Kjønnskongruente misfoster, sunne individer som ble reskapt av Gro Harlem Brundtland og hennes nabokjerringer i sitt bilde

Det er jo snart 30 år siden (1996) jeg skrev den første boken om satanistenes og kjønnsforvirringens dronning Gro Harlem Brundtland (GHB) som av sosialt press og tvang gjør gutter feminin og jenter maskulin, og tror de blir lykkelig av å være sosialt skapt til misfoster av henne og hennes «nabokjerringer» (kjønnskongruens), og ikke som Gud skapte dem; genetisk og fysisk gutt eller jente (Genesis 1:27) :

«Og Gud skapte mennesket i sitt bilde, i Guds bilde skapte han det, til mann og kvinne skapte han dem. Og Gud velsignet dem og Gud sa til dem: Vær fruktbare og bli mange og fyll jorden, og legg den under dere…»

Akkurat den instruksjon er vanskelig å holde for homoer og kjønnskongruente. Isteden omskapes barna i satanisten Gro Harlem Brundtlands bilde. Hun tok livet av sin sønn Jørgen, hevnen hennes mot Gud og mennesker er å ødelegge alle andre sine barn også, omskape barna i Satans bilde (løgn og unatur). https://www.riksavisen.no/satanismen-i-humanismen/

Fra internettet:  «Pride er en del av indoktrinerings programmet som fremmer en ideologi for å endre persepsjon av biologiske fakta, som er usunt for barn og unge, men som pågår i Norske barnehager og skoler. På lik linje som fiktive globale pandemier, ser vi at dette spres synkront og med global styrke. FN og WHO benyttes som plattform for å spre dette til verdens nasjoner. Målet er å knuse det bestående {kreativ destruksjon for Tikkun Olam} for å forme en ny virkelighet, der innhumanisering er på agendaen. Oppløsning av kjønnsidentitet og identitet av menneske og nasjonal identitet, der nasjonale grenser også skal være flytende.». Når jøder «reparerer» verden (tikkun olam), som GHB et al innbiller seg de gjør, så må alt kristent forsvinne, Satan vil da være åndsmakten som inspirerer makthaverne, ikke lenger Kvitekrist, som våre kongers Konge i 1000 år (1024 – 2024).

De fleste husker vel når GHB kom til makt, hun og hennes «nabokjerringer» i kvinnefrigjøringens, den seksuelle frigjørings navn, skulle rydde opp i norske samfunnet, og være vaktbikkjer for alle andre. Alle kvinner skulle være hennes den Human Etisk Forbunds medlem ateistiske gudløse fruentrimmers «sheriffer». Kvinner og homoer har de fått «frigjort» (til syndens slaveri, slaver av sine begjær). Nå er det barn som skal «sexualfrigjøres». Joda, rydder gjør de, – rydder samfunnet for naturlig sunne mennesker, naturlige erstattes med woke perverse. Hvis noen barn blir kjønnsforvirret av at GHB og hennes nabokjerringers ondskapsfulle aktiviteter med mål å ødelegge sunn norsk ungdom, så får vi kristne bare fortelle dem at Gud gjør ingen feil, de skal se på sitt kjønnsorgan, og det er deres kjønn. Alt annet satanisk skal de legge bort.

Schevig reiser det meget viktige spørsmålet :

«Bør det ikke være et mål at de fleste barn finner seg til rette og er tilfredse i de kroppene de er født med?»

https://steigan.no/2024/07/medisinsk-skandale-kan-vaere-var-tids-lobotomi/

Jo, voksne må snakke fornuft med dem, tvinge dem å akseptere sitt kjønn. Satan og satanister vil omskape barn og ungdom i sitt bilde. Kanskje er det pedofiles seksuelle «frigjøring» som er neste ? Nå er nabokjerringenes organisasjon FRI inne i skoler og barnehager med sin seksualundervisning, rekrutterer seg unge sex partnere der, knytter kontakter, får barn på sin side, sataniske side. Organet FRI som er en del av pride, vil senke sexuell lavalder fra 16 til 10 år.. bare slik at alle vet hva de går i tog som politisk markering for..

