‘Humanetisk’ Forbunds moderne bokbrenning

Bokbrenning som i Opera Square i Berlin, 10. Mai 1933, har også blitt en yndet aktivitet blant enkelte politiske aktivister i Norge i 2012 anno dominio.

Dette er ikke noe stort poeng for meg, for ehver kommersiell virksomhet må ha lov til å retrieve det de vil, men noe må jo sies om aktiviteten til statsstøttede religiøse organisasjoner i denne forbindelse.

Jeg synest det igrunn er bare morsomt at ‘Humanetisk’ Forbund kaller sitt magasin ‘Fri Tanke’ jeg, og tenkte å dele flere morsomheter angående hvordan de administrerer denne ‘frie tanke’. Omtrent like samvittighetsfullt som Arbeiderpartiets Jens Christian Hauges ‘Frie Ord’?

Et bokbål er en seremoni eller aksjon der bøker blir brent, ofte som en politisk eller religiøs handling eller ytring. Bokbål kan også være uttrykk for meningssensur i diktaturer eller gjennomføres som et anslag mot «moralsk forfall», «vestlig ytringsfrihet» eller andre ikke-ønskelige tendenser og meninger. Brenning av bøker gir i vår tid særlig assosiasjoner til nasjonalsosialistiske bokbål i Hitler-Tyskland.

Offentlig brenning av bøker kalles også autodafé, oppkalt etter den spanske og portugisiske inkvisisjonens seremonielle «troshandlinger» , offentlige domsavsigelser og henrettelser av kjettere, som ble foretatt fram til 1700-tallet. I moderne tid har også andre massemedier, som CD-er, videofilmer og blader, blitt brent offentlig.

I mars 2006 brente komikeren Otto Jespersen flere bøker i Ålesund for et innslag i fjernsynsprogrammet Rikets Røst. Innslaget var blant annet en protest mot Jantelovens sterke stilling i Ålesund. Han brente blant annet Aksel Sandemoses bok En flyktning krysser sitt spor, bøker av Ari Behn og Märtha Louise, falske tusenlapper og Bibelen. Ålesunds ordfører Arve Tonnig var også med på bokbålet, men reagerte da Bibelen skulle bli brent. Jespersen rev da ut Det gamle testamentet og hev det på bålet. Jespersen har også uttrykt at han hadde lyst til å brenne Koranen, men hadde problemer med å få tak i en utgave.

http://no.wikipedia.org/wiki/Bokb%C3%A5l

– Hvor mye får dere i økonomisk støtte pr person?
De siste årene har samlet offentlig støtte ligget på rundt kr 800 pr medlem.
http://www.human.no/Om-oss/Medlemskap/Offentlig-stotte/?index=2

De får dermed støtte som livssynsorganisasjon (religion)(800 x 79.000 ‘medlemmer’ = 63.200.000 NOK), helt sikkert et inflatert medlemstall, men bruker pengene til politisk aktivisme. Mye penger for å arbeide for makthavernes sosialistiske religion; ateismen, og dens åndsløse grusomheter, survival of the fittest, som dokumentert andre steder.

Fritanke.no tok i går kontakt med Retriever og spurte hva Nyhetsspeilet gjør i dette selskapet. Vi fikk snakke med Content Manager Anders Eriksen. Han hadde aldri hørt om Nyhetsspeilet før, og ba om tid til å sette seg inn i saken.
– Det skal en del til før vi vurderer kilder dit hen at de ikke får være med lenger, men i dette tilfellet har vi besluttet at Nyhetsspeilet skal tas ut.
Fjernes fra Retriever etter «helhetsvurdering»
I dag fikk vi tilbakemelding. Nyhetsspeilet fjernes fra Retriever

«Retriever er Nordens ledende leverandør av blant annet medieovervåkning, verktøy for redaksjonell research og medieanalyse.»
http://retriever.no/

Nyhetsspeilet fjernes fra Retriever
http://fritanke.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=8755

Hvordan de skal gjøre medieanalyse uten å få med hele bredden, er for meg uforståelig. Men vi sub-humans får vel bare bøye oss for makten, og visjonene og utopiene om ETT hjerte og ETT sinn, og for å oppnå dette, så er vel bokbål nødvendig (?).

Jeg tror gjerne de har ventet 70+ år på anledningen, men jeg tror ikke de kommer fra månen, denne er symbolsk.

Per Høiby, Kronprinsesse Mette Marits bror, er Retrievers adm. direktør og partner.
Han er også tilknyttet PR og kommunikasjonsbyrået First House

http://retriever.no/aktuelt.html

Samme kommunikasjonsbyrå hvor tidligere Arbeiderpartiets statsråd i Helse- og omsorgs­departementet, Bjarne Håkon Hanssen er Partner og seniorrådgiver. Hanssen har også vært stortingsrepresentant i flere perioder.
http://www.firsthouse.no/menneskene/bjarne-hakon-hansen/

Hanssen var forøvrig den som tok beslutningen om å kjøpe inn svineinnfluensavaksiner. Det går jo ikke så bra med disse som har gitt seg selv gudelignende status om dagene.

The serpent symbol is a reference to Genesis. Knowledge (science) allows man to become as God. It is used to signify the power of reason over «superstition» (religion).

Stoltenberg-regjeringen bruker en milliard på PR [Spin Doctors].

«Jens Stoltenbergs regjering bruker en milliard kroner i året på PR-arbeid, ifølge Finansavisen. I år blir offentlig sektor styrket av 200 flere kommunikasjonsrådgivere. «
http://www.abcnyheter.no/penger/oekonomi/2011/11/26/stoltenberg-regjeringen-bruker-en-milliard-pa-pr

‘Humanetisk’ Forbund får millioner i støtte fra det offentlige hvert år for sin virksomhet. De er ALLTID enig i alt det som makten gjør og sier. Det ryktes at de som sitter med makten i Norge deler deres ateistiske og ‘humanistiske’ verdensbilde.

Ordføreren for Agenda 21 og ‘bærekraftig utvikling’ med klima som ny religion og skattesubjekt for å finansiere The Elders of Zion’s internasjonale ambisjoner og agendaer er ihvertfall medlem.

«Gro Harlem Brundtland is a member of Human-Etisk Forbund, the Norwegian Humanist Association.»

http://en.wikipedia.org/wiki/Gro_Harlem_Brundtland

Om noen ikke vil at religiøse skal ha noen innvirkning på politikken i det sekulære samfunn, at det sekulære samfunn skal være livssynsnøytralt, så har de virkelig gått på limpinnen nå. De har fått det nå, for denne støtten får ‘Humanetisk’ Forbund som livssynsorganisasjon (religion), ikke som politisk aktivist for det ateistiske/sosialdarwinistiske, såkalte ‘humanistiske’ verdensbilde, som utgjør Den Nye Verdensordens religion; arven fra Lenin, Stalin og Hitler.

– Jens Stoltenberg, som liksom skal være landets statsminister, har OFFENTLIG uttalt at han er en ateist og at han ikke er medlem av statskirken.

http://www.herregud.com/?id=52

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=9086377

Et annet sted sier han at han ikke vil kalle seg ateist:

– Jeg vil ikke kalle meg ateist.
Jens Stoltenberg rynker brynene. Fire furer vokser frem på pannen, den tynne kroppen vrir seg i stolen.
– Jeg pleier ikke bruke det begrepet, jeg er bare ikke medlem av noe trossamfunn.
http://www.bt.no/nyheter/–Man-ma-tro-at-det-nytter-2633333.html

Men så lenge politikken han står for er som grodd utav det ateistiske og sosialdarwinistiske verdensbilde, så taler vel handlinger og politiske realiteter mer enn ord…..(?). Og da har jo ateistene sin storhetstid som vi vet fra historien. Det er ikke noe som helst merkelig at de, ‘humanister’, ateister, nasjonal sosialister (nazister) og kommunister (internasjonale sosialister, leninister) ikke har noe som helst å kritisere i demokratiet, null, nada, alt er fint. Dette går deres vei, beskytt det bestående for enhver pris, om så med bokbål.

Det er jo selvfølgelig veldig praktisk å ha en statsminister som står for et verdensbilde og en politikk som er helt 100% sammenfallende med det til ateister, humanister og ‘satanister’ (i betydning står G-d’s Verdensorden imot).

Morsomt er det også at den artikkel som humanistene reagerer på ligger øverst er en hvor det blir dokumentert at nasjonal sosialismen, internasjonale sosialismen, sosialdarwinismen OG sionisme har alle samme opphav; Moses Hess ,- og en artikkel som går sterkt i rette med den nasjonal sosialisme (nazisme) som denne artikkels bilde henviser til.

Og hvor jeg i andre artikler har dokumentert at humanistenes dogmer er sammenfallende med disses rasistiske utvalgte folk og riker. Verdslige sosialistiske utopier, uten G-d, som de etterstreber med en elitær politisk klasse som eneste guddommer for menneskene.

Likeledes er det ganske så morsomt at i samme artikkel er det video med Kristin Halvorsen som vil ha Norge under FN-ledet Ny Verdensorden, NWO, begrepet som ‘humanistene’ reagerer på får lov å bli med i Retriever, som de altså ikke vil ha med i sitt samfunn ‘av hellige’.

Jaja, verden vil bedras. På mange måter. På Animal Farm er alle like, men noen er likere enn andre.

Symbolpolitikk
Professor ved Universitetet i Oslo, Sigurd Allern, er bekymret.
– Kommunikasjonsrådgivere er blitt et redskap for den politiske ledelsen. Dette henger sammen med hvordan politikken har endret seg. Symbolpolitikk spiller en stadig større rolle. Det å synes i mediene og svare på ting i mediene er blitt like viktig som å få ting gjort, sier Allern til avisen.
http://www.abcnyheter.no/penger/oekonomi/2011/11/26/stoltenberg-regjeringen-bruker-en-milliard-pa-pr

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.” – Krishnamurti.

Av årsaker som drøftet vil denne artikkel dermed ikke bli retrieved av Retriever. Det er OK. Det går bra.

VÅG Å VÆRE

Våg å være ærlig
våg å være fri
våg å føle det du gjør…
si det du vil si.
Kanskje de som holder munn
er reddere enn deg?
Der hvor alt er gått i lås
må noen åpne vei.

Våg å være sårbar
ingen er av stein.
Våg å vise hvor du står,
stå på egne bein.
Sterk er den som ser seg om
og velger veien selv.
Kanskje de som gjør deg vondt
er svakest likevel?

Våg å være nykter
Våg å leve nå
Syng om det er det du vil
– gråt litt om du må.
Tiden er for kort til flukt,
bruk den mens du kan.
Noen trenger alt du er
at du er sann!

~ Hans Olav Mørk ~

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring