Homoseksualitet, medisiner og vaksiner for depopulasjon

De talmudiske Babylonerne har lagt en plan. De skaper barnløse intetkjønn. Planen er god; Planen kalles The Great Reset. Ctrl-Alt-Del. Kunsten å gjøre gutter feminine og jenter maskuline. Å tilføre barn feil kromosomer, gjør dem ute av stand til å formere seg, en svært effektiv depopulasjon.

Lyset av lampen skal ikke mer skinne mer i deg. Røst av brudgom og brud skal aldri mer høres i deg. For dine kjøpmenn var jordens stormenn, og alle folk ble ført vill ved deres TROLLDOM – Åpenbaringen / Rev. 18:23

ODD TV Presents PHARMAKEIA (Part One)

Den norske Statsminister og alle andre lands ledere er mer eller mindre kommisjonsselgere for disse menneskene, «verdens store handelsmenn».

Sperm tellinger er redusert til halve siste 50 år. Legg til å popularisere homoseksualitet:

«Det er en eksoterisk (åpen) og en esoterisk (skjult) agenda med alt. Legg merke til at INGEN i eliten tar offentlig avstand fra pedofili. I følge Aristoteles så oppfordret lovgiverne på Kreta innbyggerne til homoseksuell og pedofil (pederasty) atferd som et middel for befolkningskontroll. På den måten ble folks behov for kjærlighet og sex styrt inn i forhold som umuliggjorde reproduksjon og holdt befolkningen passiv og nede. Kilde: Aristotle, Politics 2.1272a 22–24.»

Gud og Bibelen er krystallklar på dette også, så det bringer oss til hva som er forsvarssjefens skjulte agenda med homoflagget på marinens fartøyer. Og det er å vise hvem sin hær han leder. En hyllest til selveste Satan.


Spiritual Warfare & The New W0rld 0rder Secret Doctrine
Revealed on Camera

https://youtu.be/AnQGLb4O7Wo
Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring