SV ut mot Bilderbergerne og NWO

Helge Ramstad sier at Jens Stoltenberg er en del av et superborgerskap. - Det er sånn det fremstår for meg, sier han til Nettavisen.
Helge Ramstad sier at Jens Stoltenberg er en del av et superborgerskap. - Det er sånn det fremstår for meg, sier han til Nettavisen.

Vi skal huske på at det er alltid bedre å prise lyset enn å forbanne mørket, samme hvor vanskelig det er å se noe lys å prise i en gjennomkorrupt verden. Jeg la ut dette som en kommentar, men når det skjer slike lyspunkt, så skal ihvertfall denne forfatter bidra til å prise det lys, og takke for at det ennå finnes noen med integritet, gangsyn og ærlighet igjen, i vårt politiske system.

Hans navn er Helge Ramstad (70), og han er fra SV. Helge Ramstad (SV), husk hans navn når du går til stemmeurnene. De andre småsakene og ubetydelighetene politikere beskjeftiger seg med på tvers av partigrensene er ikke viktig i det hele tatt, i forhold til denne saken. I de store sakene er alle partier unisont enige med sine internasjonale ‘venner’.

Endelig en fornuftig kar innen vårt politiske system. Stem på ham! Det er gjerning som viser hva mennesker er bygget av, ikke de tomme hule ord som politikere strør om seg med vanligvis.

Roses skal også Nettavisen som har utmerket seg med uvanlig god journalistikk senest, i forhold til mainstream forøvrig mener jeg, og bryter med den tradisjonelle media enigheten. Noen bryter ut av ortodoksien. Nettavisen har hatt flere saker nylig, hvor de driver konkurranse med Riksavisen og Nyhetsspeilet. Se på denne saken, som de fant før oss, som jeg tillater meg å sitere fra:


Kobler Jens Stoltenberg (Ap) til planer om «Verdensregjering».
Publisert 05.03.10 17:03 | Sist oppdatert 05.03.10 17:06

Helge Ramstad (70), som sitter i Oslo SVs representantskap og er medlem i Frogner SV, knaller til mot Jens Stoltenberg, Ap og LO på Oslos SVs årsmøte fredag kveld med et forslag til uttalelse under tittelen «USA – Verdensfreden og Obama». Forslaget ligger på SVs hjemmeside. Der kan man blant annet lese følgende:

«Gjennom GLOBALISERINGEN legger de superrike opp til en verden, som de kaller The New World Order.»
«Superborgerskapets planer om å skape en Verdensregjering under deres ledelse blir nedkjempet.

Siv, Jens, Ap og LO

Videre heter det at:
«Oslo SV vil at: Superborgerskapets fremste representanter i Norge, BILDERBERGERNE, med Siv Jensen, Jens Stoltenberg, John G. Bernander, Helge Lund, Harald Norvik, Thorvald Stoltenberg, m.fl. blir trukket fram i lyset slik at folk får forståelse for maktutøvelsen i Norge.»

– Hva er The New World Order?
– Det er et program utviklet av de megarike i USA av personer som Zbigniew Brzezinski, Henry Kissinger og David Rockefeller. De er sentrale i arbeidet med å skape en verdensregjering ved hjelp av WTO, IMF og Verdensbanken, svarer Ramstad.

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2850705.ece

Veldig bra. Der er unntak fra korrupte elementer i det politiske system. Dette er en seier for Riksavisen og Nyhetsspeilets opplysningsarbeid.

Takk for din integritet, ærlighet og ditt mot Helge Ramstad.

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

4 Comments

 1. Bilderbergerne har opprettet sin egen webside. Ingen vits i å prøve å holde hemmelig, noe som ikke er hemmelig lenger.
  http://www.bilderbergmeetings.org

  Please consider seriously the reason why these elite institutions are not discussed in
  the mainstream press despite the immense financial and political power they wield?
  There are sick and evil occultists running the Western World. They are power mad
  lunatics like something from a kids cartoon with their fingers on the nuclear button!
  Armageddon is closer than you thought. Only God can save our souls from their clutches,
  at least that’s my considered opinion – Tony

  Kilde: http://cryptome.org/0001/bilderberg-2010-2.htm

 2. Beklager eventuelle skrive feil, men skrev alt veldig hurtig.
  På forhånd takk!

 3. Men hvorfor har SV så stor vekt på likestilling og likelønn osv?
  Trodde femmenisme var:
  Deter åpenbart at regjeringer, konserner og media har en skjult agenda med ting!
  I dette tilfellet: f.eks. å opphøye feminisme og «girl power» så familier blir oppløst, så stat kan stå for oppdragelsen av barn (dvs. å fordumme dem, ikke utdanne dem men forme dem for arbeiderroller).
  Nei jeg er ikke paranoid, David Rockefeller har selv uttalt dette og «feminismen» i seg selv ble starta av ei kjerring som jobba i CIA og de sponsa det første feministbladet frem og ut i lyset. For å sitere DR: «We funded feminism simply to break up families and gain control over the upbringing of future kids»

  Feir deg lykkelig med å konsumere og drikke deg i hjel! Ikke tenk! Bare gjør! Horemedia strikes again!

  Staten Tjener ikke lengre folket, men sin egen posisjon og sin egen lommebok.
  Så nei jeg stoler ikke på SV heller, og ikke RV eller Rødt eller whatever de kaller seg for nå om dagen…

 4. SV har også noen fantastiske damer, med integritet og ærlighet; grundige, kunnskapsrike, seriøse, – som ikke er programmert til statsapparatets ‘ene rette lære’, som vel ikke er aktiv i politikken lenger, men anyway:

  Berit Ås (SV), som sammen med Per Aslak Ertresvåg stiftet 9/11 Truthn Norge. Pressekonferanse med Per-Aslak Ertresvåg, David Ray Griffin, Berit Ås og Trude Malthe Thommasen.

  Marie Lovise Widnes
  Marie Lovise Widnes (SV), skrev boken ‘Fragler, Finns dei?» Om konspirasjoner i det norske maktapparat.
  http://www.riksavisen.no/?p=255

  Boken kan lastes ned her.
  http://www.riksavisen.no/?p=255

  Æres dem som æres bør;. Disse tøffe damer var aktive før vi andre hadde kommet utav sparkebuksene nesten………
  🙂

  Slike damer det vil gamle Norge ha mer av !

Legg inn kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.