5G: Hatefull Holocausting av Kaukasiske Israelitter?

Vi kan undre på hvor kommer 5G fra, hvem som har makt og myndighet i vårt land til å trumfe sin vilje gjennom, på tvers av folkemeningene og helsemessige avveininger. Hvem har slik stor innflytelse at de kan instruere våre folkevalgte hva de skal gjøre i sakens anledning? Hvem står bak det, hva skal det gjøre, og hva er konsekvensene for folkehelsen, for dyr og alt levende Gud har skapt? Hvem ødelegger Skaperverket ? Hvem hater oss så mye at de vil Holocauste de Kaukasiske Israelitter med klandestine midler? Jacobs Trøbbel.

Det skal vi søke å finne svar på i denne artikkelen.

Først vil jeg beklage til mine lesere som bidrar med sin donasjon og støtte at mine artikler blir litt sporadiske, siden jeg fremdeles seiler til sjøss, en kan ikke leve i denne verden uten penger. Men totalantallet skal bli bra. Den dagen nok personer donerer og støtter den eneste anti-sionistiske talsperson i Norge, så skal jeg hoppe av og drive med å være talsperson på heltid med glede, for det er det utakknemlige kallet som er gitt meg, slik at ikke kristne sjeler og andre skal tro at alle kristne er sionister, at det finnes annet valg. Hjelp gjerne til ved å rekruttere flere donatorer om dere setter pris på vårt arbeid.

5G. Fra Israel med dødelig hat?

5G er 100x sterkere enn 4G og forsikringsselskapene nekter å forsikre telekom industriens for skader påført av mikrobølgestråling (les:5G), hevdes det. Folks kommentarer under Facebook posting hvor de i godt humør bekjenner at nå er Telenors 5G klart til å rulles ut.

«Vi er så dødsdømte.. når skal galskapen ende? Er ikke 4G nok? Finnes mange beviser på at dette IKKE er sunt for dyr og fugler. Garantert ikke bra for oss heller. #cancerherewecome»

«Skjønner folk fortsatt hva dette vil gjøre med kroppene våre.. allerede sliter bla fugleliv.. sett dere inn en micro selv og la oss som ønsker ett friskt liv og en levende natur være i fred.. hvorfor forsvinner biene feks? Hva gjør vi når insekter og dyr forsvinner?»

5G Wireless Made in Israel But NOT Available in Israel?

Here’s why 5G is NOT allowed in Israel where it was developed

https://www.lifewire.com/5g-availability-world-4156244

I gamle dager ble jøder beskyldt for å forgifte brønnene til de kristne. Dette er dagens versjon av å forgifte brønnene (hvilket fremdeles er populært ved fluortilsetning i kommunale drikkevann osv).

Det eneste vi kan gjøre er å protestere, og dele kunnskapen med andre folk så de kan velge seg mindre korrupte politikere, som ikke i ett og alt går jødenes ærend, men som Jesus heller er Gode Hyrder for folk flest som ikke har hatt tid og anledning til å studere på dette selv, som rett og slett ikke vet sitt eget beste.

President Trump tweetet nylig hvordan han ønsker 5G raskere rullet ut, til og med 6G. Amerika er blitt Israels tispe og de som gir ordrene derfra, er Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9). 5G deper langsomt og pådyttes av Israel i Amerika fordi Amerika fremdeles er den største kristne nasjonen på jorden. 5G er deres krigskunst, det innebærer depopulasjon, avfolkning og subversjon av befolkningen ved å ødelegge vår forplantningsevne.

Dødelig 5G vil de ikke ha i landet Israel, men 5G kommer fra Israel. Jødene har fått sin egen stat for å bedrive hatefull krigføring mot oss Israelittene. Som første gang ordet ‘Jøde’ er nevnt i Bibelen, så var de i krig med Israelittene (2 Kings 16:5-6 , i KJV). Den krigen tok aldri slutt. Jesus avsløringer utsatte den med 2000 år.

Jeg tar for gitt at mine lesere forstår forskjellen på Jøder og Israelitter etter hvert, om de har lest mine artikler gjennom tid. De som ikke ser forskjellen ennå bør gå gjennom de ressursene som er samlet her. Jødene er de Kains etterfølgere og Edomitter etter Esau, som kom utav Babylon – de var alt slags rare multikulturelle blods blanding som praktiserer Talmudisme.. som fariseerne sverget til.. og de hadde aspirasjoner om å legge under seg og herske over hele verden allerede på Jesus sin tid, hvilket Jesus fikk utsatt i 2000 år, men nå er de altså tilbake for fullt, Satan og Satans Synagoge (Rev. 2.9 & 3.9) er sluppet løs i fri dressur.

Herodes som ville drepe Jesus som barn var jøde. Judas var jøde. Kaifas var jøde. Barrabas var jøde. Jesus var IKKE jøde.

No deadly 5g for Israel, yet 5g comes from Israel !!

Så langt jeg har forstått dette, så vil en mer energisk form for mikrobølgestråling som 5G trenge inn gjennom huden. 4G beveger seg bare langs overflaten av huden. 6G vil være som å stå inne i en drevet mikrobølgeovn 24/7.

EMF kjent som 5G, starter fra samme grunnleggende premiss, men går fra eugenikk til folkemord. Mikrobølgeimpulser fra EMF danner allerede grunnlaget for 2G, 3G, 4G telekommunikasjon og WiFi. Forskere har nå ubestridelig bevis på at disse pulserne (resonanser) denaturerer og forvrenger cellesammensetningen og DNA av levende materiale.

5G forkorter resonans mellomrom i millimeterpulser og øker utgangen med en faktor på minst ti; slik at det er i forhold til å være lukket i en aktivert mikrobølgeovn.

Wi-Fi og mobiltelefon tårn mikrobølgeovn overføringer er ikke-målrettet, de leveres som «bredt spekter»; akkurat som de agrikemiske herbicider som dreper hver levende plante de treffer og de fleste jordorganismer også. De er teltangrep på natur og mann, og Wi-Fi er innstilt på bølgelengder som er nesten identiske med det naturlige vibrasjonsnivået som mottas av den menneskelige hjerne. Dermed kan operatørene utøve en direkte kontrollerende innflytelse over tankens og adferdsmønstre av de som befinner seg i fyringslinjen; og i disse dager er det alle av oss. Og selvfølgelig er folk ikke klar over at dette skjer med dem.

ISRAEL: is Behind Deadly 5G Technology

5G Technology Being Born In Israel – Jul. 12, 2018

Wi-Fi og elektromagnetiske mikrobølger ble utviklet som hemmelighetsfulle krigsvåpen på 1950-tallet.

«Stille våpen for stille kriger» som deres promotører beskrev dem, i løpet av de amerikanske militære forsvarsprogrammer, som ble hemmelighetsfullt utrullet i løpet av den kalde krigstiden av stand-off mellom Russland og USA.

Vitenskapelige tanker engasjert i enspisset levering av et våpen system, som ikke bekymrer seg for den påvirkning deres produkter har på mennesker, dyr og økologisk liv. De aksepterer lukrative kontrakter som er designet for å holde dem stille, mens supermakt regjerings forsvarsbyråer krever stadig mer «effektive» teknologier for å opprettholde sin dominans og diktatoriske herskerrolle over verdens mennesker. Ingen igjen som er menneskenes tjenere som Jesus ville, bare jødiske herskere i vår tid.

Så når du plasserer mobiltelefonen ved siden av øret, husk at det er et våpen og ikke en harmløs spilling.

Enkelte hevder som ikke jeg vil gå god for at det også smelter sammen med med milliarder av mikroskopiske metalliske nanopartikler som er inne i våre toksifiserte kropper, droppet fra chemtrails, som fungerer som antenner hvor det kan ganske enkelt sendes subliminale meldinger via radiosignaler til noen. Forøvrig har visstnok nanopartikler også mikrokretsegenskaper. Få nok av dem sammen i en organisasjon, og du har opprettet «smarte feil», og til og med «smart goop» som kan oppføre seg selv, sammen med riktig informasjon sendt til dem, nesten som det flytende metallet T-1000 den dårlig politimann fra Terminator 2.

Edison, Marconi og Tesla visste alle om den rene kraften til EMF og radiotransmisjon for 100 år siden. Vi kommer til å begynne å se flere av disse «lone wolf» pistolangrepene i nyhetene, fordi satanistene tilhørende den onde eliten roter med folks hoder, manipulerer dem. De vil skape akkurat nok kaos for å rettferdiggjøre å ta våpene fra folk i Amerika, for uten de overtar all makt i Amerika, diktatorisk, vil de ikke lykkes å ta hele verden (Jødiske Nye Verdensorden med anti-Krist på sitt sete i det frimurerske Tredje Tempel i fysiske og verdslige Jerusalem), for ikke å nevne den mengden av «forvirring» som blir overført til alles menneskers hoder. Ingen vil vite opp fra ned lenger. De vil nesten ha full kontroll, akkurat som verdens satanister alltid har ønsket. De har endelig fått teknologien til å gjøre det. Og smugen kjenner det på oss. De lurer på hvorfor noen shizofrene går rundt med tinnfolie på kroppene sine. De er skarpe nok til å vite at noen radiobølger som er energiske nok, kan gjøre store skader i feil hender.

Noen vil til og med som kristne påstå at alt dette er kristent. De vil beskytte jødene og hevde det er kristent å avsette Jesus Kristus som hele verdens kongers Konge, og innsette jøder som det istedenfor. Jaja, verden vil bedras.

Vi kan nok med fordel forske og skrive mye mer om dette fremover.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring
18   
  
  
    
18
Shares