Talentenes administrasjon: Vestklang Midnattskonsert i Florø kyrkje

Julehilsen fra vest. Ikke at vi er noe spesielt, annet enn på grunn av den pietismen vi var foret med i hundrevis, faktisk i 1000+ år…. Den vart til velsignelse.. folk søker andre slags «velsignelser» idag, dessverre. Gud vil være raus å utruste mange mennesker med talent i vår tid, fordi de trenges for å demme opp for urettskaperne og løgnerne i verden, spørsmålet er om og hvordan vi vil ta i bruk talentene.

Gud kommer til å reise opp tusenvis av sine folk i vår tid. Hvordan mange av oss administrerer våre talenter, vil gjerne Satan ha medbestemmelse i, og søke å innfluere hvordan vi administrerer dem.

Jeg kom over denne konsert i julen, som fikk meg til å tenke på hvordan vi kristne bør administrere våre talenter. For en ting er helt 100% sikkert, at Satan vil søke å få hindre oss i å la dem komme til nytte for Guds Rike. Jeg kommer fra en musikalsk familie. Min far jeg skrev om her var en racer på gitaren, og var aktiv i husmenigheter i sin ungdom. Han er også av Harald Hårfagre familien av 59 prester og geistlige gjennom tidene, jeg har telt opp her; https://www.norvision.no/from-genesis-to-revelation-gods-keeping-of-a-remnant-in-norway/

Noe av det mest fantastiske jeg har hørt på lenge. Folk kan gjerne springe på kirkekonserter med pompøse kjendiser uten ånd, og uten åndsinnhold, men for meg er dette det store. Jeg skulle gitt mye for en billett til den, en opplevelse for livet. Utrolig dyktig dirigent, og avslutningen med «Deilig er Jorden» som allsang, genialt arrangert.

Når en inn i den ånden, spesielt når de i landets ledelse er betalt av verdens ondeste mennesker å ødelegge den kristne sivilisasjonen for å forsøke å erstatte den med sin egen primitive gudløse barbarisme og primitivitet, så er det noe de ikke kan gjøre noe med; Det faste landemerke og navigasjonspunkt i tilværelsen, dette er de ute av stand til å rokke ved… de har alt tapt der… #GudVinner.

Hvilken fantastisk opplevelse de hadde her.. veldig dyktig dirigent. Løfter ånden til nye høyder, for de som har en ånd å løftes. Disse menneskene i kirken som fikk oppleve den ånden, vil nok aldri glemme det.

Jeg legger spesielt merke til hun blonde solisten. Hvilken stemmeprakt, innlevelsen, «skjærer» i sjelen. Denne er sjelden. Det er så flott at det nesten gjør vondt, å høre Jesus Kristus våre 1000+ års kongers Konge hedret med slik innlevelse, fordi den er så sjelden idag å høre noe sted. Jeg sa til min kone med en gang, der er en som Gud har utstyrt med rikelig talent, for det formålet – og gjør det utrolig bra;

Vestklang Midnattskonsert i Florø kyrkje 23 12 2018

Min erfaring er at slike som oss vil alltid være utsatt. Som personer med spesielle talenter vil alltid våre talenter kunne bli til en forbannelse, fordi gaven Gud gav oss blir brukt til feil ting. Hvis vi lar oss korrumpere. Da ligger vi syltynt an, på sikt. Som Christina Chaney er veldig oppmerksom på nedenfor. Jeg skal gi ett eksempel fra mitt liv hvordan våre spesielle talenter kan misbrukes eventuelt, om vi ikke har personlig integritet – og jeg vil vise hvordan den tiden vi lever i, er en satanisk høytid for de UTEN integritet, som lyver, korrumperer og bedrar, det er de som er ønsket av og til ledelsen. Ærlige folk, Guds Folk, vil derfor for en stor del kunne forventes å bli forbigått, er bevist ;

Satan vil ofte gjøre bruk av våre talenter, om vi ikke er bevisst på forholdene. Spørsmålet er om våre talenter skal brukes for Guds Rike, eller Satans verdensrike, som ALLTID vil være basert på løgner. Satan vil alltid la oss bruke dem til profane formål, som han fristet Jesus på fjellet, penger og land og ære, bare vi falt ned på kne og tilbad Satan, så lenge vi ikke bruker talentene til åndelige formål, vil vi bli rikelig belønnet. Satan vil holde oss 100% opptatt med det profane, mundane, karnalske, det verdslige med andre ord. Gud skal helst være død for alle, om Satan får sin vilje. Alle skal tie om Gud, og Guds sønn og kongers Konge (Isaiah 9:6), Jesus Kristus er persona non-grata, i Satans samfunn. Menneskene blir guder for seg selv, i Satans verdensrike.

Satan vil oftest lokke oss med penger og karriere, da må vi tilpasse oss, tale og / eller tie, gjøre som Satan vil, og ikke som Gud vil. Det er hele vitsen, å få oss bort fra den smale vei. Det er en slags «kontrakt» en inngår, ofte ubevisst, men åndelig helt konkret. Som Bob Dylan sa det «solgte min sjel til Djevelen«. Tusener av mennesker har opplevd det;

Recording Artist Christina Chaney was tempted to sell her soul to the Devil for Instant Fame.

Gud har vært snill med meg personlig. Jeg har en del talenter, som gjør at det er forferdelig enkelt og lett for meg å gjøre ting som er uovervinnelig for mange andre. Hvordan jeg vil bruke dem er opp til meg. Den tiden jeg jobbet for DNV offshore med sjef Røkke’s mann Leif-Arne Langøy, jeg gjorde glatt 1,5 million kroner i året om jeg ville, selv om jeg la meg under det fordi det var andre ting jeg måtte ha tid til.

Leif-Arne Langøy som styreformann ble varslet om korrupsjon, men han elsket bedrageren mest, ham om det. Varslingen gjorde at jeg fikk sagt opp min kontrakt, aka gjengjeldelse, som igrunn er forbudt. Først sier de en skal raportere slikt, så får en ikke betalt for tiden det tar å rapportere det, og får til og med kontrakten oppsagt. Korrupt gjeng. Hun juristen deres som sa opp kontrakten min fru Irene Utgaard Aasen ble visst dommer i Oslo Tingrett.. til mer korrupt, til mer kan de brukes der. Jobbene står i kø da. Ombudsmann Sven Mollekleiv og arbeiderpartimann sammen med Compliance Manager Gesa Heinacher-Lindemann fant alt helt flott. Slik skulle jobbene gjøres, på den korrupte måten, mente de.

Ikke mitt problem, kanskje mer til velsignelse. Dommen over urettskapere, løgnere og bedragere, kommer tidsnok, uten min hjelp, de møter sitt Rubicon, før eller siden. Deres egne korrumperbare naturer garanterer det. Personer, selskaper og til og med nasjoner, går Bibelsk sett alltid før eller siden til grunne av at urett, løgn og bedrag blir deres eksistensberettigelse.

Gud satte meg på en test der. Jeg kunne deltatt i deres løgn og bedrag, la skipet seile uten å oppfylle warranty kravene, å ikke gjøre min jobb i forhold til det forsikringselskap vi representerte. Jeg kunne jo krenket min egen integritet, en integritet alternativt solgt til høyestbydende for en pris av 1,5 million i året. De fant at slikt bedrag var helt ok, brudd på alle warranty prinsipper. Langøy er sikkert en hyggelig og grei kar på alle måter, men han liker best korrupte mennesker, en som Marine Manager Stig Johannessen som ble belønnet med å bli sjef for avdelingen for å være en god bedrager av forsikringsselskapet vi representerte, som gjerne lyver og bedrar sine klienter som stoler på dem litt, og ikke vet forskjell på load case analyse og bollard pull analyse eventuelt vær routening. Langøy trenger folk som er passe flink å lyve, og passe bedragersk, som han selv kanskje har vært til tider for Røkke. Slike negative karaktertrekk er ofte karriere fremmende.

I am good with it Klaus. How is it with you and your friends like Leif-Arne Langøy, Kjell-Inge Røkke, Morten Ulstein and all the others serving you and your evil agendas, are they good with it, the «total transparency» ?

FARVEL KRONER 1,5 MILLION I ÅRET (mitt helt bevisste valg, Gud sørger for sine uansett), når jeg fikk jurist Herman Berge til å skrive som følger for meg, som min hilsen ut døren, fikk jeg saken dratt helt opp til Styret å ta ansvar for, styremedlem Morten Ulstein med andre i det Styret som velsignet slik atferd. De ble varslet. Antall kroner på konto gjør ingenting for vårt evige liv, vi med IQ planlegger på lang sikt, ikke bare på kort sikt. Alle drar vi herfra med tomme lommer.

Sammendrag_DNV_Leif-Arne_Langøy

Det er slike korrumperbare folk som Langøy liker, og slik er ledelsen i all corporate, de må lyde politiske makter eller gå under. Gro Harlem Brundtland representerer Satan, med sine løgner og bedrag (John 8:44). Tenk å bli nødt til å tjene satanistiske Gro Harlem Brundtland, gjøre alt hun sier, tilbe henne, huffda… ikke meg nei. Jeg forbeholder meg retten å kalle en hardbarka satanist en satanist. Allerede i 2010 skrev jeg jo om hvordan den gudløse løgnaktige Gro Harlem Brundtland skulle skape en ny verdensreligion, på bekostning av den kristne, å erstatte den kristne med. Jeg har jo kjent til deres agenda en tid. Hva annet kan vi forvente av en satanist fra human ateistisk forbund da enn løgn og bedrag ?


«I søket etter en ny fiende for å forene oss, kom vi opp med ideen om at forurensning, trusselen om global oppvarming, vannmangel, hungersnød og lignende ville passe tegningen … Alle disse farene er forårsaket av menneskelig intervensjon, og det er bare gjennom endrede holdninger og atferd at de kan overvinnes. Den virkelige fienden er altså menneskeheten selv.»

– Club of Rome, «The First Global Revolution», konsulenter til FN.

https://www.riksavisen.no/klima-og-den-kapitalistiske-klasse-i-kommunismen-kkk/

 

Gud visste at jeg kunne ikke korrumpere meg selv, det ville IKKE vare lenge jeg kunne holde kjeft likevel om Gro Harlem Brundtlands «grønne skifte», så Gud tok meg med nåde og effektivt utav det. Jeg slapp å korrumpere meg med å delta i løgn og bedrag, hvor DNV er en av verdens største og mektigste aktører i det grønne bedraget. Med dette har jeg gitt et lite innblikk i hvordan corporate «grønne skifte» religionen så lett lar seg gjennomføre, – alle er korrupt.

Gro Harlem Brundtland & Klaus Schwab planlegger sin djevelskap

God jul (varer helt til påske, feire Jesus fødsel hele året helst) og godt nyttår. Våre talenter fikk vi for å hedre Gud med dem. Ingenting annet. Den dagen vi slutter med det, vil talentene sakte men sikkert forsvinne. Vi blir da ikke lenger oss selv som vi var skapt, vi blir Satans, vi blir trans-personer skapt i Satans bilde, ikke i Guds bilde.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring