Årets Pilleselger 2012; Jørgen Skavlan

Det er like lite klær på keiseren som det er helbredelse i de aller fleste piller fra Jørgen Skavlan. Men tjene store penger på pillesalg, det gjør han, skriver J. Johansen. Mens tiden går står en industri alltid klar med betalingsterminalene sine til å ta imot sine pasienter. En industri som aldri sier nei og kan hjelpe deg med hva det måtte være, det finnes en pille eller en sprøyte for det meste i deres Felleskatalog.

Det er tiden for å nominere kandidater til å bli ‘Årets Pilleselger’. Vi foreslår Jørgen Skavlan.

Materialismen er ikke bare å elske penger over alt. Det er mest av alt et livssyn og et menneskesyn, om mennesket er kun kropp, og ingenting ånd. Om mennesket som åndsvesen har selvlegende mekanismer, eller om de nødvendigvis må ‘repareres’ for enhver pris, med ett eller annet. Om mennesket er bevissthet også, eller at det er en mekanisk ting som kan repareres som en maskin. Så vi trenger ikke alle bli kommunister, for å være imot materialismen, i den virkelige betydning av ordet. Jørgen Skavlan viser ved studie å være materialist, i betydning åndsløs og elske penger, altså oppfylle betingelsene i begge betydninger av ordet.

Disse folkenes eneste religion de utbrer under dekke av å eie vitenskapen, er sin ateisme og sine verdslige fattigslige verdensbilder. Ingen bevissthet separat fra kroppen, annet enn som elektriske impulser i hjernen, ingen åndelighet/spiritualitet – uansett hvordan denne spiritualitet skulle utbre seg.

Projiseringer

Jeg synest det er ganske så interessant å studere overføringsmekanismene eller projeksjonene som veldig mange av disse ateistiske verdslige darwinistiske avanserte ‘apekatter’ (liker ikke å bruke ordet, men det er ifølge deres egne uttallelser) synest å plages av i rikt monn. Mennesket ER virkelig ‘dyrisk’ og deler dyrenes egenskap, FØR de blir vekket av ånden, før bevisstheten inkarnerer, tar sete i dem. Før dette går de på autopilot med reptilhjernen, hva som tjener dem selv best.

Om de klarer å reise seg fra dyrenes rike er bestemt av en viljesakt fra det enkelte individ, et ønske om å ville og være noe mer enn dette begrensede menneske, som forøvrig som de sier helt riktig dør for godt når kroppen dør (WYSIWYG). Av jord, til jord vs. gjenfødt av ånd, til ånd; å bli en evig gestalt, det evige livet. Moralen følger denne åndelige vekst og oppvåkning, uten er den fraværende. Moral er faktisk en åndelig karakteregenskap, uten denne vil menneskene ikke klare å skjelne mellom rett og galt. Herav Johannes sin visjon om de som har ‘dyrets merke’.

I psykologien er det projeksjonsmekanismer hvor noen har store indre problem som de ‘overfører’ på andre. Andre blir speil for deres eget problem.

De ser dette i andre, uskyldige, men ikke i seg selv altså. Herav får de denne trang til å ‘korsfeste’ den ‘onde’ som de ser, relativt sett, i vårt eksempel har vi sett hvordan de korsfester Snåsamannen senest. De korsfester det gode, mens det virkelig onde har full frihet i vår verden. Ta for eksempel Jørgen Skavlan, som projiserer og ser farer for alle andres virksomhet, som ser flisen i andres øye, men ikke bjelken i sitt eget øye, som for eksempel som de ser det hos Snåsamannen, og alle andre som av et godt hjerte gjerne vil hjelpe, i sin oppfording her:

Jørgen Skavlan, lege: – Nordmenn er Europas mest naive befolkning

Er enig med ham i at nordmenn er naive, men pilleselgere bør gå litt mer varsomt i dørene. Har hørt at Jørgen Skavlan tjente faktisk 5 mill kroner i fjor på å pushe piller på folk, inklusivt bonuser….. Hvem kan bevise at alle Skavlans piller ikke virker på grunn av placebo? Jeg vil hevde at de aller fleste som blir friskere av Skavlans piller blir frisk av placebo, og ikke av pillene, men de blir syk og dør av pillene og deres bivirkninger, som forskningen viser.

Skavlans inntekter:
2009: 3 196 482
2010: 3 457 080

Faktisk helt på inntektstoppen i Oslo

http://skatt.adressa.no/2009/person?id=1089205

http://www.dagbladet.no/2011/10/21/nyheter/skatt/skattelista_2010/18711566/

Det er jo forståelig at han vil ha minst mulig konkurranse om disse ‘helse’-kronene. Så jeg mener at alle bør legge av naiviteten og være skeptisk til folk som har særinteresser, og også skeptisk til de fleste av alle pillene Skavlan og hans kolleger selger. Ikke vær naiv, og tro på noens godhet. Dette er butikk, ikke velferd. Han skyter spurv med kanoner, men han burde se på sine egne bidrag til død og fordervelse, som forskningen her tilsier:

Death by Medicine
By Gary Null, PhD; Carolyn Dean MD, ND; Martin Feldman, MD; Debora Rasio, MD; and Dorothy Smith, PhD
A group of researchers meticulously reviewed the statistical evidence and their findings are absolutely shocking. 4 These researchers have authored a paper titled “Death by Medicine” that presents compelling evidence that today’s system frequently causes more harm than good.
The most stunning statistic, however, is that the total number of deaths caused by conventional medicine is an astounding 783,936 per year. It is now evident that the American medical system is the leading cause of death and injury in the US. (By contrast, the number of deaths attributable to heart disease in 2001 was 699,697, while the number of deaths attributable to cancer was 553,251.5)
http://www.webdc.com/pdfs/?deathbymedicine.pdf

Antitese til medisinsk etikk? Fanatisme og hovmod er farlig ja. Det hjelper å forholde seg til tilgjengelig forskning. Projeksjonsmekanismene i innfelt video er ekstreme.

Jeg har sett noen av mine nærmeste regelrett drept av medisinforgifting. Få eller ingen alternativmedisiner dreper, heller ikke vitaminer og kosttilskudd, som er i ferd med å bli forbudt . Glemt er «Gjør ingen skade» av ‘de som eier vitenskapen’, som lege Audun Myskja, forfatteren av boken «På vei mot en integrert medisin» (2008), skriver i en artikkel. Håper ikke noen får oppleve å se noen av sine nærmeste dø i forholdvis ung alder av medisinforgiftning, alle kroppens funksjoner klapper sammen en etter en etter piller for det ene, piller for det andre, år etter år, piller for bivirkningene, etc, etc, KUN fordi de har for stor tro på slike pilleselgere.

At de i sin generasjon var opplært til stor respekt og frykt for autoritetene, det ble deres bane.

Denne overtroen på piller som spiller på placebo effekten er svært farlig for folk. Enkelte leger gjør skam på legetittelen.

«Vitenskapen er ikke noe en gruppe fagpersoner kan ta monopol på. Det er en holdning til virkeligheten, et ønske om hele tiden å finne ut hvordan verden henger sammen, og for helsevesenets del å finne ut hva som faktisk hjelper den enkelte pasient». – Audun Myskja.

Hvordan kan noen som allerede har gjort seg opp en mening om at de har alle svarene på virkelighetens vesen, mens de kjenner åpenlyst bare til den materiske delen av virkeligheten, noensinne bli noe tess som ‘VITEN’skapsmenn- og kvinner? De har blitt det stillestående vann, og stillestående vann, det råtner som vi vet.

Dokumentasjon på forholdene i min sak ligger i mine klager til Fylkeslege, m.a., men systemet beskytter seg selv… ingen ting en kan gjøre. Ikke alle har tilgang til en Snåsamann.

Ketil Bjørnstad; En fars død

For ett år siden døde far. I dødsannonsen sto det at han sovnet stille inn. Det sto ikke at han faktisk både sultet og tørstet ihjel.

http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/En-fars-dod-6739833.html

Og alle disse dødsfall vil skje av at en nesten skulle tro de solgte piller på kommisjon, hvilket de forsåvidt gjør; kommisjonen går bare en omvei via staten. Det er den høyeste dødsårsak i USA……. Og jeg er av den formening at drap er drap om det skjer i statlig regi av folk med en tittel i hvit kjortel, eller om det er andre uten tittel som bevirker det….

Med Camilla Stoltenberg som ledende markedsføringssjef for industrien

Litt morsomt er det at den første ‘medisin’ Folkehelseinstituttets eier gamle Rockefeller solgte, var crude olje på små flasker som han satte en fin etikett på. Den virket for ALT mulig, hevdet reklamen. Resten er historie, blitt litt flere valg i bedrageriet etter hvert.

Selv sverget Rockefeller alltid til homeopatiske midler….

Rasismepiller

Nå skal Skavlan få piller for også å kurere hverdagsrasisme:

http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/europa/-ny-pille-kurerar-rasisme-3727883.html

Vil tro han kan tjene noen kroner på disse også. Camilla Stoltenberg kan kanskje be sin bror Jens Stoltenberg, om en lov som sier at ALLE rasister skal tvangsfores med dem, så er jo salget sikret, og Skavlans inntekter sikret på ubestemt tid, for rasister blir det vel knapt noen sinne slutt på.

