Skriv ut Skriv ut

Riksavisen / Protestantisk Union søker skribenter

Riksavisen søker skribenter / oversettere fortrinnsvis fra engelsk.

Satan intensiverer sin innsats i verden, og vi trenger å intensivere opplysningsvirksomheten slik at kanskje noen få færre blir forført og kan reddes fra Helvete, og trenger flere som kan bidra på vårt nettmagasin.

Honorar kan diskuteres, men håper en viss idealisme kan være mulig inntil vi får på plass en viss økonomi i hva vi gjør.

Du kan skrive i eget navn, eller i navnet til Redaksjonen om det er ønsket.

Du må gjerne ha et våkent øye på hva Jødene («Europas spirituelle leder rase»» ifølge Kalergi) og Jesuittene gjør, for de er lederne av den anti-Kristne sataniske Nye Verdensorden, som Kalergi sier her:

Du må gjerne være obs for sammenhengene, for eksempel hvorfor det er viktig at medisin- og vaksineindustrien får gode forhold (‘poison the wells’), hvorfor de av Staten blir beskyttet mot søksmål for vaksineskader de påfører mennesker, hvorfor nasjonalistaten, familien og kristendommen kom under press, hvorfor fri abort er viktig for dem, osv. Å vite noe om disse sannhenger er en stor fordel, men ingen betingelse, en lærer mens en lever og kan være ‘on-the-job-training’.

Vet du forskjellen på en jøde (konvertitt, Edomitt etter Esau, askeNazi, etc.) og og Jøde (fra Judah, og en som er omskjært på hjertet aka Kristen) ? Igjen, en fordel, men ingen betingelse. Du skal få god opplæring og mentoring.

New World Order pledged tot he Jews

Spread the love
 • 12
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  12
  Shares

Facebook Comments

4 Comments

 1. I enjoy researching and writing on religious and spiritual matters…English only though.

 2. Jeg vet ikke om kommentaren min kom med, men jeg stiller gjerne opp med å oversette. Er bare to år spirituelt sett, så tror dessverre jeg ikke har så mye å tilby der…
  Og penger vil jeg ikke ha

  Håper dere får tak i de dere trenger!

 3. Jeg er bare to år åndelig sett og er langt ifra å kunne skrive denne typen artikler.
  Men oversette, det kan jeg. Er stø i engelsk, også mer folkelig engelsk, og gleden over å kunne hjelpe er verdt mye mer for meg

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.