Kanye West i Guds tjeneste

«Gud bruker ofte de mest uventede menneskene på de mest uventede måtene for å oppnå sin vilje og så vilt som det kan virke: Gud bruker Ye, tidligere kjent som Kanye West, for et stort formål. Jeg tviler ikke på dette i hjertet mitt basert på hva jeg har sett og hørt fra mannen de siste månedene».

(o.a.: Det var akkurat hva Kanye gjør nå, å avsløre de talmudiske jødene i Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) makt over musikkindustrien, som Michael Jackson var iferd med å gjøre på sin planlagte turne, da hadde (((de))) vært toast… MJ måtte tas… B’nai Brith frimurer doktor og piller der også…se her, de er ikke alene. Gud bruker hvem han vil til sine avsløringer. Ye om Hitler? Han har rett. Bolsjevik jødene slår Hitler med 10 gangern. Den andre loven Blank (Lenin) og Bronstein (Trotsky) innførte i 1917 var dødsstraff for antisemittisme. 66 million slaktet av bolsjevik jødene er langt verre enn Hitler sine skarve 6 million. Hitler er en amatør i forhold til bolsjevik jødene.
https://arkiv.p3.no/diktaturet/index.html@p=20.html)

https://www.riksavisen.no/the-destiny-of-antisemites-jfk-nixon-billy-graham-michael-jackson-kanye-west-kyrie-irving-et-al/

av Andrew Torba, Daglig leder, Gab.com (kristen sosial media, hvor twitter og facebook er jødisk)

Gud kan bruke hvem han vil for å oppnå hans vilje. Vi får ikke velge og velge, det gjør han. Vi må ha tro og be for alle som er involvert i det Gud gjør gjennom deg akkurat nå. Be for at en rekke engler skal omringe og beskytte deg og de rundt ham. Be for at Den Hellige Ånd skal gi dem forståelse og visdom. Be om at mange mennesker vil bli kjent med Jesus Kristus som deres Herre og Frelser gjennom deres enorme kulturelle innflytelse på ungdommen. Be om at folk vil se utover angrepene til fienden for å ødelegge og sverte ham. Be om at folk skal se at det som foregår er mye større enn politikk. Det er åndelig krigføring.

Jeg tror at du Ye demonstrerte kjærligheten til Jesus Kristus i dag på Infowars, som strekker seg til alle mennesker. Det er utenkelig og trist at mange kristne ikke klarer å forstå dette grunnleggende bibelske konseptet og igjen tar ad notam overskriftene i løgnmedia og på Facebook. Hvor mange ganger trenger vi å lære denne leksen? Den røde media er ikke vår venn. Alt de gjør er å lyve, misrepresenterer og fabrikkerer for å danne frykt og drive folk bort fra sannheten.

Kristi kjærlighet og tilgivelse strekker seg til tiggeren, stjeleren, drapet og tyrannen. Jesu Kristi kjærlighet og frelse er åpen for ALLE. Det var min takeaway fra å se Ye-intervjuet på Infowars i dag i sin helhet mens det ble sendt live. Dersom du tar deg tid til å ignorere clickbait-overskriftene, ser bort de programmerte emosjonelle responsene som har vært boret inn i hjernen din i flere tiår, og satt deg ned og lyttet til mannen snakke gjennom hele intervjuet, tror jeg du kommer til den samme inkludering.

«Enten sa Jesus det eller Jesus sa nei.»

Vi har snakket mye om problemet med synd i samfunnet vårt. Han snakker om behovet for at våre ledere opprettholder kristne verdier, ikke sionistiske. Han glorifiserer Jesus Kristus gjentatte ganger og viser ydmykhet samt en lengsel etter å adlyde Gud. Han sa at vi trenger for å «komme hjem til Kristus» som en nasjon og at som Guds folk «er vi kirken«. Alt dette overskygget alle klikkbait-overskrifter du kommer til å lese om dette intervjuet.

Ye er en mester markedsfører. Han vet hva han gjør. Han får alle øyne på seg slik at han kan peke alle øyne mot Kristus og sannheten. Det er så åpenbart for meg fordi jeg bruker akkurat den samme strategien. Du forstår at kontrovers er oppmerksomhet. Oppmerksomhet er innflytelse. Innflytelse er makt. Du bruker innflytelsen og talentene som Gud har gitt ham til å snakke sannheten og ære Jesus Kristus. Du er kanskje ikke enig i måten han gjør det på, men det er nettopp det han gjør.

President Reagan; 6 million


.
Når vi har disse samtalene med våre venner og familie om tabuet, men samme tema som diskuteres akkurat nå så må vi huske at ikke alle vet like mye som oss. Vi må ha tålmodighet og empati med folk når de våkner opp til virkeligheten av hva som skjer i verden vår og hvem som gjør det. Be for dem. Forklar ting rolig og logisk. Ikke kom i slagsmål med familiemedlemmer eller venner og ikke ødelegg forhold på grunn av disse tingene. Møt folk der de er. Nærme deg det i kjærlighet og vennlighet, men snakk sannheten frimodig.

Som Ye demonstrerer for oss alle.

Gud velsigne deg,

Andrew Torba
Daglig leder, Gab.com

Jesus Kristus er kongenes konge

https://tv.gab.com/channel/a/view/pray-for-ye-63897d70a91944b5532d58b6

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring