Vil FrP og Høyre tilgodese Siv Jensen’s Bilderbergervenner om de kommer i regjeringsposisjon?

sivjensensionist

Denne skribent er for sterk nedsettelse av skatter og avgifter for vanlige folk, de rike kan gjerne betale mer, og støttet og støtter Anders Langes, og alle andre partiers engasjement for det. Flat og lik skatt for alle hadde vært det mest rettferdige, men det vil ikke skyggeregjeringen ha, for de betaler langt mindre enn oss som det er.

Samtidig vil jeg advare mot å velge FrP og Høyre ved valget om de lokker med småpenger i skattereduksjon til oss velgerne, men samtidig selger oss ut til til sine globale trosfeller, slik at vi taper de skikkelig store pengene. Vi må få sterke forsikringer om at de ikke tilgodeser sine globale venner med våre naturressurser, vann, kraft og bedrifter, for papirpenger som krøsusene i New York og deres våpendragere i Oslo kan trykke så mye de vil av, i en valuta som kollapser før eller siden på grunn av dette, mot å få kontroll over våre realverdier. Jeg er stygt redd for at det er krøsusene som får mest skatteletter, og fribilett til å plyndre oss på andre måter, mens vi blir avspist med småpenger.

Den 8. oktober 2006 skrev denne skribent at «Vår nye regjering er vedtatt» 1), etter at Siv Jensen deltok på Bilderbergermøte 8-11. Juni 2006 i Kanada . Det samme skjedde med Bill Clinton og Tony Blair. De må liksom innenfor den lukkede krets og få sitt godkjent stempel. Spesielt mistenksom ble jeg når Carl I. Hagen plutselig var blitt mer kristelig enn Jesus, og reiste rundt på sørlandet i «kristne», les sionistiske menigheter, og poengterte sin ubetingede støtte til Israels drap og terror i midt østen. Hvorfor skal det være nødvendig for mennesker som ellers har vist redelighet og integritet, å knele for tjuvpakk og mordere på slik en måte, for å få sine ambisjoner tilfredstilt?

Politikere har forskjellig farge men de aller fleste tjener de samme herrer. De lærer fort hvem som det lønner seg å holde seg inne med, og ikke. Og det er ikke vi folket, velgerne, jeg tenker på. Mer «subtile krefter» kan vi kanskje kalle dem?

Omtrent fra samme tidspunkt Siv Jensen returnerte fra Kanada 2) var det som om Gud Fader selv hadde hørt bønnene til de menighetene som Carl I. Hagen så ivrig hadde besøkt og bedyret sin støtte til Israel ovenfor, for plutselig begynte media å skrive mye mer positivt om FrP og Siv Jensen, og meningsmålingsinstituttene fikk plutselig registrert så mye oppgang at det var ikke måte på. Vi ser her hvordan disse institusjoner ikke rapporterer til eller undersøker opinionen, men skaper den. Dette vet jo hobbyskribenter som optimistisk sender sine innlegg til avisene alt om. Vi som har holdt på en stund vet bedre, og har igrunn sluttet å prøve engang å sende noe som går imot «den redaksjonelle linje». Sjefene i de store mediahus, og direktørene og eierne av de store bedrifter som gir dem annonseringskronene, som alltid deltar i Bilderberger konferansene hadde ikke før kommet hjem fra Kanada, før vi registrerer denne endring.

De som vil opp og frem må, for å bli innbudt til konferanse med de «store og mektige», tute med ulvene. De som er for deres agenda, heies frem, de som er imot, ties ihjel. Trues eller drepes. De må i det minste ha følgende mantra innarbeidet, om ikke kan de de bare glemme å få komme i posisjon til noe som helst.

De må være aktivt pro-israelsk. Jfr. Anna Lindh som ble drept for det motsatte standpunkt, på linje med Olaf Palme i 1986 og Folke Bernadotte i 1948 av en sionistisk terrorgjeng. 3). At Olof Palme nektet sionisthauken og en av toppene i Bilderberger nettverket Henry Kissinger adgang til Sverige for å delta på et Bilderbergermøte der, fordi han anså Kissinger for å være en krigsforbryter, er jo et moment. Noen måneder etter var Palme borte vekk, og Kissingers bevegelsesfrihet var gjenopprettet. Alle som holder dette motsatte politiske standpunkt ser ut til å bare forsvinne, «naturlig» død; Vår egen Johan Jørgen Holst og Knut Frydenlund. Deres medarbeidere Anne Orderud Paust og Norulv Øvrebotten tatt ut likeså.

De må være for globalisering, dvs at internasjonale krøsuser kan, og skal, kunne få kjøpe opp landet vårt og vår infrastruktur og våre bedrifter for papirpenger. Dvs. de bytter papirpenger som i en kollaps intet er verdt med realverdier; det være seg fast eiendom, eierskap til bedrifter, kraft eller vann.

Så tross alt; Om alle politikere i større eller mindre grad er i lomma (lommeboken) på krøsuser som vil profitere på oss, så kan det være at Stoltenberg og Støre er det beste alternativet, selv om vi som alltid kun får å velge mellom pest og kolera. Støre har inntatt en litt mer balansert holdning i Palestina spørsmålet har jeg registrert, i det minste. Men Arbeiderpartiet hadde ikke overlevd internt eller eksternt om deres kjøpte ledere hadde gjort dette, derfor er det nå høyresiden som skal brukes til «privatisering», dvs. tyveri av vårt arvesølv. Og slik går no sirkuset sin gang, slag i slag.
Selv Kristin Halvorsen har sluttet å snakke om boikott av Israelske varer etter at hun kom i posisjon og vel plassert i Finansdepartementet.

Kun Kystpartiets Steinar Bastesen har tatt opp Bilderbergerne og det tvilsomme i at våre topp politikere deltok her, i skjul, fra Stortingets talerstol. Han fikk plutselig et betimelig hverneslag, og partiet han stiftet er nå tatt fra ham. De som har fått overta det kommer ikke til å ta opp Bilderbergerne i Stortingets spørretime. DET er helt sikkert, for om så var så hadde de ikke fått overta det.

«En av de mest mistenkelige statuer som er kommet opp i Oslo i nyere tid i så måte, er statuen på Akershus festning av den tidligere sjefen min, forsvars- og utenriksminister Johan Jørgen Holst. Neppe noe annet enn maskerada denne heller. I et land hvor hjerneblødning kan fremstå som en nærmest politisk epidemi etter krigen.»

http://www.oevrebotten.com/Etblikkoverskulderen.html

Sitat fra et av Hauges offer, ex. sjefredaktør og politisk sekretær; Norulv Øvrebotten.

Mye støy i media om mye, men om enkelte tema slik som disse sionist- og khazarnettverk så er det så stille, så stille …………….

Mvh. J.Johansen
Medlem av Palestinakomiteen
– meld dere inn her;

http://www.palestinakomiteen.no/content/view/121/206/

Den som tier samtykker.

Kilder:
1) http://www.riksavisen.no/?p=25 (Vår nye regjering er vedtatt)
2) http://www.riksavisen.no/?p=251 (FrP er blitt elitære)
3) http://www.thetruthseeker.co.uk/print.asp?ID=1120 (The Strange Death of Anna Lindh)

 

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring