Skriv ut Skriv ut

Spytter inn 350 milliarder kroner i norske banker

VG melder at regjeringen og sentralbanksjef Svein Gjedrem fra det internasjonale elitenettverket Bilderbergerne spytter inn 350 millarder i norske banker.  Mer overføringer av penger til sine internasjonale krøsus venner.  Han får vel sikkert komme på elite møte igjen så flink han er. Han er sikkert veldig beæret for å spise kirsebær med de store pampene i verden, vitende eller uvitende om at de tilhører en gjeng med parasitter og forbrytere. Våre banker får låne penger av dem, for en ublu rente i disse risikotider, og slik utbytter de oss.  Regningen sitter vi vanlige folk igjen med, som alltid. Hver Islender sitter med en ekstra gjeld på 1.250.000 etter å ha blitt utbyttet av d.s.

Istedenfor å re-finansiere de som allerede har begått store underslag, med astronomiske fallskjermer, bonuser, opsjoner og lønner, kunne disse pengene betalt ned boliglånene til X antall norske familier. Så slapp bankene å bekymre seg for dette. Dette gjøres ikke fordi systemet er avhengig av et gjeldsbasert økonomisk system, for at globalistene og Gjedrems Bilderbergervenner er avhengig av å få renteinntekter av pengene de skaper utav tynne luften, som presidentkandidat Ron Raul sier det.

JFK ble drept for å ville avskaffe dette sentralbanksystemet deres. Han ville nedlegge “Federal Reserve Bank” (Executive Order 11110. June 4, 1963), eid av private banker, som tjener penger (renter) på å låne ut penger til den amerikanske staten, og andre. Penger de skaper utav “tynne luften”, som Ron Paul sier det. Aaron Russo ble sannsynligvis drept for å avsløre det med sin film «Amerika – Fra Frihet til Fascisme» i fjor.

Hvor mange norske familiers hus kunne vært betalt ned med 350 milliarder?

Sier vi for enkelhets skyld at hver bolig til de som bor ringest har 1 mill i lån, så ville 350.000 norske familier kommet klar de internasjonale kriminelle lånehaiene. Det er sikkert de 350.000 som trenger det mest som ville blitt beskyttet av samfunnet vårt, langt mer enn bankene trenger pengene til spekulasjoner og korrumpsjoner.

Hvor mange husstander har vi Norge?
«Det var 1 961 548 bebodde boliger i Norge 3. november 2001.»
http://www.ssb.no/emner/02/01/fobbolig/
«Det er per januar 2008 nærmere 2,3 millioner boliger i Norge, herav 1,2 millioner eneboliger. I 2001 var det 2,3 bosatte per bolig. Nesten åtte av ti husholdninger eier sin bolig.»
http://www.ssb.no/bygg/

En innføring i Penger som Gjeld :

Secrets of The Federal Reserve (The London Connection), av Eustace Mullins
«Will Americans act to rebuild our nation, as Germany and Japan have done when they faced the identical conditions which we now face–or will we continue to be enslaved by the babylonian debt money system which was set up by the Federal Reserve Act in 1913 to omplete our total destruction?»
http://www.apfn.org/apfn/reserve.htm

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebook Comments

One Comment

 1. (Ett enkelt grep fra Bilderbergene for å sette landet vårt i gjeld…)
  Norge får låne 28 mrd. av Bush
  Svein Gjedrem har inngått en massiv kredittavtale for å kjempe mot dollartørken.
  http://www.na24.no/imarkedet/article2242271.ece

  -28 milliarder NOK i lån fra USA. Insiderne redder sine egne.
  http://www.na24.no/imarkedet/article2242271.ece
  Nå skal vi bruke våre penger til å ‘redde’ USA’s mafia med Bush i
  spissen sin økonomi, dvs. tyne ut så mye som mulig av
  verdensøkonomien, før det hele går overende.

  http://www.vgb.no/8858/perma/291306

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.