Transhumane satanisten Sophie Elise Isachsen er NRK yndling

Den fast ansatte jødiske Epstein ansatte honeypot inspirerte og sterkt antikristne Mette-Marit fra Sørlandet var jo selv sterkt utagerende i sin ungdom, det vil si hun var ruset og lett på tråden og fritt tilgjengelig for de fleste, så er det jo ikke så rart at hennes kommende svigerdatter og hennes venninner er av samme ulla.

Disse er liksom idolene i Den Nye Verdensorden. Hvor alt skal tranformeres til å være i Satans bilde. Perverse jenter uten folkeskikk, uten dannelse, holdninger som ville gjort sjefssatanistene Anton LaVey og Alistair Crowley stolt av å kalle seg deres fedre eller elskere.

Jeg gjør det offentlig kjent, at jeg forrakter og tar avstand fra alt som Sophie Elise Isachsen og Nora Haukland, deres familier og NRK står for.

«Livet blir omtrent en milliard ganger morsommere når du bare gir faen.»

De har nå gjort sine kontoer privat som vi ser. At de og NRK gir faen, så betyr det ikke at alle andre trenger å følge deres dårlige sataniske eksempel. Thelemas Lov til Aliestair Crowley sier: «Gjør Som Du Vil Er Hele Loven«, altså overhodet ikke som Gud vil. Nei, KUN som du selv vil. Gud skapte pattedyr med potensiale til å bli mennesker. Mange lever ikke opp til potensialet ser vi. De forblir i det dyriske med «dyrets merke» og det sataniske.

Transhuman 2.0

Jødiske Yuval Harari, rådgiver til Klaus Schwab (WEF). I Sophie Elise og alle hennes like hun inspirerer til transhuman 2.0 stemmer nok det. Ikke fornøyd med seg selv, som Gud skapte dem, transformere seg til andres og eget perverse bilde.  Jeg er enig i at enkelte er som dyr ja; Sex, brød og gi faen i resten, er tingen for de med ‘Dyrets Merke’. NRK bruker Sophie Elise i sin transhumastiske programmering av ungdommen, populariserer det SE gjør, NRK jobber for jødiske Klaus Schwab og Yuval Harari, ikke det norske folk ;

Dr. Carrie Madej. Transhumanism – From Human to Human 2.0

At det også går rykter om at Nora Hauklands kommende svigermor har vært honeypot for jødiske Epstein for å gjøre sexfilmer med maktpersoner som blir filmet slik at Mossad har utpressingsmiddel til å bygge verden i jødenes bilde, og ikke i Guds bilde, gjør jo ikke saken bedre.

Jeg vil si Haukland glir rett inn i den haakonske familiekultur. Jødenes kronprins sin sjef og kompis i Davos, jødiske Klaus Schwab som vi vet vil helst bygge verden i deres bilde, ikke i Guds bilde. De har avsatt Jesus Kristus fra sin rettmessige trone (Isaiah 9:6), også i vårt land. https://www.riksavisen.no/norway-one-thousand-year-under-christs-reign/

Hva kan vi da forvente av statskanalen NRK ? At den gjør Satan og satanistene i jødenedommens gjerning, i Åpenbaringen kaller lederskaptet for satanismen seg for «jøder», jfr. Åp. / Rev. 2:9 & 3:9..

Vi tenker hun elsker sin kommende svigerdatter Nora Haukland. Bildet av dem signaliserer at å gi faen i alt, og gjøre som en vil, det er det store og flotte og gjøre livet mye bedre, ved å gi faen i alle konvensjoner, alt sømmelig, alt hederlig og sunt, det er holdningene som altså statskringkasteren NRK skal bidra til. For det første er hun stygg som faen, og for det andre OM hun er et dophue. Da bør kristne gutter springe fort, BORT FRA HENNE, hvis de mot formodning skulle se henne i nærheten av seg. Slike duger ikke som morsemne, blir bare perverse barn av slikt.

En kronprins for utagerende kommunale horer og rike fascist askeNAZI jøde derFuehrers i Davis som Klaus Schwab, kan vi nok ikke forvente annet enn velsigenelse for alt satanistisk. Han kan nok narre resten av landet og spille konge, men min konge blir han aldri, for min norske Konge styrer etter Kristus sine prinsipper, som nasjonen har vært styrt etter i 1000 år. Satansitene skal få sin tilmålte tid å

Det er ikke noe nytt. Det har vært gradvis NRK sin oppgave i årtier, etter kanalen ble overtatt av venstreradikale og røde jødebolsjevik inspirerte av våre dagers sataniske jakobinere.

Hva kan vi forvente av et samfunn i fritt fall, langt inn i satanismen som nasjonens nye åndsgrunnlag, hvor en transhuman hvor mennesker gjenskaper seg selv, og ikke lenger er fornøyd med å være som de er skapt i Guds bilde, Satan elsker slike transhumane, omformet i Satan og sine egne sataniske bilder.

Jeg hadde ikke villet ha Elise Sophie om de hadde kastet henne etter meg som hverken venn, hustru eller som idol. Hun har et enormt skadet selvbilde, som hun må «reparere» seg selv – hvor hun mener Gud har gjort for dårlig arbeid, som de rundt henne må lide mye for. Hun er er et bilde på det aller verste og det aller dårligste i menneskenaturen som viser seg frem i all sin tvilsomme falske «skrud».

Her er grunnen til at NRK skal fronte transhumanismen til Sophie Elise. Satan og satanistene vil RE-skape seg selv og andre i sitt eget bilde;

Human 2.0 Is Almost Here: The Transhumanism Agenda Just Went Mainstream

Kristne gutter: Se etter normale fine jenter som kan gi dere og deres barn kjærlighet og omsorg og omtanke i hverdagslivet, en som er skapt i Guds bilde mer enn i sitt eget og Satans sitt bilde. Da må dere velge det diamentralt motsatte av disse transhumane satanister. Ingenting å ha. De er ikke verdt noe som helst. Helt ubrukelig til det meste. Dette er en underrase av mennesker dere ikke ønsker å bli assosiert med. De vil alltid ha, ha, ha, – aldri gi noe uten forbehold – fordi der er ingenting å gi i dem, de er tom, åndstom, åndssvak, åndssløv.

Har dere sett en satanist, har dere sett dem alle; tatoveringer overalt, ringer i nese og imtime steder, kosmetisk operert til det ugjenkjennelige, aldri blir de fornøyd med Guds skapelse, som Gud skapte dem. De vet bedre, hvordan de vil være, i sitt eget bilde. De blir alltid perverst satanisk. Forkast dem.

När du går över floden · Christer Sjögren

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring