#MeToo; Frihetsbrev for løgn og bedrag

Huffda, lederen i Sunnmørsposten med Hanna Relling Berg som ansvarlig redaktør om #MeToo er ensidig og lite objektiv, vi blir instruert og pålagt å leve med det, potensialet for uretten inkludert? La oss nå se om MeToo2 er like viktig for massemedia,  om andre ukulturer som bør få konsekvenser.

«Denne forbannede enigheten», var det en som kalte samfunnssykdommen. Å støtte og elske urett, og hate sannhet og rettvishet har personlige konsekvenser for alle av oss.  La oss røske opp litt, la oss realitetsorientere oss litt. Alt skulle liksom bli så bra når bare kvinner ble likestilt og fikk makt og innflytelse, da skulle alle være snille med hverandre og alt skulle bli så mye bedre, et varmt og inkluderende samfunn skulle det bli. Det skulle bli ‘mykere’ verdier, og hjertets ledelse, hvor ble det av? 30 år+, ble det bedre? For hvem?

Sunnmørsposten som resten av massestrømsmedia kjører knallhardt på en side, ingen motforestillinger til feminazismen kommer med. I gapestokken med alle som ikke går i takt. Et eksempel er at journalist Line Helgesen truer med å ta saken til lokalmedia når Ina Plasfritt Giske (FrP) la ut en morsom ironi over hele #MeToo hysteriet.

Sunnmørsposten ved Hanna Relling Berg som ansvarlig redaktør var ikke vanskelig å be, om å få benytte den moderne offentlige gapestokk for alle som ikke går i takt. Morgenen etter var det på fremsiden. Ikke en eneste motforestilling eller #MeToo2 tillates, altså varsling om ofrene for løgner og bedrag som følge av #MeToo.

Facsimile fra Smp

«Håner de som FØLER de har opplevd seksuell trakassering«, hadde vel vært en riktigere overskrift fra Sunnmørsposten her, eller skal skapelsen innstilles og Guds formeringspåbud krenkes, skal alle bli lesbisk for å unngå kjønnsdynamikken?

http://www.smp.no/nyheter/2018/01/08/%E2%80%93-Hun-h%C3%A5ner-de-som-har-opplevd-seksuell-trakassering-15871759.ece

Hvordan går det med Trine Skei-Grande saken, hvor hun vel nærmest voldtar en (full?) 16-åring i åkeren (ingen har vel sex med Grande frivillig vel?) Bør den få konsekvenser for henne etter Smp mening?

https://resett.no/2018/01/05/derfor-er-skei-grande-saken-viktig/

Jfr. Søviknes saken, 15 år straff, ute av politikken. Hva slags konsekvens skal det bli for den maktkåte pakistanske muslim dame med en statsminister i magen for å hause opp dette i en maktkamp?

Giske prøver seg på noen damer, som normalt er, hva er galt her?
https://www.nettavisen.no/politikk/her-er-giske-varslene/3423403011.html

MeToo ofrene må tros på og må få konsekvenser sies det, men altså ikke MeToo2 ofrene, de som er utsatt for løgnene til MeToo overgriperne? Neivel. MeToo ‘varslerne’ føler seg ‘følelsesmessig krenket’, MeToo overgriperne drev folk inni selvmordet anmasse husker jeg, og det bør ikke få konsekvenser, ingen offentlig gapestokk for dem (?).

Til opplysning finnes tusenvis av oss som ler av hele $MeeToo hysteriet, men få tør å si det, for da blir det offentlig lynsjing. Vi er noen som vet bedre, og kan se det i historisk kontekst. Det er liksom slikt som den tverrpolitiske PK eliten i Oslo og i media er opptatt med, lite med oss vanlige folk å gjøre. Vi har også vært lynsjet før, en til spiller ingen rolle, korsfestet som uskyldige offerlam for ondsinnede menneskers ideologier kan vel sette juletiden i perspektiv.

Trond Giske får nå møte følgene av den politikk han selv har vært pådriver for, der finnes kanskje en slags rettferdighet? Kanskje til og med journalister som støtter og promoterer uretten, reservasjonsløst?

Kanskje er der en Dommedag, for små forseelser og store forbrytelser, som er over deres eget system som så lett kan korrumperes, og urett florere? Jeg tror som Carl Von Linne på at Gud straffer de som støtter løgner og urett, faktisk har jeg sett i mitt liv at det ofte blir sånn, at de som gjøres oppmerksom på urett, og likevel bidrar med det og støtter det, de vil møte sin Nemesis i livet også.. man høster som kjent som man sår, det gjelder vel både de som ødelegger liv med løgn og bedrag, og journalister som promoterer urett, forhåpentligvis.

Det er godt, Trond har godt av en realitetsorientering, som mange av oss har gjennomgått. Men hva i alle dager er galt med at menn liker jenter, og prøver seg? Når det er normal at menn liker gutter, og unormalt at menn liker jenter, da vet vi at Satan og satanistene har snudd alt på hodet. Pene jenter vil ta oppmerksomhet med et smil og positivt tegn på at de er attraktiv, stygge jenter som aldri får det vil bli sur og finne opp ting. Vi som har vært gjennom barnefordelingssaker og lignende med kvinner som motpart, vi vet at aldri lyves det så mye i norske rettsaler enn når en viss type kvinner er involvert, og det er jo alltid bare denne visse type som havner der, fordi det alltid er deres subjektive opplevelse og oppfatning som gjelder som fakta for dem, og dommere har blitt politiske gudinnetilbedere, Astarte, feminister, disse femi-religiøse menn tatt av Jesebel ånden er ofte mye verre enn kvinner selv. Sannheten har alltid lite å gjøre med det. Deres ‘følelse’ har blitt Loven. Huffameg. Blir mye sirkus og urett av sånt.

Sunnmørsposten kommentar

25 år etter ser jeg og tenker mitt om de som var innvolvert i løgn, bedrag og befordrere av urett, en ble politimester, en annen lensmann og den andre statsadvokat, dommerne sitter fremdeles på sine poster og utdeler urett, det er veldig gunstig for karrieren å være politisk korrekt (PK) og delta i urett ser det ut som. Lyset kom til vår jord en juledag, men menneskene foretrakk løgnen og mørket. Nesten som vi forstår at Bibelen har rett når den sier at denne verden og samfunnet har havnet under den Ondes herrdømme, og det er de som tjener Løgnens Fyrste som blir å avansere i samfunnet, som dermed blir verre og verre, og det har det blitt, de 30 årene jeg har observert det med et våkent øye.

Når vi i mannsforbund ville granske den tidligere politikvinne, advokat og kvinnesaksaktivist Grete Opshaug (#MeToo2) som hadde gjort det til en millionindustri i å kaste ut falske beskyldninger mot folk i rettsaker for å vinne $MeToo sakene den gang, så fikk vi ikke innsyn i sakene hennes hos Ålesund Tingrett, hvor mange hun personlig hadde ødelagt av familiepersoner og som mennesker, vi visste noen, for derved påvise hennes modus operandi, selv om dommer er offentlig, så beskyttet og beskytter det politiske oppnevnte legale systemet og media hverandre. De nevnte politifolk henla konsekvent motanmeldelser for falske beskyldninger (?). Hvor straffen skulle være den samme som de uriktig beskyldte for. Men nei. Ingen konsekvens. Fribilett for de sårede følelsers diktatur. Rasjonaliteten har avgått med døden.

$MeToo bevegelsen er et kjempeprofitabelt forretningskonsept, for løgnere og bedragere spesielt. De vil gripe muligheten begjærlig. Ingen risk, ingen konsekvens om det ikke går. Hvorfor ikke?

Løgnen har frihetsbrev, mens sannheten ligger på sotteseng. Hva skulle en gjøre? Ikke annet enn å stole på Gud, at ‘hevnen er min», håpe på at Gud en dag vil straffe de som bedriver organisert urett og har løgner som forretningsmodell, og disse har havnet i offentlig tjeneste.. dessverre. Undergang har beviselig alltid vært konsekvensen av urettens utbredelse for samfunnene tidligere i historien.

Joda, alt jeg sier kan bevises. Alt et realiteter. Konsekvensene er virkelige nok. Jeg frykter ikke æreskrenkelsessøksmål, sannheten er ikke ærekrenkende. Kun udådsmenneskene tjener på ofrenes taushet; #MeToo2. De liker det ikke selvsagt, men det bør vel sies likevel, opp og frem i lyset må det.

De i det offentlige under det kristne systemet er/var jo vi frie borgerne deres arbeidsgivere, de var våre tjenere vi kunne forvente noe av, men det ble jo annerledes når vårt samfunnssystem gikk fra det kristne til det sekulærhumanistiske (kriminell Grunnlovsendring i 2012) og tildels ateistiske og luciferiske selvsagt, når herskerprinsippet erstattet det kristne tjenerprinsippet i forvaltning og domstol.

Der lever ennå noen «survivors». Bøker blir nok skrevet om det etter hvert, for media sin slagside opplevde og opplever vi som ble offer for disse løgnere og barbarer i det politiske rettsystemet, og som ødelegger familier og relasjoner like enkelt som de skifter nettingstrømper, når de bruker sex for å fremme sine karrierer, men som etterpå lett kan renske sin samvittighet som ‘#MeToo’ overgrep. Jotakk. Gi meg MeToo2.

Vi hadde organisert oss i mannsforbund og annet 25 år siden, for å opplyse om kvinnesakskvinner som ble advokater og fikk opptre som offentlige bødler, med dommeres og nevnte politifolks, tidligere kollegers, ivrige medvirkning, men ingen vil ha sannheten, sitter der noe annet enn korrupte politiske oppnevnte dommere ved Sunnmøre Tingrett som ikke har rettferd og sannhet som motivasjon, men tverrpolitiske PK føringer i dypstaten? Et enkelt og ærlig spørsmål som krever sitt svar. Det blir aldri besvart, for systemet beskytter sine egne. Men vi er noen som vet, de klarte ikke ta livet av alle, dem hvis ikke orket mer fordi illusjonene om rettstaten forsvant over natten, noen overlevde. Som ved en Guds nåde, mirakuløst. Det begynner jo en bli en del av dem, og jeg undrer ofte på, når er kritisk masse nådd, når er begeret for uretten fullt, i Skaperens og den Store Arkitektens perspektiv?

«Hvis det kommer til en tvist mellom to personer, skal de møtes for retten, og dommerne skal avgjøre saken, og de skal gi rettferd til den rettsindige og fordømme den ondskapsfulle» – Femte Mosebok 25: 1-3

I Norge har det motsatte blitt gjort til en kunstform, naturlig nok, siden den kristne grunnstenen for nasjonen er forlatt, og opponenten kalt Slangen har overtatt og humanismen adoptert i steden for, etter at Eva grådig igjen har forsynt seg av Kunnskapens Tre på Slangens oppfordring, og funnet at hun er vanskjøttet og at hennes subjektive opplevelse bør bli Loven som gjelder.

De tverrpolitiske satanister vil bli veldig stolt når de får en pakistansk muslim som det tidligere kristne norges statsminister.. Da vil de føle de har lykkes å knuse det engang kristne landet.

Norway; One Thousand Years under Christs Reign
http://www.riksavisen.no/norway-one-thousand-year-under-christs-reign/

Det var det Paradiset, og farvel til Det Lovede Landet som flyter av melk og honning. Ble litt for mye både melk og honning tilsynelatende. De ble bortskjemt, trengte ikke hverken Gud eller Kvitekrist lenger som våre kongers Konge. Ut med dem. Adam får henge med så godt han kan. Ingen sexualtilnærmelser takk, Skaperens heteroseksuelle formeringsordre kan innstilles. Rasen kan bare dø ut, ikke så mye verdt å redde likevel.

Unntak finnes, heldigvis, ennå:

Facsimile av eAvisa.. Skikkelig jente.

Hun er lei av å bli forbigått og oversett – Nå starter hun #WhyNotMeToo

For rettsapaparatet fortsetter å være politiske oppnevnte eksekutører av den politiske fastsatte ‘rettferdighet’ idag også, og media som hengivne cheerleaders. De tjener begge det samme system, splitt og hersk. Splitt mann og kvinne enheten, splitt familien, splitt nasjonen, til slutt ligger alt i ruiner, og dommen kommer over nasjonen, som ved Sodom og Gomora, Egypt, Romerriket, Babylon, som Israel og Judea selv, og resten hvor løgn og bedrag og urett ble institusjonalisert og gjort til en kunstform, de finnes ikke mer, hele sivilisasjoner lagt i ruiner av mangel på Abrahams rettferdsprinsipp som overordnet samfunnssystem for bærekraftige nasjoner og samfunn. De skulle aldri mer få reise seg igjen i sin urettvise form, men de prøver, Den ‘Nye’ Verdensorden (egentlig eldgammel), en siste gang, før, før – skapet settes på plass, endelig.

Jotakk. MeToo2, bare for en helt annen sak, som nok aldri havner på forsidene, av innlysende årsaker, dissent tåles ikke. Sies skal det likevel. Er ikke så vanskelig å være profet når en kjenner historien, hva som ikke funket før, vil heller ikke fungere nå eller i fremtiden. Kun dåren som tror det, og som aldri lærer av historiens mistak, og konsekvensene av mistakene. Lite intelligent å tro en kan gjøre samme feil, og tro det får et annet resultat denne gang. Menneskene er fremdeles de samme, bare kulissene endres. Gikk det ikke da, går det ikke nå.

Det er nok like greitt at det går til grunne, at de får lov å prøve sitt system ute av Paradiset, det er ikke verdt å reddes, og kanskje de kollektivt en vakker dag finner at de tok feil, i det meste, og våge å innrømme det at alt var bare luksusproblemer, at det kanskje er godt å få erfare at verden er et brutalt sted, hvor soldater voldtar og dreper etter innfallsmetoden, at en guddommelig korreksjon kanskje må til (det har alltid endt med det), en krig til, et ragnarok igjen, som når den røde ugudelige horde feiet innover Europa, for at de ekte verdiene igjen blir stemplet i de bortskjemte kvinners hjerter og sinn, om noen overlever den da. Hvem tror de da gidder å beskytte dem?

Først må følelsene dempes og stagges helt, før en kan høre hjertets stemme, Gud i hjertet. Kvinner har ikke noen bedre kontakt med hjertet enn menn, det er et falsum, det er en satanisk forførelse, fordi det er dette falsum som har gjort homoseksualitet til en hellig handling, abort til en nådesak, mulitikultur til en kristen verdi. Kvinner har bedre kontakt med følelsene enn menn, med underlivet, det er sant, men ikke med hjertet. Rasjonalitet og fornuften skal styre menn, ikke følelsene. For hjertets renhet har ingenting med følelsene å gjøre annet enn at tilgangen til hjertets stemme er avhengig av at følelsenes ragnarokk stoppes helt. Dette har blitt snudd helt på hodet i vår tid, underlivet og altså underverdenen styrer mennesket, ikke hjertet og rasjonaliteten. Det ser vi spesielt i #MeToo bevegelsen og kvinnebevegelsen, feminismen. Den er aldri kristen, for den oppmuntrer til løgnen og bedragets utbredelse, ikke sannhetens og nådens.

Alle mann i livbåtene, forulempede følelser, en rent subjektiv sak, kommer til å slippes løs. Ta med familen, hold sammen med kun kristne med kristne verdier (ikke ta andre  og ukjente kvinner i hånden for å hilse på dem engang uten helt nødvendig, DET er det ‘varme’ samfunnet kvinnesaksaktivistene skaper), la resten seile sin egen sjø. ‘Livbåten’ er av åndelig art.

 

Last  ned ‘overgreps-fritakende’ sertifikat her. Få det undertegnet ved møte av enhver ikke-kristen kvinne du ikke kjenner. Definisjonen på ‘kristen’ er en som ikke kan lyve. Hos de som har Kristus i seg («Kristus lever i meg» (bor i meg), som Paulus utla det) er det umulig å lyve, hos de som har Satan og Slangen i seg (majoriteten) er det en dagligdags foreteelse

———————–

Jorden kunne vært et paradis den, om det ikke var bare korrupte og ondskapsfulle ‘humanister’ og andre satanister som kom til makten, æren og alle pengene, i den post-kristne æra for Norge.

Oslo Gospel Choir – Deilig er Jorden

Til de potensielle uskyldige #MeToo ofrene, husk – først lenge etter korsfestelsen kan vi se og forstå hvorfor skjellene (illusjonene) måtte først bli tatt ifra våre øyne, slik at vi skal forstå at det er alltid de verste som kommer til makt og myndighet, slik Jesus ble fristet på fjellet, det har de ikke karakter eller integritet til å stå imot;

«For vi vet at Gud gjør at alle ting samvirker til det gode for dem som elsker Gud, og som er kalt og opptrer i henhold til Guds kall for dem. [ ] Hvis Gud er med oss, hvem kan være imot oss» .- Romans 8:28, 31

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

En Kommentar

 1. Nå har den liberale massestrøms media allerede begynt å programmere befolkningen til å godta en muslimsk statsminister.. Propagandaen kommer til å bli knallhard fremover… som vi sa over. så er det dette som er planlagt hele veien med #MeToo etc..

  Som frimurer kongen sa til sine folk i en nyttårstale i forfjor; «Det Norske folk er ikke sint nok ennå».. men jammen lykkes jødedommen å skape motsetningene og gjøre dem sint nok til at det skal bli borgerkrig utav det, skaper rasisme for full mugge, og satanistene skal fremstå som redningsmenn, siden de er «eksperter» på multikultur..

  Tror islamkritiske nordmenn vil kunne godta Hadia Tajik som statsminister
  https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/tror-islamkritiske-nordmenn-vil-kunne-godta-hadia-tajik-som-statsminister/3423405110.html

  The “Chosen People” In The Swedish Media

  Jomenn sann, himmelen deres på jord blir aldri som planlagt, nett som Babylon og Sodom og Gomorrah.. ‘Byggerne’ glemte hva som skulle være hjørnesteinen (Matthew 21:42, Psalm 118:22), for et sukksessbygg, komplett udugelig og inkompetente disse ‘Byggerne’ som Bibelen beskriver, slutter aldri å mislykkes fordi de gjentar sine feil til det kjedsommelige…

  Jaja, bare å finne frem popcornet og colaboksen, ta plass for en grande finale å observere idiotene .. de som planlegger Holocaust for andre, kan lett gå på en smell å oppleve det selv, som Jesus sa; En høster som en sår..

Legg inn kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.