2012; Sjelens og åndens år?

2012; ‘One Moment in Time’ for å aktivere de åndelige fakulteter? Jeg ønsker alle mine lesere ‘One Moment in Time’ i 2012, hvor de kan være mer enn de trodde de kunne være. Et møte med døden, med skjebnen, med evigheten (‘eternity’), eller annet som gjør at en starter leve (‘no time for less’, ‘where all dreams are a heartbeat away’), og ikke gradvis død fra vugge til grav….

Kroppens forgjengelighet er et automatisk udiskutabelt faktum, men åndens oppstandelse og evig liv i en, se det er ikke automatisk – krever vanskelige valg og hardt arbeid…., blir den uoppvekket forgår sjelen med kroppen. Evig liv; Det er belønningen for den psykologiske ‘lille død’ (‘resurrection’). Evig liv, ikke som et trossystem, men som en konkret virkelighet som krever initiasjon. – Kunnskap og visshet om paralelle virkeligheter, og hva som skal til for å entre dem.

Frykten, spesielt dødsfrykten, er menneskets største fiende. Der er faktisk ikke andre større fiender en frykten selv. Den stenger for det evige livet, for sjelens forløsning og evige frihet via gjenfødelsen (jomfrufødselen – av og til den jomfruelige ånd). Resten av verden kan forgå, en Selv kan oppstå, ved bevisst korsfestelse av det lille selvet; oppstandelsen av åndsmennesket.

Ånd er ingen kollektivistisk bevegelses domene, men er strengt individuell. En blir ETT – ENbåren, ONE, – med de andre av ånd og med sjel, ikke med de åndsløse, de har valgt sin egen skjebne.

Tiden er dyrebar. Før eller siden stenger tidsvinduet hvor muligheten er der. Åndsfientlige eteriske krefter vil gjerne fange en i The Matrix hvor sjelens død er garantert. Sannheten setter oss fri. De åndsfientlige negativt polariserte ønsker åndsløse og sjelløse zoombieslaver i 3D.

La 2012 bli året hvor deres tapte slag manifesteres. Hvor ånden befester sin triumf over materien, over 666, dyrets merkede, de primitive ensidig materiske, og deres åndsløse og sjelløse virkelighetsforståelse. WYSIWYG.

Seize the Moment in Time, THIS moment, to be Free……’no time for less’….

Blir 2012 sjelens og åndens år? Sikkert for noen, ikke for alle.

Lykke til.

Mitt nyttårsforsett

Å bli ennå flinkere til å ta avstand fra ting jeg ikke liker som blir utført i mitt navn, av våre ‘valgte’ representanter, for dermed å unngå personlig karma. La de som gjør dette få det på sin personlige karmakonto, og ikke belaste min.
For den som tier samtykker i slik urett som å bombe uskyldige mennesker i Libya, krige mot andre fjerne land i Afghanistan, skape urett og elendighet for folk her hjemme, etc, etc.
Det skal være helt klart for alle at jeg skal ikke ha dette på min karmakonto, aka en høster som en sår. Jeg skal ta ennå klarere avstand fra og snu ryggen til i avsky for slik atferd i 2012.
Godt år.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring