Dagens jøder er khazarer

Khazarer har ikke noen tilknytning til Israels 12 stammer, eller Abraham. De er mongoler med europeisk utvanning.
Khazarer har ikke noen tilknytning til Israels 12 stammer, eller Abraham. De er mongoler med europeisk utvanning.

Genetisk og etnisk er dagens ‘jøder’ etterkommere av khazarene i Khazaria, et gammelt imperium i Kaukasus, som konverterte til jødedommen i det åttende århundre og etter hvert utvandret disse ‘jødene’ til Russland og Europa, og helt uten tilknytning til de opprinnelige stammene av Israel som forlot Egypt til Palestina .

Mange bøker og artikler har blitt skrevet om opprinnelsen til dagens jøder fra Khazaria relatert til de opprinnelige stammene i Israel. Blant mange slike forfattere var Arthur Koestler, en jøde, som dokumenterte slike bevis i sin bok, «The Thirteenth Tribe», basert på tidligere godt underbyggede bøker, noen av dem av israelske historikere.

En av de mest dramatiske vitenskapelige og genetisk studiene på den genetiske opprinnelsen til dagens jøder ble nylig publisert, den 16 januar 2013 i Oxford Journal av professor Eran Elhalk (israelsk født), en anerkjent genetikere ved Johns Hopkins School of Public Health med tittelen: “The Missing Link of Jewish European Ancestry: Contrasting the Rhineland and the Khazarian Hypotheses”.

I hvilken studie han konkluderer med at dagens jøder er genetisk knyttet til khazarene.

Jøder er og var aldri de opprinnelige Israels Barn.

En slik konklusjon tilbakeviser, avviser, og knuser enhver forestilling om at europeiske jøder var tilbake til sitt «hjemland» som ble de forvist fra i 2000 år. Nok en gang bevises det at askenaziske jøder i Russland og Europa er et fremmed folk i Palestina og dermed hele virksomheten for å skape en «jødisk» hjemland i deres historiske hjemland Palestina er en typisk jødisk og sionistiske løgn og myte som overskygger alle de historiske løgner, myter og propaganda som førte til den katastrofale vestlige støttede bortvising, etnisk rensing og folkemord av de virkelige eierne av Palestina – palestinske muslimer og kristne arvinger og etterkommere til Abraham.

Palestina er for palestinerne, ikke for dagens khazarske jøder. I tillegg tl at disse jødene er ikke av semittisk opprinnelse og dermed bruk av ærekrenkende masseødeleggelsesvåpen; «Anti-semittisme», er historisk feil og imbesilt brukes det til å bringe til taushet enhver sannhet om Israels barbari mot palestinerne, dagens jøder, eller «jødisk makt» i vestlige hovedsteder.

Palestina vil være fri og uavhengig når det amerikanske folk reise seg mot den dominerende, destruktive og manipulerende «jødiske makt» i deres land og nok en gang gjenvinner sin uavhengighet og suverenitet.

Vennligst se på disse kildene:

Video over er del 1 av en 4 del serie om historien til den etniske rensing og massakrer av palestinsere for å gjøre plass til europeiske khazar jøder. Hvis du har tid kan du se de andre tre deler. Bare gjennom kunnskap kan vi individuelt og kollektivt gjøre en forskjell. Amerikanerne må lære at den største trusselen mot deres fred og sikkerhet er Israel, ikke muslimer. Krig, konflikter og terrorisme begynte med Israel og fortsetter i dag på grunn av Israel.

1. http://gbe.oxfordjournals.org/content/early/2012/12/14/gbe.evs119.short?rss=1

Vitenskapelig Artikkel av Prof. Eran Elhalk om den Genetiske Linken av dagens Jøder til Khazarene

2. http://www.hanini.org/Al-Nakbagallery.html

og: http://occupiedpalestine.wordpress.com/2010/10/10/al-nakba-the-catastrophe/

Vennligst se mer bilder av etnisk rensing av flyktninger

3. http://rense.com/general77/disturb.htm

Se den sanne natur av Sionist Sitater, Amerika Spesielle Venner og Allierte

4.

Se denne video om Lord Balfour’s Ankomst til Palestina i 1925 for å legge fundamentet for det Hebraiske Universitetet i 1925

Kilde

http://www.veteranstoday.com/2013/05/18/legally-morally-and-ethnically-israel-has-no-right-to-exist/

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring