Skriv ut Skriv ut

Jesaja 60:12 og USA’s Midtøstenpolitikk

"For det folkeslag eller kongerike som ikke vil tjene deg, skal gå til grunne, og folkeslagene skal utryddes". - Jesaja 60.12.
«For det folkeslag eller kongerike som ikke vil tjene deg, skal gå til grunne, og folkeslagene skal utryddes». – Jesaja 60.12.

Vestlig filosofi er viktig. Den hjelper oss til å finpusse vår største medfødt gave fra Gud i tillegg til livet selv; Fornuften. Min favoritt skole i filosofi er stoismen og en av mine favorittbøker er av en stoiker; ‘Meditations‘ av Marcus Aurelius. Et av de viktigste punktene i stoismen og filosofien generelt, er å alltid se ting som de virkelig er, og ikke bare akseptere ting for hva de ser ut til å være. Dette er viktig i vårt eget liv så vel som mellom folk og nasjoner.

Ved å anvende dette prinsippet på den amerikansk utenrikspolitikk i Midtøsten, ser det ut som politikerne i USA bruker det amerikanske militæret og skattebetalerne til å utføre den bibelske trussel mot hedningene funnet i den hebraiske Bibelen / Det gamle testamente i Jesaja 60:12. (Den nykonservative krigsmaskin er basert på den Hebraiske Bibelen / det Gamle Testamente.)

Før vers 12 leser vi i vers 10: «Og sønnene til fremmede skal bygge opp dine murer, og deres konger skal tjene deg.» Og vers 11 leser: «Portene dine skal alltid stå åpne, hverken dag eller natt skal de stenges, så folkeslagenes rikdom kan bringes til deg og kongene deres føres fram. «(Noen bibeloversettelser skriver,» rikdommen til hedningene» i stedet for «kreftene til hedningene».). Dette ved at angivelig skal Gud la hebreerne / jødene vite at Israel vil bli tjent av alle de hedenske nasjoner. Den mektige Israel lobbyens oppgave er å se til at hedningers «konger skal tjene» Israel!

Vers 12 er den direkte trusselen fra Israel (forkledd som om det er en trussel fra Gud) til alle hedenske nasjoner og folk. Der står: «For det folk og det rike som ikke vil tjene deg, skal gå til grunne, ja, disse nasjonene skal bli lagt øde». (Dette sitatet er et godt eksempel som viser at den amerikanske grunnlegger og Deist Thomas Paine hadde rett når skrev i sin opplysende mesterverk av en bok om Gud, Deisme og religion, The Age of Reason, The Complete Edition [for denne viktige boken i Kindle klikk her] «Jødene tillot ingen konvertitter;. de slaktet alle«).

cruelgod

Selv om den jødiske staten Israel er fylt til randen med et voksende lager av reelle kjernefysiske masseødeleggelsesvåpen sammen med en flåte av svært avanserte tyskproduserte ubåter som kan levere sine dødelige nyttelast nesten hvor som helst i verden, bruker Israel det amerikanske militære gjennom de amerikanske politiske horer den eier fra begge sider til å føre kriger til Israels fordel. Som den pensjonerte israelske general Avraham Rotem sa like før de amerikanske politikere begynte krigen mot Irak i 2003 til fordel for Israel, ‘En (USA) krig med Irak tjener Israels strategiske interesser fordi den ønsker Saddam bort. Noen sier: «Dere kan bare lene dere tilbake, vi vil ta oss av det’ – hva er bedre enn det?» (St. Petersburg Times 15. mars 2003, s.. 5A). Det er en sørgelig uttalelse om det faktum at den siste amerikanske presidenten som seriøst stod opp imot Israel i et forsøk på å stoppe dem fra å skaffe seg atomvåpen og deres innsats for å kontrollere amerikanske politikere var President John F. Kennedy.) Når nå Israel har kjøpt og betalt for USA’s politikerne som gjør oss klar for en ny krig til Israels fordel. Denne vil være mot Iran.

Amerikanske politikere som er under innflytelse av den Israelske lobbyen er også glade for å gi «hedningenes rikdommer» / amerikanske skattebetaleres tjenester til den jødiske staten. De tar fra den amerikanske skattebetaler ca $ 5 milliarder hvert år og overlater disse til sine politiske velgjørere i Israel. Dette garanterer politikerne ikke bare store jødiske og sionistiske-kristne politiske donasjoner, men også, og enda viktigere, god presse / media dekning.

Selv om noen mennesker ikke tror den Hebraiske Bibelen / Gamle Testamente gjelder Israel i dag, gjorde Israels statsminister Netanyahu helt klart at han og den israelske regjeringen gjør det. Netanyahu har åpent sagt i forhold til Israels ulovlige okkupasjonen (det er tragisk morsomt hvordan det offisielle navnet på det israelske militæret er det israelske forsvaret når det i realiteten ikke de forsvarer, men okkuperer!) av Jerusalem, «The Western Wall er ikke okkupert territorium, og jeg bryr meg ikke om hva FN sier. Vi lever i den jødiske staten. Hovedstaden i den jødiske staten i 3000 år har vært Jerusalem. Jeg vil si det så tydelig.»

De israelske terroriststyrkene oppfyller trusselen fra Israel til alle hedninger som avdekket i Jesaja 60:12 mot Palestina og det palestinske folk. Den amerikanske politikere misbruker det amerikanske militæret for å oppfylle den samme Hebraiske Bibelen / Det Gamle Testamente trussel på vegne av Israel mot andre mennesker og nasjoner i Midtøsten. En viktig måte å bryte denne dødelige uretferdighet er å undergrave deres grunn til å være noe som er troen på «avslørte» / såkalte religionen jødedom og den Hebraiske Bibelen / Gamle Testamente som er full av læren om jødisk overlegenhet.

Jo flere mennesker som stoler på sin medfødte gave fra Gud, nemlig fornuften, til mindre vil de kjøpe den overtroiske volden skapt utav de «avslørte» / såkalte religionen. (Dette er vist å være sant av Albert Einsteins Gudsbrev der han skrev om Bibelen at den hevder at Gud valgte Hebreerne / jødene «over alle mennesker som er på jorden» [Mosebok 07:06] «Jeg kan ikke se noe «utvalgt» med dem.«) Dette kan gjøres til virkelighet ved å ta det råd som Thomas Paine gav til oss i sin kraftfulle tankevekkende bok, ‘The Age of Reason, The Complete Edition’. I den boken oppmuntrert han til en revolusjon i religionene basert på vår gave fra fornuftens Gud og på Deisme. Jeg tror Thomas Paine hadde rett!

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.