Pedofile pusheren Jeffrey Epstein kobles til det norske maktapparatet

Riksavisen har lært at den pedofile pusheren og jødiske utpresser og Mossad agent Jeffrey Epstein har tette bånd og donerer til den norske elite og maktapparat, representert ved en kar som har lang fartstid i norsk diplomati og FN-systemet; Terje Rød-Larsen via International Peace Institute Inc, ledet av Terje Rød-Larsen, ifølge våre kilder.

Epstein skryter av å være medstifter til Clinton Global Initiative og donerer som norske Nye Verdensorden executive aspiranter mens de er i norsk politikk kjøper seg internasjonale posisjoner ved å donere skattebetalernes penger til Clinton Foundation, som Jens Stoltenberg, Erna Solberg og Siv Jensen har støttet med hundrevis av millioner fra vår statskasse, for personlig vinning (internasjonale jobber/posisjoner, noen annen årsak og grunn kan vi ikke komme på).

«Epstein was also “part of the original group that conceived of the Clinton Global Initiative”. – attorney Gerald B. Lefcourt

På dette nivået og i denne klikk klør de hverandre på ryggen, og premierer hverandre med våre skattepenger, nett som Erna Solberg som kjøper seg jobb i FN systemet etter å ha ødelagt Norge, som hennes forgjenger før henne, som også får sin globale posisjon kjøpt for våre skattepenger, en dose utpressing og resten lurerier.

«Hadde vi på noe punkt i prosessen gått Israels ærend,» – Terje Rød-Larsen til NRK. «Norge lurt av Israel«.

«Lurt» eller kjøpt og betalt til hva de gjorde?

Solberg får fornyet FN-tillit i toppverv
FN-sjefen ber statsminister Erna Solberg (H) fortsette å lede FNs arbeid mot fattigdom, klimaendringer og ulikhet.
https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/fns-generalsekretar-fornyer-tillit-til-statsminister-solbergs-barekraftsarbeid/id2644674/

Det er lett å være rundhåndet til pedofile og korrupte som Clinton’s og Epstein og alskens tilsynelatende ‘gode’ formål, med andre sine penger, men for dem er det å prime og vedlikeholde sine nettverk, så får de gjentjenester ad andre veier.

Rød-Larsen får ut pengene som lønn. Avansert form for korrupsjon. Og så fikser det norske maktapparatet tilbakebetaling fra den norske statskasse via Clinton Foundation, ringen blir da sluttet. Vi betaler. Statskassen korrumperes.

I tillegg til donasjoner til en rekke skoler og institusjoner for unge jenter, som sikkert dermed blir brukt som rekrutteringsbaser for de pedofile aktiviteter og Mossads utpressing av maktpersoner derav, skal Jeffrey Epstein ha støttet International Peace Institute Inc, ledet av Terje Rød-Larsen, ifølge våre kilder.

Globalisten Terje Rød-Larsen tilhører den innerste krets av Den Nye Verdensordens norske elite og maktapparat, og en av de med lengst fartstid. Det er lett og komfortabelt å være godhetsapostel og fredsapostel i Satans Synagoges (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) luciferiske Verdensrike, Den Nye Verdensorden, på skattebetalernes regning. Kanskje de kan bli god på egen bekostning?

Ifølge Bibelen skal disse korrupte og løgnaktige lurendreiere som utgjør det norske maktapparatet brenne i Helvete, på tross av deres godhetsindustri, mest god mot seg selv. Vel fortjent.

«En gjennomgang av selvangivelser for Epstein stiftelses viser det seg at han donerte minst $ 1,84 millioner til en rekke instanser, inkludert $ 15.000 til Hewitt School, en elite privat pikeskole på Upper East Side; $ 30.000 til O’Gorman Garden, en Harlem førskole; og $ 25.000 til Junior Tennis Champions Center i College Park, Maryland.

En av Gratitude America’s største donasjoner inkluderte en utbetaling på 375 000 dollar til International Peace Institute Inc., en tenketank i New York, bemannet av tidligere FN-tjenestemenn og drevet av den norske diplomat Terje Rød-Larsen, og $ 225 000 til Melanoma Research Alliance – begge som Epstein skrøt av å støtte økonomisk i tidligere år.»

«Epstein’s former charity, the C.O.U.Q. Foundation, donated $25,000 to Bill and Hillary Clinton’s charity, according to C.O.U.Q.’s 2006 tax return. The group is listed among past and present donors on the Clinton Foundation’s website.»

https://www.thedailybeast.com/jeffrey-epstein-has-a-secret-charity-heres-who-it-gave-money-to

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring