Skriv ut Skriv ut

Sentralbank Bedraget Forklarer Verdens Elendighet

Stephen Goodson dedikerer sin 207-siders bok til Knut Hamsun, den norske forfatter som i 1920 vant Nobelprisen i litteratur for  boken 'Markens Grøde', en roman som tematiserer og fokuserer på et idealisert syn hvor en person er i ett med naturen og ikke mot naturen.
Stephen Goodson dedikerer sin 207-siders bok til Knut Hamsun, den norske forfatter som i 1920 vant Nobelprisen i litteratur for boken ‘Markens Grøde’, en roman som tematiserer og fokuserer på et idealisert syn hvor en person er i ett med naturen og ikke mot naturen.

Det er en skremmende tanke. Hva hvis menneskeheten var det høyeste uttrykk for liv i universet? Hva hvis Gud satte alle sine håp på dette feige, godtroende apemenneske?

Stephen Goodson. En tidligere direktør og styremedlem for den Sør Afrikanske Reserve Bank, og forfatter av boken ‘A History of Central Banking’ med ny bok spekket med historiske facts.

Hva om en mektig satanisk kult kapret den menneskelige rase? Tenk om det fortrengte Gud, og slavbandt den menneskelige rase inn i åndelig, mental og fysisk trelldom.

Kulten gjorde dette på grunn av en veldig enkel svindel. Det ble gjort ved at de satte seg selv som mellommenn mellom Staten og dets folk ved å skape byttemiddel (penger) som en rentebærende gjeld til seg selv. Å etableringe penger er noe Staten er fullt i stand til å gjøre selv, uten å pådra seg noen gjeld eller betale noen renter.

«Denne boken gir innsikt om hvordan private bankfolk siden antikken har … skapt penger ut av ingenting som en rentebærende gjeld for å tilrabe seg suverene makt til seg selv. Den gir også en historisk oversikt, av både eldre og moderne sivilisasjoner som har blomstret i miljøer fritt fra byrden av åger.»
— Stephen Goodson (s.6)

Denne grunnleggende svindel er forklaringen på nesten alt som har gått galt med verden.

For å distrahere samfunnet fra den virkelige fienden som gnager på dets sjel, har de sentrale bankfolk alltid skapt en rekke falske fiender og unødvendige kriger.

isis For eksempel, etterretningsorganisasjoner (dvs. CIA, MI-6 og Mossad) er ansvarlig for 90% av «terrorismen». De opprettet og finansiert ISIS og islamsk ekstremisme som en busemann. Antiterrortiltak (militarisering av politiet, NSA overvåking, etc.) beskytter det monetære monopolet, ikke publikum. Den kommende politistat sikrer at «gjelden» blir respektert og renter betalt på. Arbeidsfolk er pantsatt for billioner av dollar i «gjeld» dvs. pengemengden.

For å opprettholde denne svindel deler bankfolk byttet med en hel samfunnsklasse. Først vervet de mange av sine medsammensvorne Jøder. Deretter millioner av hedninger under frimurer etiketten (jødisk kabbalism, dvs. satanisme.) De vervet de store selskapene, som de kontrollerer. Utdanning, media og politikere fullfører listen over forrædere.

Demokrati er et narrespill. Vesten ødela Libya og Syria. Har det vært et ord av kritikk fra «opposisjons» politikere eller media? Passasjerfly MH-17 ble skutt ned. Det er det ingen som nevne I fortsettelsen for vår marionett, Ukraina, gjorde det.

De sentrale bankfolk fremmer massemigrasjon, ødeleggende rasemixing, globalisme, feminisme, homofili, mangfold og pornografi for å splitte og destabilisere og svekke samfunnet. «Vi korrumperer for å kontrollere,» skrev Giuseppe Mazzini. Dermed undergraver de de fire grunnleggende bestanddeler av menneskelig identitet: (Kjønn) rase, religion (Gud), nasjon og familie.

IslandPlayersEmpNewClothes Se på hvem som fremmer «terrorist» svindelen og du ser et samfunn fundamentalt undergravd, et samfunn der «herskende» klasse er i virkeligheten faktisk en kolonial administrasjon som konspirerer mot allmennheten.

I sin fornektelse lider samfunnet fra et kollektivt «Stockholm Syndrom.» Vi håper våre finansielle mestere ikke vil skape for mye kaos hvis vi spiller på lag med dem i deres vrangforestillinger. Oh yes, 9-11, Sandy Hook, Ottawa, Charlie Hebdo etc. etc. var alle ekte «terrorist» handlinger. (Wink. Wink.) Medias rolle i å støtte opp om disse bedragene er spesielt frastøtende.

Dessverre, å please disse banksters vil føre til mer terrorisme og krig. Hvis historien er forordet, så er våre prospekter ikke bra.

Russland

De fleste kriger er utkjempet for å beskytte, konsolidere og utvide bankenes uredelig pengemonopol.

Den bolsjevikiske revolusjon var en svindel iscenesatt av Kabbalist Jødiske bankfolk for å ødelegge det eneste gjenværende land som utgjorde en trussel mot deres verdensomspennende kreditt monopol. Opprettet i 1860, opprettet det russiske imperiets Statsbank penger nesten gjelds- og rentefritt. I motsetning til bildet spredt av Frimurer Jødenes (B’nai Brith) I vestlige medier, var det pre-revolusjonære Russland et blomstrende samfunn.

Goodson skriver: «I 1861, avskaffet Tsar Alexander II (1855-1881) livegenskapet som på den tiden påvirket 30% av befolkningen. Rundt 1914 var svært lite land i de russiske eiendomseieres besittelse … 80% av dyrkbar jord var i hendene til bøndene, noe som hadde blitt avstått til dem for en svært liten sum.» (side 78)

econ_tsaristI 1913 produserte Russland om lag 40% av verdens kornavlinger og overgikk den samlede produksjonen til Argentina, Kanada og USA med 25%.

Fra 1890 til 1913, sier Goodson at den industrielle produksjonen firedoblet seg, og russiske næringer var i stand til å tilfredsstille 80% av intern etterspørsel etter industrivarer. Fra 1895-1914 var økningen i bruttonasjonalproduktet i gjennomsnitt 10%. I 1912 hadde Russland de laveste satsene for beskatning i verden fordi de ikke betalte renter på fiktiv gjeld.

«Gjennom hele perioden med Statsbank, var det ingen inflasjon og ingen arbeidsledighet,» skriver Goodson.

Han fortsetter: «7. november 1917 var Rothschilds engstelig for at replikering av dette ekstraordinære eksempel på frihet og velstand kunne ødelegge deres ondskapsfulle bank imperium, igangsatt og finansiert en den jødisk-bolsjevikiske revolusjon i Russland, som havarerte og ødela et fantastisk land og resulterte i dødsfall av mord og sult, ifølge Alexander Solzjenitsyn ble 66 millioner uskyldige mennesker myrdet. » (S.83)

leninstalinKommunist ledere som Trotsky, Lenin og Stalin var ikke noe annet enn front-menn til Rothschild familien. Kommunismen ble portrettert som en folkets revolusjon. Faktisk var det den brutale ødeleggelse av en stolt kristen sivilisasjon av en satanisk jødisk sekt som til slutt er dedikert til å slavebinde menneskeheten.

Det faktum at deres unevnelige forbrytelser får bare begrenset utbredelse i Vesten er ytterligere vitnesbyrd om at vestlige samfunn er mentalt og fysisk kun kolonier.

Vestlige samfunn har liten troverdighet eller moralsk legitimitet. Men hva med Putins Russland? Selvfølgelig har Russland blitt utlagt som forsvarer av menneskeheten mot NWO. Absolutt alt russerne sier og gjør er mye mer fornuftig enn noe som kommer fra Washington, Ottawa eller hovedstedene i Europa.

Men vi må spørre, ville Rothschilds ødelegge Russland bare å la det skli ut av deres rekkevidde? Ikke sannsynlig.

Mens de fleste russere kan være oppriktig, så frykter jeg at Putin er kontrollert opposisjon. (Jeg håper jeg tar feil.) Du trenger to sider for å ha en krig og rettferdiggjøre våpen utgiftene. Putin har jevnlige møter med Henry Kissinger; Russland har fortsatt en Rothschild bank. Som Sions Protokoller sier, «ingen kan oppstå for å motsette oss uten vårt samtykke.»

Konklusjon

Med den farten dette impelementeres så vil menneskeheten aldri gjøre sin guddommelige rendezvous med Skaperen, spesielt siden vi er på vei i motsatt retning.

Kristne må slutte å være villige offer og medskyldige i sin egen undergang. Det første trinnet er å avvise psy-op’ene som demoniserer islam og muslimer. Det er bare for å skape en falsk fiende. Jeg er stygt red for at mange «Patrioter» har blitt lurt. De fleste muslimer foretrekker å bo i sine egne land om de ikke hadde blitt ødelagt av det sionistisk kontrollerte Vesten.

Kristne, muslimer og ærlige jøder må forene seg og fokusere på den virkelige fienden, frimurer jødiske (Illuminati) sentrale bankt kartellet og dets hær av lurendreiere, opportunister, løgnere og lakeier fra alle bakgrunner.

Med Goodson sine ord: «Hvis vi ønsker å oppnå vår frigjøring og suverenitet fra slaveri pålagt av de private bankfolk, så må vi demontere … deres sentralbanker, eller så vil vi selv bli ødelagt og henvist til utslettelse.» (side 6)

Vi må opptre som om menneskeheten er det høyeste uttrykk for liv i universet. Vi har vært gjennom en betydelig suksess i materielle og teknologiske termer. Nå må vi gjenskape suksessen på områdene politikk, økonomi og kultur.

Jesus Kristus forbanner pengevekslerne

Kilde

Central Bank Scam Explains World Malaise
http://henrymakow.com/2015/02/Central-Bank-Scam-Explains-World.html

Relatert

Central Bank Whistle Blower Faces Criminal Charges
http://henrymakow.com/2015/02/central-bank-whistle-blower.html

A History of Central Banking and the Enslavement of Mankind, Reviewed by Fredrick Töben
http://www.toben.biz/2014/10/a-history-of-central-banking-and-the-enslavement-of-mankind/

Michael Rivero – All Wars are Banker’s Wars
Henry Makow – Ten Signs Western Society is a Satanic Cult
Henry Makow – The Satanic Origins of Modern Cult-ure
Henry Makow – We have De Facto Communism

Kjøp bok

A History of Central Banking and the Enslavement of Mankind
http://www.amazon.com/History-Central-Banking-Enslavement-Mankind/dp/0992736536

Inside the South African Reserve Bank – Its Origins and Secrets Exposed
http://www.amazon.com/gp/product/0992736587/ref=pd_luc_rh_bxgy_01_01_t_img_lh?ie=UTF8&psc=1

Carl Klang – That is why the banksters keep us dumb

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.