Oppdaget Berserk noe i Antarktis de ikke skulle oppdage?

vp2r
Antarktika skulle være basen for den nazistiske eliten etter andre verdenskrig, den som var planlagt de skulle tape i det hegelianske setup den andre verdenskrig var (og som den første også var)

Oppdaget Berserk mannskapet basen den poltisk og økonomiske eliten har bygget seg hvor de skal gå i dekning til ting har roet seg etter at de har satt i verden i brann som skal lede til den Nye Verdensorden, Fugl Fønix av asken, på ruinene av verden?

Hva er det i Antarktis som gjør at norske og internasjonale myndigheter ikke ønsker at utenforstående skal få tilgang til det som foregår på dette tilsynelatende øde kontinentet..?

Og hvorfor er det tvingende nødvendig å straffe Jarle Andhøy for å ha ført seilbåten ‘Berserk’ dit uten deres velsignelse..?

Var det noe helt annet enn storm og uvær som senket båten og tok livet av mannskapet..?

Denne filmen gir et godt og håndfast grunnlag for å spekulere videre på dette mysteriet, som ennå ikke er gitt en logisk forklaring ut fra det man offisielt vet om det som foregår der nede og utfra det man vet at båten til Andhøy var istand til å tåle av normalt uvær..

Det må være noe annet som foregår og som våre myndigheter ikke forteller oss…

Hitler er bevist sett i live i Argentina etter krigen? Etter å ha sett denne video må du se denne

Hele dokumentaren

width_650.height_300.mode_FillAreaWithCrop.pos_Default.color_White

Norges permanente plass i FN’s Sikkerhetsråd, et maleri av kunstneren Per Krogh, som viser Fugl Fønix som reiser seg av asken de skaper av verden.. Hvor ‘The Adversary’ er inspiratoren, der er alt tvertimot og motsatt av intensjonene og mandatet.


http://www.norway-un.org/NorwayandUN/UNBodies/The-Security-Council/Norways-permanent-place-in-the-Security-Council/#.U8N-A7H8IgU

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

2 Comments

  1. Pingback: Enabling Act false flags terrors for the Fourth Reich | Riksavisen

Legg inn kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.