Fra Gilad Atzmon til Alan Dershowitz

Alan Dershowitz synest å være en av toppene i det okkulte satanistiske Sannhedrin; Satans Synagoge, alt de gjør er å lyve og fordreie og forme virkeligheten i sitt bilde.
Alan Dershowitz synest å være en av toppene i det okkulte satanistiske Sannhedrin; Satans Synagoge, alt de gjør er å lyve og fordreie og forme virkeligheten i sitt bilde.

Kjære Alan,

Jeg føler ekte medfølelse for deg. Medfølelse er en merkelig form for empatisk persepsjon av emosjoner som begynner å dukke opp når du kommer bort fra ghettoen.

12 Jeg så nettopp et BBC innslag som rapporterer om sex-skandalen du er fanget i. Tilsynelatende truer du med å saksøke damen som hevder å ha blitt tvunget til å sove og ha sex sammen med deg. Du går ikke hos deg, gjør det Alan? Dette er sannsynligvis det største komplimentet du noen gang har fått i hele liv, en kvinne som innrømmer å tilbringe en natt med deg.

Hvis du ikke kan forstå hvor viktig denne bekjennelse er, bare ta en kort titt i speilet Alan. Du skjønner vel selv hvorfor det tok den unge damen mer enn et tiår å komme seg.

Men Alan, hør på meg nøye nå. Jeg tviler ikke på at din forståelse av juridiske saker overstiger det suverene, men i behandlingen av kvinner, er du selvsagt hjelpeløs. Det du trenger nå er å få offentlig støtte, og å true en seksuelt misbrukt kvinne med søksmål er egentlig det siste du ønsker å gjøre.

På dette stadiet, er alt du trenger nå er å få bare én kvinne som er villig til å hevde at hun villig og frivillig tilbrakt en natt med deg. En slik innrømmelse kan hjelpe oss å etablere ideen om at du faktisk er et vanlig menneske og endatil et mulig objekt for begjær. yes-alan

Også, i stedet for å nekte for påstandene mot deg, kan du bruke ditt omdømme. Du er kjent som en liten løgnmester; selv Noam Chomsky bemerket at du er en «bemerkelsesverdig løgner«. Dette er tiden for å feire ditt omdømme. I stedet for å nekte for å ha sovet med en av Jeffrey Epstein jenter, bare ta eierskap til opplevelsen. Fortell oss hvor flott det var. Gi oss noen saftige intime detaljer. Ikke bekymre deg, det er ingen som kommer til å tro deg likevel, du vil bli rettferdiggjort umiddelbart.

Dette er mitt taktiske råd for i dag. Jeg lover å følge med på hvordan historien utfolder seg og gi deg mer hjelp etter som situasjonen fortsetter å utvikle seg. Vær sterk Alan, som du og jeg vet, når de første fuglene letter, vil de andre være raske til å følge etter.

Med vennlig hilsen

Gilad

—–

Tony Blair linket til tenårings sexslave historie
http://www.riksavisen.no/?p=16329

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring