Professor Knut Wittkowski, Perspektiver på Korona Pandemien

Endelig. Påskemorgen slukker sorgen, og forhåpenligvis frykten og hysteriet. Imorra tidlig står Jesus opp, satanistene klarte ikke drepe han, men kanskje klarer de andre ting.. Koronahysteri: Kan fornuften vennligst returnere?

Og endelig. Fornuftige stemmer andre enn min sin begynner å høres. Fagfolk. Professor Knut Wittkowski, Perspektiver på Pandemien i video nedenfor. Tyve år som rektor ved The Rockefeller University’s Department of Biostatistics, Epidemiology, and Research Design (New York).

Perspectives on the Pandemic | Professor Knut Wittkowski

Her er Knut M. Wittkowski sin CV. Der er jo INGEN i Norge som matcher denne KOMPETANSE !

La det bli kjent. Merk at jeg på det aller sterkeste tar avstand fra Regjeringens tiltak for å kjøre den norske nasjonen konkurs, sannligvis til Erna Solbergs fordel som alltid har villet legge oss under EU/FN pga ‘krisen’. En korrupt dame, som allerede jobber for FN, deres ‘bærekraft’ avdeling. Ikke mye bærekraft i det hun gjør her for oss ihvertfall. Idioti !

Epidemiologist Dr. Knut Wittkowski: ‘Without Lockdowns the Covid-19 Epidemic Would Have Been Over by Now’
https://www.anti-empire.com/epidemiologist-dr-knut-wittkowski-without-lockdowns-the-covid-19-epidemic-would-have-been-over-by-now/

«Professor Knut Wittkowski offers data to show that China and South Korea had already reached their peak number of cases when they instituted their containment measures. In other words, nature had already achieved, or nearly achieved, herd immunity.»

Jeg kan ikke forstå hvordan norske folk kan velge seg politiske ledere med så begrenset intelligensnivå som henne og hennes like … hvorfor tror folk på henne? Hun er satanist, nektet å si «Så sant hjelpe meg Gud» i innsettelseseden.. i 1000+ år har det vært normalen i Norges lederskap. Jeg forstår det ikke..

Dessverre styrer hysteriske kjerringer Norge, noen med innovertiss og de feministerte stakkarer og homoer med utovertiss sammen med dem, i fri flyt nå, ‘helter’ i media hver time av dagen, når det eneste de fortjener er forrakt for deres stupiditet.

Heldigvis finnes det fornuftige damer også:

Logical Annie. Events Prior To CV Show Pre Planning!

Disse tøyset litt med på Twitter, en morsom en

«Bruker du tre masker som dekker ører og øyne, vil du være beskyttet mot:

– Klimasvindel
– Vaksinesvindel
– Innvandrings-svindel
– Kjønnsforvirring
– Sinna Feminister
– Feminiserte menn
– Løgner om Holocaust
– MSM
– Parkeringsvakter???
«

#GatesGate #EpsteinGate

Ikke fordi jeg tror at fornuft har så mye effekt på redde mennesker, som tror på alt de hører fra hysteriske kjerringer fra Bergen som er veldig korrupt på jakt etter en god jobb i WHO/FN, men jeg sier det likevel, slik at jeg ikke blir medskyldig i hysteriet som kan gjøre nasjonen konkurs som i 1929 depresjonen i USA, jeg anbefaler denne filmen for de få som ennå er mottagelig for fornuft, og som kanskje sammen med meg tør å ta avstand fra de hysteriske, som burde fått psykologhjelp fra Kommunen for irrasjonell frykt og redsel enn å bli hørt på i forbindelse med tiltak, fordi denne Professor sier også, at hva som burde vært gjort er nettopp det motsatt av hva lite intelligente politikere gjør, nemlig isolere eldre i risikogruppen og sende barna ut og bli smittet for raskt å bygge herdimmunuitet.

Enkelte gjør alltid motsatt av fornuften, fordi de ikke har den.

Her med pappa Gates Sr. President i barnemord organisasjonen Planned Parenthood. Rothschild familiens advokat

Erna Solberg og FHI skal hjelpe denne korrupte pengegriske faen Bill Gates å tjene penger. Han har allerede finansiert 7 vaksinefabrikker..og produksjonen er igang… De er venner han og Erna, de har gitt ham 9 milliard av våre skattepenger… jeg gjentar 9 milliard…. Det er Sannheten…

https://steigan.no/2020/04/den-norske-elitens-nesegruse-hengivenhet-for-bill-gates/

Full spectrum dominance NWO, — finally

#CoronaKing #JewishMosciach #PoisonTheWells

Build 7 vaccine production facilities

If all 7.6 billions needs vaccine

= 7.6 billions Shekels in profit, if 1 shekel profit for each dose

IF 20 shekels profit for each vaccine dose, big business

Bill Gates: Jewish Aristocrat

by Miles Mathis (pdf) http://mileswmathis.com/gates.pdf

Ingen må innbille seg at der er noe gratis ferie å få fra Staten i karantene, det er skattebetalerne som må betale alle goder som tas ut nå, neste generasjoner, når de hysteriske har gjort nasjonen konkurs.

Alle MDG’s visjoner og galskap går nå i oppfyllelse, nedleggelse av alt. Det skal fremtidige generasjon i Norge bli fattig for, bare å begynne å stramme inn.. hysteriet skal BETALES !

Fornuften over og UT herifra! Nå kan de hysteriske fortsette……

Helene Bøksle – Mitt land (2009)

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring