Jødedommens utbredelse – Perversitetenes frigjørelse

Dette er religionskritikk. Satanismens til Satans Synagoges utbredelse varsler Åp. / Rev. 2.9, 3.9, 12:9 & 20:7 om. Sodom gjenoppstår til skrekk for kristne. Hedonismen og begjærenes tilfredstillelses tidsalder. Dansen rundt gullkalven og den primitive kjødelige hedonistiske verdslighet til Aaron er en vederstyggelighet for Gud.

Dette er skrevet strengt som et bibelsk tegn, og som jødemisjon, og skal ikke tas på noen annen måte. Gudfryktige kristne jøder MÅ komme seg utav den gudløse sataniske talmudiske Babylonismen, eller bli fordømt av Gud.

Vi ber om at dette vil sjokkere og holde deg i Guds nærhet. De gamle orgiene i Roma og forfølgelsene vil plutselig gjenta seg. Jesus snakket om nytelsestegnet i Luk. 17:28-29. Snart vil gjennom filmer, sceneshow, bøker og musikkmedier verdens folk motta en pervertert begjærets ånd som sakte har vokst gjennom synd og overflod (o.a.: gode tider produserer pervers tidtrøyte). Til slutt vil folk bli så besatt at de vil betale for å se sex og perversjon for underholdning, ettersom en form for galskap vil kontrollere dem.

De vil ha alt dette perverse demonstrert for seg, faktisk mer enn som de var deltakere. Moral vil ikke bety noe for Satans lystige og prinsippløse skare. Åpen forakt for alt som er bra og sømmelig !

Dette vil føre til sadistiske ånder som nå vil vises materialisert i de laveste mest primitive former for begjær, og vil produsere og be om en pervers type nytelse (selv det som er mot naturen). Gud gir dem opp!

LSDGB HIPPIES og beatniks begynner, og vil føre til verre ting. Bøker med bilder av perversjon og faktiske lystscener vil senere bli kjøpt like enkelt som en avis. Jesus forteller meg at dette gradvis vil vokse frem til trengselen hvor uanstendig galskap tar overhånd , og til slutt fører til når menneskene som er igjen i løpet av den tiden vil bli underkastet avskyelige forbrytelser, for at de nekter å adlyde (Babylonske) dyret 666.

Herren viser meg dette, de vil tvinge kvinner og menn som tror på Ordet til å bli underkastet perversjonshandlinger , og andre måter til glede for publikum, for de demoniske sodomittene for å se på nytelse (voldtatt, tvunget til uanstendige handlinger og drept).

Alt dette vil bli gjort på en profetisk, blasfemisk avskyelig måte. På grunn av mangel på fornuft er deres hovedformål tortur og fornedrelse (det vil skje!). Bibelen sier at det aldri har vært en tid som denne på jord. Nasjonene forbereder seg på det nå. Trengselsscenene vil være for grusomme til å nevne her. For noen vil det være en gjentakelse av det som skjedde med de kristne i det gamle Roma. For ikke å adlyde forutser jeg at noen av de tåpelige jomfruene i det lunkne evangeliet står overfor dette, fordi de gjorde opprør mot Guds salvede profeter og ikke ville komme ut fra de døde systemene.

Bortrykkelse og etterlatt i trengsel. Det vil være smerte for folket som er igjen, men underholdning for de skjeve folkemengdene. Folk vil være som dyr, i usigelig utskeielse (nakenhet vil bli mer populært hver dag nå) fordi Satan regjerer over det. «Be sier Herren at du vil være verdig til å unnslippe dette, for det kommer! Jeg har talt det og ikke mennesket» (Luk. 21:36). Gud vil redde sine utvalgte. Bare Jødene og de tåpelige jomfruene som ikke ville akseptere 100% av Guds ord er igjen.

Selv da vil Herrens barmhjertighet beskytte mange i skjul («se til at jeg ikke skal finne deg sovende«, Mark 13:36).

Til slutt er det ekstreme bildet av dette i Sakarja / Zechariah 14:2. Husk først det kommer som en engel av lys (og godhet), som av Gud, men blir så plutselig forvandlet til et voldsomt dyr.

Ovennevnte ble skrevet i 1960-1966 av Neal Vincent Frisby og ble utgitt i 1967.

Alt dette er rett i ansiktet vårt i dag.

ADL CEO Talks Chappelle, Kyrie Irving, Ye

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring