Kristian Siem driver menneskehandel i Middelhavet?

Siem Pilot er en av båtene som frakter ‘flyktninger’ til Europa fra Libya. I dette øyeblikk setter fiendene av hvite manns kristne sivilisasjon opp scenen for borgerkrig i Europa. De importerer de ISIS soldater som skal føre krigen for dem, akkurat slik som bolsjevik jødene Lenin (Blank) og Trotsky (Bronstein) slapp kriminelle og mordere utav fengslene, og skipet de aller verste kjeltring og pøbelpakk med blant annet M/S Kristianiafjord fra utlandet til Russland, for å hjelpe dem å myrde 66 million kristne mennesker i Russland fra 1917 og utover.

Kristian Siem (jøde) har en dagrate på NOK 519.000 fra den norske stat, mens tilsvarende skip ligger i opplag og kunne gledelig gått for 19.000 per dag. Utrolig nok avslørt Hegnar, hvis begges fedre samarbeidet i gamle Aker med å fikse torpedobåter til Israel og mye slikt snacks.

Primær målsetting med invasjonen er splitt og hersk (divide and conquere) mellom de ferdig hjernevaskede med Dyrets Merke aka humanistene/liberalistene (sosialistene) og de konservative, i landene som er satt opp for å ødelegges (det kristne Vesten). Sekundert skal økonomiene våre ødelegges, for alt dette skal finansieres med lån fra Baron Rothshild et al, King of Israel.

Den andre lov radarparet Lenin (Blank) og Trotsky (Bronstein) fra Satans Utvalgte Folk signerte, var dødsdom mot anti-semittisme for hvite mennesker, jøder er ikke hvite sier de, for å beskytte seg selv, de falske ‘semitter’.

Mosaiske Trossamfunns Ervin Kohn vil ha massedrap av nordmenn?
http://www.riksavisen.no/mosaiske-trossamfunns-ervin-kohn-vil-ha-massedrap-av-nordmenn/

«Fylt med tonnevis av informasjon om historien til moderne «jøder» i verden. Hvor kom de fra? Er de av blodslinjen til Abraham? Er de semitter i det hele tatt, eller er de bare konvertitter til religionen gjennom århundrene?

Bray sporer all denne informasjonen til å konkludere med at faktisk er dagens moderne jødiske folk ikke en del av Abrahams ætt, ikke semitter i det hele tatt, og han konkluderer i enighet med det jødiske leksikonet som proklamerer «det finnes ingen jødisk rase.»

Dagens jøder er bare konvertitter til [den jødiske] religionen gjennom årene, og har ingen forbindelse til de bibelske hebreerne, og har heller ingen tilknytning til noen form for bibelske profetier i det hele tatt. Hvis du ønsker å vite hvor dagens jøder kommer fra, hvordan de kom til hvor de er, og hvordan de forskjellige typene av jøder passe inn i historien puslespill, er denne boken et utmerket utgangspunkt. En tilsvarende moderne bok langs denne linjen vil være Israel 1948: Countdown To No Where, av Don. K. Preston.»

https://www.amazon.com/Israel-Bible-prophecy-John-Bray/dp/B0006YANWK

Legg merke til at det er helt nøyaktig 100 år siden, det ble 70 års mørke under bolsjevik jødenes styresett for Øst Europa. Nå er det Vestens tur å komme under åket til Satans Synagoge (Rev. 2.9 & 3.9). Gud har tillatt dem å få slippe seg løs, som straff for frafallet, og slik at massen skal få opp øynene for veien, sannheten og livet – bort fra løgnene, fra nåden til å komme under forbannelsen, all perversitetene, korrupsjonen og uretten i Vesten.

Riksavisen har tidligere skrevet om hvordan jødene og Siem overtar den norsk offshore flåte. Ran på høylys dag, ved å skape en ‘krise’ eller to, det være seg ‘finanskrise’ eller ‘immigrantkrise’, og ved å få sine folk inn i Statoils styre. Ser ut for meg som Satan har blitt sluppet løs via dem ja, det er det ikke tvil om. Men Bibelen sier det er en kort stund, de må raske på, for Satan vet at hans tid er kort (Revelation 12:12).

Jødene overtar norsk offshoreflåte
http://www.riksavisen.no/jodene-overtar-norsk-offshoreflate/

Ikke bare flåten, havnene også. Dette er det israelske selskapet som har kjøpt seg rettigheten til å drifte Oslo Havn i mange år fremover..
http://www.yilport.com/sayfa.asp?mdl=limanlar&id=10

Synest meg at enkelte er i sine messianske tider, når de skal eie alt og herske over alt  🙂

Ervin Kohn, Forstander i det Norske Masaiske (Khazarske) Trossamfunn: «Han som skal komme Det har vært 51 falske messiaser i jødenes historie, sier forstanderen i Det Mosaiske Trossamfunn. Han venter på en annen Messias enn Jesus.

– Er det ikke en lengsel i jødiske hjerter etter Messias som skal komme med fred?
– Jo, men de messianske tider er viktigere for oss enn Messias.»

Venter fremdeles
http://www.dagen.no/Inspirasjon/han-som-skal-komme/Venter-fremdeles-420962

(“justice, justice shall you pursue”; Deuteronomy 16:20) Det maktes ikke. Griskheten og Shylock tendensene tar overhånd, som viser at de er egentlig ikke riktige jøder i ordets rette forstand (Rev. 2.9 & 3.9).

Nå viser det seg at Siem og hans stammes kumpaner ikke bare raner oss på høylys dag, men profitterer også på menneskesmugling av folk (ISIS) som skal i fremtiden krige mot oss i våre egne hjemland. Nett som under bolsjevik jødene i Russland fra 1917 >.

Kaotisk døgn for norske «Siem Pilot» – reddet 2.400 migranter
https://www.nrk.no/norge/kaotisk-dogn-for-norske-_siem-pilot_—reddet-2.400-migranter-1.13191813

‘Reddet’ sier NRK. Lastet opp, sier jeg. Fergetrafikk. Med dramatiske ‘redningsscener’ iscenesatt for å skape sympati for agenda, sympati for ens eget lands destruksjon. Hver eneste dag leverer de en last med ‘flyktninger’ i Europa som de plukker opp i Libya. Har fulgt trafikken på Marine Traffic gjennom lang tid, og konklusjonen er avslørende. Se her:

Tatt på fersken: NGO smugler innvandrere fra Libya til Europa

Siem Pilot deltar i Menneskesmugling?

Noe merkelig skjer i Middelhavet
«I løpet av de to månedene av vår observasjoner, har vi overvåket minst 39.000 afrikanere ulovlig smuglet inn i Italia, som ble gjort med fullt samtykke av de italienske og europeiske myndigheter.[]»http://www.zerohedge.com/news/2016-12-04/something-strange-taking-place-mediterranean

EU har laget lovgivning for strafffrihet for menneskehandelen — «Brussel har skapt særlig lovgivning for å beskytte menneskesmuglerne mot rettsforfølgelse. I en egen del av en EU-resolusjon med tittelen ‘On Search and Rescue’, sier teksten at «private skipsførere og ikke-statlige organisasjoner som bistår i berging til sjøss i Middelhavet bør ikke risikere straff for å gi slik hjelp.» 2)http://www.zerohedge.com/news/2016-12-04/something-strange-taking-place-mediterranean

Carl I. Hagen kritiserer Siem Pilot: – Å stille sitt skip til rådighet for smuglere skjønner jeg ikke
Carl I. Hagen mener det norske skipet Siem Pilot, som reddet 2.400 migranter utenfor Libya, hjelper smuglerne ved å kjøre migrantene til Italia.

«Ser på Dagsrevyen og det er flott at det norske skipet reddet veldig mange som kalles migranter utenfor Libya. Det jeg ikke forstår er hvorfor disse ikke ble satt i land i Libya istedefor å assistere og hjelpe smuglerne ved å levere migrantene til Italia. Å redde mennesker i livsfare er flott, men det å stille sitt skip til rådighet for smuglere skjønner jeg ikke. Det norske skipet bør få instruks om å levere migranter til det landet de reiser fra. Dette bør regjeringen gi instruks om.»

http://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/carl-i-hagen-kritiserer-siem-pilot—a-stille-sitt-skip-til-radighet-for-smuglere-skjnner-jeg-ikke/3423275631.html

Gode uskyldige jøder må ta avstand fra hva satanister og okkultister som har satt i scene dette Holocaust av de Ti Tapte Stammer av Israel, de hvite kaukasere.

Pål Steigan; ISIS, Israel og 500 tusen [kriminelle] innvandrere
http://www.riksavisen.no/paal-steigan-isis-og-500-tusen-innvandrere/

White genocide quotes
http://whitegenocideproject.com/what-anti-whites-say/

White Genocide: How Europe is being Destroyed by the Jews
https://www.darkmoon.me/2016/white-genocide-how-europe-is-being-destroyed-by-the-jews/

Lov 102-14 er en amerikansk føderal lov innført under Bush som sier at de «Syv Noahide Laws» (Lover fra den jødiske babylonske Talmud) er prinsippet som USA ble grunnlagt på, og at det er ansvaret til Amerika å overføre disse «etiske verdier» til fremtidige generasjoner både i USA og verden. Men hva er disse såkalte «etiske verdier» kjent som «Syv Noahide Lover» og hvilke implikasjoner har de for ikke-jøder?
http://www.noahidelaw.org/why-repeal-public-law-102-14-and-noahide-law/

Talmud sier at alle andre enn jøder er dyr, og disse lovene sier blant annet at kun jøder skal kunne eie all verdens ressurser og eiendom. Dette går i oppfyllelse foran våre øyne, når vi ser at våre korrupte politikere som er kjøpt og betalt av disse krefter og mingler med dem i Davos og Bilderbergsamlinger, selger vårt nasjonale arvesølv til dem, det blir kalt ‘privatisering’, men det er ikke for hvilken som helst private å kjøpe det, det være seg fiskeressurser, vannfall, oljen, etc. Eneste problemet til Rabbienes lære er at det er hvite kaukasere som er Israelitter, mens de som kaller seg jøder er bedragere, som er Israelitter kun i politisk forstand som borgere eller dobbelt statsborgerskap i den politiske nasjonen Israel i Midt Østen, ikke del av Nye JerUSAlem, forening av de ti tapte stammer i USA, syv tider etter diasporaen (Juli i år 1776 etter 2520 års – 7 tider – adskilthet som straff i diasporaen for deres synder i år 745 BC).

benfranklinjewsmeme5

Dyrets systemer. De syv rikene, de syv horn til Daniel og Det Andre Dyret i Åpenbaringen, som var basert på det romerske imperiet (First Beast system), jfr. fascene i USA’s kongress og på den norske politilogo, det romerske maktsymbol. Jfr. også hvordan selv Pontius Pilatus måtte underlegge seg jødenes vilje og la Jesus Kristus korsfeste, fordi jødene kontrollerer og styrer alle slike maktstrukturer, derfor kaller Bibelen slike hierarkiske ovenfra-ned maktstrukturer ‘Dyret’, og de som adopterer og aksepterer dem som de som tar Dyrets Merke. I de tidligere kristne sivilisasjoner hadde våre Grunnlover (USA, UK- Magna Carta, Norge) bestemmelser som gikk på å beskytte borgerne med borgerrettigheter, mot å bli overgrepet av slike maktstrukturer, av de som kuppet Staten. De ble lagt strenge begrensninger på hva de kunne gjøre og ikke. Disse begrensninger har de opphevet, uten mandat til å gjøre så (‘endret lover og tider’ – Daniel 7:25).

12642522_10153584055788778_619287013775961722_n

Å heile Ceasers, Pharaoer, presidenter eller der Fuenhrers eller Keisere som ikke gjør Guds vilje, men sin egen eller jødenes vilje, de tilhører Beast systemet, hyller bildet av Dyret, dyrker og tilber dødelig normalt sett korrupte menn(esker) … oppfatter dem som gudelignende. Jeg også som Veith trodde Killary passet best for Bibelens profetier, men som Veith skisserer det i detalj her, vil den jesuitt utdannede satanist og profesjonelle løgner (markedsfører og selger) Trump passer utmerket godt å forene kristendommen med satanisk katolisisme (Jødedom Light), og bringe dem sammen under (New World Order) The Beast system med de satans valgte eliter ….

The Trump Card, by Walter Veith

Imperiet til de Tapte Stammene av Israel – det nye JerUSAlem, med konstitusjoner – som den norske Grunnlov – som beskyttet folket mot statsmakten, og ikke omvendt – har vart 2016-1776 = 240 år … Dessverre kuppet de jødiske khazarene og edomittene USA. Satan har sendt sine tropper for å straffe og ødelegge riker og folk av Israel, fordi de Ti Tapte Stammer av Israel mistet sin vei, og har forlatt sin Gud, gav avkall på Kristus og den kristne organisering av samfunnene sine, igjen .. Deres samfunn endte opp onde, korrupte og full av urettferdighet og perversiteter, og det vil ende på samme måte som det har skjedd mange ganger før.

«Jeg er Guds straff … Hvis du ikke hadde begått store synder, ville Gud ikke har sendt en straff som meg over dere.» – Djengis Khan

10171862_10204137309725603_3188679022428650854_n

Bysantiske Imperiet, det kristne alternativet

Ett eneste, bare ett eneste imperium, varte 1200 år, det kristne bysantinske imperiet … det varte så lenge på grunn av stor visdom av lederne, de forbød jødene noen høye stillinger og / eller innflytelse i riket .. de fikk ikke ha noe med utdanning og gjøre, ingenting med barn å gjøre.

I hele den kjente historie, var det bare en sivilisasjon som jødene ikke kunne ødelegge. På grunn av dette, har de gitt det imperiet en taushets behandling, det læres ikke i skolene og nevnes ikke i media. Få amerikanske universitetsutdannet med en Ph.D. grad kan fortelle deg hva det bysantinske riket var.

Det var Empire of East Roma, satt opp av romerske ledere etter at jødene hadde ødelagt Roma. Dette imperium fungerte i Konstantinopel i tolv hundre år, den lengste varigheten av noe imperie i verdenshistorien.

Gjennom historien til Bysants, som det ble kjent, ved keiserlig edikt, fikk ingen jøde lov til å ha noen stilling i statsstyrelsen av imperiet, han var heller ikke lov til å utdanne de unge [slik som de var forbudt å oppholde seg i Norge i Grunnloven av 1814]. Det bysantinske riket falt til tyrkerne etter tolv århundrer med velstand, og jødene har forsøkt å utslette alle spor av dets historie.

Forordninger mot jødene var ikke grusom; faktisk levde jødene urørt og velstående i riket gjennom hele dets historie, men her alene fant den onde sirkelen av vert og parasitt ikke sted.

Det var en kristen sivilisasjon, og jødene var ikke i stand til å utøve noen innflytelse. Heller ikke de ortodokse prestene forvirret sine menigheter med noen ondskapsfulle løgner om Kristus som er jøde. » – Eustace Mullins. Ezra Pound On Preventing Zionist Conquest From Within. Peaceful Methods From The Byzantine Empire

Som vi ser av historien til bolsjevik jødenes Sovjet, og jødenes angrep på Europa og USA idag, er ikke jødene når de har makten like generøse mot kristne som kristne var i 1200 år mot dem.

Islam eller Jødedom største trussel for kristenheten?

UK – Tror du Islam er det største problemet? Tro om igjen: Common Law har allerede blitt erstattet med Talmud lov. Ikke-jøder ikke har rett til rettferdighet, sier Patrick Cullinane

«De nye lovene sier du er skyldig inntil bevist uskyldig … erstatter den tidligere» uskyldig inntil det motsatte er bevist «som min generasjon vokste opp. Noahide Laws har erstattet Napoleons minst et tiår siden i begge nasjoner.

Talmudism er Kommunismen er fjerning av privat eiendom blant så mange andre ting.

Og vi lurer på hvorfor vårt politi er sendt til å trene i Israel? »

Common Law har blitt erstattet med Talmud lov – Patrick Cullinane

Patrick Cullinane ble funnet død i sin leilighet nylig, like før han hadde en viktig sak som skulle for retten, i det han kaller «Storbritannias KOMMERSIELLE Kangaroo Courts ‘.

Patrick Cullinane sier:; «Hvorfor er det ingen signerte & forseglede rettskjennelser utstedt av domstolen ennå? – Fordi det var en privat kommersiell Kangaroo BANK … Ikke en domstol, og det er derfor Politikonstabel Anthony Carlin har gjort en lovlig pågripelse av en «dommer» som hadde begått høyforræderi.

Den felles lov i landet, Rule of Law, har blitt kapret av den juridiske profesjon og bedriftsrettsvesenet, som er forræderi.

Utføre administrative handlinger på vegne av den utøvende makt er uforenlig med vilkårene i den ed som dommere tar når de blir tilsatt i henhold til Section 2 of the Promissory Oaths Act 1868, en ed som enhver dommer må gjøre. Brudd på Eden er mened.

«Handlinger som forkaster og overstyrer lovene og grunnloven til Riket og som ville føre til ødeleggelse av Grunnloven er ulovlig».

Tilfellet med R V Thistle (1820) slo fast at «For å ødelegge Grunnloven av landet er en handling av forræderi».

Bare en jury kan bestemme en dom. IKKE en dommer. Og en dommer kan ikke overstyre en jury.

Hvordan kan den personen som driver virksomhet som en «dommer» etablere jurisdiksjon når konstabel Carlin kontinuerlig KREVDE en rettsak med jury? – Som er hans garanterte rettigheter etter grunnloven av dette landet: = Magna Carta 1215, the Great Charter,

Politikonstabel Anthony Carlins kolleger gjorde forretninger, som politifolk, og perverterte løpet av rettferdighet ved å arrestere feil mann som ble opprettholdt Common Law of the Land.

Kan disse Politifolk ikke se at denne BANKEN ødela Grunnloven i dette landet?

Hva gjør Independent Police Complaints Commission (IPCC) om disse seriøst korrupte politi som er i strid med deres eder «og hindre en utmerket Politikonstabel fra å gjøre sin LOVLIGE PLIKT?

Til beste for samfunnet, må vi som folk, støtte politimannen Anthony Carlin i å bringe disse lovbrytere for retten, som de gjør forretninger og ignorerer Rule of Law, som er en pervertering av samfunnet.

Takk alle sammen for deres støtte til Konstabel Carlin. Gud velsigne dere alle. Amen.

Hilsen sannferdigst,

Patrick Cullinane, Common Law Advokat og Victim of NO Juryene «i Storbritannias COMMERCIAL Kangaroo Courts».

____________________________________________

New Babylon in the making as per the Jewish most holy book, The Babylonian Talmud. «Get out of her my people» – Revelation 18:4

Jews Push For White Genocide – Not White Women

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring