Korona fare, korona-emosjonell-massepsykose

Er jeg bare en 1 av 5 menn med fornuft igjen i Norge idag, resten er i korona-emosjonell-psykose ? 🙂

Jeg vet fornuft kan være vanskelig så emosjonelt koronaspøkelset har blitt, men bare en liten informasjon fra England at angiveriet har blitt mer utbredt.

Politiet rapporterer om at det er en strøm av telefoner hvor folk ringer inn og angir sine naboer for å være en korona fare.. for en litt avansert form for influensa er mennesker så stygge med hverandre. Blir de ikke testet, så er de fleste frisk og fin om noen uker. Best og ikke nødvendig å vite om det.

Gud tar seg av dette, og bevarer de som skal overleve Livet også gjennom denne ‘krisen’.

Mange klapper i hendene og synest det er fint med noe angiveri..tryggere slik.. liksom litt sånn DDR Øst Tyske og Sovjetiske tilstander som bak jernteppet?

Så ‘snille’ og ‘gode’ de er som ‘bryr seg’ liksom… «Nabokjerringene» til Gro Harlem Brundtland som skulle runne samfunnet med å «bry seg» (om ting med naboen, som de ikke har noe med i normale borgerlige kristne ikke-sosialistiske samfunn).

I nyttårstalen årsskiftet 1995/1996 etterlyste statsminister Gro Harlem Brundtland nabokjerringen. «Begrepet ble brukt som et symbol på et trygt nabolag, der folk bryr seg om hverandre.»

Det er ikke å bry seg så lenge det er ondt ment, da er det bedre at nabokjerringene ikke bryr seg. I Sovjet Russland ble 66 million mennesker industrielt eksterminert pga slik virksomhet om «folk som bryr seg».

Mon tro når de gir oss kristne som ikke frykter hverken sykdom eller hysteriske globaljobb aspirerende Bilderberg satanist kjerringer fra Bergen som Statsministre blir påklistret ‘jødestjernen’ fordi vi ikke er like redd som massen, fordi vi har avkledd både løgnene og løgnerne?

Jeg vil mene at langt flere dauder årlig av fedme enn av korona virus, så mitt råd er; Slutt å spise godkake. Det kan rydde plass på sykehusene for korona pasienter om de har bruk for det.

Vi beklager å bryte inn i korona hysteriet med noen fakta, at om en hadde stengt Vinmonopolet og avsluttet alt alkoholsalg, så ligger dødstallet omtrent på det nivå, UTEN alle de tullete tiltak.

Hvis mot formodning myndighetene og Erna plutselig har begynt å bry seg med om norske folk lever eller dør, deres velferd, mer enn sine egne ambisjoner om skattefri jobb hos FN etter sitt politiske liv i Norge, så vil ifølge tallene myndighetene redde langt flere liv ved følgende tiltak:

  • Forby aborter
  • Bryr en seg om homoer så må homoseksuell praksis forbys, av HIV/AIDS dør 10x så mange som av korona virus
  • Steng Vinmonopolet, alkoholskader mye større enn korona
  • Trafikk må innstilles på veien umiddelbart

Holocaust

Vil bare minne om at 6 million i sosialist Tyskland og 66 million i sosialist Sovjet til Lenin og Trotsky ble industrielt eksterminert av de massebevisste i en slik emosjonell galskap som utvikler seg.. hvor liksom kollektivet måtte beskytte seg mot ‘smittefarlige’ individer… hvor de fryktsomme massebevisste eksterminatorene var rapende gale i hodet og sine følelsesmessige over-reaksjoner selvfølgelig..

… men de var faktisk vanlige folk i småsamfunnet .. de fryktsomme som var redd de annerledes «fiendene» blant seg, de som kanskje ikke var redd, og som godtok og klappet frem den tidens galskap… den kommer lett tilbake ser det ut som..folk er lett å lede av Onde Hyrder..

#PsykologhjelpTilDeRedde
#AvskjermeRisikogruppen

Sosialistene ved makten bruker mye ord som ‘together’, ‘sammen’, ‘dugnad’ for å skape en samfunnsånd, men den er falsk for den er nedbrytende (luciferisk unity), basert på løgn og bedrag.

Og som historien har vist oss, den er DØDELIG.

Dere er herved advart. Jeg tar intet ansvar for denne massepsykose. Jeg tar fullt og helt avstand fra hvordan offentlige myndigheter forfører befolkningen med frykt, løgn og bedrag og økonomisk torpederer nasjonens økonomi for å bli underlagt Den Nye Verdensorden regjeringen hvor hun aspirerer for en jobb. Dette skal jeg ovenfor Gud hevde at Erna Solberg PERSONLIG må stå ansvarlig for bedraget, som regjeringssjef.

Alle korona tiltak er trening av de massebevisste i lydighet. Utrolig få dør av korona. De dør ikke AV korona, mennesker dør MED korona. Mesteparten i statistikken er slike som dør MED korona, ikke AV. De dør av noen andre vanlige sykdommer og alderdomssvakhet, overlever ikke korona influensa.

NWO; The Deification of the State and Jews
https://www.riksavisen.no/nwo-the-deification-of-the-state-and-jews/

«Hevnen er Min«, sier den Allmektige Gud, den Usynlige Skjulte Hånd som beveger både samfunnet og Universet (Deuteronomy 32:35, Romans 12:19), SELV når satanister tror de styrer (Isaiah 45:7).

Jeg slutter meg til Dr Day sin advarsel her, om noen tror de kommer klar med sin ondskap:

https://drday.com/rumors/consequences.htm

«There is no punishment for sin – – – there are only consequences, meaning that you will reap exactly what you have sown!»

Vi husker at 40 år etter at jødene drap det uskyldige sannferdige vitne og offerlam Jesus Kristus, som de drap de tidligere Profetene, de MYRDER og HATER alltid Sannheten, men elsker løgnene, så måtte de høste som de sådde.

Deres land, rett i diasporaen med dem, deres ‘hellige’ Tempel, ikke stein på stein igjen av, nett som Jesus lovte dem det skulle bli.

Og jeg sier. De korrupte ansvarlige som tjener andre enn de som har valgt dem til sine tillitsvalgte SKAL gjøre bot og lide for hva slags ødeleggelser de gjør for Norge og det norske folk. Apokalypsen / avsløringen og bevisføringen har jeg gjort. #Dommedag kommer

Vi venter !

#DenGodeHyrde

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring