Gaza Massakren og Kristensionister

Heal The World

Oppskrift på hvordan skape hat. Tør du se på verden som den er ? De verste bildene er utelatt. Et moderne holocaust. Er alle ‘terroristene’ drept nå av okkupantene, eller er der flere under 15 år som er Hamas supportere ? Hadde Sverige okkupert oss, skulle vi ikke ha rett til å slåss for vårt land med sprettert om det var alt vi hadde ?

Gaza Carnage Counter
http://sabbah.biz/mt/

Nær 350 barn har siste tre ukene fått en skjebne som de vi viser; død. I tillegg har vi alle sårede, – lemlestede. Vi viser dem for å vise verdens grusomhet. Kan disse dø for noe de overhodet ikke har ansvar for, så kan vi andre takle å se dette. Kun 3 sivile tap så langt på Israelsk side.

Disse barna nedenfor skulle ha glad og uplettet på sjel og sinn ha danset og sunget i barnehagen og i parken, de skulle ha sittet på skolebenken og lært ABC’en, eller de skulle ha spilt fotball på løkka. Når kvelden kom skulle de vært i trygge senger hos sine foreldre som kjærlig brer om dem lakenene, og de skulle sovnet fredfylt inn med løfte om en ny fin dag i morgen med nye sunne aktiviteter sammen med mennesker som er glad i dem.
Created with Admarket’s flickrSLiDR.

http://www.flickr.com/photos/34421662@N03/sets/72157612655831852/

Følgende fremtredende kristensionister har i lang tid bedt for Israel i full offentlighet (Israelsvennene):

 • Finn Jarle Sæle, IDAG.
 • Ingebrigt Sørfonn, leder Israels Venner på Stortinget.
 • Pastor Gordon Tobiassen, Ordet og Israel.
 • Morten Rasmussen, Med Israel for Fred (MIFF).
 • Morten Selven, Kristent Samlingsparti.
 • Kjell Furnes, Indremisjonshøvding (Ordet og Israel).
 • Torhild Marie Hansen, Kristent Samlingsparti.
 • Odd Sverre Hove, Dagen.
 • Bjarte Ystebø, IDAG.
 • Gabriel Edland, Med Israel for Fred (MIFF).
 • Jan-Aage Torp, Seierskirken.
 • I det har de vel bedt om at Israel skal lykkes i sine forehavender i å ta knekken på flest mulig barn også, for går det an i en bønn å skille at Gud velsigner Israel til å slakte Hamas, men ikke de uskyldige barna ?

  Siv Jensen, Fremskrittspartiets leder, har avholdt apeller for det samme, med full støtte til Israels aktiviteter.

  Skjønner ikke disse kristensionistene at det er på fruktene av deres aktiviteter vi ser hva de er laget av, hvilken ånd som behersker dem? Den som tier samtykker. Kanskje de skulle ha lært mer av sin MESTER om hvordan plante kjærlighet i verden hvor hatet råder ved å vise barmhjertiget, nåde, tålmodighet? Hvorfor er det nødvendig å be til støtte for slikt som skjer i Gaza ? Hvilken Gud hører slike bønner ? Sa ikke Moses «Du skal ikke drepe ? Sa ikke Jesus: «Det dere gjør mot disse minste, det gjør dere også mot meg » ?

  Hague møte av kristensionister

  Og i Miami i forgårs natt, Hagues tusenvis av forledede, forførte og uinformerte ‘Kristne’ feiret den militære okkupasjonen, volden, makten og kontrollen idet de ignonerer fullstendig evangeliet som Jesus preket: «Salige er de fredsommelige; for de skal kalles Guds barn.» –Matteus 5:9.

  Disse folkene kjenner ikke kjærlighetens Gud, eller Jesus. Det er en helt annen ånd som har besatt dem, og vi må på det sterkeste advare gode mennesker mot å bli forført av dem. Apostlene spurte Jesus; «Hva er tegnet på endetiden» ? «Pass på å ikke bli forført«, sa han. I de siste tider er det uendelig forførelse ute og går, alt blir snudd på hodet.

  Om disse krefter skal få det som de vil, så har vi bare sett begynnelsen. ‘Den endelige løsningen’ vil jo være å ‘eliminiere’ alle Palestinere, som igjen er bare begynnelsen på å realisere den religiøse våte drømmmen om Eretz Israel, Stor Israel som strekker seg fra Eufrat til Nilen, med grenser som vil inkludere store deler av Irak og Egypt, gjennom Syria, Libanon, Jordan og hele Palestina.

  Så langt har de kommet i sine bestrebelser:
  Israels okkuperte områder

  «I sin kjølige og knusende tale under Commons debatt om Gaza [15.01.2009] – hvor han sammenlignet de Israelske «mordere» med Naziene – i en tale som tar pusten fra en, viste at 78 år gamle Sir Gerald Kaufman forblir en av Parlamentets beste aktører. I en følelsesladet tale i et hastig sammenkalt Commons møte, fortalte Sir Gerald representantene hvordan han var oppfostret som en ortodoks Jøde og Sionist etter at hans foreldre kom til Storbritania som flyktninger fra Polen».
  «Min bestemor lå syk til sengs når Nazistene kom til byen,» sa han. «En Tysk soldat skjøt henne død i hennes egen seng. Min bestemor døde ikke for å gi et alibi for Israelske soldater til å myrde Palestinske bestemødre i Gaza. Den nåværende Israelske regjeringen utnytter brutalt og kynisk den vedvarende skyldfølelse blant ikke-jøder for slakteriene av jøder i Holocaust, som en rettferdiggjøring for deres egne myrderier av Palestinere«.
  http://blogs.news.sky.com/boultonandco/Post:2fd48360-17cf-4560-a6b5-80c379e2bd7e

  Hedy Epstein; en Tysk Jødisk overlevende fra Holocaust, født i 1924, hvis foreldre var sendt til Auschwitz i 1942, hvor de forsvant. I 1948, flyttet Hedy Epstein til Amerika. I 2003 bestemte hun seg for å foreta en reise til Palestina. Sjokkert over den undertrykkelse som den Israelske regjering foretar seg mot Palestinerne, har hun siden brukt hele sin tid til å gjøre det kjent for verden de virkelige fakta i saken:
  http://www.hedyepstein.com/

  «Akkurat som Tempelet vart ødelagt gjennom grunnløst hat, vil det bare bli gjenoppbygget gjennom ubetinget kjærlighet.»
  Rabbi Kook (1864-1935)

  Vi ber til alle gode krefter om at holocaust i Gaza må komme til en ende, og krigsforbryterne straffet, slik at dette ikke gjentar seg.

  Flesteparten av bilder fra her (om noen skulle se noen bilder i artikkelen med kopirett, ber vi om at det blir gjort oppmerksom på dette, så skal vi ta dem bort):
  http://www.slide.com/profile?puid=sXwfk14JDa-X5wcuK3KMJk0MNg5U-EaVKeRqMoFuo5o

  Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
  Spread the love - Sharing is caring