Akkurat nå blir Protokollene skrevet på nytt

Zion
Er å fortelle sannheten om jødisk makt Antisemittisme?

Gjennom mange år har mine kritikere pekt på følgende sitat som bevis på mine anti jødiske følelser:

«Amerikanske Jøder gjør enhver debatt om hvorvidt ‘Sions Vises Protokoller’ er et autentisk dokument eller en forfalskning irrelevant. Amerikanske jøder styrer verden.»

Både sionister samt anti-sionistiske sionister klamre seg til dette sitatet som bevis på at mine ideer er «anti semittiske ‘. Som om jødisk makt og dominans er et produkt av min syke fantasi.

I artikkel om antisemittisme som ble publisert tilbake i desember 2003 presenterte jeg en omfattende liste over sionistiske jøder i Bush-administrasjonen. Jeg påpekte også at «i Clintons administrasjon var situasjonen enda verre. Selv om jødene bare utgjør 1,9 prosent av landets befolkning, var forbløffende 56 prosent av Clintons utpekte jøder». Jeg prøvde å advare jødene at deres overdrevne makt er farlig for vårt univers, så vel som for jøder.

Jeg har aldri trukket tilbake eller bedt om unnskyldning for uttalelsene for hva jeg mente, og fortsatt mener er sannheten. Det er ikke en hemmelighet at med tiden har mange forskere støttet min posisjon. I 2006 publiserte Mearsheimer og Walt sin bok ‘Den Israelske Lobbyen’.

45% av briter er ansett av de jødiske lederne som ‘antisemitter’ fordi britene bekrefter svar på spørreundersøkelse på spørsmål om jøder har en uproporsjonal og utstrakt makt i media, politikk og økonomi.

Yossi Sarid
Yossi Sarid
I 12 år har jeg vært anklaget for å være en «antisemitt» for å si det åpenbare – spørsmålet om «Sions Vises Protokoller’ er et autentisk dokument eller en forfalskning er irrelevant. Jødisk makt i media, finans og politikk er enorm, og ødeleggende farlig.

I dag har Yossi Sarid, den israelske sionist-light veteran politiker bekreftet hva jeg har sagt. Dette er hva han skrev i Haaretz:

«Akkurat nå er Protokollene blitt skrevet på nytt. Rike jøder skriver dem i sin egen håndskrift. De, i sin rikdom, har bekreftet med sine egne signaturer hva antisemitter brukte å baktale dem med i gamle dager: Vi, de eldste i Sion, trekker i trådene til Kongressen, og kongressmedlemmene er ikke annet enn marionetter som gjør vår vilje . Hvis de ikke forstår våre ord, vil de forstå våre trusler. Og hvor vi i fortiden kjørte showet fra bak kulissene, nå gjør vi det nå helt åpenlyst, fra hoved scenen. Og hvis du glemmer våre donasjoner, vil brønnen gå tørr.»

Ett spørsmål gjenstår, er å fortelle sannheten om jødisk makt ‘Antisemittisme’?

Mitt svar er utvetydig. Nei det er det ikke, sannheten er frigjørende.

———————

“Penger er vår tids Gud, og Rothschild er hans profet.” – Heinrich Heine (Jødisk poet)

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.