PLACEBO vil jo bevirke at enkelte TROR på at pillene virker mot rasisme, og de blir bra for sin rasisme (eller sykdom) ved hjelp av placebo, ‘vitenskapsmannen’ blir genierklært, og da vil jo de som selger dem, og de som har kommisjon ala Jørgen Skavlan gni seg i hendene, og le hele veien til banken..

Når folk TROR på alle disse idioter som hevder pillenes velsignelser, så får jo selvfølgelig det den ønskede placebo effekt, slik at når folk tar dem for sin rasisme eller hva som helst annet, så vil placebo effekten gjøre at folk TROR (placebo) de virker, plutselig har de blitt mindre rasistiske, og Camilla Stoltenberg får solgt mer av pillene for sine oppdragsgivere.

Det er jo bare slik det virker….

Det har jo selvfølgelig ingenting med pillene å gjøre, bare at folk TROR på legens autoritet og råd at dette skal hjelpe…… det er igrunn ikke noe med pillene som gjør dem mindre rasistiske, det er TROEN på ‘vitenskapsmennene’ og ‘legene’ aka pilleselgerne som utgjør placeboen. Uffja, nordmenn er naiv som Skavlan sier, veldig naiv, men ikke i den retning som Skavlans diagnose går…

Anti-vitenskapelig

Noen medisiner er selvfølgelig påkrevet, men materialismen, åndsløsheten, har sine fordeler. Mangel på moral ved å hevde bare ene siden og ikke fallgrubene som denne forskning og skolemedisinens død og fordervelse viser pays off…. En kan visst ikke stole på enkelte folk lenger, dessverre… Glemt er: «Gjør ingen skade».

«Men hvis en faktisk er ute å bekjempe, heller enn å forstå (som Randi), og kommer med emosjonelle beskyldninger heller enn med vitenskapelig metode (som Skavlan), er det ikke vitenskap som målbæres». – Audun Myskja.

Mitt råd er å se på deres livssyn, som ofte er forbundet med deres verdigrunnlag. Tilhører de et livssyn som er notoriske løgnere, så vær VELDIG skeptisk til deres råd.

Jeg tror ikke noensinne disse folkene vil frivillig gi andre innpass i sitt monopoliserte marked, de lever alt for godt på å pugge Felleskatalogen og ikke trenger å tenke noe utover det. De trenger heller ikke noe særlig varmt hjerte for sitt medmenneske for å få til dette, altså å gjøre jobben på den måten de er vant til. Det er enkelt og greitt, slå opp i katalogen, skriv resept, neste ‘pillekjøper’ versågod, send regningen til skattebetalerne, deg og meg. De har det helt greitt, hvorfor skulle de ville endre noe som helst?

Som Myskja sier i et intervju: «Veien mot en integrert medisin lar seg ikke stoppe, den drives frem av menneskers behov for hjelp når de har plager. Mennesker vil over tid gå dit de faktisk finner hjelpen«.

De kan ikke stoppe markedskreftene, men de kan få sin venn og meningsfelle Jens Stoltenberg til å regulere det monopoliserte markedet til sin fordel. Det går sikkert bra, en stund til. Og i den tiden som går rekker de sikkert å drepe en god del mennesker til, som forskning over viser.

Jeg tror det eneste som virker er å rive dem ned av pidestallene, rive ned all tillit til dem og bort fra dem, og la de bli avløst av et annet system, som Audun Myskja kaller den ‘integrerte medisin’. Dette er mitt bidrag i så måte.

Ikke ti ville hester skal få dradd meg inn i Skavlans pille- og kjemikaliebutikk. Jeg finner meg en lege som jeg ser er ydmyk og ærlig i sine begrensninger, og som fremlegger ALL forskning, ikke bare den som tilgodeser hans forretning.

Jeg er skeptiker, og jeg er stolt av det. Dog uten skylapper.

Jeg er HELT trygg på Snåsamannens verdigrunnlag, jeg er ikke like overbevist om Jørgen Skavlan sitt.

Lesestoff

Audun Myskja – «På vei mot en integrert medisin» (2008)

Audun Myskja – «Finn din indre kraft» (2009)

Death by Medicine
Gary Null, Martin Feldman, Debora Rasio (Authors)
http://www.amazon.co.uk/Death-Medicine-Gary-Null/dp/1607660024/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1331563145&sr=8-3

Klonene til Jens Stoltenberg
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/klonene-til-jens-stoltenberg/

PS: Det er merkelig hvordan det ALLTID er de som deler toneangivende politiske krefters livssyn som blir ‘Årets Navn’ osv.-

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.