The Son of Perdition: Barack Hussein Obama

obama
Video som avslører President Barack Obama som den Bibelske ‘Son of Perdition’ (‘Anti-Krist’), i tjeneste for sionismen og sosialismens Nye Verdensorden?

Videoen er av Jonathan Klecks, på basis av de åndelige gaver ble gitt ham av Gud etter at han ble frelst i 2002.

Jonathan fikk sine åndelige gaver og de profetiske ord fra Gud som drev ham til å dele informasjonen med resten av verden.

Han var så overveldet av den informasjonen som Gud hadde gitt ham, og hva Gud ba ham om å gjøre, at han gråt og gråt på grunn av alvoret i informasjonen.

Jonathan var veldig sint for at Gud ville vise ham denne informasjonen, fordi han ikke forsto:

«Jeg satt på rommet mitt og gråt, ropte og tigget Herren til å fortelle meg hvem jeg var. Jeg slet mentalt med min nyfunnede evne og det virket så ekstremt umulig. Deretter ledet en kraft så mye større enn noe jeg noensinne hadde kjent min hånd til å åpne en Bibel på salongbordet mitt. Jeg leser ordene i Hebreerne 01:05 ~ «Du er min sønn, i dag har jeg blitt din Far.» Selv om denne passasjen er Herren som talte til Jesus, visste jeg fullt og helt at i det øyeblikket at Gud hadde svart meg, og kalte meg til å være hans egen. Sannelig, det var alt så umulig, men gaven han hadde gitt meg vitnet om at det var helt sant det hele. Jeg gråt tårer av sorg og tårer av glede. Begge strømmet nedover ansiktet mitt og kom sammen til en elv av tilgivelse som åpnet opp et ubegrenset hav av nåde. Herren hadde vasket meg ren. Jeg ville ikke lenger leve livet mitt i mørket. Jeg hadde blitt kalt til å leve i lyset. Dette utrolige lyset avslørte løgnene som er skjult i mørket, og førte meg til sannheten. Jeg visste at i det siste hadde jeg snudd ryggen til Gud, men nå hadde han reddet meg. Han viste meg ettertrykkelig gjennom ånden til Jesus Kristus, at han var min Skaper. Gaven Han gav meg var absolutt bevis! Han hadde kontaktet meg gjennom en overnaturlig kraft, fra en kilde langt utenfor meg selv som nådde langt utover meg og noe som synest å være i hele meg på samme tid . Det var absolutt ingen tvil om at Israels Hellige hadde kalt meg gjennom Jesu Kristi Ånd og han hadde skjenket meg en helt utrolig gave. Gaven var et lys så sterkt at mørket og løgner ikke kunne skjule det! «

http://www.be4thefire.com/

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

En Kommentar

 1. Obama og Paven som EN Bibelsk ‘persona’, eller er en av dem Antikrist (‘Son of Perdition’) og den andre ‘Den Falske Profet’? Opererer de i samkvem, av samme ånd?

  1. His moral characteristics are these.
  Dan. 8:25 . . He shall stand up against the Prince of princes. Pope is called Prince Of Princes
  Dan. 11:36 . . He shall exalt himself above every god. The Pope Rules Over The One World Religion
  2 Thess. 2:4 . . He shall exalt himself » above all that is called God.» Has The Titles Of God
  2 Thess. 2:4 . He shall show himself that he is God. Now On His Papal Throne At The Vatican
  1 John 2:22 . . He shall deny both the Father and the Son. By Calling Himself Holy Father And VIcar Of Christ , Vicar – To Replace And Be In The Place Of Christ
  Rev. 13:6 . . He shall open his mouth in blasphemy against God. Throughout History And Present
  Rev. 17:3 . . He shall be full of names of blasphemy. Papal Titles Of The Pope
  2. The extent of his power. WORLDWIDE TEMPORAL POWER
  Isaiah 14:16 . . He shall make the earth to tremble, and shall shake kingdoms. Papal Inquisition And Crusades Against The True Church Drunk On The Blood Of The Saints And The Martyrs Of JESUS Isaiah 14:17 . . He shall make the world as a wilderness. World Wars- Jesuit- Created Wars
  Dan. 7:25 . . Times and laws shall be given into his hand.
  Dan. 8:9 . . He shall wax exceeding great. The Pope WILL Rise To have World Political Power
  Dan. 8:24 . . His power shall be mighty. . . . He shall destroy wonderfully. The Vatican Has Destroyed All Governments, That Opposed The Popes Universal Temporal Power Yet Pretends To Be For World Peace shall do according to his will.
  Dan. 11:40 . . He shall enter into the countries and overflow.
  Dan. 11:42 . He shall stretch forth his hand upon the countries.
  2 Thess. 2:9 . . His coming shall be with all power.
  Rev. 13:7 . . Power shall be given him over all kindreds, and tongues, and nations. The Pope Today Rules ALL Governments
  Rev. 17:13 . . The ten kings shall give their strength and power unto him. Pope WILL Be World President
  3. His power will be supported by miracles.
  2 Thess. 2:9 . . His coming shall be after the working of Satan, with all power, and signs, and lying wonders.
  Rev. 13:12 . .Popes False Prophet Of His JESUIT One World Religion.. He that ministereth in his presence shall do great wonders, so that he shall make fire come down from heaven on the earth, in the sight of men, and shall deceive them that dwell upon the earth by means of these miracles which he shall have power to do.
  Rev. 13:15 . . He shall have power to give life unto the image of the beast, that the image of the beast should speak, and cause that as many as would not worship the image of the beast should be killed. Just Like The Papacy During The Dark Ages Of Papal Inquisition

Legg inn kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.