Vår nye regjering er vedtatt

La oss ikke tro at politikerne styrer noe som helst. De er bare administrerende direktører for en bedrift som ikke vi har aksjer i.
La oss ikke tro at politikerne styrer noe som helst. De er bare administrerende direktører for en bedrift som ikke vi har aksjer i.

Om en tid kommer media til å begynne å heie frem Fremskrittspartiet, «rapportere» deres fremgang, og andre partiers tilbakegang, eller skape noe annet bråk for å innsette FrP. Rapportere i hermetegn, fordi media rapporterer ikke, de skaper, i tråd med sine sjefers agenda. Fårene følger bjellesauen. Valg er bare en formalitet i strømlinjeformede psyker.

Siv Jensen deltok i et veldig viktig møte den 8-11. Juni 2006 i Canada er det meg fortalt, sammen med gjengangeren og «sjefen» Egil Myklebust (Norsk Hydro/SAS) og Harald Norvik. Etter å ha deltatt i et slikt møte av verdens elite ble Tony Blair Statsminister i Storbritania. Etter å ha deltatt på et slikt møte ble Bill Clinton President i USA. Eliten møtes og diskuterer hvordan verdens fremtid skal se ut, bak lukkede dører. De media jeg sender dette til vet selv hvilket møte jeg henviser til, eller kan ta seg tid til å sjekke det opp (kritisk journalistikk og passe på makthaverne, etc), og kan selv rapportere det i en fotnote hertil, men ingen unntatt Dagens Næringsliv har tidligere hatt «guts» nok til å skrive om det.

Carl I Hagen har plutselig blitt mer kristelig enn Jesus, den gamle ringreven, og stiller på alle konservative «kristne» samlinger han kan mønstre, og bedyrer sin støtte til Israel (som den kjøpte og betalte Bush). Han har skjønt etter hvert hvordan han (og hans parti) skal komme opp og frem. Enhver politiker skjønner dette etter hvert. De som tar feil vei, går inn i anononymitetens rekker, og de som velger «rett» heies frem av «moneymasterene».

Jfr. «FrP-formann Siv Jensen får nærmest full støtte av Israel-organisasjoner i bruk av uttalelsen «ondskapens akse» om Israels naboland.», som Utenriksminister Støre parerte med at Siv måtte være med i «dumskapens akse». Lykke til Siv, bare pass på å ikke selge hele din sjel for å komme i posisjon, idet det er veldig mye som er uforenlig med individets frihet og borgernes velbehag i slik ubetinget støtte av disse krefter.

Se også:
‘Bilderbergere på statsrådjakt’
http://www.riksavisen.no/?p=995
‘Siv Jensen, David Rockefeller og Henry Kissinger’
http://www.riksavisen.no/?p=1441

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

10 Comments

 1. Pingback: Vil FrP og Høyre tilgodese Siv Jensen’s Bilderbergervenner om de kommer i regjeringsposisjon?

 2. For the record:
  Denne uken tidlig i fabruar 2010, så har fokuset til mainstream ‘media’ vært på KrF’s nestleder Inger Lise Hansen som vil ha en refomasjon og liberalisering av KrF, ved å tillate homofiles bryllup, og revurdere sitt forhold til Israel, blant annet riving av skammens mur.

  Støtter fullt ut riving av muren hvor den er satt opp på Palestineres land, men denne sak vil splintre KrF, og alle de sionistiske fundamentalister som har utgjort ledelsen og mesteparten av tilhengerskaren til partiet, vil forsvinne til FrP som har sagt at de står bak ALT Israel gjør.

  Media kjører frem den som vil splitte KrF (Inge Lise), og kaller bakstreversk og i utakt med utviklingen, de som vil bevare status quo. Om media (elitens propaganda ministerium) lykkes med sin kampanje kan KrF miste opp til 10% av velgerne, fra 17% til 6-7%. FrP vinner ALLE disse. Det bikker valget i den favør corporate media vil ha det.

  Slik skaper mainstream ‘media’ det utkommet som ble besluttet på Bilderberg konferanse i 2006. I 2013 kommer Siv Jensen til makten, og sammen med Høyre’s Erna Solberg kommer våre ressurser til å bli ‘privatisert’ til deres rike internasjonale venner, idet de er de eneste med penger nok til å kjøpe våre ressurser, og forøvrig innføre sin internasjonale elites agenda i Norge (som forøvrig de fleste andre partier og AP spesielt også har gjort siden andre verdenskrig).

  For medias eieres kampanjen til å skape oppslutning om FrP er ikke over, før valget er over.

 3. Pingback: Bevisste Borgere av Norge » Bilderbergernes gavepakke til Røkke

 4. Jeg liker å tro at siden Riksavisen bragte nyheten om i 2006 at ‘Vår nye Regjering er vedtatt’, og at vi her og på Nyhetsspeilet.no har hamret på det i det siste, så har vi hatt en viss betydning i å gi Bilderbergerne et skudd for baugen.

  Fryder meg!

  Ikke fordi jeg ikke er enig med FrP’s politikk, men fordi Siv ble så arrogant etter all den positive mediaoppmerksomhet hun fikk etter Bilderbergmøtet, at jeg synest hun kan lære seg en lekse. For FrP var det før og etter Bilderberg, når det gjelder medias behandling av dem. Før var alt de gjorde og sa bare ‘vrøvl’. Hun får nok sjansen igjen i 2013 for de gir nok aldri opp. Bilderbergmedia og deres ‘meningsmåling’ selskaper fortsetter nok kondisjoneringen av ‘opinionen’.

  Alle (Bilderberglojale) aviser og medier sier idag den 16.09.2009 (to dager etter valget) f.eks DN: «Den borgerlige erfaring fra 2009 er at hvis man ikke henger sammen, så blir man hengt hver for seg«.

  Neste gang i 2013 er nok alle Bilderberg-kondisjonert til å samarbeide med FrP og gjøre sin patsy Siv Jensen til Stasminister i Kongeriket Norge.

  I mellomtiden får alle påvirke sine lokale FrP representanter (det kan hjelpe, selv om Siv’s sjel er kjøpt og betalt for evig og alltid, men FrP ble veldig toppstyrt etter utrenskningene, så vet ikke om det nytter) til å love at ingen av våre naturressurser (drikkevann & olje, fisk) eller største selskaper skal selges ut til Rockefeller og andre av hennes nye venner i den internasjonale kriminelle elite, eller til norske krøsuser for den del. Dette skal forbli felleseie. Og at pensjonsfondet ‘vårt’ stanser sine ‘investeringer med tap’, hvis tap havner i de samme krefters lommer. Noens tap, er andres vinning. Og at pengene brukes på infrastruktur i Norge mer enn å tilgode se internasjonale krøsuser med dem (‘investeringer’).

  PS: Og at hun tar avstand fra sine nye venner i Israel med myrderiene de bedriver der nede av kristne og muslimer.
  PS2: Og at vi vanlige folk får mer skatteletter enn hennes internasjonale venners eller norske krøsusers selskaper. De har penger nok, trenger ingen skatteletter/skattefrihet.

 5. Pingback: Bevisste Borgere av Norge » FrP for folk flest?

 6. Pingback: Bevisste Borgere av Norge » Siv Jensen, David Rockefeller og Henry Kissinger

 7. Pingback: Nyhetsspeilet.no » Bilderbergernes gavepakke til Røkke

 8. Pingback: Bevisste Borgere av Norge » Bilderbergere på statsrådjakt

 9. Pingback: Nyhetsspeilet.no » Bilderbergere på statsrådjakt

 10. Pingback: Bevisste Borgere av Norge » Blog Archive » FRP er blitt elitære

Legg inn kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.