I sin «Feminist declaration», skriver ILGA blant annet, at myndighetene må:
«Respektere rettighetene til alle individer til å utøve autonomi over livet, inkludert deres seksualiteter og kropper, og fullt ut realisere seksuelle rettigheter.
https://www.matriarken.no/kvinners-stemmer/foreningen-fri-stotter-at-seksuell-lavalder-kan-senkes/

Jeg synest alle som går i slike tog er pervers, ala bibelske sodomitter, men det er jo bare min og Guds bibelske mening.. folk elsker Satan mer idag. . i Helvete elskes alt kjødelig, hedonismen… FRI eier Oslo Pride.. barnehagetanter forbereder barn på å bli seksuell, pedofile har rett på sex også mener de, det er norsk politikk, masse aktivist mennesker går i tog for å få dette politisk gjennom.

Kjønnskongruens ble skapt i Bærum, av GHB et al, når i barnehagene guttene ble tvunget å leke med dukker, og jentene ble tvunget å leke med lastebiler. Nå idag ser vi resultatet. Enorme psykologiske skader. Min neste bok om viruset Gro Harlem Brundtland nærmer seg ferdig, jeg bruker mine talenter, mine skrivekunster og fremragende analytiske evner til tjeneste for menneskeheten, på engelsk denne gang.

Ingenting gleder meg mer enn å skrive om den falske ugudelige tispa. Jeg skal rive ned det bildet som er skapt av henne internasjonalt, jeg skal ta henne i fletta og dra henne ned fra pidestallen hun selv, Satan og satanister har plassert henne på. Jeg gleder meg til all forbannelse den skal skape hos den gudløse, antikristne og fornuftsløse HEF «askeNAZI menigheten» hennes.

Min nye bok handler om Gro Harlem Brundtland med sine kronprinser Jens Stoltenberg og GAHR Støre for Klima-Kovid-Krig Inc. bedragene, pengemaskiner basert på ren svindel, løgn og bedrag, som vanlig er for Satans Utvalgte Folk, de talmudiske jødene Jesus snakker til i John. 8:44, for dem og deres agenda for verden, med sine kopier og alter egoer Erna Solberg, Sylvia Listhaug, Bolla og alle de andre overmaskuliniserte feite damene uten kontroll på hverken apetitt eller annet, men som gjerne vil på Tinget og spise godkake, som har blitt partiledere, som ALLE fører Harlem politikk (globalisme, multikultur, klima og kovid, og krig, alle 100% enig), tro kopier av sin herskerinne, og hennes/deres bravader å omforme det tidligere kristne samfunnet Norge.


Hvordan tolke og analysere database data her : https://www.riksavisen.no/jewishgen-org-har-bade-israelitter-og-joder/

De folk og nasjoner som lar de talmudiske antikristne sataniske jødene (John 8:44, Rev. 2:9, 3:9) herske over seg, de går på en smell.

Barnehagene lærer barna «innestemme» er det eneste som er godtatt. En hel generasjon av mennesker er ødelagt. De har blitt alt hva mange av oss forrakter, en veik generasjon av snowflakes av gutter, og en maskulinisert gjeng med jenter som ikke vet hva deres eggstokker er der for lenger slik at fødselsraten er nede på 1.4, som begge blir krenket av at en sier «BØØ» litt for hardt til dem. De trener muskelmasse og løper fort med alle sine tatoveringer i hyllest til Satan selv, mens psykologisk er de pingler og vet knapt hvilket kjønn de er av, utav feminiseringen av guttene og maskuliniseringen av jentene, fra barnehagestadiet, så må Staten allokere penger til kjønnsskifte for dem, mener de.

De vil ha kroppen til å være den de føler seg som (imaginasjonen, psykosen), Gro Harlem Brundtlands og hennes nabokjerringers misfoster, sosialt skapte psykologiske misfoster, istedenfor å psykologisk være den kroppen forteller dem de er (virkeligheten).

Det er snart på tide å begynne å planlegge, for når verdens antikristne askeNAZi makthavere skal sette verden i brann, hvor en skal være da, hvor er beste stedet å søke dekning.

Verden er i en trist forfatning, forflatning, som Sodom og Gomorah står vår engang stolte nasjon for sin undergang. Aldri har noe slikt overlevd, Sodom & Egypt, Babylon, de talmudiske
Weimar & Sovjet republikkene, Romerriket – 7 slike «riker» aka engang sivilisasjoner skal gå under sier Bibelen, vårt er det siste).

  • Ingen er sint for noe som helst. Innvandrerbandene brenner biler i gatene, de sier «stakkars dem», ikke stakkars oss som blir utsatt for dem.
  • Perversjonene vandrer i gatene åpenlyst og er stolt av det.
  • Landet råtner på rot mens pengene finner sine dype lommer hos makthavernes venner globalt.
  • Korrupsjon og uretten råder på alle nivå av forvaltning og maktutøvelse, kommune og Stat.

Men alle er mest opptatt av å beholde «innestemmen». Det har barnehagetantene lært dem.
Borte er hva den kjente skuespillerinnen Wenche Foss kalte «indignasjonens nådegave».
Svært få har den lenger. De fortærer sin neste gode lunch og middag, og håper de får oppleve en god seksuell tilfredstillelse på en eller annen måte før verden går under, mens de søker å
finne ut om hva slags kjønn de vil være idag.

Alle har lært at det er bedre å holde kjeft og la andre ta støyten for seg. Joda, feige mennesker har også et liv, men de mister sin sjel, de har ingen individualitet, de er bare ennå ett nummer bak masken, et sjelløst ansikt likt alle andres, i den uendelige rekken av tause kasuser i statsmaskineriet.

Når de dør har de ikke gjort eller vært noen andre enn de som hadde mange gode måltider, mens de rettferdiggjorte og stilltiende aksepterte uretten og perversjonene som råder og overtar
samfunnet.

«Du må ikke sitte trygt i ditt hjem og si:
Det er sørgelig, stakkars dem!
Du må ikke tåle så inderlig vel den urett
som ikke rammer deg selv!»
«Tilgi dem ikke, de vet hva de gjør!
De puster på hatets og ondskapens glør!
De liker å drepe, de frydes ved jammer
de ønsker å se vår verden i flammer!
De ønsker å drukne oss alle i blod!»

Fordi menneskene har ikke engang så mye som en innestemme, de blir aldri sint for urett som kommunen, stat og makthaverne gjør av løgn og bedrag, av korrupsjonen i regjeringer, Stortingets knefall for rikmannsklubben i Davos, så lenge det ikke skjer dem selv, så er det ikke noe problem, å si ifra til sine hitlerske og leninistiske bolsjevik makthavere at nok er nok, hit og ikke lenger, det ligger ikke for dem, og hver enkelt av disse menneskene slår sin spiker inn i nasjonens likkiste, de har ikke sitt eget ansikt, de tar på masken og er ansiktsløs, stemmeløs, viljeløs, sin egen vilje har de overgitt en satanisk paganist gudinne fra Bærum, ikke engang en innestemme til å protestere mot det, i hva de tror er demokratiet, de har ingen stemme i det hele tatt.

Heil Solberg. Heil Støre. Heil Stoltenberg.

for sitt Klima-Kovid-Krig Inc. (Neue Weltordnung prosjekt).

Da den tyske krigsforbryteren Hermann Göring sto tiltalt for massedrap for 77 år siden, forbløffet han hele verden en siste gang under Nuremberg-rettssaken der han ble spurt om hvordan tyskerne kunne ha akseptert alt dette.

Han svarte: «Det er veldig enkelt, og det har ingenting med nazisme å gjøre, det har med menneskets natur å gjøre. Du kan gjøre det i et nazi, sosialist, kommunist, monarki eller demokrati-regime. Det eneste man trenger for å gjøre folk om til slaver er frykt. Hvis du finner noe for å skremme dem med, kan du få dem til å gjøre alt du vil.»

Bruk klima, pandemier, hva som helst. Gro Harlem Brundtland og hennes nabokjerringer bruker alle sammen, for GHB’s talmudiske antikristne Nye Verdensorden, Great Reset.

Hvordan fikk Hitler hele landets befolkning bak seg så Eichmann kunne gjøre medisinske eksperimenter på kristne mennesker og Holocauste 6 million kristne ? Vaksinenaziene kan se seg i speilet, der er svaret. Der har askeNaziene sine støtter som gjør at de kan bombe uskyldige mennesker i Palestina, Libya, Ukraina, verden.

Skrem dem med at naboen din kan smitte deg med farlige sykdommer, skrem med at alle dør om en ikke ivaretar «klima» så stikker de alle klimapengene i lommen og bygger sin hitlerske talmudiske antikristne Neue Weltordnung , og oppfyller dermed Hitlers grenseløse våte drømmer….

Og nettopp derfor blir Hermann Görings ord disse menneskenes mantra: «Hvis du finner noe for å skremme dem med, kan du få dem til å gjøre alt du vil.»

Så derfor: Vær på vakt mot de farlige og destruktive kreftene som nå sprer seg over Europa, der politikerene Stoltenberg, Støre og Solberg et al legitimerer holdninger vi ikke har sett siden andre verdenskrig, at de kan stikke med sprøyter, og gjøre medisinske eksperimenter på og Holocauste alle som ikke gjør som de ondskapsfulle talmud jøder sier og krever til inntekt for sitt krigs-farmasøytiske-klima industrielle kompleks.

Naziene som legitimerer Hitlerene SSS er rundt oss i hverdagen… de fleste kan bare se seg i speilet, der er de… når de krever andre må gå og vaksinere seg, betale klimaskatter, avgi sin bolig til «flyktninger» (invasjonsstyrker av vår nasjon)… blande seg i andres liv… Der er de, askeNAZIENE og deres tilhengere. Må enhver woke gruppeindoktrinerte nazist og kommunistisk fascist som presser sine perversiteter på oss andre (normale) brenne ett visst sted ….. når de er ferdig i denne verden…

For Satanister er «indulgence in their natural desires» viktig, selv for barn, mens det kristne er avståelse inntil en er gift og skal reprodusere > familie.

«LaVey’s Satanism views Satan as a symbol of liberty, antinomianism, and Epicureanism, wherein the satanic figure is a rebellious hero representing sexual freedom, intellectual curiosity, and unapologetic materialism.» (Kilde). «Dere skal bli FRI», lokket Slangen (Satan) Eva i Eden. Eva spiste, og lokket Adam med. Kvinners seksuelle «frihet», homoers seksuelle «frihet», nå er det barns seksuelle «frihet», frigjøres fra Guds og kristnes mer tyngende påbud om at sex nytes i ekteskapet helst, mellom voksne menn og kvinner som forplantning, ikke kun som tidtrøyte og sanselig nytelse (hedonisme), drifter som aldri blir tilfredstilt.

De er altså komplett materialistisk, ikke bare åndssvak, men 100% åndsløse, gudløs, det vil si korrekt; de er sine egne guder.

De kan stikke seg selv og sine barn med sprøyter til krampa og døden tar dem, i sin tro på at Gud ikke har skapt dem perfekt med immunsystem, at som dødsdoktor Harlem skal være bedre re-skapere å «fikse» Guds skapelse, menneskekroppen, tenker dårene, men dere askeNAZIER, ligg unna hva vi andre velger og gjør, vi som ikke er fans av dødsdoktoren, og vi må gjøre det til vår 1ste prioritet å beskytte barna mot dødsdoktoren og hennes bande i forvaltning og utdanning så de ikke får skape mer unormale barn av normale barn, ikke beskytte overgriperne med vår taushet lenger, den som tier samtykker.

Og alle som kan krype og gå av idiotene i tilhengerskaren til kvinnefrigjøringens dronning syntest det var en fatastisk god ide å avmaskulinisere guttene og avfeminisere jentene som ikke vil føde barn lenger men være gutter, altså lever på siden av og tar avstand frra seg selv og sine biologiske forutsetninger, mens de sosialt omskapte barn og ungdom doper seg bort fra denne Harlemske sataniske verden hvor de omskaper seg selv i sitt eget og Satams bilde, de blir syk , kjønnskongruent eller i verste fall tar selvmord pga hva disse kvinnesakskvinnene har gjort mot dem.

Det var liksom ikke slike misfoster GHB et al har skapt av dem de hadde tenkt seg å være før de kom i inkarnasjon

Amazing Grace – My Chains are Gone (cover by Cassandra Star & Callahan)

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring
    
  
  
    

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.