Hvem Er De Rette Jøder?

synagogue12
Dagens preken til kristne, og andre også kan gjerne ha nytte av og lære noe av den… Pastor Steven Anderson fra Faithful Word Baptist Kirken med dagens preken.

Pastor Steven Anderson om hvem som er jøder i Bibelsk forståelse av begrepet.

«Det mest grusomme hoax noensinne i historien» er ord som brukes for å beskrive det «jødiske» hoax eller myte av en Khazar forfatter ved navn Arthur Koestler.

I 2001 publiserte Dr. Ariella Oppenheim, fra Hebrew University, en biolog, den første omfattende studie av DNA og opprinnelsen til jødene. Hennes forskning viser at nesten alle jødene kom fra Khazar blod. Ikke bare det, men Oppenheim oppdaget at palestinerne – de menneskene som jødene hadde forfulgt og støter ut fra Israels land siden 1948-hadde mer israelittisk blod enn de såkalte jødene. I sum, det store flertallet av jødene var ikke jøder; noen av palestinerne var. Noen av palestinerne selv hadde en DNA-kromosomet som fastslo at de var «Cohens»-arbeidere ved det gamle templet og synagogene i Judea.

Den Definitive DNA Studien
Nå kommer den ultimate, definitive DNA studie av Dr. Eran Elhaik og kollegaer ved McKusick-Nathans Institute of Genetic Medicine, Johns Hopkins University School of Medicine. Med tittelen, The Missing Link For Jøder av Europeisk herkomst: Kontrast mellom Rhinland og Khazarian Hypoteser, og utgitt av Oxford Journal på vegne av Society for Molecular Biology and Evolution, er studien som bekrefter Oppenheim sin forskning og de ​​mange akademiske bøker på området.

Dr. Elhaik og den prestisjetunge Johns Hopkins University School of Medicine konkludere i sin rapport: «Khazar Hypotesen antyder at østeuropeiske jøder har nedstamming fra khazarene, et amalgam av tyrkiske klaner som bosatte seg i Kaukasus i første århundrene E.K. og ble konvertert til jødedommen i det åttende århundre … Etter sammenbruddet av deres imperium, flyktet jøde-khazarene til Øst-Europa. Framveksten av europeiske jøder er derfor forklart med bidrag av jøde-khazarene. «

genetcis

Khazar hypotesen er vitenskapelig bevist, Rhineland hypotesen tilbakevist, faktisk av en Israel-amerikaner; Dr. Eran Elhaik.
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4339595,00.html

Dr. Dan Graur, en verdensberømt jødisk genetiker som arbeidet på fakultetet til Tel Aviv University i 22 år og er nå ved University of Houston, smiler til sionistenes nødsituasjon. Dr. Elhaik forskning er mener jeg, «veldig ærlig, og hans funn er midt i blinken.» Graur er mottaker av den prestisjetunge Humboldt Award, gitt til verdens beste biologiske vitenskapsmann.

I 2001, i genetisk forskning av Dr. Ariella Oppenheim fra Tel Aviv University produserte i utgangspunktet de samme resultatene som Dr. Elhaik. Også fant Oppenheimer sin studie at opprinnelsen til jødene er i Khazaria, og at de er av tyrkiske blodslinje. Hun rapporterte også at noen palestinerne har kromosomet i blodet som indikerer de er Cohanim og israelitt. Men Oppenheim arbeid har ikke rørt opp sionistene så mye fordi hun er ikke så offentlig med sine funn. Så sionistene ‘vrede’ er reservert for Elhaik, fordi de så sterkt frykter hans forskning.

Relatert akademisk lesning

Arthur Koestler, The Thirteenth Tribe
The Jewish people’s ultimate treasure hunt – Israel News | Haaretz Daily Newspaper

Kevin Allan Brook, The Jews of Khazaria
The Jews of Khazaria: Kevin Alan Brook: 9780742549821: Amazon.com: Books

Dr. Schlomo Sand, The Invention of the Jewish People
The Invention of the Jewish People: Shlomo Sand, Yael Lotan: 9781844676231: Amazon.com: Books

Les mer: http://www.city-data.com/forum/history/1823838-virtually-all-jews-not-seed-abraham.html#ixzz335a90naD

«Oor race has given the world a new [false] prophet, but he has two faces and bears two names; on the one side his name is Rothschild [Ashkenazi Jew] leader of all Capitalists, and on the other side, Karl Marx [Sephardic Jew] the Father of Communism, those who want to destroy the other.» (Blumenthal [a Jew] Judisk Tidskrift, No. 57, Sweeden, 1929)

«JEWS BEGAN TO CALL THEMSELVES HEBREWS AND ISRAELITES IN 1860«. ~ Encyclopedia Judaica 1971 Vol 10:23
(They were Edomites/Kenites (sons of Cain) before that).

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring