Skriv ut Skriv ut

Norsk statseid våpenindustri til Midt-Østen

Krig og drap i Midt-Østen? Ikke i mitt navn. Norske myndigheter representerer ikke meg. Jeg tar avstand fra det, for ikke ‘å få del i deres synder’.

Jeg synest dette er veldig bra av NRK Brennpunkt.

Norsk våpeneksport til Israel – Jonas Gahr Støre rømmer fra journalistene

Der finnes enkelte lyspunkter i den strengt kontrollerte og regulerte media. Den interne disiplin blant journalistene å følge den politisk korrekte linje, som har vedvart siden andre verdenskrig, har vært unisont strengt servil og uten å stille spørsmål med noen ting. Ser ut som den rakner mer og mer. Herd-mentaliteten kan gå an å skape på kort sikt, men er vanskelig å inspirere i det skjulte over lang tid.

Norge ble overtatt av Baron Rothschild og sionismen etter andre verdenskrig. Tyskerne overgav seg til ‘britene’, og ble ‘fritt’ først i desember 1945, etter at «britiske propagandaeksperter av ‘jødisk’ herkomst» (les: khazarer) hadde lagt opp det videre løpet for landet vårt i departementene, som Synnøve Fjeldbakk Taftø sier i brevet til Aarsnes.

«Vi skulle skape det Nye Jerusalem«. Haakon Lie (AP) til UiO Reflex (Waage).

«Vi vet at media i Norge er programforpliktet til å skjule disse forbindelser, spesielt i MILORGS egen VG, senere Schibstedt.»

Trygve Lie’s hemmelige etterkrigsavtale med Storbritania (Baron Rothschild)
http://www.riksavisen.no/?p=5373

‘Det Nye Jerusalem’ og ‘Dansen rundt Gullkalven’
http://www.riksavisen.no/?p=777

Der blir overhodet ikke noen endring på dette med Høyre eller Fremskrittspartiet ved makten, fordi slike saker har det vært konsensus om siden andre verdenskrig. Ledelsen i alle partiene er helt inneforstått hvem de må tjene mer enn det norske folk. Fra samme tidspunkt begynte korrumperingen av vår Grunnlov, med mål å oppheve maktfordelingsprinsippet. Det lyktes godt. Heretter var det bare en statsmakt.

Den sosialistiske Ettpartistaten Norge
http://www.riksavisen.no/?p=9263

Både russere og tyskere, kommunister og nazister, stod på Baron Rothschilds lønningsliste (hegeliansk dialketikk; tese-antitese-syntese)), og den eneste vinneren av alle kriger er khazarkonge Rothschild,

Israels Konge, når han med hjelp av sine allierte sayansins i London-regjeringen og MILORG vant krigen.

Når Håkon Lie (AP) sier til UiO sin universitetsavis (Waage) før han døde at «Vi skulle bygge det Nye Jerusalem«, aka Sion, aka Den Nye Verdensorden, så representerte han ikke meg, fordi jeg er av den formening at norske politikere skal bruke sin tid til helt og fullt å gjøre livet bedre for norske folk, og ikke bli korrumpert til å tjene fremmede stater som Israel’s eller Sion’s interesser fremfor norske interesser.

Neste spørsmål Brennpunkt kan spørre er når og hvor Norge sist inspiserte hva tungtvanet som ble solgt av Jens Christian Hauge, i strid med norske lov og uten Stortingets kjennskap, ble solgt til Israel.

Denne inspeksjonsrett har vi fremdeles. Det sies at Jens Chrtistian Hauge var der på en inspeksjon en gang, men da blir det hevdet han satt på pub hele tiden av oppholdet i Israel (?).

Hauge løy om tungtvann
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/hauge-loey-om-tungtvann-2296628.html

Det veldig få vet idag er at tyskerne aldri overgav seg til Nordmenn sommeren 1945. De overgav seg til Britene (aka Baron Rothschild, krigens vinner)… Der er eksisterer en avtale som Trygve Lie inngikk med den britiske utenriksminister Anthony Eden, som er hemmelig til denne dag. Jeg er stygt redd for at vi har vært et lydrike siden desember 1945… Jeg har masse informasjon på Riksavisen som tilsier det…

Trygve Lie ble forøvrig belønnet med å bli FN’s første Generalsekretær, som takk for hjelpen å selge ut vårt land sannsynligvis. Korrupsjon og landssvik lønner seg alltid, på kort sikt.

‘Frigjøringen’ 1945; Norge solgt til England (aka Baron Rothschild, Israels Konge)
http://www.riksavisen.no/?p=394

Jeg var vel kanskje 4 år forut for min tid når jeg skrev denne. Den er mye mer gyldig idag foran kommende valg. Vi ranes samme hvem av de store som sitter i Regjering. De tilhører både Erna Solberg og Jens Stoltenberg samme internasjonale nettverk av globalister.

Bilderbergerne (1954) er bare ett av de mange nettverk som gikk inn for å fremme deres sak etter andre verdenskrig.

Vil FrP og Høyre tilgodese Siv Jensen’s Bilderbergervenner om de kommer i regjeringsposisjon?
http://www.riksavisen.no/?p=543

Det vil de helt sikkert.

Relevant

Moses Hess, Adolf Hitlers og sionismens ideologiske far
http://www.riksavisen.no/?p=8465

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.