Skriv ut Skriv ut

Villdyrets Merke


Introduksjon til video preken (nedenfor)

Året 1983 prekte John S. Torell en preken som hette «VILDDJURET.» Det har nå gått 28 år sida det og mye har hendt både i de kristna forsamlingene og i verden. Forutsigelsene som ble sanne!

Den 29 april, 1982 fant et historiskt møte sted i byen Närpes, Finland. Den velkjente svenske pinsepastoren Kjell Sjöberg møtte John S. Torell, som overleverte ham en kopi av sin bok ”Bibelns Budskap I De Yttersta Dagarna”. Nesta dag møttes de igjen, og da var det en skaket Kjell Sjöberg som sa til John Torell, at om det er sant hva du har skrivet i denne boken, då har hela mitt verdensbilde forändret. Gi meg tid å kontrollere om det er sant hva du har skrevet, og så skal jeg komme tilbake til deg.

Den 14 juni, 1982 skrev Kjell Sjöberg et brev til John Torell, og bekreftet at hva som stod i boken var sant og at Kjell nå planla å forske i detta emnet og skrive en bok på svensk om dette for å advare det svenske folket. Kjell reiste ned til Jerusalem og forsket på det Hebreiska Universitetets Kabbalah fakultet og det han fant der var veldig skremmende.

Sjöberg og Torell hadde en livlig korrespondanse samt telefonsamtaler de nesta 12 månadena, der de delte med hverandre materiale som behandlet emnet om Antikrist og Jødene. I slutten av 1982 sendte Sjöberg en kopi av sitt manuskript til sin nye bok, som han kalte för «Kom till Förstånd! Låt Varna Er.» Men når boken ble trykket i 1983, var det deler av det opprinnelige manuskriptet som hadde blitt utelatt.

Sjöberg fikk et uhørt trykk på seg fra svenske jøder, samfunnsledere og ifra frimurere og resultatet ble at Sjöberg ble tiet ihjel og hans organisasjon «Förebedjarna» blev ødelagt. Sjöberg ble tvunget til å offentlig bryte alla forbindelser med Torell. Kurt Olsson ifra Kassettmissionen i Malmö ble jaget i døden, og skrev et offentlig brev som ble publisert i ulika kristne aviser i Sverige, der han tok helt avstand ifra Torell, etter å ha solgt mer en 20.000 av Torells prekener på kassett i Sverige. Andra medarbeidere til Torell i Sverige ble også jaktet til døde, og hele den organisasjonen som Torell hadde bygget opp gjennom mer enn 10 år ble også ødelagt.

Kjell Sjöberg døde i år 1997 og de flesta medarbeiderne til Torell har også avgått ved døden.

Den 10 November, 2011 talte Torell inn et nytt budskap til det Nordiske folket med titellen «Vilddjurets Märke.» I denne prekenen leser Torell opp de sider som ble tatt ut ifra Sjöbergs bok og siden beskriver han hva som har hendt de siste 28 årene og hvor nærme vi nå er et totalt kontrollsamfunn, som kommer til å være tilgjengelig for den mann som Bibelen kallar for Antikrist. Du som er fødd etter 1965 har ingen aning om hva som hendte i Sverige på 1970 og 80 tallet og hvilken krefter som har formet samfunnet i de Nordiske landena som de er nå.

Lytte til budskapet, les din Bibel og slå opp om det er sant hva Torell siterer ifra Bibelen, og gjør deretter din egen etterforskning på Nettet, og du skal finne at hva Torell har sagt i tyve år er sant. Om du ikke har last boken ”Bibelns Budskap I De Yttersta Dagarna” så oppfordrer vi deg til å bestille din kopi idag, før de tar slutt. Husk at denne boken ble skrevet før det fantes personlige datamaskiner og Internet. Mye av hva som profeteres i boken har nå blitt til virkelighet.

Sett dig ned, ta fram din Bibel, samt papir og penn, og begynn deretter å lytte og gjøre notater så du kan sjekke opp hva som blir sagt.

http://www.eaec-se.org/articles/Torell/Vilddjurets-Marke.htm
http://www.nyapolitiken.biz/frimurare_o_illuminater/vilddjurets-marke.html
(http://vimeo.com/32124486)

Varningsbudskap Till Nordens Folk (1975-1988)
http://www.eaec.org/svenska/bokaff%C3%A4r/att_lyssna/varningsbukskap.htm

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.