Vær korona uredd, si nei til SmittestoppApp

Jeg mener at denne korona Smittestopp Appen er en frykt test…

Den måler også hvor redd vi er, eller ikke redd i det hele tatt, som sier noe om vårt personlige kunnskapsnivå, også vårt åndelige utviklingsnivå.. Setter vi vår lit til Gud eller mennesker ?

Når folk er redd gjør de mange dumme ting, gå med på ting de ellers under normale omstendigheter ikke ville gått med på. Den forteller oss også noe om hvor onde vi kan være ved å anmelde våre medmennesker for ‘smittestopp’ til korrupte makter og myndigheter, om vi står på Hitlers side eller vår nestes side, Kaifas/Pilatus sin side, eller på Jesus sin side:

Nedlasting av appen sier noe om din tillit til myndigheter, om du tror at de er interessert i å ville deg og andre vel, ivareta din helse, eller ikke,, kanskje de heller er ondsinnet , vil de menneskene kanskje ha bare mer makt, mer overvåkning, kontroll ?

Gjør «myndighetene» folk redd med vilje ?
 
Ikke første gang i historien det, jfr Reichtags brannen til Hitler og Caeser som satte fyr på Roma for å skylde det på kristne.

Bruk av Appen kan også si noe om hvor stor din tillit og tro på at Gud kan bedre ivareta DIN helse enn «myndighetene» aka hysteriske gudløse kjerringer fra Bergen.

En korrupt gudløs kjerring fra Bergen

«I sought the LORD, and he heard me, and delivered me from all my fears.» – Psalm 34:4

HVIS myndighetene bryr seg om DEG, hvorfor stenges ikke all TRAFIKK på ALLE veiene øyeblikkelig! Mye større dødstall fra det enn korona og annen influensa..

Hvis ‘myndighetene’, les; en hysteriske kjerring fra Bergen, hadde bedt deg gå på et tog for å bli fraktet til en leir hvor du skal visstnok som den heldige få lov å bli ‘virusfri’, ville du gått på toget?

Dumme naut som gjør alt de får beskjed om av satanister og onde korrupte herskere.. der er PRIS å betale for ikke å tenke selv.. Satans lønn

Government means «govern the mind»

«Selges ikke to spurver for en skilling? Men uten deres Far faller ikke én av dem til jorden. 30 Men endog hårene dere har på hodet, er talt alle sammen. 31 Frykt derfor ikke! Dere er mer verd enn mange spurver. « Matteus 10:29-31

Si din mening for å stoppe paranoiaen, den kollektive psykose.

Skill deg ut fra mengden, vær uredd, vennligst trykk ‘LIK’ og ‘DEL’, de som ikke hadde gått på toget til samleleiren for å bli virusfri eller virus»trygg».

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring