Skriv ut Skriv ut
Godt for forretningene å få myndighetene til å vaksinere folk.

Svineinnfluensa Revolusjonen: Depopulasjon & Rasehygiene

Godt for forretningene å få myndighetene til å vaksinere folk.
Godt for forretningene å få myndighetene til å vaksinere folk.

The Swine Flu Revolution: Depopulation & Eugenics.

«Dietter, injeksjoner (vaksiner), og påbud vil kombinert, fra en veldig tidlig alder, produsere den type karakter og den type overbevisninger som myndighetene anser ønskelig, og enhver seriøs kritikk av myndighetene vil bli psykologisk umuliggjort».
“Diet, injections, and injunctions will combine, from a very early age, to produce the sort of character and the sort of beliefs that the authorities consider desirable, and any serious criticism of the powers that be will become psychologically impossible”
(Fra Impact of Science on Society)
Bertrand Russel

Fra en kommentar hos Nyhetsspeilet:
Offisielt er bildet av Russel (selvsagt) et glansbilde; pasifist, brilliant vitenskapsmann og ihuga internasjonalist (og forøvrig mannen bak det internasjonale fredssymbolet). Han var også med i den såkalte “Clarté-bevegelsen”. Nå skal jeg ikke påberope meg noen som helst dybdekunnskap om Russel, men det (en gut feeling) kan virke som denne skikkelsen er nok en brikke i elitens planer om en verdensregjering, der det ikke er plass til “useless eaters”.
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/stopp-massevaksineringen-na/

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebook Comments

6 Comments

 1. Fryktbransjen er en lukrativ affære. Det er det vil ingen tvil om. Angst, stress og redsel driver forbrukermarkedet. På sett og vis er alt fra bilforsikring til medlemskap på treningssenter, fra antioksidanter til H1N1 (svineinfluensa) solgt med en viss appell til menneskers bekymring. Frykt er rett og slett en veldig effektiv faktor for å kontrollere og påvirke forbrukertrender. Spørsmålet er hvilken motivasjon, kunnskap og hensikt som ligger bak influensavaksinen. På webpsykologen.no har vi jobbet med en artikkel som handler om de psykologiske aspektene ved svineinfluensa og vaksinen. Artikkelen heter ”Salg av frykt og svineinfluensa”: http://www.webpsykologen.no/artikler/salg-av-frykt-og-svineinfluensa/
  Man vinner ikke frem i media med lovnader og positivitet alene. Det må suppleres med advarsler og en oppteining av et eller annet skrekkscenario. Obama vant for eksempel ikke presidentskapet kun på optimisme og visjonære mål, han måtte anspore til menneskers bekymring og frykt for å nå dit han er i dag. (Og heldigvis har vi han i lederposisjonen!) Uansett, man skal være kritisk til medisinske preparater som markedsføres på skrekkscenarier, men ikke så skeptisk at vi går glipp av noe som kan redde mange liv. Dette er nærmes umulig å vurdere på en balansert og nyansert måte, er det ikke?

  Sondre Risholm Liverød
  Psykolog
  http://www.webpsykologen.no/

  • Veldig spennende artikkel om frykt der Sondre. Jeg selv har planlagt en artikkel om frykt som styringsverktøy i samfunnene. Din var så god, at jeg kanskje nøyer meg med å linke til den i et innlegg.

   Den frykten de skaper samler ofte menneskene rundt sin ‘sterke’ leder når lederne velger krig som konfliktløsning, så er de også rimelig sikker på at velgerne lar alle andre hensyn fare, enn den sikkerhet ofte korrupte ledere tilbyr dem, nettopp ved hjelp av frykt implemententering i svake sjeler. Da godtas alle innskrenkninger i den personlige frihet plutselig. Det viser historien oss.

 2. Frankrike selger unna vaksiner
  Mens europeiske land forsøker å kvitte seg med millioner av ubrukte vaksiner starter Europarådet gransking av legemiddelindustriens rolle under svineinfluensaen.
  Frankrike annullerer bestillingen av 50 millioner doser med svineinfluensavaksine. Nyheten ble sluppet inn i fransk offentlighet av landets helseminister Roselyn Bachelet mandag kveld.

  – Ingenting blir levert, og ingenting betalt, slo Bachelet fast overfor TV-kanalen TF1 etter forhandlinger med legemiddelgigantene Sanofi-Aventis og GlaxoSmithKline.
  http://www.dagsavisen.no/utenriks/article461543.ece

  Regner med at Camilla Stoltenberg og FHI kjøper hele lageret deres……

 3. Se her hva Legemiddelverket sier om bivirkninger på H1N1 vaksinen:

  http://www.legemiddelverket.no/templates/InterPage____80931.aspx?filterBy=CopyToMedecs

  Influensavaksine, Pandemrix
  Vaksineringen mot influensa A (H1N1) forventes å starte innen få uker. Fordi klinisk erfaring er beskjeden med pandemivaksinen anmoder Legemiddelverket om aktiv og rask bivirkningsrapportering fra helsepersonell. Dette gjelder særlig ved mistanke om dødelige eller livstruende bivirkninger samt ved alvorlige og uventede bivirkninger. Reaksjoner av spesiell interesse er nevritt, kramper, anafylaktiske reaksjoner, encefalitt, vaskulitt, Guillain-Barré syndrom, Bells parese/facialisparese, demyeliniserende sykdom, andre alvorlige autoimmune sykdommer, medfødt anomali/fødselsdefekt og spontanabort. På grunn av særlig liten erfaring hos barn og gravide ber vi spesielt om at uventede, mistenkte bivirkninger rapporteres i disse gruppene. Rapportering skal skje til Folkehelseinstituttet på eget meldeskjema: Skjema for melding om mistenkt bivirkning etter vaksinasjon mot pandemisk influensa A(H1N1). (Åpnes i eget vindu, skjema ligger på nettsidene til Folkehelseinstituttet).

  Det må bli en dobbel Uffda igjen..

 4. Bird Flu som et biologisk våpen
  1/12 The Avian/Bird Flu Hoax – Dr A. True Ott exposes H5N1 influenza

  2/12 The Avian/Bird Flu Hoax – Dr A. True Ott exposes H5N1 influenza

 5. Noen fant et datasheet for en vaksine som blir kalt Prepandrix laget av GlaxoSmithKline (dette er den som norske myndigheter har kjøpt inn).
  http://biopharma.com/Samples/393.html

  Datasheeten sier blant annet; Regulatory/Status Index:
  biodefense stockpile (U.S.)
  biodefense stockpile, European countries
  controlled/gov’t distribution in European counties
  controlled/gov’t distribution in U.S.
  EU200 Currently Approved in EU
  EU666 Biodefense stockpile
  UM100 Controlled/Gov’t Distribution in US
  US666 Biodefense stockpile
  EM160 Controlled/Gov’t Distribution in EU

  Svineinnfluensa er katalogisert i EU og USA som noe som må lagres sikkert, som et et biovåpen, på linje med Antrax, det er hva kode 666 betyr:
  EU666 Biodefense stockpile
  US666 Biodefense stockpile

  http://www.biopharma.com/
  http://208.69.231.70/biopharma/full7.lasso?order=485&DB_test=DD&S=&-token=None&-nothing

  http://remixxworld.blogspot.com/2009/07/list-of-us666-eu666-biodefense.html

  Grunnen til at dette skaper mye diskusjon og oppstyr på internett er at ‘666’, nummeret ‘666’ er nummeret til antikrist, dyrets merke og tall i kristendommen som sitert fra Johannes Åpenbaring, Rev 13:18
  http://bible.cc/revelation/13-18.htm

  Det er tallet for de som stoler mer på denne verdens myyndigheter, enn på G-d. Er det slik lammene skal skilles fra ulvene? Hvem som tar vaksinen eller ikke? Eller er der mer ved den, inneholder den RFID chip?

  http://loveforlife.com.au/content/09/09/15/microchip-implants-ready-be-used-swine-flu-vaccines-chip-located-tip-needle

  Nano Particles used in Untested H1N1 Swine Flu Vaccines
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=15092

  Israeli Scientists unveil Mini-robot that can travel through Bloodstream
  June 26, 2007 – “The robot will be able to crawl against the bloodstream with a force typical of blood vessels within the body without any problem, which has not been possible before.”

  Oded Salomon, researcher at the medical robotics lab in the Technion’s engineering faculty, added that the miniaturization achievement is unprecedented, as is the ability to control the robot’s activity for unlimited periods of time, for any medical procedure. For comparison, the diameter of a similar robot researchers at Kyoto University developed is one centimeter. The Israeli robot’s diameter is one millimeter. . . Full story: haaretz.com
  http://www.haaretz.com/hasen/spages/875277.html


  «17 og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket, dyrets navn eller tallet for dets navn. 18 Her er visdommen. Den som har forstand, han regne ut dyrets tall! for det er et menneskes tall, og dets tall er seks hundre og seks og seksti.»

  http://www.bibel.no/Hovedmeny/Nettbibelen.aspx?book=REV&chapter=13&verse=17

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.