Har Trump vist sin hånd ennå ?

Hvis alle disse ‘samfunnstøtter’ skulle få oppleve at Trump kommer med århundrets avsløringer, legger frem en ‘fem av samme sort’ hånd eller ‘Straight Flush’, om Valgfusk og Antifa i kongressen, da skal jeg le meg rett ihjel. 🙂 🙂

Misforstå meg rett. Trump er like mye kjøpt og betalt av de talmudiske Babylonske jødene som Biden er. Hva han er aller mest flink til er å «Make Israel Great Again» (MIGA). Det er ikke så lett for en rik mann å arbeide for og komme inn i Guds Rike, for om han gjør imot Satans Synagoge (Rev. 2.9 & 3.9) kommer han til å miste formuen sin på under en uke.

The Donald: the Serpent Seed from the Royal Bloodline/Tribe of Dan
https://www.riksavisen.no/the-donald-the-serpent-seed-from-the-royal-bloodlinetribe-of-dan/

Hva vi ser er kontrollerte tilsynelatende motsetninger. Vi må bare velge den vi synest er best. For kristne føringer for samfunnet er Trump best, fordi velgergrunnlaget hans er der, så han MÅ gi noe. Biden er katolsk satanist som mest sannsynlig er skapjøde, kan vi kristne forvente ingenting av.

Er nå det så sikkert da? Kanskje ligger skammen hos mange andre ?

Allikevel, har han ikke gjort mye galt. Vi kristne skal være Rettvise som Abraham, det var hva Abraham vant favør hos Gud for. Er vi det ikke, har vi ikke fått den ånd som vi skal ha fått av Gud, når vi blir åndsdøpt. Trump har ikke startet en eneste krig, i motsetning til sin populære sataniske forgjenger som startet åtte, og sendte avgårde en bombe hvert 20 minutt, og fikk fredspris for det.

Om Trump ennå ikke har villet vise hånden sin, ikke legge frem bevisene for valgfusk, før ALLE i Dypstaten er avslørt, også med denne prosessen i går i Kongressen (det hadde jeg planlagt og gjort om jeg var ham, få med så mye av den sataniske bermen som mulig i avsløringenes dom)..

Da er det mange som er ferdig i Norsk offentlighet også, og ikke kan tas alvorlig lenger, fordi de har vist de mangler dømmekraft, mellom godt og ondt..

Bibelen sier den dømmekraft er noe som Gud gir sine, kun det, faktisk sier Bibelen at Gud gjør ‘reprobate’ de som ikke tilhører Gud, slik at de tror på løgner (Romans 1:28, 2 Thessalonians 2:11)

Tenker Trump som
#SunTzu
?
Blir spennende å se….

Gen. Mark Milley: ‘We Take an Oath to the Constitution, Not an Individual’

Leonard Cohen – Democracy

Spread the love - Sharing is caring