The Son of Perdition: Barack Hussein Obama

obama
Video som avslører President Barack Obama som den Bibelske ‘Son of Perdition’ (‘Anti-Krist’), i tjeneste for sionismen og sosialismens Nye Verdensorden?

Videoen er av Jonathan Klecks, på basis av de åndelige gaver ble gitt ham av Gud etter at han ble frelst i 2002.

Jonathan fikk sine åndelige gaver og de profetiske ord fra Gud som drev ham til å dele informasjonen med resten av verden.

Han var så overveldet av den informasjonen som Gud hadde gitt ham, og hva Gud ba ham om å gjøre, at han gråt og gråt på grunn av alvoret i informasjonen.

Jonathan var veldig sint for at Gud ville vise ham denne informasjonen, fordi han ikke forsto:

«Jeg satt på rommet mitt og gråt, ropte og tigget Herren til å fortelle meg hvem jeg var. Jeg slet mentalt med min nyfunnede evne og det virket så ekstremt umulig. Deretter ledet en kraft så mye større enn noe jeg noensinne hadde kjent min hånd til å åpne en Bibel på salongbordet mitt. Jeg leser ordene i Hebreerne 01:05 ~ «Du er min sønn, i dag har jeg blitt din Far.» Selv om denne passasjen er Herren som talte til Jesus, visste jeg fullt og helt at i det øyeblikket at Gud hadde svart meg, og kalte meg til å være hans egen. Sannelig, det var alt så umulig, men gaven han hadde gitt meg vitnet om at det var helt sant det hele. Jeg gråt tårer av sorg og tårer av glede. Begge strømmet nedover ansiktet mitt og kom sammen til en elv av tilgivelse som åpnet opp et ubegrenset hav av nåde. Herren hadde vasket meg ren. Jeg ville ikke lenger leve livet mitt i mørket. Jeg hadde blitt kalt til å leve i lyset. Dette utrolige lyset avslørte løgnene som er skjult i mørket, og førte meg til sannheten. Jeg visste at i det siste hadde jeg snudd ryggen til Gud, men nå hadde han reddet meg. Han viste meg ettertrykkelig gjennom ånden til Jesus Kristus, at han var min Skaper. Gaven Han gav meg var absolutt bevis! Han hadde kontaktet meg gjennom en overnaturlig kraft, fra en kilde langt utenfor meg selv som nådde langt utover meg og noe som synest å være i hele meg på samme tid . Det var absolutt ingen tvil om at Israels Hellige hadde kalt meg gjennom Jesu Kristi Ånd og han hadde skjenket meg en helt utrolig gave. Gaven var et lys så sterkt at mørket og løgner ikke kunne skjule det! «

http://www.be4thefire.com/

Facebook Comments