Hvordan Rasebedraget til Jødene ble Avslørt

«Jødene» er ikke av Abrahams ætt nødvendigvis. De siste DNA vitenskapelige studier, som viser at folk kjent som jødene i Israel- og, ja jøder over hele verden – er faktisk av Khazarsk, og ikke av israelittiske opprinnelse, er også støttet opp av historikeres tidligere arbeider.

Disse historikere fant ut at deres akademiske bøker og rapporter ble umiddelbart angrepet av sionistenes i et desperat forøk på å opprettholde fiksjonen om at jødene kunne spore sin arv helt tilbake til Abraham.

Sionistene visste sannheten, at de ikke er en rase, men en sammensetning av mange raser. De måtte opprettholde myten om at de var en homogen rase, holdt sammen av religion og samfunnsinteresser i 5000 år. Bare på denne måten kan de sionistiske jøder hevde å være Abrahams ætt. Bare som «israelitter» kunne jødene hevde besittelse til et land hvor de og deres forfedre aldri hadde vært.

Sionistene visste også at deres folkemord og etniske rensing av palestinerne ikke var berettiget med mindre de, jødene, hadde krav på landet. Hvordan ellers kunne de få millioner av evangeliske kristne til å støtte deres forferdelige oppførsel ?

Hvis de ble mistenkt for å være konvertitter til jødedommen og faktisk ikke de stammene som er nevnt i Bibele var det hele over for dem. Deres løgn ville vært avslørt, de ville bli sett for hva de er – bedragere.

Begynnelsen på Falskneriet

Sionistjødene var i stand til å bruke sitt rase bedrageri i flere tiår, selv om historikere og antropologer – mange av dem jødisk – skrev bok etter bok. I 1899 publiserte den berømte britiske historikeren Houston Stewart Chamberlain ‘ The Foundations of the Nineteenth Century’, som slår fast at jødene var ikke en rase , men i stedet var «bastarder» (på den tiden var bastarder ikke et nedsettende ord).

Yitzhak Schipper, sitert i stor utstrekning av Jacob Litman fra ‘The Economic Role of Jews in Medieval Poland’, som bekreftet at khazarene var «jødene».

I 1867, snakket den kjente jødiske akademiker Abraham Harkavy, i ‘The Jews and Languages of the Slavs’, om det jødiske jiddisch språket som kommer fra khazarene.

Det var imidlertid en fremtredende jøde ved navn Arthur Koestler, selv en sionist jøde, som i 1976 publiserte boken som forårsaket en sensasjon. ‘The Thirteenth Tribe’ var en litterær bombe. Koestlers nøyaktig arbeid var ment å være en tilbakevisning av Hitler og nazistene, men det hadde utrolig utilsiktede konsekvenser. Han skrev :

» Det store flertallet av gjenlevende jøder i verden er av østeuropeisk – dermed kanskje hovedsakelig av Khazarsk – opprinnelse. I så fall ville dette bety at deres ( jødenes ) forfedre kom ikke fra Kanaan, men fra Kaukasus, en gang antatt å være vugge for den ariske rase, og at genetisk er de mer nært knyttet til Attila, Ulgur, og Magyar stammene enn til Abrahams ætt, Isak og Jakob … historien om Khazar riket, som det begynner å sive frem fra fortiden, begynner å se ut som det mest grusomme hoax som historien noensinne har begått».

Koestler, som trodde han gjorde de andre jøder en tjeneste, ble nådeløst angrepet av andre sionister som følte han skapp katten ut av sekken. Hvis de kommer fra khazarene og ikke er av israelittisk opprinnelse, så hadde ikke jødene noe krav via forfedrene til Israels land. De var ikke Abrahams ætt, men kong Bulans og folket i Khazaria.

I sin viktige bok fra 2007; 'The Invention of the Jewish People', sier Dr. Shlomo Sand at jødene er ikke en rase og har ingen israelittisk forbindelse ( Klikk her for å bestille ditt eksemplar ).
I sin viktige bok fra 2007; ‘The Invention of the Jewish People’, sier Dr. Shlomo Sand at jødene er ikke en rase og har ingen israelittisk forbindelse ( Klikk her for å bestille ditt eksemplar ).

Som Shlomo Sand, professor i historie ved Universitetet i Tel Aviv , forklarer det i sin enestående bok fra 2007: ‘The Invention of the Jewish People’; «Uten Det Gamle Testamente i sin hånd og eksil av det jødiske folk i minnet, ville Israel ikke ha noen begrunnelse for å annektere arabiske Jerusalem og etablere bosettinger på Vestbredden, Gazastripen, Golanhøydene, og selv Sinai-halvøya».

Hvis de var khazarer, ville tittelen om det «Evige Guds Utvalgte Folket» ikke gjelde for dem. De ville faktisk være, av et annen tilranet etnisk konglomerat, feilaktig hevdet å være » jøder » og villig til å drepe for å ulovlig inneha de Palestinernes rettmessige forfedres landområder.

Andre bøker fulgte, særlig Kevin Brooks ‘The Jews of Khazaria’ (1999). Men disse mange fagbøker oppnådde aldri virkelig konsensus på grunn av den sionistiske opposisjon. Som Orwell skrev en gang : «Den som kontrollerer historien styrer verden».

DNA Vitenskapen Introduserer den Grelle Virkeligheten

Inntil 1968, når de to britiske forskere Watson og Crick, kom opp med DNA vitenskap. Siden 1968 har DNA blitt det viktigste vitenskapen som brukes i kriminologi, både til å dømme og å frikjenne. Det har blitt så populært at «DNA Kits» kan kjøpes for et par hundre dollar slik at enkeltpersoner kan teste sitt eget blod for å finne sin arv, ned til siste prosentpoeng.

På grunn av DNA- vitenskap har historikere og antropologer vært i stand til å finne manglende koblinger og til å løse mysteriene i rase og etnologi.

I 2001 publiserte Dr. Ariella Oppenheim, av Hebrew University, en biolog, den første omfattende studie av DNA og jødenes opprinnelse. Hennes forskning viser at nesten alle jødene kom fra Khazarsk blod. Ikke bare det, men Oppenheim oppdaget at palestinerne – de menneskene som jødene hadde forfulgt og støtet ut fra Israels land siden 1948 – hadde mer israelittisk blod enn jødene hadde. I sum er det store flertallet av jødene ikke jøder, og noen av palestinerne var det. Noen av palestinerne hadde selv det DNA -kromosomet som fastslo at de var «Cohens» -arbeidere ved det gamle tempelet og synagogene til jødene.

Den Definitve DNA Forskning

Så kommer den ultimate definitive DNA studie av Dr. Eran Elhaik og kollegaer ved McKusick – Nathans Institute of Genetic Medicine, Johns Hopkins University School of Medicine. Med tittelen ‘The Missing Link of Jewish European Ancestry: Contrasting the Rhineland and the Khazarian Hypotheses’, og utgitt av Oxford Journal på vegne av Society for Molecular Biology and Evolution, bekrefter studien Oppenheim forskning og de ​​mange akademiske bøker.

Dr. Elhaik og det prestisjetunge Johns Hopkins University School of Medicine konkluderer i sin rapport : «Khazar hypotesen antyder at østeuropeiske jøder nedstammer fra khazarene, et amalgam av tyrkiske klaner som bosatte seg i Kaukasus i første århundrene CE og konverterte til jødedommen i det åttende århundre … Etter sammenbruddet av sitt imperium, flyktet jøde-khazarene til Øst-Europa. Framveksten av europeiske jøder kan derfor forklares med bidrag av jøde-khazarene.»

Hvem kan argumentere med DNA vitenskap?

Så DNA vitenskapen har bevist at resultatene til en megde historikere og antropologer er korrekt. De Israelske » jøder » er ikke Abrahams etterkommere, men i stedet kommer de fra rekkene til kong Bulan av Khazaria.

Nå forandres alt.

Kilde

http://www.texemarrs.com/042013/racial_hoax_exposed_article.htm

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring