Statsansatte i Klassekampen jakter kristen manns blod

presse700x378
Vi hos Riksavisen takker Klassekampen for reklamen. At de evner å sette oss i hatkorn med ‘fremmedfiendtlige’ får vi bare leve med, det er slik de med ‘dyrets merke’ har en hang til løgner og massebedrag.. til stor fare for demokratiet og bredden i den offentlige diskurs.

De rett og slett terroriserer folk til å tie still, de som ikke er enig med dem.

ytre_h2

Ytre høyre proffere på nett
http://www.klassekampen.no/article/20140131/ARTICLE/140139992/1007

Her er vel en av de største ‘syndene’ som marxist-leninistene anser at Riksavisen må settes i hatkorn for… det er vel det mest ‘radikale’ som er skrevet om den saken….

Bibelen om multikulturalisme
http://www.riksavisen.no/?p=8885

«Hvis man røft sider at pressestøtten og momsfritaket samlet er på 30 millioner kroner for Klassekampen, så subisdieres hver [venstrekstrem] ansatt med 517.000 kroner.»

Jens betaler lønnen til alle i Klassekampen
http://www.na24.no/article3093698.ece

Støtte til nettkrig
http://www.klassekampen.no/article/20140201/ARTICLE/140209993/1007

Lenin og Bronstein’s disipler må alltid lage krig, av alt mulig. Det er alt de med ‘dyrets merke’, de karnalske som Paulus kaller dem, kjenner til.

Kjærlighetens Rike
http://www.riksavisen.no/?p=5991

Det er ikke noen stor overraskelse. Det er nemlig profetert at de med ‘dyrets merke’ skal oppføre seg på slik måte…. Det er slik de ‘dyrets merkede’ skal fremme sin Nye Verdensorden.. Anti-Krists rike på jord.

Angående påstanden om kritiske saker ‘mot jøder’ på Riksavisen er disse ‘jøder’ definert her, med et utall eksempler fra et utall artikler (de med ‘dyrets merke’ av alle raser og nasjoner):

Til slutt kan man ikke tie lenger
http://www.riksavisen.no/?p=12602

Mener Klassekampen at en ikke som kristen skal kunne kritisere de med ‘Dyrets Merke’, en helt sentral teologi og profeti i Bibelens endetidsbok; Johannes Åpenbaring?

Men det gjør ingenting, for G-d har «7 For Gud gav oss ikke motløshets ånd, men krafts og kjærlighets og sindighets ånd. 8 Skam dig derfor ikke ved vår Herres vidnesbyrd eller ved mig, hans fange, men lid ondt med mig for evangeliet i Guds kraft, 9 han som frelste oss og kalte oss med et hellig kall, ikke efter våre gjerninger, men efter sitt eget forsett og den nåde som er oss gitt i Kristus Jesus fra evige tider, 10 men nu er blitt åpenbaret ved vår frelser Jesu Kristi åpenbarelse, han som tilintetgjorde døden og førte liv og uforgjengelighet frem for lyset ved evangeliet, 11 og for det er jeg satt til forkynner og apostel og lærer for hedninger. 12 Derfor lider jeg også dette, men jeg skammer mig ikke ved det; for jeg vet på hvem jeg tror, og jeg er viss på at han er mektig til å ta vare på det som er mig overgitt, inntil hin dag» – Paulus’ andre brev til Timoteus. Kap. 1.

nospiritoffear

De løgnaktige udugelige ‘journalistene’ og satanistene i Klassekampen og andre steder, har ikke nok intellektuell kapasitet til å drive undersøkende journalistikk, dessverre, og finne ut hva vi VIRKELIG definerer som ‘jøder’. Får de det ikke inn med teskje, så ender de i ondskapen og løgnaktigheten så enkelt som bare det; Satans Ormeyngel.

isaiah

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

En Kommentar

  1. Pingback: Øyvind Bergh et al; Oppfording til bønnegruppe for djevelutdrivelse

Legg inn kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.