Tanker om Feminist Bevegelsen – Hvorfor jeg ikke klapper med

Den internasjonale marxistiske sosialistiske bevegelse hadde sine metoder å få flere proletarer å jobbe og slave for seg. Når de hadde fått ødelagt kjernefamilien, overtok staten likegodt eierskapet til barna, la ut omsorgen for dem på anbud, og proppet dem med piller for å forsøke kurere deres ødelagte psyker.

Hvorfor tror du makthaverne (TPTB) egentlig ønsket kvinner å gå på jobb hver dag? Det genererte enda større skatteinntekter … men hei, ingen bryr seg om at de rike patriarkene så mange hevder å forakte, at de står bak kvinnebevegelsen, ikke sant?

Med MAMMA ute av huset, begynte hennes innflytelse over barna sine sakte men sikkert å erodere, og med det, kjernefamilien – som planlagt, selvsagt. Det har fungert storartet gjennom årene for de djevelske maktkåte ved roten av det hele. Det har fungert veldig godt i deres favør. Våre familier er mistet. Vi taper. Big Pharma vinner. Banken vinner. Psykopatene vinner.

Kvinner tror de er FRI nå. For en spøk. Du er ikke fri hvis du laller deg inn i en illusjon. Jævla kjempebra avtale. Vi fikk stemmerett. Hva så? Avstemningen er falsk. Rigget. Det betyr Zero, Nada, null. men vi har «rett» til å late som om det betyr noe, og at vi engasjere oss i noe «viktig». Jepp, vi er nå like med menn. Vi er like skrudd. Vi er like mye revet opp med roten. Like bedratt, like undertrykte. Vi er slaver med ennå rikere slave-mestere. Vi har solgt helse og trivsel og mental helse for oss selv og våre familier for et verdiløst gjeldsbrev som ikke engang er verd så meget som papiret det er trykt på. Vi har solgt våre egne tanker for andre sine tanker, våre sinn for illusjoner.

Vi har kjempet lenge og hardt for alle disse såkalte ‘rettigheter’ for kvinner i alle disse årene, og de mektige ‘kvinner’ i forkant av denne såkalte «bevegelse» i begynnelsen jobbet riktignok sammen med de rike patriarker de så mye hevder de forakter, og ville ha deg til å forakte også. Men det var ikke bare rike, mektige menn de ønsket at du skulle hate. Det var alle menn. Og alle som kaller seg «kvinne» brente sine bh’er, marsjerte avgårde for å jobbe og forlot barna sine alene med TV … OH BOY. Hvilken store fremskritt vi har tatt. Bakover.

TV-en har vært en enorm god lærer. Vi skylder alt som er galt med barna våre på alle og alt annet enn oss selv. Hvor var vi? Jaktet etter en allmektig verdiløs dollar. «Finne oss selv» på bekostning av alt som kan brukes til noe. De 1% vil ikke engang gi oss et kyss. Gloria Steinem vil ikke gi oss et kyss. Menn tør ikke gi oss et kyss. Menn vet ikke hva de skal gjøre lenger. Hvis du ønsker å takke Steinem for noe, så takk henne for den enorme mengden bullshit hun utåndet rett opp i vår kollektive rumpe. Hurra for oss. Nå stinker vi også.

Har vi funnet oss selv ennå?

Men HEY. Ingen bekymringer. Alt som skader våre dysfunksjonelle familier og våre mentalt uordnede fransk-chips gulmende barn er så lett å fikse med et voksende utvalg av dyre små piller. Alle typer fargerike små piller for å fikse oss ifølge mange av ‘ekspertene’ for å fortelle oss hvor flott vi føler oss og hvor mye vi trenger dem. Hvor mye barna våre trenger dem. Og den nye og forbedrede versjonen av «kvinnen», de «opplyste moderne mødre» henter dem og lar barna sine spise denne hjerne giften. Vi er en hallikvirksomhet som har satt barna våre ut som marsvin til Big Pharma. Spis din pille og gli inni stillheten, kompatibel med Stepford zombiene, du min lille. Mamma er altfor distrahert av sine panikkanfall til å gi deg oppmerksomhet akkurat nå. Mamma trenger en pille og en drink og en lur. I mellomtiden ler Big Pharma rått. Cha-ching, cha-ching, cha-ching. Og de såkalte lederne i den feministiske bevegelsen kke akkurat skriker opp om at vi må stoppe dette. Jeg kan ikke høre dem lage noe støy i det hele tatt. Spiser de disse pillene også?

Vi kan ødelegge familien og overlate barna til Statens omsorg, ingen problem.

Pilletrillerne smiler. Cha-ching, cha-ching, cha-ching. og vi må holde barna våre på disse pillene for livet, sier de. Cha-ching, cha-ching. Og vi trenger å få i oss mer piller også. Cha-ching, cha-ching. Hvis du ikke liker det, vel da, opplyst moderne kvinne, gå ut og … BRUK DIN STEMME og endre det. Eneste problemet er at en stemme av deg egentlig aldri endrer noe til det bedre, gjør det vel? Du kommer ikke til å få den endringen du stemme «for». Du vil få mer illusjon. Og misnøyen vil fortsette å vokse, som en urolig, ekkel følelse i bunnen av tarmen din at noe er veldig OFF her, at noe er overmåte galt.

Og hei der, mens vi først er i gang, så la oss bare holde på å å bli suge ned av backlashet at alle menn fremdeles er fienden, fordi det mater den hegelianske splitt og hersk strategi, denne sosialt konstruerte skolen av tankestoff vi har lov til selv å bli gjetet inn i, som de fleste av dere ikke engang vet eksisterer, fordi du bare tenker hvordan dere best underholder dere selv, som å samle mer penger, om utseende, om sex, om hva Lady Gaga hadde på i går kveld, og uansett hva TV’en forteller deg å tenke. De fleste av dere er altfor distrahert: av deres iPhone’s, med dumme mobiltelefon-spill, av hele konseptet av bemyndiget hore, et «ideal» promotert og oppmuntret av den falske feministiske bevegelsen og ved å se disse horer på idiot-boksen som sliter med sitt selv ‘bilde’, mens de sjonglerer hverdagssaker som om de er i et sirkus. Skal kvinner i fullt alvor forholde seg til disse horer? Og vi har rett til å bli forbanna når mannfolk ikke respekterer oss? Prøve å ta på truser. Det er en start.

Men HEY. Vi har valg nå, sier de. Bann på det.. Vi har «fått» valg til å gjøre abort-on-demand, og vi har støttet de institusjonene som ønsker å drepe våre barn for oss, for en kostnad. Vi støtter ‘Planlagt Foreldreskap’, en annen av våre «opplyste ikke-beslutninger». Se, nå kan vi ha sex hele tiden, ikke bruke beskyttelse, og «ta seg av problemet ‘dersom’ ulykken ‘skjer. Vi har bekvemmelighet.Vi har Planlagt Foreldreskap organisasjonen i rygger søster. Tross alt hadde eugenisten Margaret Sanger ingen kjærlighet til ideen om at kvinner trengte å føde flere barn. Å, opplyste feministisk kvinne, har du noen gang fundert på opphavet til Planned Parenthood? Har du noen gang hørt ordet «rasehygiene»? Overask meg. Slå det opp.

Den feministiske bevegelsen er en illusjon. Mer røyklegging og speil. Frontes av personer med agendaer som forteller deg hva du ønsket å høre. Fortelle deg hva du skal tenke – om deg selv, om dine kjære, om din rolle i denne verden. De omdefinerer hele ditt formål med og selve essensen i ditt liv.

Den feministiske bevegelsen representerer bare kvinner som tenker slik bevegelsen gjør. Den representerer ikke alle kvinner. La oss se hvor mange feminister som støtter min rett til å uttrykke ideer som strider mot sin gruppetenkning. Fordi de representerer ihvertfall ikke kvinner som tenker som meg. Jeg er ingen bibel-lesende kristen, og jeg er ikke villedet av falske politisk paradigmer som svinger mellom ‘demokrat eller republikaner’. Den feministiske bevegelsen støtter IKKE eller representere kvinner som utfordrer dens gruppetenkning eller dens agenda.

Jeg er bare en kvinne. Jeg hater ikke menn, på tross av og til tross for noen av de dårlige opplevelsene jeg har hatt med menn eller på grunn av de dårlige mennene jeg har vært involvert med, eller på grunn av mine dårlige valg og generelt dårlige beslutninger. Og jeg er en mor, som har sett de negative effektene av å delta i arbeidsstyrken i mitt eget liv – og den uopprettelige skade det gjorde på familien min opp gjennom årene. Jeg ser hva mange av disse feministiske ideer har utført i verden, og hvordan de har snudd dette landet med innsiden ut og opp ned.

«There has been a continuing, albeit concealed, alliance between international political capitalists and international revolutionary socialists – to their mutual benefit.»

Antony C. Sutton. Wall Street And The Bolshevik Revolution

Jeg tror ikke bytteforholdet var verdt det. Hva har vi egentlig fått? Mer selvrespekt? Mer verdiløse penger? En «rett» til å avgi en forfalsket stemme i valg? Mer meningsfulle relasjoner med det motsatte kjønn? En sikker måte å bli kvitt uønsket graviditet på selv om vi fortsetter å ha mer uansvarlig sex? Wow. Så mange valg «. Hvor imponerende.

Menn er så trøtt av kvinner nå, så det er et under at noen forsøker å date oss i det hele tatt. Men det er helt greit, ikke sant? Vi trenger ikke å date menn lenger. Vi kan date hverandre. Kjempebra. Og mens det appellerer til mange kvinner idag, betyr det ikke at det appellerer til meg. Så jeg er overlatt til å navigere i den ødelagte dating verden, full av skadede, ødelagte mennesker som presenterer seg som skinnende, lykkelig, vellykket, grunne, perfekt og plastic fantastic.

Jeg tror virkelig kvinner har fått sine halliker i «feminist bevegelsen’. Solgt ut og sokket i hopetall, og hele familien har betalt prisen. Hele vårt samfunn har betalt prisen. Mann, kvinne og barn. Psykopater vinner. Hvilket morsomt spill dette må være for dem. De har aldri synest å tape noe terreng. Men vi, folket, har mistet noe grenseløst. Vi forspilte fordi vi nektet å tenke selv. Vi plukket en fin tid å gjøre det på … Jeg er ikke og har aldri vært en feminist.

Den feministiske bevegelsen påvirker ikke mitt liv eller min tenkning. Dette er bare en til sosialt konstruert avvei som jeg nekter å bli gjetet inn på. Mye har blitt ødelagt, altfor mange mennesker har blitt systematisk lurt, forrådt, opprevet og villedet. For mange familier revet fra hverandre, barn ødelagt, knuste sinn.

Vi er et land fullt av skjøre, sprukne, apatiske, ned-dummede, zombied-out, tankeløst folk som ikke ser lenger enn oss selv, som ikke forstår oss selv, som ikke kjenner oss selv, som ikke tror på våre egne tanker, kan ikke huske hvem vi var og nekter å innrømme hvem eller hva vi har blitt. Hvis vi ikke kan gjenkjenne oss selv, hvordan kan vi identifisere de problemene utenfor oss selv? Hvordan kan vi forstå noen av disse tingene som betyr noe og hvem som er bak dem og hvorfor og hva vi skal gjøre med dem, hvis det i det hele tatt kan gjøres? Vi er blitt slaver av rike Herrer. Den feministiske bevegelsen bidro til å ødelegge familien innenfra. Er dette noen stor prestasjon?

Det er igrunn på tide, ikke sant? Tid for noen å minne meg på alle disse usikre vilkår, om hvor langt vi har kommet. Yeah, vi har kommet så lang vei, baby. Cha-ching, cha-ching, cha-ching …

Kilde

http://www.sott.net/articles/show/243635-Thoughts-on-the-Feminist-Movement-Why-I-Don-t-Clap-along

https://orwelliania.wordpress.com/2012/04/03/thoughts-on-the-feminist-movement-why-i-dont-clap-along/

JJ comment

The contemporary Jezebel Spirit
http://www.riksavisen.no/the-contemporary-jezebel-spirit/

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring