Hitler og Obama – to alen av samme stykke

change-hitler-obama-lenin

Noen har gjort oss oppmerksom på at http://solkorset.org beskriver det samme opplegg til det vi ser i dag skjer, fra slutten av andre verdenskrig.  Solkorset er opptatt av andre verdenskrig og hva som skjedde da. De synlige paralleller til idag, er fordi det er samme folkene som står bak nå som da. De er flinke å skrive, og mye faktakunnskap på de sidene til solkorset, men de er nok like forført som resten av saueflokken, hvis de tror at Hitler var noen stor frelser for menneskeheten.

Noen sier til og med at Hitler var en Rothschilds, altså en uekte Rothschild bastard i den ellers rene blodlinjen (det er jo de som er sykelig opptatt av blodlinjene sine, ikke jeg,  slik at der er mye incest og innavl – og dermed all den mentale galskapen de plages med, slik som forestillingene at de skal være så mye bedre enn alle oss andre – utvalgte folk – eiendomsfolk, osv. Send dem til legen snarest).

Hitler = Bush jr. som Hitler = Obama i tråder

Jesus prøvde å fortelle dem at denne galskapen med å innbille seg å være så mye bedre enn andre måtte opphøre, men de ville ikke høre på ham. De drap ham istedenfor.

Vil historien gjenta seg? Det er tegn i tiden som tyder på samme opplegg som i Tyskland etter kapitulasjonen. FEMA leirer, etc.? Eisenhower’s dødsleire; ‘it’s a pity we could not have killed more’,….

Hitler var i følge Anthony C. Sutton kjøpt og betalt av Wall Street, like mye som Lenin og Stalin var, og forsåvidt Roosevelt og Eisenhower var. Samme drittsekkene hele gjengen.
http://www.riksavisen.no/?p=446

Hitler var en like stor frelser og forløser av menneskeheten som Obama vil vise seg å være. Det vil si det motsatte. De behersker talens makt, å si hva massen vil høre, en godt kjent okkult teknikk det der. Men bortsett fra det er de uten substans, og løper kun sine herrers ærend. Fordømte demagoger, er hva de er. Kjøpt og betalt av Lucifers agentur på jorden, det er det begge av dem er.
http://www.riksavisen.no/?p=588

Obama også vil gi folket ‘forandring’, men sier ingenting om hva denne forandring går ut på.  Han vil gi folk ‘håp’, men sier ingenting om hva håpet skal være grunnet i. Med god grunn. Dette er demagogens force. Det er nok å holde seg til slagord. Vi kommer ikke til å se noe forandring på Patriot Act, Homeland Security Act, eller lignende konstruksjoner for å skremme folk fra sans og samling.

Tvertimot kommer det til å bli mer og verre ting av samme kaliber, og når folks oppskrudde forventninger til ham ikke blir innfridd i løpet av noen år, så er det bare en diktatorisk og hard hånd de kan holdes i tømme med deretter. Da kommer disse og de andre lovene Bush har forberedt for ham, bli brukt for alt de er verdt, spesielt den som gir diktatorisk makt til Presidenten, og mulighetene deres til å bruke militæret mot sine egne innbyggere (Posse Comitatus Act)(Habeas Corpus).

Emmanuel Desperado

Hvem er dette? Emmanuel Desperado ? The Wizard of Oz ?

Obama og CFR (Council on Foreign Relations):
http://www.nowpublic.com/obama-cfr

«Michelle Obama er i styret for Chicago avdelingen av CFR»:
http://www.thechicagocouncil.org/chicago_council_board_directors.php

Obama skull Bush skull

Og hva i alle dager gjør den kommende presidenten i en kristen protestantisk republikk der ? Med den tingen på hodet ?

«Cut Off From Our Souls; We have all seen that religious Jews wear a skull cap. The meaning of it is very profound — that skull cap covers the highest, seventh human chakra — Sahasrara, which is located at the top of the head. The Jews close it, thus cutting themselves off the Cosmos. Note that the Catholic Pope and the highest catholic priests also carry skull caps. «
http://www.redicecreations.com/specialreports/2005/04apr/cutsoul.html

mcCain skullOg her er forsyne meg hans ‘motstander’ i president ‘kampen’, McCain (ikke McAbel) i samme utstyr og på samme sted, med sin visepresident kandidat, Lieberman, og som noen sier også er hans MOSSAD føringsoffiser (?).

Hva vi derimot kan være enig med solkorset i er at den kretsen som kuppet Norge etter at andre verdenskrig var slutt, har forbrutt seg mot Grunnloven, ved å skyte Quisling og de andre som ble skutt som landsforrrædere. Likt som de opptrådte i Tyskland etter at krigen var slutt, anført av Eisenhower. Drepte millioner, av ren blodtørst og hevn.

Ifølge våre opplysninger så var visst Jens Christian Hauge og flere av de som tok makten i Norge etter andre verdenskrig i samme posisjon som disse amerikanske presidentene. Kvalmende servile, for mordere og tjuvpakk, som dreper palestinere og andre som fluer, i tillegg til de 100-120 millioner goyim, mest kristne, men også noen vanlige jøder – småfolk som kunne ofres for saken, de tok livet av under andre verdenskrig (Roosevelt’s, Churchill’s, Hitler’s og Stalins’s offer sammenlagt – alle kjøpt og betalt av samme maktelite). Noe til chutzpah.

Problemet er at av eliten blant dem (Sanhedrin), har forlatt G-d, og viet seg Lucifer, fordi det er mer berikende, på, flere måter. Men for noen som tidligere har sagt «La hans død komme over våre og våre barns hoder«, så spiller vel noen milioner uskyldige sjeler til drept liten rolle. En uhyggelig karma, slikt noe vil ha bygget opp. Tror jeg måttet ‘gjemt’ meg og min sjel selv, for universets lover, og dom, om det var slik fatt. MEN, en dag er begeret fullt, om de gjemmer seg aldri så mye for Abraham’s, Moses’ og Jesus’ sin G-d’. Kom igjen, fortsett – litt til – og vi får se hvilken konsekvenser det får. Dere skal brenne i helvete mine venner, om dere ikke vender om. Og dere har gjort det slik, og redet deres seng, helt på egen hånd. ‘For en gjenstridig ætt er dere‘.

Ifølge Bibelen skal denne Satans Synagoge, den Luciferiske ånd og mentalitet, via dem få lov å utfolde sin ondskap blant menneskene innenfor en viss tid og et visst antall. Når dette målet blir fullt så skal de selv bli dømt etter det mål de bruker mot andre, og for de uskyldige liv hvis blod de har spilt. Da har G-d lovt at dommen av deres gjerninger skal stå. Så det er bare å provosere dem, og håpe at den kritiske masse, rette antallet nå snart er nådd, hvor begeret er fullt. Noen vil kalle det selvmordskandidatur å si imot dem, men det MÅ gjøres. Vi får ha tro og håp på at G-d har mer makt enn dem.

Jurist og diplomat Synnøve Fjeldbakk Taftø sier at på bakgrunn av hennes undersøkelser mens hun jobbet i Utenriksdepartementet under Brundtland regjeringen,  så mener hun at «Jens Christian Hauge var den ‘agent Oscar’ som Mossad var så stolt av«.

Det var ikke norsk lov og rett, som ‘seierherrene’ tok seg til rette med, – de som dukket opp fra de dype skoger og ‘tok makten og æren, for all evighet’, men ren og skjær blodhevn, morderlyst og ukultur. Dette var bare ett av punktene hvor de har tatt seg til rette i forhold til vår Grunnlov. De har handlet i strid med ånden i loven, og således er deres handlinger lovstridig, og kriminelle. Vi krever dem straffet.

Hendrix

Oppspor dem som ikke daud ennå, og sperr dem inne, men ikke heng dem eller skyt dem. Det er ikke lov, samme hvor store landsforrædere de virkelig er. Hvis Quisling var landsforræder, så var der mange idag som tror seg med ære, men som er like mye landsforrædere som han.

Holder på å sette meg opp et lite organisasjonskart for makteliten i Norge. Se vedlegg Makteliten Organisasjonskart. (Høyeklikk. Lagre som..).

Les hva David Icke sier om samme sak:

http://rense.com/icke1.htm

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

8 Comments

 1. Pingback: Til slutt kan man ikke tie lenger

 2. Hallo! Leste ditt innlegg anngående Hitler og att han skule være en del av spillet han også.Jeg kan bare slå fast to ting..Nr1. Du har ikke lest Mein kampf. Nr2. Du er belest, men du er bare halvveis i din søken etter sannheten. Jeg skal ikke sitte her å glorifisere Adolf Hitler, men visst du virkelig setter deg ned å studerer hva han har skrevet og hva han forteller oss i sine mange taler(mange kan du lese på solkorset org). Så kommer du til å forstå(det har tatt meg ca 15 års lesning om emnet)at nasjonal sosialismen er vell den første politiske bevegelsen som mer eller mindre startet på samme måte som vi gjør her. Ved å stille spørsmål ved alle hull og uklarheter ved de historiene vi alltid har blitt servert til alle tider.Hitler var sin tids jesus som gikk i mot materialismen og jødedommen.Les om den esoteriske nasjonalsosialismen.Les om Tyskland som er et av de få land som har avstått ifra kolonialisering i stor stil alla`Frankrike, Holland England og andre europeiske kongdømmer. Andre verdenskrig var ikke en krig i mellom over og undermennesker, det er noe jødene vill ha deg til å tro. Det var en krig om hvilken retning verden skulle ta. En krig med jødenes materialisme på den ene siden.Bærekraftig antimaterialisme på den andre.Se bare hvordan jødene bruker materialismen til å ta over hele verden.I dag finnes det firmaer med større makt og omsettning en det enkelte land har.Det at Hitler skulle bare være en del av spillet er naivt å tro. Du kan ikke være så naiv at du ikke ser hvor fort utviklingen til det verre har gått etter andre verdenskrig.Det er fordi jødene har satt sin eneste fiende ute av spill,med brukket rygg og et så forferdelig ettermele at ingen tørr se nærmere på hva som egentlig hendte..Nasjonalsosialismen.. Jeg prøver ikke å selge den pakka dere så godt tror dere kjenner som heter Nazisme, men en annen måte å se verden på. La oss si det slik.. Vi som er ekte nasjonal sosialister,vi respekterer alle raser og ser på alle raser som like mye verdt,men vi kan ikke lukke øynene for at vi alle er forskjellige og at det er en grunn til at vi er født på forskjellige plasser.MENNESKER KAN OPPNÅ DET UOPPNÅLIGE VIS VI BARE BRUKER ALLE VÅRE ERFEARINGER OG ALLE VÅRE ULIKHETER IFRA ALLE JORDENS HJØRNER TIL Å FINNE FELLES LØSNINGER PÅ DE STORE UTFORDRINGER SOM LIGGER FORAN OSS!! Vi nasjonalsosialister er de første konspirasjon»fanatikerene» Vi har pratet om hvordan jødene utnytter hele verden og spiller folk imot hverandre så fort det tjener deres sak.I alle år på skolen og på jobb hvor jeg har prøvd å få folk til å våkne opp, å få dem til å se hvordan de tror de tar egne valg..Tror de har egne oppfatninger av historiske begivenheter positive og negative. Men att de i realiteten har blitt lurt trill rundt! Mange av dere som i dag synes at konspirasjoner er morsomt og spennende ser på 9/11,Irakkrigen og George Bush som en utløsende katalysator for at det er noe ved verden som ikke stemmer.Dere burde heller bruke like mye tid til å undersøke det såkalte holocaust på jødene. Når sannheten går opp for dere, så skjønner dere fort at det å sverte nasjonalsosialismen er viktig og ytterst nødvendig for å forhindre at folk som dere, som er på vei til å se lyset skal gjøre det eneste de frykter mer enn noe annet…VÅKNE OPP Å GÅ INN I DEN NASJONALSOSIALISTISKE BEVEGELSENE!! Jeg fortår att dette kan virke umulig eller rett å slett latterlig..Men jeg vill minne dere om alle de som fortsatt tror Osama bin Laden sto bak 9-11… Jeg anbefaler alle til å se en film på youtube som handler om «holocaust». Den er iransk og veldig viktig. Søk på iranian holocaust program. Husk det er ikke få taler der Hitler forteller om farene med zonismen og deres medsammnsvorne.. Selv om dere liker det eller ikke, så er det dere gjør her.. Det å stille spørsmål ved den vedtatte historieskrivningen.. Det er første skritt på en lang vei som fører ,selv om dere ikke liker det i dag.. til et nasjonal sosialistisk syn. Da det er selve sannheten. og ikke bygget på hat og mistenksomhet, eller laget for personlig vinning, men laget for at vi alle kan se verden med nye og forhåpenligvis innsiktsfulle øyne…

  • Steffen,

   Hitlers propaganda for å bli valgt i et kristent/protestantisk Tyskland, kan vi ikke ta alvorlig… det er bare… propaganda, for å få Folket med seg…

   Omtrent som propagandaen til Obama; http://en.wikipedia.org/wiki/Dreams_from_My_Father

   Obama burde heller sagt «Dreams from my communist Mother».. Mein Kamp er i samme genre kan en si..

   Hva sa han privat?

   «Hitler was a Christian and fought for Christians by fighting Judaic Communists»

   Hitler was a occult Thule Society and Vriil produced demonic inspired demagogue created by Tavistock Institute, same of the kind as Omaba is…

   From Hitlers private conversations, not from his political propaganda to win elections in a christian/protestant Germany:

   Night of 11th-12th July, 1941
   «National Socialism and religion cannot exist together….
   «The heaviest blow that ever struck humanity was the coming of Christianity. Bolshevism is Christianity’s illegitimate child. Both are inventions of the Jew. The deliberate lie in the matter of religion was introduced into the world by Christianity….
   «Let it not be said that Christianity brought man the life of the soul, for that evolution was in the natural order of things.» (p 6 & 7)

   10th October, 1941, midday
   «Christianity is a rebellion against natural law, a protest against nature. Taken to its logical extreme, Christianity would mean the systematic cultivation of the human failure.» (p 43)

   14th October, 1941, midday
   «The best thing is to let Christianity die a natural death…. When understanding of the universe has become widespread… Christian doctrine will be convicted of absurdity….
   «Christianity has reached the peak of absurdity…. And that’s why someday its structure will collapse….
   «…the only way to get rid of Christianity is to allow it to die little by little….
   «Christianity the liar….
   «We’ll see to it that the Churches cannot spread abroad teachings in conflict with the interests of the State.» (p 49-52)

   19th October, 1941, night
   «The reason why the ancient world was so pure, light and serene was that it knew nothing of the two great scourges: the pox and Christianity.»

   21st October, 1941, midday
   «Originally, Christianity was merely an incarnation of Bolshevism, the destroyer….
   «The decisive falsification of Jesus’ doctrine was the work of St.Paul. He gave himself to this work… for the purposes of personal exploitation….
   «Didn’t the world see, carried on right into the Middle Ages, the same old system of martyrs, tortures, faggots? Of old, it was in the name of Christianity. Today, it’s in the name of Bolshevism. Yesterday the instigator was Saul: the instigator today, Mardochai. Saul was changed into St.Paul, and Mardochai into Karl Marx. By exterminating this pest, we shall do humanity a service of which our soldiers can have no idea.» (p 63-65)

   13th December, 1941, midnight
   «Christianity is an invention of sick brains: one could imagine nothing more senseless, nor any more indecent way of turning the idea of the Godhead into a mockery…. ….
   «When all is said, we have no reason to wish that the Italians and Spaniards should free themselves from the drug of Christianity. Let’s be the only people who are immunised against the disease.» (p 118-119)

   14th December, 1941, midday
   «Kerrl, with noblest of intentions, wanted to attempt a synthesis between National Socialism and Christianity. I don’t believe the thing’s possible, and I see the obstacle in Christianity itself….
   «Pure Christianity– the Christianity of the catacombs– is concerned with translating Christian doctrine into facts. It leads quite simply to the annihilation of mankind. It is merely whole-hearted Bolshevism, under a tinsel of metaphysics.» (p 119 & 120)

   9th April, 1942, dinner
   «There is something very unhealthy about Christianity.» (p 339)

   27th February, 1942, midday
   «It would always be disagreeable for me to go down to posterity as a man who made concessions in this field. I realize that man, in his imperfection, can commit innumerable errors– but to devote myself deliberately to errors, that is something I cannot do. I shall never come personally to terms with the Christian lie.»
   «Our epoch in the next 200 years will certainly see the end of the disease of Christianity…. My regret will have been that I couldn’t… behold .» (p 278)

   Hitler’s Table Talk (Adolf Hitler, London, Weidenfeld & Nicholson, 1953).

   The following quotes were taken from «Hitler Speaks: A Series of Political Conversations With Adolf Hitler on His Real Aims» By Hermann Rauschning, 1st edition, 1939

   «Leave the hair-splitting to others. Whether it’s the Old Testament or the New, or simply the sayings of Jesus, it’s all the same old Jewish swindle. It will not make us free. A German church, a German Christianity is a distortion. One is either a German or a Christian. You cannot be both.»

   «Hitler made it clear that he was not interested in an «Aryanized Christianity» or the «Aryan Jesus» myth promoted by Houston Stewart Chamberlain, Von Liebenfels, and certain party members. «You cannot make an Aryan out of Jesus, that’s nonsense. What needs to be done you say? I will tell you: we must prevent the churches from doing anything but, what they are doing now, that is, losing ground day by day. But we can hasten matters. The parsons will be made to dig their own graves.» he stated.»

  • For me ALL socialism is tyranny. In nazi-Germany all had to work for the State, not for themselves…

   The excellent British/American professor Sutton have described in details how Wall Street in Jew York financed BOTH the mental prison cells

   Antony C. Sutton and the Hegelian dialectic
   http://www.riksavisen.no/?p=446

   The State provided them with everything they needed, and they was willlingly slaving, happy inmates in the mental prison of their choosing, they even had holiday homes by the Baltic Sea supplied by the State, they had Obama/Hitler «Health Care», that was rigged to kill the ‘unuseful’…. exactly as the system we had here in Scandinavia for years, since WW2 actually… Who really believes any of the tyrants want to give anything for free? They want CONTROL, that’s the only thing they want….

 3. I artikkelen ‘Politiske mord i Norge’ ser vi at der er en gruppe som ikke unnslår seg å trakassere og også myrde sannhetsøkende mennesker, i Norge. De vil ikke ha annen enn deres egne sannheter i ‘sitt’ land, og kun deres sannhet er presentert i media i Norge.

  Enten har en verdens ånd, eller så har en overgitt seg til Guds ånd, en kan si at en har blitt ‘naturalisert’. En kan ikke annet gjøre enn å gjøre det en gjør da.

  Skulle noe skje meg, før jeg rakk å fullføre min gjerning på jord, so be it. Jeg er klar, selv om jeg gjerne skulle hatt litt mer tid på å avsløre denne ‘bloodline’ som tror seg så mye smartere enn alle oss andre. Det skal jeg love de ikke er. Det er faktisk tvertom. Fordi de ligger 3-5000 århundrer bak oss i åndelig utvikling. De dyrker en oldtids mørkereligion, som idag er den samme som da. Uten å ha utviklet seg i tråd med oss andre menneskers forøvrig stadig høyere bevissthetsnivå altså.

  Sammen med alt annet som er dokumentert her på Riksavisen – Bevisste Borgere av Norge, så skulle jeg gjerne sett at det var en ting til jeg fikk gjort, og det er som følger:

  – Hvem har ødelagt vårt land, og infiserte våre barn med en skadelig ideologi? Hvem vil underlegge oss globaliseringens elite? Det har alt med ‘bloodlines’ å gjøre, som David Icke sier det. Blodlinjer til reptiler i menneskelig ham.

  Disse har skapt all den elendighet vi ser i verden idag. De har skapt fascsimen, kommunismen, nazismen, nye verdens ordener, det nye pengesystemet (som ikke vil ha noen ‘penger’), og de vil skape det mye verre enn det vi ser idag. Alt blir verre før det blir bedre.

  Jeg ser gjerne at noen som er god til slektsgranskning, tar noen av dagens toppnavn i norsk politikk og økonomi, og følger disse navn tilbake, tilbake ihvertfall til slutten av 1800-tallet, kanskje så langt tilbake som 1850. Velg gjerne de som ser ut il å ‘eie’ makten og pengene, de som ser ut til å ‘eie’ en arverekkefølge på titler i politikken, makt og penger, mer enn kunnskaper og intelligens. Velg gjerne ut dem som har litt ‘unorske’, litt vanskelige etternavn.

  Jeg tror den som kan gjøre denne jobben, vil finne at vårt land har blitt overtatt av fremmede. Det er ikke vårt land lenger, fordi de etter 2dre Verdenskrig tok fullstendig kontroll over vårt land og dets ressurser, så nå til dags er det mer et spørsmål om manipulasjoner og lurerier av denne elite, for å overføre ‘deres’ eiendom og ressurser omgjort til penger til dem på en så snedig som mulig måte, slik at folk (som tror DE eier landet og ressursene) ikke skal gjøre opprør.

 4. Did you vote for change in the 2008 Election? If you did, here’s a partial list of Mr. Obama’s transition team:

  Susan E. Rice – (CFR) former State Department Asst Secretary for African Affairs; Anthony Lake (CFR) – Bill Clinton’s first national Security advisor; Zbigniew Brzezinski – (CFR) and Trilateral Commission – Brzezinski is widely seen as the man who created Al Qaeda, and was involved in the Carter Administration plan to give arms, funding and training to the Mujahideen in Afghanistan; Richard Clarke (CFR) – Former chief counter-terrorism adviser on the U.S. National Security Council under Bush; Robert W. Kagan (CFR) argues that interventionism is a bipartisan affair that should be undertaken with the approval of our democratic allies; Dennis B. Ross (CFR) and Trilateral Commission – Served as the director for policy planning in the State Department under President George H. W. Bush and special Middle East coordinator under President Bill Clinton; Lawrence J. Korb (CFR) – Director of National Security Studies at the Council on Foreign Relations. Has criticized manor of the invasion of Iraq but has detailed plans to increase the manpower of the United States Army to fight the war on terror and to «spread liberal democratic values throughout the Middle East»; Bruce Reidel (CFR) – Former CIA analyst who wishes to expand the war on terror to fight Al Qaeda across the globe. Considered to be the reason behind Barack Obama’s Hawkish views on Pakistan and his Pro India leanings on Kashmir; Stephen E. Flynn (CFR) – Has been attributed with the idea for Obama’s much vaunted «Civilian Security Force». Flynn has written: «The United States should roughly replicate the Federal Reserve model by creating a Federal Security Reserve System (FSRS) with a national board of governors, 10 regional Homeland Security Districts, and 92 local branches called Metropolitan Anti-Terrorism Committees”; and Madeline Albright (CFR) and Brookings – Currently serves on the Council on Foreign Relations Board of directors and was Former Secretary of State and US Ambassador to the United Nations under Clinton.

  Here’s the list of possible cabinet positions in the new administration: James B. Steinberg – CFR and the Trilateral Commission; Chuck Hagel (R) – (CFR); Robert M Gates – (CFR), Hillary Clinton – Husband Bill is a CFR member; Bill Richardson (CFR); Sen John Kerry (D) (CFR); Susan Rice (CFR); Robert Rubin (CFR); Lawrence Summers (CFR); Timothy Geithner (CFR); Paul A. Volcker (CFR); David L. Boren (CFR); Thomas H. Kean (CFR); Gary Hart (CFR), and Jane Harman (CFR) – Defense Department Special Counsel (1979).

  At time of writing of this article, President-elect Barack Obama’s has apparently selected Arizona Democratic Gov. Janet Napolitano as secretary of Homeland Security; Timothy Geithner, the current New York Federal Reserve head, as the Secretary of the Treasury; and Texas Democratic Gov. William Richardson as the Secretary of Commerce.

  Guess what?
  They are all members of the Council on Foreign Relations.
  So much for change!

  http://www.riksavisen.no/?p=430#comments

 5. Dette er merkverdig bra, godt å se at noen peker på disse tingene. Hva som kommer til å skje selv i piratstaten norge visst ingenting kommer ut eller gjøres er ikke godt å si, men det ligger litt i kortene.

  Fortsett det gode arbeidet!

  be cool, stay frosty and keep vigelante!

 6. Obama’s Council on Foreign Relations Crew
  by Steve Watson
  Global Research, November 9, 2008
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=10867
  Meet some of president elect Obama’s leading foreign and domestic policy advisors and likely administration members, every one of them a prominent member of the Council On Foreign Relations:

  Susan E. Rice – Council on Foreign Relations, The Brookings Institution – Served as Assistant Secretary of State for African Affairs under Clinton from 1997 to 2001. Former Secretary of State Madeline Albright is a longtime mentor and family friend to Rice. Critics charge that she is is ill disposed towards Europe, has little understanding of the Middle East and would essentially follow the same policies of Condoleeza Rice if appointed the next Secretary of State or the National Security Adviser.

  Anthony Lake – CFR, PNAC – Bill Clinton’s first national security adviser, who was criticized for the administration’s failure to confront the genocide in Rwanda in 1994 and now acknowledges the inaction as a major mistake.

  Zbigniew Brzezinski – CFR, Trilateral Commission – Brzezinski is widely seen as the man who created Al Qaeda, and was involved in the Carter Administration plan to give arms, funding and training to the mujahideen in Afghanistan.

  Richard Clarke – CFR – Former chief counter-terrorism adviser on the U.S. National Security Council under Bush. Notoriously turned against the Bush administration after 9/11 and the invasion of Iraq. Also advised Madeleine Albright during the Genocide in Rwanda.

  Ivo Daalder – CFR, Brookings, PNAC – Co-authored a Washington Post op-ed with neocon Robert Kagan arguing that interventionism is a bipartisan affair that should be undertaken with the approval of our democratic allies.

  Dennis Ross – CFR, Trilateral Commission, PNAC – Served as the director for policy planning in the State Department under President George H. W. Bush and special Middle East coordinator under President Bill Clinton. A noted supporter of the Iraq war, Ross is also a Foreign Affairs Analyst for the Fox News Channel.

  Lawrence Korb – CFR, Brookings – Director of National Security Studies at the Council on Foreign Relations. Has criticized manor of the invasion of Iraq but has detailed plans to increase the manpower of the United States Army to fight the war on terror and to «spread liberal democratic values throughout the Middle East».

  Bruce Reidel – CFR, Brookings – Former CIA analyst who wishes to expand the war on terror to fight Al Qaeda across the globe. Considered to be the reason behind Barack Obama’s Hawkish views on Pakistan and his Pro India leanings on Kashmir.

  Stephen Flynn – CFR – Has been attributed with the idea for Obama’s much vaunted «Civilian Security Force». Flynn has written: «The United States should roughly replicate the Federal Reserve model by creating a Federal Security Reserve System (FSRS) with a national board of governors, 10 regional Homeland Security Districts, and 92 local branches called Metropolitan Anti-Terrorism Committees. The objective of this system would be to develop self-funding mechanisms to more fully engage a broad cross-section of American society to protect the country’s critical foundations from the widespread disruption that would arise from a terrorist attack.»

  Madeline Albright – CFR, Brookings – Currently serves on the Council on Foreign Relations Board of directors. Secretary of State and US Ambassador to the United Nations under Clinton. Did not take action against the genocide in Rwanda. Defended the sanctions against Iraq under Saddam Hussein. When asked by CBS’s 60 Minutes about the effects of sanctions: «We have heard that half a million children have died. I mean, that’s more children than died in Hiroshima. And, you know, is the price worth it?» Albright replied: «I think this is a very hard choice, but the price — we think the price is worth it.» …. by no means an exhaustive list.

  http://www.burbankdigest.com/node/146

Legg inn kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.