Skriv ut Skriv ut

Peter Warren om det største bedraget noensinne

Å redde 'banker' (les: bankenes eiere) og land utav problemer med gjeld som ikke lar seg betale med mer gjeld er som å pisse i buksen på Nordpolen for å holde varmen. Resultatet er at skattebetalerne er gjort til slaver for en viss elite i generasjoner, for å betale tilbake 'gjelden'.

«Bare å skrive dette får meg til å frykte at jeg våkner opp med et hestehode i senga de nærmeste dager«, sier Peter Warren idet han avlsører tidenes bedrageri i finansverdenen.

Der er KUN to muligheter for at scamet/bedraget som Peter Warren avslører lar seg gjennomføre:

  1. Politikere er stokk dum.
  2. De konspirerer for å berike noen, for hva andre taper, det tjener andre. Quo bono?

Take your pick.

Siv Jensen, Gro Harlem Bruntland, Jens Stoltenberg og Erna Solberg møtes jo jevnlig hos Bilderbergerne for å utmeisle den videre strategi. Torvald Stoltenberg og Grete Faremo møtes i den Trilaterale Kommisjon. Og de alle og mange andre møtes i En Verden; Bare noen få av de internasjonale kollektivistiske organisasjoner som jobber for at de selv skal ha all makt og kontroll. Det tar de som en selvfølge. Men hva om når de har innført det, så overtar vi andre den En Verden bevegelsen? Kupper den? Bruker deres planer mot dem selv, avsetter den pompøse marxististleninistiske elite?

Hvorfor antar de at de skal få lov å ha makten i all evighet? Leser de ikke historiebøker hvor enkelt og så lett de kan komme til å falle fra pidestallen de har satt seg selv på? De utgjør jo bare 1%, og knapt nok det (?).

Ingen må ha noen som helst tro på at deres En Verden er laget til fordel for deg og meg. Den er skapt med fordel for dem selv, hvor DE skal sitte med makten, og være Admistratorer for å herske over oss alle, og ha lønninger og pensjoner som sikrer dem for livet, som er del av den korrupsjonspakken de har fått tilbud om fra sine oppdragsgivere.

«Det hevdes at det smarteste trekk Djevelen gjorde var å overbevise oss om at han ikke eksisterer. Poenget med dette er at Djevelen dermed kan befinne seg blant oss uten at vi reagerer. Et lignende bedrag skjer idag rett foran oss i finansmarkedene uten at noen reagerer«, sier Peter Warren.

I regnskapsverdenen så blir noens gjeld alltid noen andres utestående fordring, så disse 13 bankiere som eier den privateide amerikanske sentralbank blant annet, kontrollerer også Verdensbanken og IMF, så er det jo veldig kjekt for dem å ha en slik utestående fordring, et krav, på all verdens skattebetalere, som kommer til å slite for å betale dem tibake i kommende generasjoner. En god butikk det der.

Syv dager senere har europeiske statsoverhoder endelig overbevist andre statsoverhoder og sentralbanksjefer at de må reddes. Seks av verdens største sentralbanker går til verks med en koordinert intervensjon. Denne etterfølges av en serie verbale intervensjoner fra europeiske statsoverhoder (les: Merkozy).

Noen dager senere er det Mario Draghis tur. Han er italieneren som nå er blitt sjef i den Europeiske Sentralbanken (ECB) og som tidligere jobbet for Goldman Sachs (the people who brought you the financial crises).

«Noe over 500 banker skjønner at julekvelden er kommet tidlig og griper til seg €489 milliarder treårs lån til 1% pro anno rente før noen ombestemmer seg. Skattebetalerne jubler og tenker ikke over at det er de som defacto låner ut disse pengene til banker som bare for et øyeblikk siden var konkurstruet.

Det betyr at bankene mottar rentedifferansen på 6% så lenge alt går som det skal. Skulle derimot Italia gå konkurs er det ikke deres, men skattebetalernes problem ettersom sistnevnte sitter igjen med pantet. En forretningsmodell som er helt uslåelig og får en til å lure på om Mario Draghi er fra Corleone på Sicilia. Bare å skrive dette får meg til å frykte at jeg våkner opp med et hestehode i senga de nærmeste dager.»

http://www.peterwarren.no/2012/03/greatest-scam-ever/

Dette system er faktisk helt seriøst moderne slaveri, som Jensemann og EU-keiserne MÅ ha hele folket i arbeid for å tilbakebetale. De som tror det norske folk ikke har gjeld og kan havne i samme uføre som Hellas, de tar feil. For kollektivistene som styrer i vårt land, har hastverk med å få våre penger overført til sin internasjonale bevegelse, og bevegelsens lederskap, for å fremme deres sak og agenda. Vi økonomer ser enkelt hva slags mekanismer de bruker for å gjøre dette.

The scam er imidlertid ikke over med dette. Det hele melkes som om det var oppgangstrenden under dot.com boblen. Siden ingen la merke til hva som virkelig skjedde første gang, hvorfor ikke gjenta suksessen?

Dette ble gjort på onsdag i denne uken. Et nytt lån, denne gang på €529.5 milliarder, ble tilbudt bankene. Denne gangen var det ingen nøling og over 800 banker hev seg over pengene som en løveflokk på en skadet antilope.

Det spilte ingen rolle at renten på italienske statsobligasjoner hadde falt kraftig i mellomtiden. Så lenge pengene er gratis og risikoen bæres av skattebetalerne spiller jo dette ingen roller. Her er det løp og kjøp.

Men bedraget er ikke over med dette. ECB og andre sentralbanker har nemlig besluttet at disse ikke har «lov» til å ta tap på statsobligasjoner(?). Dette betyr at de forlanger å få tilbake pålydende på statsobligasjoner uansett hvor mye disse måtte falle i verdi.

Hva så betyr det at ECB og andre sentralbanker nekter å ta tap på sine obligasjoner? Det betyr at når andre enn banker kjøper slike obligasjoner, så vet man ikke hvilken sikkerhet man i realiteten har. Jo flere banker som kjøper disse obligasjonene på vår regning, desto dårligere sikkerhet får vi ettersom bankenes obligasjoner havner som sikkerhet hos ECB som nekter å ta noen andel av en eventuell nedskriving.

http://www.peterwarren.no/2012/03/greatest-scam-ever/

Nå må vi se å finne noen dommere som har avgitt dommerforsikring på tro og ære, å søke rett og hindre urett, som kan dømme korrupte politikere til evig tvangsarbeid selv, for å ha inngått forpliktelser på folkets vegne som har forgjeldet Norges og verdens barn og barnebarn til evige gjeldsslaver, for at ‘noen’ skal kunne putte disse penger i lomma, som hele verdens folk skal slave for dem i uminnelige tider for å betale tilbake…..

Siden folk tillater dem og deres politiske tjenere å holde på via stemmeseddelen, så får vel folk flest det som de vil ha det antar jeg? Det første betingelse for å slutt på dette, er å få klart for seg HVEM som kontrollerer dette systemet, og hvem denne utestående fordring tilfaller, som har blitt til gjeld for all verdens skattebetalere.., altså HVEM som kontrollerer bankene i tittelbildet. Ikke så vanskelig forskning det vel…..

Som alltid er det for sent å snyte seg når nesa er borte. 🙂

– Det du beskriver kan til forveksling høres ut som om skattebetalerne, via ECB, nærmest har investert i et pyramidespill?

– Nettopp! Det er et Ponzi-scheme. Skattebetalerne rundt om sitter nå med et stort smil om munnen og ser at italienske bankaksjer går opp og tenker: Jøss, dette her må gå bra!

Men det må det aldeles ikke, frykter han.

– Det som er et helt forferdelig scenario, er at Italia går konkurs. Landet er «to big to fail, but to big to save». Hvis de skulle misligholde gjelden sin, som Hellas, vil sannsynligvis bankene ryke også. Og hvis USA eller Tyskland da skulle ryke – hjelper det ikke med forsikringen man kan tegne. For hvem selger forsikringen? Jo, bankene. Og sjansen for at de kan betale da, er lik null.

– Hvor lenge kan det angivelige pyramidespillet pågå?

– Det kan gå helt til en eller annen ser at keiseren er naken. Eller rettere sagt, til også folk snur seg og ser at han faktisk er naken.
http://www.abcnyheter.no/penger/oekonomi/2012/03/03/trolig-den-stoerste-svindelen-noensinne

Dagens Næringsliv vinkler saken
http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article2345683.ece

Warren forstår likevel godt at bankene kastet seg over utlånspakken «som en løveflokk over en skadet antilope», som han selv skriver i bloggen sin.
– For dem og deres aksjonærer, lønninger og bonuser, er jo dette som julaften, hanukkah og skuddårsdag på én gang, sier Warren til DN.no.

All risiko med LTRO skyves over på skattebetalerne.

Hvor er pengene blitt av? Fra Per-Aslak Ertresvåg bok 'Norge. Et hjerne- finans- og maktkontrollert samfunn?'

Min teori er at alle disse pengene overføres klandestint og brukes av de internasjonale kollektivister og sosialister (nasjonale sosialister – nazister, som internasjonale sosialister – kommunister) som skal fange folk i sitt evige klamme grep, kontroll over produksjonsmidlene, evig slaveri faktisk. Penger som alt annet kan faktisk ikke bare forsvinne noe sted. At de blir tatt ut av sirkulasjon for å skape ‘finanskrise’ er en god gammel metode, som replikeres fra tidligere skapte ‘depresjoner’.

Finanskrisen – et planlagt statskupp?
avg Per Aslak Ertresvåg.
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/finanskrisen-et-planlagt-statskupp/

Og ikke bare et statskupp. Det er et internasjonalt verdensomspennende kupp av kollektivistene, ran av nasjoner samtidig som bonus.

How Goldman Sachs Helped Mask Greece’s Debt
«Nick Dunbar, author of ‘The Devil’s Derivatives’, reveals how the country turned to investment bank Goldman Sachs for help getting around the deficit rules.»

Det som kommer til å skje nå er at det kommer ‘folkekrav’ fra media, og fra politikerne som var dum nok eller korrupt nok til ikke å stoppe det i det gamle økonomiske system, om en ny verdensvaluta hvor slike scam/svindel ikke er mulig. Hva de ikke kommer til å si at det er samme klientel som kommer til å kontrollere den nye økonomi og dens system, som den gamle økonomi og dens system. Om den blir basert på gullstandard, så har de kjøpt opp alt gull som er i verden seneste årene med monopolpengene. Og slik går jo verden bakover hele tiden, eller blir stående på stedet hvil.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.