Dagbladet korsfester Alliansen’s andre kandidat i M&R

Huffda. Nå er OTO-Satanisten John Færseth på krigsstien igjen på vegne av sin herre og mester Ervin Kohn — jaja, all reklame er god reklame som vi sier.. og som vi vet så er de alltid løgnere de som har Satan impulsen i seg som driver dem, idet de har løgnen i seg (Satans Barn, John 8:43-44,45), de kan aldri bli ren og fri for det… Jesus er den eneste som kan hjelpe å fylle dem med en sunn ånd.. med Guds ånd, men Jesus vil de ikke ha (John 8:38).

Som Jesus sa; «Ta opp ditt kors og følg meg«. Jeg Jarle Johansen gjør det, og vil med dette vise massen hva som skjer når en snakker imot jødene og deres Verdensmakts vyer etter den Babylonske Talmuds modell for verden; Jødenes Nye Verdensorden – Anti Krists Rike, Det Nye Babylon, med multikultur og full frihet til all slags perversiteter som sodomi og pedofili de liker så godt, og jobber aktivt for å normalisere.

League of Nations (FN). En jødisk Verdensmakt.

Følg med, og vit at jeg har rett og får rett…. og at alt jeg skriver er Bibelsk sant.. Kan vi høre det grelle skrik fra jødene og deres håndtlangere nå «Korsfest ham, korsfest ham» ? Vil de nå henvende seg til ‘Caeser’ via Pontius Pilatus (Statsmakten) og be dem ta affære i det sekulære og angivelig ‘nøytrale’ samfunnet – det er jo deres standard modus operandi ? Er et sekulært samfunn ‘nøytralt’ som de hevder, kan vel like godt jeg som kristen ha en demokratisk rett til å hevde min politikk, eller hva? Hva er galt med Grunnlovens § 2 fra 1814 da – den var jo meget klok ?

Eller har sekularismen feilet i sine løfter om ‘nøytraliteten’ i Den Nye Verdensorden (Novus ordo seclorum)?

Facsimile av Dagbladreportasje

Jeg og Jesus er stolte anti-semitter, i de massebevisstes persepsjon av begrepet.

Alliansen unnlater å nevne at partiets toppkandidater inkluderer holocaustbenektere og rasister.
http://www.dagbladet.no/kultur/alliansen-unnlater-a-nevne-at-partiets-toppkandidater-inkluderer-holocaustbenektere-og-rasister/67726588

«Flere artikler benekter også at de nazistiske jødeutryddelsene fant sted.», lyver OTO-John… Mon tro hvor OTO-Satanisten Færseth skal å lyve neste gang da? Hvor finner har den artikkelen?

Tvertimot har jeg utvidet HoloCaust med 66 millioner som de jødiske bolsjevikene industrielt eksterminerte i USSR med Lenin (Blank) og Trotsky (Bronstein) i spissen… og Holodomor i Ukraina , 15 million. Og noen lurer på om ikke det var lurt å ha Grunnlovens § 2 fremdeles aktiv og gjeldende ?

De Glemte Holocaust
http://www.riksavisen.no/de-glemte-holocaust/

Hvem andre enn jødene er de riktige EKSTREME Holocaustfornekterne, så lenge ikke deres 66 million ofre av vårt RUS-broderfolk og 15 millioner Ukrainere de industrielt eksternminerte i Holodomor ikke får plass i deres Holocaust-templer i Den Nye Verdensordens hoved verdensreligion, som liksom går ut på å tilbe satanister og massemordere som guder?

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

OTO-Færseth skriver :
«selv om dette inkluderer kollektivt å beskylde jøder for satandyrkelse og folkemord «

Er mannen dum? Mindre begavet ihvertfall. Satan utruster vel ikke sine så raust. Det er ikke jeg som hevder det. Det er Bibelen. Jeg bare formidler Guds Ord etter beste evne, nærmere bestemt Åpenbaringen § 2.9 og § 3.9 +++

Apostlene var livredde dem, fordi de var manndrapere, jfr. når de steinet Stephen..

«Av frykt for jødene hadde disiplene stengt dørene der de var samlet,» John 20,19.

«Dog talte ingen fritt ut om ham, av frykt for jødene». Johannes 7:13

«Men Josef fra Arimatea, som var en av Jesu disipler, dog lønnlig, av frykt for jødene, bad derefter Pilatus at han måtte ta Jesu legeme ned; og Pilatus gav ham lov til det. Han kom da og tok Jesu legeme ned». – Johannes 19:38

Når Ervin Kohn sender Mossad, og den voldelige lakselusprofessor ved havforskningsinstituttet i Bergen Øivind Bergh truer med korsfestelse, og John Færseth setter opp den Røde Berme tilknyttet Blitz-miljøet og Anti-Rasistisk Senter som Ervin Kohn leder, så vet vi at korsfestelsen fort kan utvikle seg i fysiske former, for Satans oremeyngel har ingen impulskontroll.

Statstro døgenikter og løgnhalser får full oppmerksomhet for påstått ‘stalking’.

«Det gikk utover både privatliven og psyken, jeg følte meg ikke trygg i eget hjem, sier Bjørdal.»
https://www.aftenposten.no/norge/Kommuneadvokat-angrer-pa-anonym-blogg-623551b.html

Da skjønner vi hva Jesus mente, at der er ingen steder å hvile sitt hode for dem som følger ham lukt inn i døden og saligheten (Luke 9:58), når bare Øyvind Bergh og John Færseth og Ervin Kohn (norges svar på Lenin og Trotsky som jobber for å importere maksimalt av pøbel for å destabilisere vårt land, som de satte mordere og tyver fri for å hjelpe dem å destabilisere og kuppe kristne Russland fra 1917) får sette nok personer i mental ubalanse opp imot sine erkefiender ved løgn og bedrag. For ikke å snakke om den kriminelle revolusjonære jødiske bande de fraktet fra Amerika til Russland på norsk kjøl M/S Kristianiafjord for samme formål. Da er det vanskelig å forutsi hva pøbelen de setter opp finner på.

Facsimile fra VG.

Ervin Kohn får politibeskyttelse mens han iherdig holder på med å de-stabilisere vårt land. Den kristne minoritet i Norge, etter at de har fått holde på en mannsalder snart å avkristne vårt land, trenger nå beskyttelse etter Straffelovens §135a som skal sikre oss mot hatefull tale.

Mens pøbelen og Ervin Kohn er beskyttet i Satans Synagoge i Oslo (Rev. 2.9 & 3.9) med politi med maskinpistoler, får vi kristne sette vår lit til Vårherre, oss Israelittenes Gud.

Det er jo ikke så mye verden å leve i sammen med denne blodrøde pøbel likevel, er det det da? All slags perversiteter bare de imlementerer for samfunnet som ‘normalt’ likevel (John 10:26-28). Snur den kristne samfunnsorden på hodet.

Vi er glad for at det blir slik, kornet skal skilles fra ugresset, våre valg bestemmer hva vi er:


«Tror dere at jeg er kommet for å gi fred på jorden? Nei, sier jeg dere, ikke fred, men strid. 52 Om det er fem i et hjem, skal de fra nå av ligge i strid med hverandre: tre mot to og to mot tre» – Luke 12:51-52 KJV

Hardbarkede OTO-satanister som medieynglinger, da vet vi status på vårt lands ledende åndsbevegelse i Heiberg og Stoltenberg-klanens personlige Kongedømme (Kongen tjener dem, ikke den kristne formålsparagraf lenger, det var igrunn Kongens hovedoppgave det).

John Færseth (OTO); Anti-Krists Yppersteprest i Norge er Mediayndling
http://www.riksavisen.no/john-faerseth-oto-anti-krists-yppersteprest-i-norge-er-mediayndling/

Med dette bud fra Jesus vil ikke Luciferianere og Satanister makte å skape verden i sitt bilde. Vi er i en gedigen åndskamp (Ephesians 6:12). Åndskampen vil vinnes kun ved å avsløre og si imot Satanistene. Deres ondskap vil til slutt avsløre dem selv for hele verdens innbyggere, som sist gang når de Holocaustet selveste Guds Ånd manifestert i Jesus Kristus. Som det skjer idag også fortløpende altså. Den kristne ånd skal fullstendig slukkes i menneskene før de gir seg. Alle skal bli sionister (men ikke jeg).  Kristne kan aldri oppnå fred annet enn i et kristent homogent samfunn, som vi har hatt i 1000 år (Tusenårsriket), slutt nå, bolsjevik og askeNAZI jødene får sin vilje med oss og vårt land.

Den norske kristne kongerekke opphørte i 1957?

Low Germans

Kristne tok hegemoni i 2000 år etter at jødene ble satt på sidelinjen da. De prøver igjen, for siste gang sier Bibelen, og skal mislykkes igjen. Det er Guds løfte i Bibelen. Jeg venter, og håper jeg får oppleve å se det, men en vet jo aldri, gitt hvem vi har imot oss, selveste Mossads dødsskvadroner som den ‘norske’ kuppede Statsmakt, arven etter Håkon Lie og Jens Chrstian Hauge som Jens Stoltenberg er oppkalt etter, før har gitt frihet til å myrde så mye de vil i Norge (jfr. Lillehammerdrapet), og historien viser at de er så dødelig som de er denne Edoms røde pøbel.

Færseth glemte ut noe av alt det andre ‘forferdelige’ (fra deres synspunkt) jeg drøfter;

Er Stoltenbergklanen jøder?
http://www.riksavisen.no/er-stoltenberg-joede/

Har jøder noengang skapt et velykket og harmonisk samfunn?

Jeg synest igrunn synd på alle menneskene som ikke gjør noen root cause analyse, og vil finne ut for sent at vi virkelig hadde 1000 gode år under Jesus Kristus som kongenes Konge i Norge.

For to us a child is born, to us a son is given, and the GOVERNMENT will be on his shoulders. And He will be called Wonderful Counselor, Mighty God, Everlasting Father, Prince of Peace.” – Isaiah 9:6

Norway; One Thousand Years under Christs Reign
http://www.riksavisen.no/norway-one-thousand-year-under-christs-reign/

Satanistene må nesten lyve en del for å få alle sine fantasier til å stemme, slik at de kan føle seg ‘gode’.. Vi må huske at selv Satan tror han er ‘god’ (Lysets Engel, de kaver fælt for å få det som de tror er det moralske overtaket) som skal ‘frigjøre’ menneskene fra Israelittenes Gud som de anser som en ‘tyrann’ med hvitt skjegg, og som setter beskrankninger for deres perverse libidoer. Slik kan de ikke ha det.

Ervin Kohn & Bolsjevik/askeNazi Co. er langt mindre vellvillig innstilt til vanlige folks gode liv som Jesus Kristus Kongerike Norge var, tvertimot.. men folk får hva de ber om, eller unnlater å protestere mot.

Øgreid´s Country Duo – Himmellosen

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring