COVID QR-koder brukes nå til RASJONERING på Sri Lanka, økonomisk kollaps akselererer

(Natural News) Vi hører gjennom vinranken at Sri Lankas siste tilnærming til å håndtere drivstoffkrisen i landet er å rasjonere drivstoff ved å bruke innbyggernes Wuhan-koronavirus (COVID-19) QR-koder.

(o.a.: Etter at folk har maktet å kaste en president og statsminister på Sri Lanka, viser det seg at den nye President er WEF-mann også. Det kan tyde på at det aldri lykkes med folkelig opprør. Kun de George Soros et al aka Klaus Schwab organiserer ‘lykkes’, sett fra deres synspunkt, hvor vanlige folks demonstrasjoner er deres nyttige idioter)

Den eneste måten å kjøpe bensin på på Sri Lanka, blir vi fortalt, er å vise sitt COVID-«pass» via en smarttelefon – dette er akkurat den typen misbruk fra myndighetene som mange advarte om da QR-koder for plandemien først ble introdusert.

«Og atter en tredje engel fulgte efter dem og sa med høi røst: Dersom nogen tilbeder dyret og dets billede og tar merket på sin panne eller i sin hånd», – Åpenbaringen / Rev. 14:9

En type av Dyrets Merke, COVID QR-koder er et digitalt merke som må vises for å fortsette å engasjere seg i handel, da drivstoff er nødvendig for å kjøre, samt for å lage og transportere varer og tjenester. (o.a.: det samme kan komme for å kjøpe mat)

Russlands «spesielle operasjon» i Ukraina bærer mesteparten av skylden for Sri Lankas nåværende alvorlige situasjon ettersom det lille landet, som ligger på sørspissen av India, sliter med å opprettholde tilstrekkelige gassforsyninger midt i et globalt rush etter gass.

Prisene for den lille mengde gass Sri Lanka har vært i stand til å skaffe skyter i været, og regjeringens løsning er å kreve at innbyggerne viser sine COVID QR-koder for å kunne delta (Relatert: Sjekk ut vår tidligere dekning om Sri Lanka drivstoffprotester for å lære mer om spiralsituasjonen i det sørøstasiatiske landet).

Er drivstoffrasjonering på agendaen for resten av verden?

Det høres ut som om COVID QR-koden i Sri Lanka har blitt ombygd som en gassrasjonerings-QR-kode, noe som betyr at innbyggerne får tilgang til drivstoff på en eller annen form for rullende basis avhengig av tilgjengelige forsyninger.

Etter hvert som noe gass blir tilgjengelig, med andre ord, blir visse innbyggere varslet om at de kan møte opp for å kjøpe gass – bare så lenge koden deres er «aktivert». De uten en aktiv QR-kode får ikke kjøpe gass.

Videoen nedenfor, som ble delt på Twitter, viser prosessen i aksjon:

https://twitter.com/risemelbourne/status/1550260973302607873?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1550260973302607873%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.naturalnews.com%2F2022-07-24-covid-qr-codes-ration-fuel-sri-lanka-economic-collapse.html

Når man ser på hvordan covid-QR-koder ble brukt i mange andre land enn Sri Lanka, og når man ser på hvordan drivstoffmangel og inflasjon nå rammer stort sett alle land unntatt Russland og dets allierte, er det trygt å anta at dette nye pålegget vil spre seg til andre land.

Ettersom gasskranene blir stengt i Europa, for eksempel, er det en sjanse for at europeere i land som Tyskland og Nederland til slutt kan bli fortalt at de også må vise QR-kodene sine for å varme opp hjemmene og bedriftene sine. vinter.

«De vil stramme skruene for å gjøre alt de kan for å få folk til appen,» twitret en som heter «GetBackToLife – #NoJabsForKids» (@TinyFighterGirl).

En annen som heter «Luther» (@LutherBurgsvik) tvitret en lenke til FuelPass.gov.lk, selv om den ikke ser ut til å være tilgjengelig fra noe sted utenfor Sri Lanka – bortsett fra kanskje med et VPN (virtuelt privat nettverk) ¬– som hovedsiden viser en melding som sier:

«National Fuel Pass: Du er ikke autorisert»

«Uten tvil, det er her borgerkrig kommer inn,» la GetBackToLife Twitter-kontoen til i en egen tweet.

En annen ved navn «Rozalyn Gracia» (@graccie_roz) tvitret at hun mener Sri Lanka ble «med vilje iscenesatt for å gjøre plass for dette» som et eksempel for resten av verden å etterligne når de økonomiske dominobrikkene fortsetter å velte.

«Dette er akkurat essensen av Agenda 2030,» la hun til. «Gud hjelpe oss hvis folk ikke våkner i tide.»

De siste nyhetene om globalisters konstruerte nedbrytning av verdensøkonomien finner du på Rationing.news

Kilder inkluderer:

Twitter.com

NaturalNews.com

How the GREAT RESET could spell the END of the globalist cabal

https://www.brighteon.com/e4fa7c6e-85f4-4b37-b17b-453bfb591e4c

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring