Humans 2.0, transhumanisme. Monsanto eiendom

Humans 2.0, transhumanisme. Monsanto eiendom. Dette er en interessant juridisk nøtt, som egentlig kan være ment som en vits, men som faktisk stemmer. Når der er en NY genetisk variant som er skapt, så er det den som har patenten på den nye variant som eier den > Er Slaverasen skapt?

Høyesterett i USA vedtok i 2012 at alle som har latt seg vaksinere med GMO mRNA vaksiner verden over er nå produkter, og ikke lenger mennesker…
https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf

If You Have Been Vaxed You Are Now Owned
And Have No More Access To HUMAN RIGHTS
Supreme Court 2013 – Pathology vs Myriad Genetics
The Vaxed Can Be Patented (Owned)

https://rense.com/general96/if-you-have-been-vaxed-you-are-now-owned.php

Genmanipulerer mRNA vaksinene menneskene som tar dem? Blir de en ny DNA stamme? Som det var i Noah’s dager, slik skal det bli når Jesus kommer tilbake, da skal det være «great wickedness» – stor ondskap, genetisk manipulasjoner, Luke 17:26 (les hele kapittel), og som i Lots dager (sodomi, perversiteter).

Divoc / Dybbuk menes «possessed by evil spirits» på hebraisk.
Les Divoc baklengs… (Kilde)

Kort fra engelsk, så sier denne en amerikansk patent på den nye menneskekroppen etter mRNA vaksinering er amerikansk eid, og amerikansk patentlover kommer til anvendelse. Vaksinerte mennesker er etter amerikansk lov patenterte biologiske organismer. Slike patenter er eid av noen, alltid, slik som denne Patent #666 | WO2020060606.

Alle biologiske organismer, inklusivt menneskekroppen, kan genmodifiseres, det vet vi. Monsanto har gjort det med landbruksprodukter og grønnsaker i tiår, mais og soya er berømt. Slike selskaper har patent på hver eneste avart av de nye genmodifiserte frø de selger. Hvem husker ikke den genmodifiserte sauen Dolly ? Med Dolly kunne menneskene hevde at de hadde «skapt» et dyr av seg selv som tilsvarte Guds arbeid, en begivenhet av stor betydning i en alkymisk prosess.

Hitler ville klone mennesker, det betyr å gjøre dem av samme genetiske opphav, de har alle den samme genetiske DNA stamme. Her er alle de dyr, sauer og griser, som de har gjort til genetiske tvillinger. Det er masse dyr de har gjort til genetiske tvillinger. Her ser du bilder av 4 stk. eneggede klonede individer, de er griser (s. 7).
https://vdocument.in/dna-technologies-biotechnology-dolly-and-surrogate-mom-genetically-modified.html

Og nå kan altså mange mennesker være blitt gjort til en ny avart genetisk menneskerase («som i Noahs dager», årsaken til Flommen), AI, askeNazi Klaus Schwab sine annonserte Artificial Intelligence skapninger. Ikke som Gud skapte dem, men som (((Bill Gates))) som sies å eie patentene skapte dem ?

Noen mener at menneskene ikke trenger Gud, da sier jeg at alt for ofte har menneskene søkt å være guder for seg selv, med et heller labert resultat. Hvor de mener seg superintelligent, så ser jeg en haug med idioter med altfor inflatert selvbilde. Nei, menneskene må få føttene på jorden… akkurat nå er de aller fleste av dem omtrent på genmodifisert nivå med sauen Dolly.

The Numbers

(6) DOLLY was announced on 22 of February, 1997 – 22.2.1997 (222)
(7) COVID was announced 11 of February 2020 – 11.02.2020 (222)
(8) The Jewish gematria value of ( קובידDybbuk) is 122. The 19th letter of the Hebrew alphabet, Kuf ( )קhas a gematria value of 100. Consequently, COVID 19 ( קוביד19) has a gematria value of (222).
(9) What is the slogan chosen for the Great Reset? Build Back Better, also branded worldwide as “BBB”, with the numeric value of 222, of course.

https://orientalreview.org/2021/06/08/who-made-dolly-the-sheep-also-made-covid-the-disease/

At noen som jødiske Bill Gates er av dem skal være ‘guder’ – som skal skape en Superase – Humans 2.0 – ‘Artificial Intelligence’, gjør at jeg ruller meg rundt på golvet i hysterisk krampelatter. Noen påstår hardnakket at menneskene er intelligente biologiske organismer, når det eneste de er det er å være ekstremt onde, med et ekstemt inflatert selvbilde.

Er ondskap å være intelligent? You tell me…

Denne NYE menneskerase er menneskeskapt, er ikke lenger som skapt av Gud. Dette er en NY skapelse.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring