Jødiske Rupert Murdoch sparket Tucker Carlson for å si Sannheten, at verden står i «de gode» mot «de onde»

En ny teori har dukket opp. Ifølge kilden fjernet Fox Corp.-leder Rupert Murdoch konservative Tucker Carlson på grunn av bemerkninger Carlson kom med under en tale på Heritage Foundations 50-årsjubileumsgalla fredag kveld.

«Carlson blandet talen sin med religiøse overtoner som selv Murdoch fant for ekstreme, sa kilden, som ble orientert om Murdochs beslutningstaking. Carlson fortalte Heritage-publikummet at nasjonal politikk har blitt en manisk kamp mellom «godt» og «ondt». Carlson sa at folk som tar til orde for transpersoners rettigheter og DEI-programmer ønsker å ødelegge Amerika og at de ikke kunne overtales med fakta. «Vi burde si det og slutte å engasjere oss i disse totalt uredelige debattene … jeg har prøvd. Det går ikke, sa han. Svaret, foreslo Carlson, var bønn. «Jeg har konkludert med at det kan være verdt å ta bare 10 minutter ut av din travle timeplan for å be en bønn for fremtiden, og jeg håper du vil gjøre det,» sa han. «Denne ting skremmer Rupert. Han liker ikke all den åndelige praten, sa kilden.»

LIVE: Tucker Carlson Keynote Address | Heritage 50th Anniversary Celebration

Jødiske Rupert Murdock slo opp med forloveden fordi hun leste Bibelen sammen med Tucker Carlson, og siterte Bibelen.

«Rupert Murdoch ble kanskje nervøs av Carlsons messianisme fordi den gjenspeilte endetidens verdensbilde til Murdochs eks-forlovede Ann Lesley Smith, sa kilden. I min forsidehistorie i mai rapporterte jeg at Murdoch og Smith sa opp deres to uker lange forlovelse fordi Smith hadde fortalt folk at Carlson var «en budbringer fra Gud». Murdoch hadde sett Carlson og Smith diskutere religion på egen hånd. I slutten av mars spiste Carlson middag på Murdochs Bel Air-vingård med Murdoch og Smith, ifølge kilden. Under middagen trakk Smith frem en bibel og begynte å lese avsnitt fra Andre Mosebok, sa kilden. «Rupert bare satt der og stirret,» sa kilden. Noen dager etter middagen avbrøt Murdoch og Smith bryllupet. Ved å ta Carlson av lufta, tok Murdoch også bort eksens favorittprogram.»

https://www.vanityfair.com/news/2023/04/tucker-carlson-fox-news-rupert-murdoch

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring