Hitler og Obama – to alen av samme stykke

change-hitler-obama-lenin

Noen har gjort oss oppmerksom på at http://solkorset.org beskriver det samme opplegg til det vi ser i dag skjer, fra slutten av andre verdenskrig.  Solkorset er opptatt av andre verdenskrig og hva som skjedde da. De synlige paralleller til idag, er fordi det er samme folkene som står bak nå som da. De er flinke å skrive, og mye faktakunnskap på de sidene til solkorset, men de er nok like forført som resten av saueflokken, hvis de tror at Hitler var noen stor frelser for menneskeheten.

Noen sier til og med at Hitler var en Rothschilds, altså en uekte Rothschild bastard i den ellers rene blodlinjen (det er jo de som er sykelig opptatt av blodlinjene sine, ikke jeg,  slik at der er mye incest og innavl – og dermed all den mentale galskapen de plages med, slik som forestillingene at de skal være så mye bedre enn alle oss andre – utvalgte folk – eiendomsfolk, osv. Send dem til legen snarest).

Hitler = Bush jr. som Hitler = Obama i tråder

Jesus prøvde å fortelle dem at denne galskapen med å innbille seg å være så mye bedre enn andre måtte opphøre, men de ville ikke høre på ham. De drap ham istedenfor.

Vil historien gjenta seg? Det er tegn i tiden som tyder på samme opplegg som i Tyskland etter kapitulasjonen. FEMA leirer, etc.? Eisenhower’s dødsleire; ‘it’s a pity we could not have killed more’,….

Hitler var i følge Anthony C. Sutton kjøpt og betalt av Wall Street, like mye som Lenin og Stalin var, og forsåvidt Roosevelt og Eisenhower var. Samme drittsekkene hele gjengen.
http://www.riksavisen.no/?p=446

Hitler var en like stor frelser og forløser av menneskeheten som Obama vil vise seg å være. Det vil si det motsatte. De behersker talens makt, å si hva massen vil høre, en godt kjent okkult teknikk det der. Men bortsett fra det er de uten substans, og løper kun sine herrers ærend. Fordømte demagoger, er hva de er. Kjøpt og betalt av Lucifers agentur på jorden, det er det begge av dem er.
http://www.riksavisen.no/?p=588

Obama også vil gi folket ‘forandring’, men sier ingenting om hva denne forandring går ut på.  Han vil gi folk ‘håp’, men sier ingenting om hva håpet skal være grunnet i. Med god grunn. Dette er demagogens force. Det er nok å holde seg til slagord. Vi kommer ikke til å se noe forandring på Patriot Act, Homeland Security Act, eller lignende konstruksjoner for å skremme folk fra sans og samling.

Tvertimot kommer det til å bli mer og verre ting av samme kaliber, og når folks oppskrudde forventninger til ham ikke blir innfridd i løpet av noen år, så er det bare en diktatorisk og hard hånd de kan holdes i tømme med deretter. Da kommer disse og de andre lovene Bush har forberedt for ham, bli brukt for alt de er verdt, spesielt den som gir diktatorisk makt til Presidenten, og mulighetene deres til å bruke militæret mot sine egne innbyggere (Posse Comitatus Act)(Habeas Corpus).

Emmanuel Desperado

Hvem er dette? Emmanuel Desperado ? The Wizard of Oz ?

Obama og CFR (Council on Foreign Relations):
http://www.nowpublic.com/obama-cfr

«Michelle Obama er i styret for Chicago avdelingen av CFR»:
http://www.thechicagocouncil.org/chicago_council_board_directors.php

Obama skull Bush skull

Og hva i alle dager gjør den kommende presidenten i en kristen protestantisk republikk der ? Med den tingen på hodet ?

«Cut Off From Our Souls; We have all seen that religious Jews wear a skull cap. The meaning of it is very profound — that skull cap covers the highest, seventh human chakra — Sahasrara, which is located at the top of the head. The Jews close it, thus cutting themselves off the Cosmos. Note that the Catholic Pope and the highest catholic priests also carry skull caps. «
http://www.redicecreations.com/specialreports/2005/04apr/cutsoul.html

mcCain skullOg her er forsyne meg hans ‘motstander’ i president ‘kampen’, McCain (ikke McAbel) i samme utstyr og på samme sted, med sin visepresident kandidat, Lieberman, og som noen sier også er hans MOSSAD føringsoffiser (?).

Hva vi derimot kan være enig med solkorset i er at den kretsen som kuppet Norge etter at andre verdenskrig var slutt, har forbrutt seg mot Grunnloven, ved å skyte Quisling og de andre som ble skutt som landsforrrædere. Likt som de opptrådte i Tyskland etter at krigen var slutt, anført av Eisenhower. Drepte millioner, av ren blodtørst og hevn.

Ifølge våre opplysninger så var visst Jens Christian Hauge og flere av de som tok makten i Norge etter andre verdenskrig i samme posisjon som disse amerikanske presidentene. Kvalmende servile, for mordere og tjuvpakk, som dreper palestinere og andre som fluer, i tillegg til de 100-120 millioner goyim, mest kristne, men også noen vanlige jøder – småfolk som kunne ofres for saken, de tok livet av under andre verdenskrig (Roosevelt’s, Churchill’s, Hitler’s og Stalins’s offer sammenlagt – alle kjøpt og betalt av samme maktelite). Noe til chutzpah.

Problemet er at av eliten blant dem (Sanhedrin), har forlatt G-d, og viet seg Lucifer, fordi det er mer berikende, på, flere måter. Men for noen som tidligere har sagt «La hans død komme over våre og våre barns hoder«, så spiller vel noen milioner uskyldige sjeler til drept liten rolle. En uhyggelig karma, slikt noe vil ha bygget opp. Tror jeg måttet ‘gjemt’ meg og min sjel selv, for universets lover, og dom, om det var slik fatt. MEN, en dag er begeret fullt, om de gjemmer seg aldri så mye for Abraham’s, Moses’ og Jesus’ sin G-d’. Kom igjen, fortsett – litt til – og vi får se hvilken konsekvenser det får. Dere skal brenne i helvete mine venner, om dere ikke vender om. Og dere har gjort det slik, og redet deres seng, helt på egen hånd. ‘For en gjenstridig ætt er dere‘.

Ifølge Bibelen skal denne Satans Synagoge, den Luciferiske ånd og mentalitet, via dem få lov å utfolde sin ondskap blant menneskene innenfor en viss tid og et visst antall. Når dette målet blir fullt så skal de selv bli dømt etter det mål de bruker mot andre, og for de uskyldige liv hvis blod de har spilt. Da har G-d lovt at dommen av deres gjerninger skal stå. Så det er bare å provosere dem, og håpe at den kritiske masse, rette antallet nå snart er nådd, hvor begeret er fullt. Noen vil kalle det selvmordskandidatur å si imot dem, men det MÅ gjøres. Vi får ha tro og håp på at G-d har mer makt enn dem.

Jurist og diplomat Synnøve Fjeldbakk Taftø sier at på bakgrunn av hennes undersøkelser mens hun jobbet i Utenriksdepartementet under Brundtland regjeringen,  så mener hun at «Jens Christian Hauge var den ‘agent Oscar’ som Mossad var så stolt av«.

Det var ikke norsk lov og rett, som ‘seierherrene’ tok seg til rette med, – de som dukket opp fra de dype skoger og ‘tok makten og æren, for all evighet’, men ren og skjær blodhevn, morderlyst og ukultur. Dette var bare ett av punktene hvor de har tatt seg til rette i forhold til vår Grunnlov. De har handlet i strid med ånden i loven, og således er deres handlinger lovstridig, og kriminelle. Vi krever dem straffet.

Hendrix

Oppspor dem som ikke daud ennå, og sperr dem inne, men ikke heng dem eller skyt dem. Det er ikke lov, samme hvor store landsforrædere de virkelig er. Hvis Quisling var landsforræder, så var der mange idag som tror seg med ære, men som er like mye landsforrædere som han.

Holder på å sette meg opp et lite organisasjonskart for makteliten i Norge. Se vedlegg Makteliten Organisasjonskart. (Høyeklikk. Lagre som..).

Les hva David Icke sier om samme sak:

http://rense.com/icke1.htm

Facebook Comments