Til korstog mot USA!!! – Fordi vi ikke har noe alternativ

For få dager siden så jeg min egen død og oppstandelse, noe nytt ble født i meg. Som en stjerne, jeg så ut av mitt hode som ut av et kranium. Jeg ble besjelet, ble frelst, kall det hva du vil. Det var en ny kraft, en ny giv. Jeg var villig til å ofre mitt eget liv for å gjøre verden bedre, hvis det bare hadde hjulpet. Mild som et lam, steil som en klippe – frem for den rette tro, kjærligheten.

I et syn befant jeg meg i et fargesprakende palass med søyler av marmor og fliselagte gulv, svarte og hvite. Jeg var et lite barn, min far var konge. Det var et vakkert, levende syn. Det var en frodig hage utenfor.

Jeg tror at palasset er det spirituelle Lille Asia, Vest Asia og Persia. Det er Babylon. Jeg ble båret dit på grunn av mine bindinger til regionen som jødisk-armener. Deler av palasset har blitt revet og knust av en sivilisasjon som er flere tusen år nyere, og som, i likhet mellom eposene og eventyrene, derfor ikke har de samme spirituelle røtter i en svunden fortid, men som i stedet er teknologisk sterkere, især når det kommer til produksjon av våpen.

USA produserer over 50 prosent av verdens våpen. USA og Storbritannia står for 70 prosent av verdens leiesoldater. Israel og Sør Afrika står for mesteparten av det resterende. Mange av disse arbeider nå, er på klappjakt, i Irak. Spørsmålet dreier seg om hvor lang tid skal det ta før kvinnen blir lei av å føde og die barn inn i krig og tortur? Hvor lang tid skal det ta før vi menn tar oss sammen og setter en stopper for galskapen.

Bush har kommet til makten gjennom sine venner i Skull & Bones, en studentgruppe på universitet i Yale opprettet av Alphonso Taft, bestefaren til ekspresident Howard Taft, som skapte Folkeforbundet, forløperen til FN, og William Huntington Russell, viss stedbror Samuel Russell drev Russell & Co., verdens største opiumsmuglingsopperasjon av pirater og narkotikasmuglere i 1832, CIA og sin far.

Foruten å ha vært president var Bush senior leder av CIA, hvor han blant annet la ned både forskningen på Kennedy drapet og Iran Contra skandalen. Mange hevder at CIA, som har en av sine treningssentre i Langeley i Virgina, også kjent som farmen er verdens største kriminelle organisasjon.

Oligarker og etterretningsverden er nærmere knyttet sammen enn mange av oss skulle likt at de var. Man bør ikke glemme Eisenhowers avskjedavtale hvor han advarte mot det militærindustrielle kompleks, eller tidligere advarsler fra andre om konsernenes makt og finanskapitalistene. Goldman Sachs, en av verdens ledende finansbanker, er kjent som firmaet, og School of the Americas i Georgia, kjent som School of the Assasins, har levert torturister og diktatorer til hele Latin Amerika.

Broren til Osama bin Laden, Salem, var så uheldig å dø på Bush sin ranch i Texas etter at skandalen rundt BCCI, krimsyndikatets bank for en periode, ble oppklart. Han fikk i likhet med mange andre av samme sort problemer med privatflyet sitt.

Bush sin bestefar var av den klassiske nazistiske typen og drev storstilet handel med Nazi Tyskland også etter 1942 og etter at USA hadde erklært krig, noe som brøt en viktig lov om handel med fienden. Men han ble ikke straffet. Både IG Farben og Thyssen, viss enke giftet seg med prins Sadruddin, var gode forhandlingspartnere med Bush og Harriman, en familie som hadde blitt mektige gjennom diverse kriminell aktivitet under Første verdenskrig.

Special Committee on Un-American Activities Authorized to Investigate Nazi Propaganda and Certain Other Propaganda Activities, også kjent for som MacCormack-Dickstein House Committee, en forløper til House Un-American Affairs Committee (HUAC), som hadde mandat til å ”samle inn informasjon om hvordan utenlandsk samfunnsnedbrytende propaganda, nazistisk propaganda, kom inn i USA og sondere organisasjonene som spredde det” fant raskt ut at det var Bush og resten av oligarkene som sto bak.

Bush er reinkarnasjonen av antikrist. Han har kalt til korstog mot Vest Asia, det hellige land som ligger mellom de tre kontinentene: Afrika, Europa og Asia. Lilleasia har vært et militærdiktatur siden osmanrikets bortgang og folkemordet på armenerne, som på tross av 2000 års forfølgelse har tatt vare på urkristendommen. Folkemordet var det internasjonale agenter som sto bak. Flere av dem sionister. Det er et slagord vi armenere hadde: Ta vare på jødene, for etter at jødene har blitt myrdet tar de oss. Armenerne ble drept først, deretter jødene, de europeiske.

Vest Asia er det lite igjen av etter siste angrep – man må være raske hvis man ønsker å redde restene. Det er ved siden av å være et folkedrap, et drap på sivilisasjonens vugge. Et drap menneskene ikke kan ha på sin samvittighet. Det vil være døden, ikke kun over menneskeheten slik vi kjenner den i dag, men over planeten.

Noen av verdens første sivilisasjoner oppsto i dette området. Ikke kun dreper, voldtar og plyndrer man, men ødelegger et hvert tegn på disse sivilisasjonene. Dette er ikke kristen opptreden. Dette er verket til mennesker som har latt seg bruke i mørke krefters spill og lar vi den skjeve utviklingen som har forårsaket at dette blodet flyter foregå vil vi se dødens kappe slynge seg om oss om ikke lang tid. Desto lenger tid det tar, desto verre vil det bli. Vi vil lide.

Israel, dannet av Baron Edmond de Rothschild fra det styrterike Rothschild imperiet, har gått imot et hvert fredsforslag. For dem er det elv til elv som gjelder, fra Nilen til Eufrat. Men Bibelen vil utrolig nok, for jeg ble oppdratt ateistisk, ha helt rett i sine spådommer. Israels folk skal aldri komme til å besitte dette territoriet. Det er døden for oss alle. De tre ting har allerede funnet sted: Israel ble dannet, Babylon har falt og blir i dag brukt som ammunisjonsstyrker for dem som har forårsaket borgerkrigen i Irak. For folket i regionen har fulgt rådene, frem til det ikke lenger var mulig. De har ikke brutt noen pakt, det er det andre som har gjort.

Er gaven at vi bomber, voldtar og torturerer dem til døde. 250.000 irakere har blitt drept. Dette er at sanksjoner har tatt livet av over en og en halv million. Dette etter at en 8 år lang krig mellom Irak og Iran, i gangsatt av Saddam Hussein, som ble innsatt av USA, tok livet av millioner. Urannivået i Bagdad har gått opp med 2000 prosent siden siste krig startet. Halveringstiden for utarmet uran er millioner av år. Hvem ødelegger kloden? I 100 år har palestinerne kjempet en totalt nådesløs kamp. Hundretusener har blitt forfulgt og drept. Humanitær hjelp har vist seg til ingen nytte. Israelere går med bannere: ”Etnisk utrenskning nå!” Alle vet det, eller burde vite det. Israel må tvinges til å inngå fred eller forsvinne. En gang for alle.

CIA og resten av den antikommunistiske liga, som på mer enn en måte kan sies å være en antidemokrati liga, har med sine fascistiske leiesoldater, militærkupp og rasering av andre lands økonomier siden Andre verdenskrig, hvis ikke før, arbeidet for å komme dit hvor de er i dag. Det er den såkalte Ratline, som var nazistenes reise på slutten av Andre verdenskrig for å unngå straff og dom. I 1955 ble Gehlen, som var leder av nazistenes Sovjet enhet, men som hadde kommet seg over til USA leder av BND, det Vest tyske etterretningsvesenet.

Rockefeller, Du Pont, Morgan og mange andre hadde blant annet gjennom American Liberty League og Crusaders kuppet Det hvite huset i 1934, i det som kom til å bli hetende handelskomplottet. Det var koalisjonen mot New Deal, som Roosvelt hadde innført som et ledd for å hjelpe den fattigere delen av befolkningen etter børskraket i 1929, en krise som skyldtes oligarkenes skjulte spill. Som Thomas Jefferson hadde uttalt: ”Jeg håper vi skal knuse oligarkene i de pengesterke selskapene som allerede tørr å utfordre vår regjering gjennom en maktkamp i sin fødsel og få dem til å følge landets lover.”

House Un-American Affairs Committee gikk fra da fra å finne ut av nazistiske bevegelser til å forfølge American Communist Party, Works Progress Administration, Federal Theatre Project og American Youth Congress, samt folk som Charlie Chaplin og Bertold Brecht. Dette var nå tydeligvis antiamerikansk aktivitet. Hva Bush tenker på når han snakker om patriotisme, noe han så ofte gjør, er det lite vits å spørre seg selv om så inngarvede fascistisk som han og hans likesinnede er.

Francis Fukuyama, som etter at den kalde krigen uttalte at historien var slutt ettersom Vesten med sitt liberaldemokrati har vunnet, og som er medlem av Council on Foreign Relations, som på liklinje med Storbritannias Royal Institute of International Affairs (RIIA), også kjent som Chatham House, er landets skyggeregjering, uttalte nylig at USA nå er udemokratisk, lenistisk og slett ikke slutten på historien. Folk i USA, folk i toppstillinger, går av. De klarer ikke mer. Man får bare håpe på at de i det hele tatt får sovet.

Samme gruppe støttet oppveksten av fascismen i Europa, og da især Adolf Hitler, fra begynnelsen av 1920-tallet, hvis ikke før. Man drev storstilt handel og finansierte fascistiske regimer. Operation Gladio, som gikk over til Det nye NATO, tok livet av antifascister allerede før Andre verdenskrig hadde blitt avsluttet. Hos sionistene het det seg at Nazityskland kunne man samarbeide med, mens Storbritannia måtte man bekjempe. Man sprengte blant annet Hotell David og utførte flere andre terroraksjoner.

Men nazistenes flukt til USA ved hjelp av OSS, forløperen til CIA, Vatikanet og den katolske kirke, samt mange andre var ikke noe nytt. Dette er en linje som kan spores flere tusen år tilbake. En kamp hvor noen, på grunn av at de tror de er guds utvalgte folk eller på annen måte har en spesiell evne og dermed grunn til å styre verden, og jordens folk har stått opp mot hverandre. De som ønsker den store planen, et totalitært verdensherredømme, og de som ønsker den femte dimensjon, en desentralisert økologisk verden med respekt og omsorg.

Gjennom Operation Cyclone hvor USA støttet folk som skar hverandre opp i fillebiter, blant annet ble neser og ører klippet av og hudflak skåret av kroppen, skapte CIA 4 millioner afghanske flyktninger. Bøker med islamsk indoktrinering og terrorisme ble produsert i av CAS i USA og skipet over til Afghanistan. Den globale Jihad, bin Laden, også kjent som been in London, og hulenesystemet i Afghanistan ble alt sammen skapt av USA, Storbritannia og andre følgesvenner i samarbeid med Pakistan og den pakistanske etterretningstjenesten (ISI).

Den falske profeten prins Sadruddin Aga Khan, den 149 Imam, som etter et mislykket kupp i Iran reiste til Bombay i India hvor han etter å ha stått til rådighet overfor britene i deres undertrykking av den indiske lokalbefolkningen ble kåret som leder over Ismaelerne, som har forbindelser til korstogstidens hashisher og assasinere og dagens al Qaida.

Pakistan sender i dag terrorister mot India og Vesten for å lage en enorm konfrontasjon. Dette mens 2/3 av afghanerne, pashtunerne, undertrykkes i Pakistan. Afghanistan gikk aldri med på dannelsen av Pakistan, som på mange måter kan sies å være det østlige Israel. Et land uten rett. Afghanistan er okkupert og Norge, et enormt pliktoppfyllende land overfor oligarkene, har nylig bygget opp Norges største militærbase noen sinne i landet.

På lik linje med Shaen av Iran, turkmenernes far, Saddam Hussein og mange andre menneskerettighetsforbrytere, satte man Taliban til makten helt tim man ikke lenger trengte den og i stedet kunne sette inn de som hadde kuttet og klippet i mennesker.

Oligarkene, skjulte og udemokratiske i sin natur, er internasjonale konserner og -organisasjoner, styrtrike mennesker som blant annet benytter seg av etterretningsvesenet for å komme og opprettholde sin makt. Et merkelig høyt antall er jødiske sionister. Før Andre verdenskrig var kun 20 prosent av jødene sionister. Flesteparten av dem som ikke var det ble drept under holocaust. Er du usikker – les eller tal med jøder. De er langt mer kjente med temaet enn noen her i Vesten.

I spissen for det hele er USA, som i alle år, blant annet gjennom at de jødiske lobbyene AIPAC og JINSA er de mektigste i USA, har støttet Israel hele tiden, og står i spissen og med land som Storbritannia, med en kongefamilie med direkte linjer til den frankiske saliser Pipin, far til Karl Magne, som ble kronet som frankernes konge av pave Steven da han trengte hjelp fra frankerne, noe som kom til å bety mye for Europa i tiden fremover, og Polen, som ble tatt over av USA som et ledd i den kalde krigen, for ikke å glemme Israel.

Oligarkene overtar nå med et enormt tempo stadig større deler av verdenen gjennom blant annet oransje revolusjoner i Øst Europa, som er organiserte av oligarker i Vesten, som for eksempel George Soros for å ta over makten og hvor presidentkandidatene har lite annet å komme med enn å selge ut naturressursene og innsette oligarker, mens vanlige mennesker blir gjort til slaver. Deres kultur og røtter blir rasert og samholdet dem i mellom knuses. Langt fra å drive med filantropisk virksomhet, som i seg selv kun er et skalkeskjul for kriminell aktivitet, har Soros ødelagt flere lands økonomier, for eksempel Storbritannias og Sveriges.

Ukraina er det siste eksemplet, og det er mange som lengter tilbake. Dette selv om dette heller ikke er veien å gå. Sovjetblokken utgjorde en brems for oligarkenes tyranni, men var ikke løsningen på problemet. Det samme kan sies om Putin. Han står på riktig side, men utgjør ikke den rette vei. Men tiden har ennå ikke kommet for å kritisere og veilede så detaljert.

Målet til oligarkene er lite annet enn raskest mulig å gjennomføre et kollektivt selvmord, noe de gjør gjennom stadig mer krig og folkemord, drap av kultur og innføring av slaveri, forurensning og et stadig økende forbruk av naturressurser.

Nesten alle mennesker på jorden er i dag utsatt for korporativ propaganda i en eller annen form. Mens klisjeene har skiftet fra for eksempel den amerikanske livsstil til globalisering, er det essensielle målet det samme: å øke makten til kapitalen, for det meste vestlig eller amerikansk kapital, over de fleste forhold i livet vårt, slik at omtrent alt blir til en vare og alt blir målt ut fra kostnader og konsum.

Jorda er hard og tørr. Den gråter, jeg gråter. Den lider, jeg lider. Jeg er handlingslammet. Skolene utdanner arbeidsslaver og bistand er kun med på å fordekke den sannhet at de rike landene plyndrer de fattige. Mens skattebetalere i de rike landene betaler bistanden, er det oligarkene i de rike landene som håver inn. Jeg kan med andre ord ikke benytte meg av mine to utdannelser. Hver på 4 år. Det jorden nå trenger er kjærlighet.

Mens oligarkene lager den ene raketten etter den andre for å nå verdensrommet, og høyst antagelig allerede har funnet en planet som ligner jorden og som de kan flytte til, disrespekterer og vanærer man vår felles mor som siden 1500-tallet har blitt sett på som en listig kvinne som skulle lokkes og voldtas for at hemmelighetene hennes, mineraler osv., skulle bli fravristet. Hun skulle med andre ord plyndres.

På nytt kan vi forstå oss selv som deler av en høyere helhet og respektere naturen og hverandre. Men visse krefter, de som tidligere satt med makten, vil kjempe for å beholde sin makt, på lik linje som paven og prestene holdt på sin. Men det nye vil tvinge seg igjennom, enten gjennom død og lidelser, som da vitenskapsmennene tok makten fra prestene, eller gjennom en fredelig samfunnstransformasjon.

Vi er nå i sannhetens tegn, som vil si at tingene blir åpenbart for oss. Et nytt paradigme tar form etter hvert som vi er i stand til å ta det inn over oss. Det vil gå raskt ettersom det samtidig kommer til å være en reaksjon mot alt som har vært før oss.

Et hvert sentralt maktsenter må knuses. Mennesket skal ikke ha noen annen leder enn Gud, den evige strøm av begivenheter, tid, masse og kraft. Det kommer ikke an på hva du tror på, men hvordan du lever ditt liv. Ingen tro kan redde en synd, men et rent liv kan redde troen. Vi lever først og fremst gjennom våre handlinger. Bønn og lignende ritualer er for å veilede menneskene og skal ikke være en tvangstrøye.

Det er ingen forskjeller mellom noen av de store, eller de mindre, religionene. Det er nå vi skal stå samlet alle som har noen som helst selvrespekt og som ikke fullstedig har snodd seg inn i garnet som vi i så lang tid har latt dem få snørt rundt oss. For som Nordahl Grieg skrev i 1936 ”Vi vil ta vare på skjønnheten, varmen som om vi bar et barn varsomt på armen!” noen av oss har blitt misantroper, men jeg kan si at en misantrop ikke altid hater mennesker og ser på mennesket som et skadedyr. Kjærlighet kan, hvis den ikke blir gjengjeldt, bli vendt til hat, men kan vende seg til kjærlighet så raskt det hører et hjerte som slår.

Men det er ikke kun et paradigme, en måte å se universet på, foruten at maktapparatet som har holdt oss nede, synarkiet av sammenfallende interesser, vil bli åpenbart for oss gjennom tegn i tiden, bøker, filmer osv. Keiserens nye klær. Fasaden skal knuses. Politikerne våre, der i blant den rød grønne regjeringen, er dårlige skuespillere. Vi skal tro de handler ut fra våre, folkets vegne, når det de gjør er å handle ut fra egne og oligarkens vegne. De benytter seg av media og kommer inn i våre hjem gjennom TV. Vi vil ikke forstå hva vi har mistet, før vi mister friheten.

Rettferdighetens periode kommer til å bli langt verre for de mektige, for det er i denne perioden de skal miste sin makt. Ikke kun at folk, ekte kristne, muslimer, sosialister, anarkister, urbefolkninger osv. over hele verden i sinne kommer til å velte dem gjennom en global revolusjon, foruten at de kommer til å gjøre en kopernikansk vending. De vil se gjennom to øyne, sine egne, se sin egen sjel og hvem de egentlig er. Da må de vise reell styrke. Enten bøye seg i respekt for universets grenseløshet eller gjøre selvmord da de ikke lenger klarer å utholde seg selv.

På tross av at de gode kreftene er ved å svinne hen, så er det så mange helter og heltinner rundt oss. Menneskeheten er for god til kun å dø ut. Vi må derfor kjempe for at den overlever. Og en ting er klart og det er at den ikke vil komme til å gjøre det hvis vi fortsetter det løpet vi nå beveger oss i. Det er ikke en meteor som er på vei mot jorden, det er menneskeheten som er på vei til å utslette seg selv. Menneskeheten har med andre ord blitt sin egen fiende. Denne gangen må vi vinne over oss selv, overfor vår redsel og frykt, hevngjerrighet og grådighet, passivitet og dunkelhet osv. For etter rettferdighetens periode med folkelige revolusjoner i de rike landene med hjelp fra regjeringer og sosiale grupperinger i de fattige vil freden komme. Forhåpentligvis en fred som vil vare i 1000 år og som inkluderer alt hva de siste 1000 årene har manglet; kjærlighet.

Krig er eneste utvei. Og krigen handler ikke kun om Palestina eller Vest Asia, men om hele verden. Skal vi la konsernene styre? Ødelegge naturen, gjøre folk til slaver. Nei! Når skal vi begynne å handle? Den dagen USA angriper Iran. Dette vil være et angrep på ennå et land som ikke har truet med noe som helst og som kan sees på som ennå et uskyldig offer. Vi må nå ta hendene opp av lomma, ikke kun på grunn av Iran osv, men ikke aller minst på grunn av oss selv og fremtidige generasjoner. La derfor bannerne vaie. Hvilke bannere? De troendes banner!

papazian

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring