922.

Den jødiske stamfar til SAUDI FAMILIEN (MORDAKHAI), søkte ly på en gård kalt på den tiden AL-MALIBEED-GHUSAIBA nær AL-Arid, som kalles i våre tider: AL-Riyadh.

Han ba eieren av denne gården om å gi ham asyl. Bonden var så gjestfri at han umiddelbart gav ham asyl og husrom. Men jøden (MORDAKHAI) hadde ikke oppholdt seg der lenger enn en måned, når han myrdet landeieren/bonden og alle medlemmer av familien hans, og latet som om alle ble drept av en invaderende bande av tyver. Deretter lot han som om han hadde kjøpt den eiendom fra dem før katastrofen skjedde med dem! Følgelig hadde han rett til å bo der som en landherre. Han ga et nytt navn til dette stedet: Han kalte den AL-DIRIYA – samme navn som han hadde mistet.

Det jødiske stamfar til SAUDI FAMILEN (MORDAKHAI), var rask til å etablere en «gjestehus» som ble kalt «MADAFFA» på det landet han hadde ranet fra sine ofre, og der samlet det seg rundt ham en gruppe av hyklere som begynte å spre falsk propaganda om at han var en fremtredende arabiske Sheikh. Han plottet mot Sheikh SALEH SALMAN ABDULLA AL Tamimi, hans opprinnelige fiende, og forårsaket drapet i moskeen i byen kalt (AL-ZALAFI).

http://www.nationmaster.com/encyclopedia/Saudi-royal-family

Den saudiske kongefamilien investerer en god del av sine petro-$ penger i vestlige jødiske banker, og investerer petro-$ i jødiske bedrifter som News Crap International, som er eid av Rothschild of London agenten Rupert Murdoch …… som spyr åpent ut ekstreme sionistiske islamofobi propaganda, og stadig apellerer for krig mot ulike muslimske land.

The Saudi Royal family invest a good deal of their petro-$ money in Western Jewish banks, and invest the petro-$ in Jewish businesses such as News Crap International which is owned by the Rothschild of London agent Rupert Murdoch……which openly spews out extreme Zionist Islamophobia propaganda, and constantly calls for war against various Muslim countries.

http://mostaqueali.blogspot.no/2011/08/house-of-saud-is-jewish.html

Vestens støtte til Rotschildske Imperier er 100%

Det Muslimske Brorskap blir støttet av Norge og USA fordi de er jødisk. Rothschild sionismen er den evige drømmen om det jødiske Verdensriket; den Nye Verdensorden, med det 3dje Tempel gjenoppbygget i Jerusalem, og de skal ha all makt i verden, og eie alle ressurser, og alle andre raser skal være deres slaver. Det som Gud ødela; We Will Re-Build (Vi vil gjenoppbygge det), sier de i barnslige opposisjonelle trass. De har ikke kommet ut av trassalderen ennå, i utvikling.

They said, «We will replace the broken bricks of our ruins with finished stone, and replant the felled sycamore-fig trees with cedars.» – Isaiah 9.10-11

pengevekslerne
Jesus jager de jødiske pengevekslerne utav Tempelet

Britisk Rothschilism (Israels Grunnlegger og velgjører) står bak Wahhabism, det var manøver fra the ‘usurers’ hele tiden for splitt og hersk, og få holde på med sin bankvirksomhet, og tjene penger på å finansisere begge parter i enhver krig:

I over 250 år har Wahhabism utgjort en stor trussel mot det islamske samfunnet. Den ultra-konservative bevegelsen er angivelig basert på læren til sunni juristen Ahmad ibn Hanbal, og ideologien ble senere revidert av salafistene.
Etter det attende århundre, spredde Wahhabism seg til ulike deler av den islamske verden som en svært politisert lære. En grundig undersøkelse av ideologien og dens historie viser tydelig at det var i utgangspunktet utviklet og markedsført av kolonister for å så splid blant muslimer.
Mange historiske beretninger, inkludert Memoirs of Mr. Hempher, British Spion til Midtøsten, viser at Storbritannias Southern Department opprettet Wahhabism, som tar et intolerant syn på andre tolkninger av islam og andre religioner. The Southern Department var ansvarlig for Storbritannias koloniale saker før etableringen av Colonial Office, som selv ble senere fusjonert inn i Foreign and Commonwealth Office.

http://www.tehrantimes.com/component/content/article/52-guests/108546-wahhabism-a-great-threat-to-islamic-civilization

«Å sammenligne Sharia med Talmudiske Lover er er stor fornærmelse
sier Mohammed Ash
– Les mer på: http://henrymakow.com/2013/06/Sharia%20&%20Talmud-Compared-A-Muslim-Reply.html
«»Vi har våre problemer, nemlig vår egen»protestantiske» bevegelse, wahabi Islam som ble installert av det britiske imperiet. Det samme wahabi er som kjempet sammen med britene mot det islamske osmanske riket. Takket være Saudi  arabiske oljepenger har denne bevegelsen blitt fremmet rundt omkring i hele verden. Tradisjonell islam var treg til å våkne opp til trusselen, men nå som disse fanatikerne blir utfordret langt oftere og en bevegelse er på trappene for å finne tilbake til kjernen av det virkelige islam. «

Wahhabisme en trussel mot Islam

«Etter hjemkomsten til London og møte med statssekretæren for Southern Department, ble Hempher tildelt et nytt oppdrag, der han ble bedt om å trene den unge Abd al-Wahhab og lære ham å debunke alle reelle muslimer, og å oppmuntre sine etterfølgere til å myrde de muslimene eller å gjøre dem til slaver og selge dem i markedet, for å plyndre deres eiendeler, og å vise manglende respekt for dem i det offentlige, og også for å hindre muslimer fra å utføre hajj pilegrimsreise, for å egge folk til å gjøre opprør mot makthaverne til det osmanske riket, for å ødelegge de muslimske hellige steder i Mekka, Medina, og andre byer i den muslimske verden, og til å publisere og distribuere forfalskninger av Koranen og Hadith.
Wahhabism, som en bevegelse, er vanligvis forbundet med Saudi-Arabia, og tilhengerne av denne ekstremistiske ideologi er inspirert av læren til fundamentalistene av riket. Abdulaziz Ibn Saud, som grunnla kongedømmet Saudi-Arabia i 1932, som var en lokal hersker på den arabiske halvøya når den Store Krigen (senere omdøpt 1ste Verdenskrig) begynte. Etter krigsutbruddet, etaberte britene, som sloss mot osmanerne, diplomatiske bånd med Abdulaziz, og de to partene undertegnet traktaten Treaty of Darin så tidlig som i 1915, noe som gjorde det territorium kontrollert av House of Saud til et britisk protektorat. Abdulaziz var en etterkommer av Muhammed Al Saud, som styrte Najd området av halvøya i det 18. århundre, og var en venn av Wahhabism grunnlegger Muhammad ibn Abd al-Wahhab. Muhammad Al Saud var den som først valgte Wahhabism for sin stamme.
Helt fra begynnelsen av den islamske era, kort tid etter dødsfallet til Profeten, prøvde mange å splitte muslimer og tilbakevise det Husholdet til Profeten Muhammad (S),  Ahl al-Bayt. Den samme agenda blir nå brukt av Wahhabis’ene, og de fortsetter å vise manglende respekt for tilhengerne av Shia Islam og deres helligdommer. «

http://www.tehrantimes.com/component/content/article/52-guests/108546-wahhabism-a-great-threat-to-islamic-civilization

Wahab muslimenes planer for Europa

Det Muslimske Brorskap. En film av en muslimsk innvandrer til Norge

Det Muslimske Brorskap. En film av en muslimsk innvandrer til Norge from Glenn Jordet on Vimeo.

Satans Synagoge

THOSE WHO PRETEND TO BE JEWS BUT ARE OF THE SYNAGOUGE OF SATAN = ZIONISTS (Joh. Åp. 2.9 og 3.9)

Disse krefter innen sionismen, for innføringen av sitt Verdensrike – Den Nye Verdensorden, setter nå opp krefter de kontrollerer mot hverandre, som skal munne ut i 3dje Verdenskrig.

Uansett om Albert Pike sitt brev til Mazzini er ekte eller ei, så vet vi en del ting;

Det har vært en konstant og nådeløs strøm av falsk flagg hendelser utført av israelske Mossad med hjelp av frimurer patsier av Israels vestlige etterretningsorganisasjoner som MI5 og CIA.

Den jødisk eide vestlige presse er også i konstant smøre modus mot muslimer og arabere. Israel derimot håndteres med silkehansker, og om det skulle være ett program hvor kritikk er tillatt, blir umiddelbart fulgt opp av Israels synspunkt.

Israel har bombet og slaktet tusenvis av palestinere og har etnisk renset store deler av landet for jøder som ikke har noen historisk krav til Palestina overhodet. Over 80% av det folk som kaller seg jøder i dag er av Khazar (askenazier) stammen som ætter fra tiden med kong Bulan i 740AD, hvor han tvangskonverterte alle sitt lands innbyggere til den religion han fant mes innbringende, og landet på jødedommen. Israels forbrytelser mot menneskeheten er fullstendig ignorert.

Alle lederne som ble avsatt i den arabiske våren 2011 var stabile langsiktige ledere som ikke ville tolerere muslimske radikaler, Ghadaffi, Mubarak etc. Assad er en stabil leder som hans far var, men de sionistiske kontrollerte regjeringer i vest bruker aktivt sine militære styrker  å angripe disse regjeringene hvorfor? I årene som kommer vil alle disse regjeringer bli radikale islamske land med hjelp og støtte av Mossad, CIA og MI5. Hegels dialektiske system for krig er satt opp, og de sionistiske bankfolk kan bruke dette til å innføre flere lover som vil ødelegge de få snev av frihet vi har igjen. De vil også bruke den til å fullføre det slaveri av verdens mennesker for ‘jødene’, og å laste på med mer gjeld til innbyggerne av verdens land over skattesedelen. For ikke å nevne den komplette destruksjon av de hvite kristne nasjoner, som askenaziene hater.

 • Israel angrep USS Liberty for å provosere USA å angripe Egypt i et falsk flagg angrep.
 • Israeli Mossad gjorde 9/11 for å starte den globale krigen mot Muslimer.
 • Israeli Mossad gjorde 7/7 i London fordi økende protester mot Irak krigen trengte å bli tiet.
 • Israel Mossad gjorde 22/7 i Oslo fordi Norge ville trekke seg ut av Libya krigen, og ‘antisemittismen’ blant ungdommene på Utøya var så stor.

Alt dette og mye mer, ble aktivt dekket opp av frimurer politi og militære strukturer som er under kontroll av askenaziene.

Vi trenger ikke Albert Pikes brev for å fortelle oss om en kommende krig med islam og arabere, når vi kan se det som skjer rett foran våre egne øyne. Sionistene kontrollerer Vesten og uansett om muslimer eller andre vil ha noen 3. Verdenskrig eller ikke, så får de det! Folket blir spilt ut mot hverandre som idioter.

Israel et springbrett av terrorisme for etablering av Verdensriket

Sionismen handler om mye mer enn Baron Rothschild terrorstaten Israel. Sionismen bruker bare Israel som et instrument for en større agenda. Dette er en svært lang historie.

Man må se nærmere på et svært omfattende område som innkluderer Khazarske handelsmenn, bankfolk og politikere. Det handler om de dominerende bank dynastiene i Europa og USA. Man må også ta med nazistene, den katolske kirken og de frie murere. Det er ekstremt komplisert, og det er flere fraksjoner som slåss mot hverandre.

En ting er viktig. Vi bør skille mellom jøder / jødedom og sionisme. En interessant vinkel på dette er faktisk de hendelser som finner sted rundt starten av vår tidslinje BC og AC når romerne fratok jødene ikke bare av deres land, som bødler for gudommelig straff for deres frafall, men enda viktigere: for deres identitet og kollektive sjel. Akkurat som de gjorde med alle andre mennesker i imperiet: etruskerne, kelterne, etc. De stjal deres historie og deres Messias-myter. Og alle de originale ruller fra tempelet. Så selvfølgelig, som vi vet, ble Jerusalem ødelagt og andre viktige steder i Judea, ble jødene sendt i diaspora og jødedom-light ble opprettet = Kristendommen. Moderne jøder vet ikke engang at de er etterkommere av egypterne, og at alle de sentrale historier om de fem Mosebøkene er å finne i langt tidligere sumeriske tekster skrevet på leirtavler.

Vi lever – i dag – i dramatiske tider. Du kan kalle det ‘sen roman-empiriske tider’. Imperiet døde aldri, som Philip K. Dick sier. Sionismen er på en måte en etterlevning av den ideologien til dem som rømte fra riket, når det falt fra hverandre. Essensen av det handler om verdens dominans. Det er den våte drømmen om Verdenrike, EU, Tusenårsriket, New World Order/Den Nye Verdensorden. Det er motiv til Charlemagnes Imperie, Det andre Romerriket, Det Tredje Riket, Napoleons Imperium, Det Britiske Imperium, Det Amerikanske Imperium. Sionister drømmer om ‘Det Nye Jerusalem’ og gjenoppbygging av tempelet og Jerusalem i sentrum av det nye imperiet, hvor de skal eie verden, ha all makt, og alle ressurser under sin kontroll, innkludert mennesker av andre raser i deres nye verdensimperium.

Alle disse Riker’ har en eneste ting til felles. Baron Rothschild og hans kolleger av samme stamme, har profitert på krig mellom alle sider de kontrollerer i alle disse imperier og ‘Riker’.

 

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

2 Comments

 1. Amerikanske ledende bankiere, pengevekslere og industrialister – Schiff, Harriman, Rockefeller, Walker, Dupont, Harriman, Ford, Mellon, Bush etc. – askeNaziene som finansierte og støttet Nazistene i Tyskland, Bolsjevikene i Russland og terroristene som etablerte The House of Saud (Saudi Arabia).

  Hitler var en nikkedukke for de sionistiske pengevekslerne, ingen Hitler, ikke noe Israel, som utgjør røttene til utraderingen av kristendommen, islamofobi, Nazi-Tyskland, The Federal Reserve sentralbanken, inntektsskatten, den store depresjonen, 7/7, 9/11, den falske krigen mot terror, «bailouts » (for å tappe vesen for penger), etc etc etc

  Det er samme stamme og folk, sionister, som styrer USA i dag som styrte USSR under bolsjevikrevolusjonen.

  Så hvorfor regjeringens oppførsel ligne Nazi-Tyskland i så mange måter?

  Hvorfor er de store bankene lov til å plyndre billioner av dollar i fullt dagslys uten konsekvenser?

  Hvorfor har så mange mennesker som er litt mer enn blankpolert lavt liv avskum endte opp i Det hvite hus og andre posisjoner av myndighet?

  Denne videoen med veteran og Department of Justice Nazi jeger John Loftus – avslører hemmelige aspekter av verden og amerikansk historie ikke en av 100.000 mennesker er klar over.

  Solskinn sier:

  23. 06. 2013, kl. 23:51 (Rediger)

  Kol Nidre folkets folkemord av 66 million russere. Den etniske opprinnelsen til den kommunistiske revolusjon og Det Verste Holocaust i menneskehetens historie.

  The Secret Behind Communism Video!

  http://www.davidduke.com/cgi-bin/dada/mail.cgi/r/innercircle/126776803877/

  http://www.youtube.com/watch?v=WrieUdYe_e8

  Dr. David Duke deler i denne illustrerte video innledningen til sin nye akademisk ressurs bok om de etniske motivasjonene bak den bolsjevikiske revolusjon og det massefolkemord begått av Sovjeterne.

  Dr. Duke bruker i boken Hemmeligheten Bak Kommunismen, forskning av Raphael Lemkin som avslører det bolsjevikiske målrettede folkemord mot det ukrainske folk som fant sted i det som i dag kalles Holodomor. Han avslører også den bolsjevikiske krig mot den russiske intelligentsiaen og adelen som var et forsøk på å ødelegge den naturlige ledelse av det russiske folk, slik som å gjøre dem svakere mot sine nye herskere av en etnisk minoritet som næret dypt rasehat mot det russiske folk for den påståtte historiske anti -semittisme.

  Han viser hvordan nesten alle anerkjente historikere er av den oppfatning at kommunistene drepte langt flere mennesker enn påstått Hitler gjorde, men han påpeker at folkemord av den Røde Terror er nesten helt ignorert av Hollywood og massemedia.

  Denne nye boken er en massiv ressurs på problemet og tilbyr leseren en reell forståelse av kommunismen som etnisk våpen, som har myrdet og torturert flere mennesker enn noe annet regime i historien.

  En av de mest slående deler av videoen er åpenbaringen fra Ynet News, en israelsk publikasjon, at Gengrik Yadoda drepte minst 10 millioner mennesker i den bolsjevikiske staten. Dr. Duke påpeker at ikke én av tusen mennesker engang vet navnet hans, men han har drept dobbelt så mange ofre enn de jødiske dødstallene i Holocaust – ifølge ledende jødiske Holocaust autoritet Raul Hilberg, på 5,1 millioner.

  Han viser også det lange, nære forholdet mellom kommunisme og sionisme, og hvordan begge ekstremistiske enheter har engasjert seg i lignende undertrykkende strategier.

  Dette er en viktig ny bok, og du kan reservere din første kopi rett fra pressen ved å gjøre en donasjon mot den betydelige utskriftskostnader til allment distribuere denne viktige boken!

  http://www.davidduke.com/cgi-bin/dada/mail.cgi/r/innercircle/094418518024/

  New European Jewish Parliament Fights Anti-Semitism
  The first ever European Jewish Parliament held its inaugural meeting last week. The Parliament members join hands to fight anti-Semitism.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/152977

  Russian President Vladimir Putin said that at least 80 percent of the members of the first Soviet government were Jewish.

  “I thought about something just now: The decision to nationalize this library was made by the first Soviet government, whose composition was 80-85 percent Jewish,” Putin said June 13 during a visit to Moscow’s Jewish Museum and Tolerance Center.

  http://www.jpost.com/Jewish-World/Jewish-News/Putin-First-Soviet-government-was-mostly-Jewish-317150

  • ISILs mål er ikke Europa, men Jerusalem. Det sa ISIL mannen fra Skien på den berømte skrytevideoen. Det er Tyrkia som støtter ISIL. Bruker ISIL som sin forlengede arm.

   Hva er Hamas sitt mål med å ofre egen befolkning? (På muslimske nettsider teller de hver dag antall nye martyrer i Gaza). Pallywood vinner mediakrigen. Hamas lykkes 100 prosent i sin taktikk.

   Hamas vinner propagandakrigen med bilder av blodige barn. Det ser vi jo i Norge. NRK er mitt kronvitne. Hvis du følger litt med på arabiske nyheter, så ser du fort oppropet om samlet jihad mot Israel.

   Resultatet blir et samlet muslimsk angrep på Israel med den ivrige tyrkiske presidenten i spissen. Eller som bakmann:

   http://wp.me/p3tGFm-7W

   Denne angrepet kan komme any day now.
   Etter hva jeg kan forstå.

Legg inn kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.