Orden Utav Kaos

Illuminatet har de fremste filosofer, vitenskapsmenn, kommunikasjonsrådgivere og politikere som arbeider for seg.

Var 22/7 meningsløs? Den hadde mening for ABB og hans bakfolk. Den kan ha forskjellig mening for oss som observerer, utifra kunnskapsnivå.

Men hvilken mening kan den ha for den politiske herskereliten?

Svar: Orden utav kaos

Ingenting blir meningsløst når en ser hva Illuminatet holder på med. Alt går opp i et holistisk hele, ikke fragmentert og stykkevis, og som uavhengige hendelser.

«I politikken skjer ingenting tilfeldig. Hvis det skjer, kan du vedde på at det var planlagt slik«.
Franklin Roosevelt

«Alle mennesker har behov for å skape mening av kaos, for å skape en orden«, sier Obama i denne filmen.

Puppet politikere skaper «uorden» slik at folk vil kreve «orden». Prisen for denne «orden» er alltid en viss grad avgivelse av borgerrettigheter og tap av folks frihet, unntakstilstander. Ut av kaoset kommer «Orden» – DERES orden – deres Nye Verdensorden. Illuminatet har enorm erfaring i å arrangere dette, og det lykkes alltid.

Orwell Today lister noen historiske og nåtidige eksempler av kaotiske hendelser som førte til suksess for målene til makteliten. Listen er ikke komplett, men skulle gi en ide om hvordan det virker.

Trikset med å skape kaos og og dermed sementere makten, tillate myndigheter å bruke mer av makten, under unnskyldningen om at det er nødvendig for å gjenopprette orden er en velkjent taktikk bedrag og fantastisk måte for manipulasjon av hele befolkningen. Det er det som menes med det latinske motto: ORDO AB CHAO, som betyr ORDEN UTAV KAOS.

Det referer også til Hegeliansk Dialektikk etter filosofen Georg Hegel som skrev om effektiviten av denne metode. Han beskrev den som : TESE — ANTI-TESE — SYN-TESE.

Andre har beskrevet det som : PROBLEM — REAKSJON — LØSNING hvor en først skaper et Problem; så for det andre kaster en bensin på bålet en stund (media) for å få en Reaksjon; og endelig for det tredje en tilbyr en løsning på reaksjonene. Løsningen er hva en hele tiden har ønsket å oppnå fra begynnelsen av, men som en ikke ville vært istand til å oppnå under normale tilstander. En må skape unormale tilstander for å få det gjennom.

Eksempler på mulige slike Problem – Reaksjon – Løsning i Norge, kan eksempelvis være:

Eksempel 1

Problem: (Orden) Illuminatet vil ikke bli avslørt for mye hva de gjør, før de er sikker på at de er i mål.

Kaos: 22/7, terror mot regjeringskvartalet og Utøya. Forby konspirasjonsteorier (fy-ord), så de ikke skal bli avslørt, de som avslører skal ikke bli tatt alvorlig.

Reaksjon: Folk er i sjokk. Myndighetene må stoppe terror. Gi beskyttelse.
Løsning: Strengere ytringskontroll. Ytringsansvar. Kamp mot terrorister (hvem som helst).

Eksempel 2

Problem: (Orden) Befolkningen er konservativ og vil helst ha det som de alltid har har hatt det. Trygghet. Vil ikke ha endringer.

Kaos: POT/PST (mister tillit, samfunnsstrukturer faller). Nyheten slippes i passende øyeblikk.
«(VG Nett) For 14 år siden ledet han kommisjonen som gransket overvåkingen av Arne Treholt. Nå tar han bladet fra munnen – og sier at han tror at PST kan ha fabrikkert bevis.»
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10041839

Reaksjon: Folk mister tillit til norske institusjoner. Gir opp samfunnsengasjement. Media på vegne av ‘folket’ krever endringer. Illuminatet kontrollerer selvfølgelig media også, og dermed folket gjennom sosial programmering.
Løsning: Internasjonale institusjoner som skal overvåke de norske (EU?). Avgivelse av suverenitet (eventuelt annet de ønsker å oppnå). Treholt har vært brukt til å oppnå dette, frivillig eller ufrivillig.

Eksempel 3

Problem: (Orden) Befolkningens homogenitet, patriotisme, fedrelandsfølelse hindrer globhalisering.

Kaos: Innvandring. Multikulturalisme.

Reaksjon: Rasismebeskyldninger. Folk krangler innbyrdes, istedenfor å krangle med politikerne.
Løsning: Nye Verdensorden. Avgivelse av suverenitet.

* * *

George Orwell beskrev disse mekanismer som virkelighets kontroll.

Der er hundrevis av eksempler en kunne listet hvor denne metoden er brukt gjennom historien, hvor alltid borgerettigheter forsvinner inntil de har oppnådd sine mål, for senere å gradvis bli gjenopprettet innenfor det nye paradigmets begrensninger og institusjoner, etter at det nye systemet er etablert. Det mest kjente eksempel er bombingen av Pearl Harbor som resulterte i at USA kom med i den andre verdenskrig. Kaos var nødvendig så kaos var skapt. Det er hvordan det virker. ~

Kilde
http://www.orwelltoday.com/stagedevents.shtml

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring