Arbeid adler mannen

Enig med Olav Thon. Arbeid adler mannen, lediggang det motsatte.

Thon sier til NRK at han gjennom 90 år har funnet mest glede i å arbeide.

«– Hvis jeg ser på mitt eget liv, så er jeg ikke i tvil om annet enn gleden av å streve, den har vært langt større enn gleden ved eventuelt å kunne nyte.» – Olav Thon

«I dag fikk jeg melding fra Skatteetaten om at selvangivelsen min ikke er godkjent. På spørsmål om jeg forsørger noen hadde jeg ført opp:

  • 65 000 velferdsinnvandrere
  • 3 400 narkotikamisbruke
  • 84 2000 navere
  • 169 idioter på Stortinget
  • 666 000 i offentlig sektor

Svaret var visst helt uakseptabelt, så jeg sendte svar tilbake: Hvem har jeg glemt?»

«Torner og tistler skal den bære dig, og du skal ete urtene på marken. I ditt ansikts sved skal du ete ditt brød, inntil du vender tilbake til jorden, for av den er du tatt; for støv er du, og til støv skal du vende tilbake». – 1 Mosebok 3:19

For dem som ikke kan gjøre et ærlig arbeid uten å offe seg, som heller vil bli underholdt av en Stat som tar fra de som gidder å arbeide og gir til de som ikke vil, for dem blir denne verden en jammerdal.

For dem som har sin glede i arbeidet, for dem blir faktisk ikke livet så verst allikevel, på tross av alt.

Noen påstår at Olav Thon er askeNazi, men askeNazier har vel tradisjonelt vært parasitter på andre mer enn å arbeide selv, gjerne ved en jobb i statsstyrelsen eller annen kriminalitet i de statstøttede næringer og organisasjoner, og gleden ved å arbeide og se fruktene av det, det har han helt rett i.

Bilde: Wiki

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring