Folk på Sri Lanka og i Nederland vurderer dødsstraff for korrupte politikere

Det er heftige opptøyer på Sri Lanka og i Nederland. På Sri Lanka har tusenvis av mennesker stormet president palasset. Presidenten har flyktet i et marineskip , uvisst om han tok med seg statskassen med penger. Statsministeren har også måttet varsle sin avgang.

Det er med stor sorg jeg meddeler at den jødiske ‘Moshiach’ Klaus Schwab og hans mannskap har okkupert det norske Storting og Regjering og Kongehus. De har avsatt den kristne Messias Jesus Kristus som Norges 1000 år gamle kongers Konge, og innsatt jødiske Klaus Schwab som landets kongers Konge…. jfr. kronprinsens forhold til Davos.

Jesus’ seier over dem på Golgata har de effektivt forkastet. De tok omkamp 2000 år etter, og har tilsynelatende vunnet omkampen. Merk at jeg sier ’tilsynelatende’. Åpenbaringen i Bibelen sier de er «ute av skapet» nå, og bare har avslørt seg med det, og skal på historiens søppeldynge med dette.

https://www.riksavisen.no/norway-one-thousand-year-under-christs-reign/

Jeg tror det kan være lurt av nasjonenes politikere å huske at de har makten idag, og kan gjøre som deres åndelige leder Klaus Schwab sier idag og sette opp sin egen lønn for å klare seg uhemmet gjennom «krisen» og asken til Fugl Fønix de skaper (UN/FN og WEF inngår avtale, FN underlegges WEF og verdens jødiske Moshiach idag), men det samme kan sies om morgendagens politikere, de også kan komme til å gjøre som de vil, faktisk sette Quislinger for en eksekusjonspelotong for ved å sette nasjonens Grunnlovs ånd effektivt på hodet, og ut av kraft.  Kun ved at fremtidens politikere tiltar seg samme makt som dagens, til å gjøre som de selv personlig vil. Bruke makten til personlig vinning og gunst, som herskere, ikke etter Kristus-prinsippet; den som vil være hesker skal være folkets Tjener. Våre politikere må gjerne ta til seg det jødiske herodiske Herskerprinsippet, og legge av Kristus-prinsippet som landets Overhøvding, men jeg spår det kan komme til å straffe seg for dem, hver enkelt personlig.

https://resett.no/2022/07/10/norge-fyller-1150-ar/

Idag innbiller de seg altså at de er noe annet enn dette; Herskerne. De har blitt konvertitter til jødedommen, alle som en.

Den 25.12.1989 ble romanias politiske leder og diktator Nicolae Ceauşescu offentlig henrettet. Det går en Nemesis gjennom livet…. til de fleste….. Jesus sier; hva ulykke du har sådd for din neste skal bli deg selv til del («høster som en sår»). Det grønne skiftet. Energi priser stiger pga de som rapporter til derFuehrer i Davos har bestemt seg for å legge ned alle tradisjonelle energikilder som ledd i den antikristne ‘Omstarten‘ (Great Reset), den skal avvikle Kristus som verdenshersker og sette inn jødiske askeNAZI derFuehrer Klaus Schwab som Verdenshersker istedenfor.

Det var litt av et nesegrev gitt…..

Den jødiske «Moschiach» Klaus Schwab skal angivelig «frelse» verdens mennesker fra Klima-Kovid-Krig undergangen (hvis alle gjør som han sier og vil, skal de bli «FRELST»). Ifølge Talmud skal de bli verdens herskere, og eie alt og alle (tolkning av «eiendomsfolk») og de skal forføre verden til slutt med sorcery (sort okkult magi) aka farmakia (vaksiner), (Åp. / Rev. 18:23).

Her er de jødiske Tre Musketerers (Klima-Kovid-Krig Inc.) tette bånd inn i den Nederlandske regjering til sin mann Mark Rutte (Unilever Inc.): https://steigan.no/2022/07/partnerskapet-mellom-bill-gates-og-den-nederlandske-ministeren-for-nitrogen-%ef%bf%bc/

Disse menneskene som har vært ledere i Sri Lanka har praktisk talt og ærlig bannet «kjørt nasjonen på ræva», bevisst og med vilje for «det grøne skiftet», altså «great reset» til Klaus Schwab og WEF. De er altså sine nasjoners forrædere, alle av ordets betydninger oppfylles. De forråder sitt land og sin nasjon til fordel for de talmudiske jødenes antikristne Verdensrike aka Globalismen. Nullstilling av økonomi, altså kjøre landene bankerott, med vilje – for det «great reset», Omstarten; Omstart med Satan som Verdenshersker (Rev. 12:9, 20:7, 2.9 & 3.9), Kristus avsatt sin kongetrone, for hele verden; 100%.

https://resett.no/2022/07/09/demonstranter-pa-sri-lanka-har-stormet-presidentens-bolig/

I Nederland, ryktes det, – ikke offisielt bekreftet ennå, har forbanna bønder stjålet privatflyet til den gjennomført korrupte statsminister og Klaus Schwab’s kjøpte og betalte lakei i Nederland; Mark Rutte, han arbeider for de samme talmudiske bolsjevik jøder som tok Russland i 1917 og industrielt eksterminerte 66 million mennesker av «Jacobs hus» Israelittene (RUS, betyr «Skandinav«).

The Netherlands seems to be ‘sliding into dictatorship’: Rowan Dean

De som kontrollerer Mark Rutte hater oss hvite kaukasiske israelitter i kristne nasjoner intenst, og Bibelen går i oppfyllelse for våre øyne idag, trials & tribulations for Jacob s ætt, som varslet. Kaifasene, Herodesene, Barrabasene og Judasene prøvde seg på identitetstyveri, men det gikk ikke så bra. Antikristene – løgnerne og bedragerne i Satans Synagoges (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) avdeling for Klima-Kovid-Krig AS (Åp. / Rev. 20:9) skal overta for en kort tid (Ezekiel 38:16, Rev. 18:23, 20:9), de som rapporterer og får sine innflytelser fra Satan direkte;

https://www.riksavisen.no/verdens-eldste-konspirasjon-den-usynlige-general/

Talmudiske bolsjevik jøder er iferd med å overta verdens makten, the Great Reset, for sin hersker Satan. De har avsatt Gud som hersker over sin skapelse. Gud innsatte Jesus Kristus, talmud-jødene som Klaus Schwab likte ikke det, og gjør det om.

Disse politikere har brukt det «grønne skiftet» som en unnskyldning for å utarme nasjonen, faktisk sette nasjonen konkurs, det er det «great reset»; det grønne skiftet er great reset, en nullstilling av økonomien ved å kjøre nasjonene med vilje konkurs. For sine talmudiske oppdragsgivere:

De jødiske Tre Musketerer (Klima-Kovid-Krig Inc.)

Sri Lanka: Et varsel om hvor det grønne skiftet ender
https://www.document.no/2022/07/10/sri-lanka-et-varsel-om-hvor-det-gronne-skiftet-ender/

De bruker «de grønne skiftet» som en unnskyldning for at de skal «frelse» verden fra Klima-Kovid-Krig Inc, de er en gjeng med bedragere og løgnere. Les andre steder enn mainstream og finn at det aldri er noen fare for hverken klima eller folk eller fe’s helse. Jeg skrev om bedraget allerede i 2010:

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/klima-og-den-kapitalistiske-klasse-i-kommunismen-kkk/
https://www.riksavisen.no/klima-og-den-kapitalistiske-klasse-i-kommunismen-kkk/

Enkelte mennesker i både Sri Lanka og Nederland har ytret ønske om å politisk innføre dødsstraff av korrupte politikere som tjener utelandske krefter som askeNazi Klaus Schwab og WEF, som setter nasjon og folk i fare, som romanias diktator Nicolae Ceauşescu ( henrettet 25.12.1989). Norge har jo en viss juridisk kutyme og tradisjon hvordan Quislinger behandles, lovlig innarbeidet rettspraksis. Det «grøne skiftet» er i virkeligheten de talmudiske bolsjevik jødene som overtar verden, antikristenes verdensherskere. AskeNAZI Henry «Heinz» Kissinger har lenge hatt planen klar, han er forøvrig askaNazi khazar Klaus Schwab’s mentor :

Vi ser de har hatt god tid, lang tid, å planlegge sine skritt mot Verdensriket som implementeres idag; matkontroll. Dette er de krefter som i henhold til Åpenbaringen skaper krig og sult og nød og død i verden for sin agenda (Matt. 24:6,7), å kapre verdens makten fra Jesus Kristus som vant over dem på Golgata, en gang for alle.

Her startet det, 9/11,  Klaus Schwab skal ha vært til stede på Manhattan nettopp denne dagen:

Her startet de antikristne terroristene verdensovertagelsen….

De skal tape, tvil ikke på det.

Gud selv har bestemt at Jesus Kristus eier verden og er verdens Konge, ikke de talmudiske antikristne sataniske askeNazi jødene, fordi Talmudiske rabbier har overbevist sine jødiske tilhengere at de skal eie verden og alt i den. De er lurt trill rundt, av satanister:

“No one can deny that the Jews are a most unique and unusual people. That uniqueness exists because of their Edomite heritage. You cannot be English Jews. We are a race, and only as a race can we perpetuate. Our mentality is of Edomitish character, and differs from that of an Englishman. Enough subterfuges! Let us assert openly that we are International Jews.”
—Manifesto of the “World Jewish Federation,” January 1, 1935, through its spokesperson, Gerald Soman
https://www.ceritahutangbankdananda.com/forums/topic/who-are-the-jews-and-who-they-are-not-15/

Verdensherskere, i henhold til denne Talmudiske rabbi (prest)

Flere ganger i Bibelen bruker Gud de ugudelige og satanistene til å straffe Israelittene og nasjonene. Men denne gang kupper de makten fra Gud selv kan det synest som. De har gjort seg selv til guder sier Bibelen (2 Thessalonians 2:4, Isaiah 14:14, Ezekiel 28:2), og plassert seg selv i «den Høyestes» tronstol i Jerusalem (Åp. / Rev. 20:9). Det er hvor de har misset sitt mandat, Gud har tillatt dem å «straffe» nasjonene for frafallet, men ikke å gjøre seg til guder selv og forfølge og drepe Guds folk, profetene inkludert, det er deres overtredelse de skal betale dyrt for, faktisk, miste sine liv for.

Å være verdensherskere var hva Jesus ikke ville hjelpe dem med, derfor ville de ikke ha ham som Messias, og derfor valgte de seg Barrabas. Jesus utsatte deres gedigne psykotiske verdens hersker aspirasjoner i 2000 år (ikke tjenere i Kristus sin ånd, men Herskere i Satan sin ånd) . De skal få angre på dette forsøket, for Gud innsatte Jesus Kristus som Messias, verdens Konge og Yppersteprest, de skal få angre dypt og betale med sine liv (Edom / Esaus hus = Jødene. Jacob = hvite kristne nasjoner):

«Then the house of Jacob will be a blazing fire,
and the house of Joseph a burning flame;
but the house of Esau will be stubble—
Jacob will set it ablaze and consume it.
Therefore no survivor will remain
from the house of Esau.
()
And the kingdom will belong to the LORD.»

Den talmudiske jødiske rabbinske religion vil falle, vil vise seg å være av Satan, og Guds Rike skal utbres med Jesus Kristus som denne verdens lys og glede, for all evighet, sier Bibelen.

«Da skal Jakobs hus være en flammende ild,
og Josefs hus en brennende flamme;
men Esaus hus skal være halmstrå—
Jakob skal sette den i brann og fortære den.
Derfor vil ingen overlevende bli igjen
fra Esaus hus.
()
Og riket skal tilhøre Herren.»

https://biblehub.com/bsb/obadiah/1.htm

Med ‘Herren’ mener IKKE Bibelen Klaus Schwab.

Han skal brenne i Helvete. Ganske snart. Han har et veldig lite window of opportunity å komme seg inn i Arken; livbåten som er Jesus Kristus, for alle mennesker på jord:

Siden de av «Esaus hus» (talmud Jødene) fremdeles er i live og bedriver sin djevelskap blant oss, har altså denne Bibel-profeti IKKE gått i oppfyllelse ennå. Som alt annet i Bibelen, det vil den. Det gleder meg. Jeg hadde ikke villet kødde med Gud var jeg dem… de er modig, det skal de ha, de utfordrer selve verdens og himmelens Skaper; av enkelte kalt Den Store Arkitekt.

Gud har gjentatte ganger i Bibelen brukt disse ugudelige mordere og udådsmenn til å straffe frafall i nasjonene (som Djengis Khan sa: «Hadde ikke dere gjort så store synder, hadde ikke Gud sendt meg for å straffe dere»), men denne gang opererer de på egen hånd, kastet Jesus Kristus fra sin trone, som Gud plasserte Jesus Kristus på… DET ble deres bane…  DET var tabben de gjør….. Satan og Satans folk har makt over sine egne, de som tilhører Satan, vi som tilhører Gud frivillig ved våre egne utsagn og frie viljer, skal de ikke ha noen som helst makt over.

De har dermed selv ingen Gudsfrykt. Modig. Det skal de ha. De er djerv. De bør jo kjenne historien hvordan det gikk med de talmudiske jøder som fikk Jesus henrettet. Nå henretter de ham igjen, river og sliter ham ned av sin trone, Verdens Konge. Har de glemt hvordan satanisttempel forhenget deres revnet når Jesus beseiret dem på korset ? Ydmyket dem ? Lyn og torden ? Diaspora? Pariakaste i verden i tusener av år? Bibelen sier de skal angre på dette, igjen. De må betale, med sine (uevige) liv. De skal forgå som et hvilket som helst esel eller gris som Jesus sendte demonene inni for å bli «nøytralisert»; Lyset slukkes, ferdig, ikke mer av dem. Vi som har Kristus derimot, vi har fått en Ånd, en Hellig Ånd, som trancenderer denne dimensjonen, som ikke utslukkes når vi legger ned vårt jordiske legemene.

Det er eneste måten å overleve denne verden på. Jødene velger seg en annen metode, som nok ikke vil fungere. De tror på satanister, sine rabbier i Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9), det skal bli deres bane, de som ikke tar imot Jesus Kristus, IDAG !

This Generation is worse than Sodom & Gomorrah
by David Wilkerson

Når jeg leser kommentarfeltene rundt omkring, mennesker som åpent forbanner Gud og elsker sin ‘Pride’, så synest jeg vel at det er like greitt at denne ‘Stolte’ oppblåste generasjonen wipes utav historien.. som i Sodom, nekter å frykte Gud mer enn de frykter Erna Solberg eller Støre…. tabbe..

BEVISET på Guds eksistens kan leses utav Jødenes historie:

Israelittenes (den hvite rase) oppsetsighet mot Gud ble straffet med MATMANGEL, de måtte søke å overleve i Egypt hvor de ble tatt i fangenskap, ikke lenger frie menn. Omtrent slik som denne bermen i kommentarfeltene burde få lov å ikke være lenger, fordi de har og tar ikke ansvar for Skapelsen, de forpester Skapelsen med sine perversiteter…

Assyria, fangenskap, de Ti Tapte Stammer (kaukaserne)… deres perversiteter var nok, de fangedes, straffet…mistet sin nasjon… 70 år… så vandret de videre, til og stiftet Europa, kristne Europa, eksempelet for nasjonene. Kristne utvandret til USA, og begikk en eneste tabbe; la de  talmudiske antikristne jøder overta makten, da ble den tidligere kristne nasjonen raskt svært ukristen:

Sannheten er antisemittisk?

Siden gikk ferden til fangenskap i Babylon for Judea-stammen («jødene») inklusivt de av John Hyrcanus (135–105 f. Kr.) tvangskonverterte Edomittene (cf. Josephus, Antiquities of the Jews 13.8.1-6), som en følge av Kong Salomons perversiteter, og hans undersåtter som mer enn gjerne fulgte opp perversitetene for sin egen del, tjente Baal og Molok, ofret babyer til sine avguder….

Når de (Jødene) fikk Messias myrdet, som GUD selv sendte til verden, så ble det 2000 års diaspora…. tempelet lagt i grus… pariakaste i verden i tusener av år, mens de kristne nasjoner blomstret, ble de mest velykkede nasjoner som noensinne var manifestert i verden.

…. at dumme mennesker har vanskelig å ta til seg slike faktiske historiske realiteter, straff… så jeg har ingen tro på at de ydmykes av dem… eller lærer, og vender om….. dessverre… derfor vil de måtte utryddes på den harde måten….. de som ikke har funnet sin Noahs Ark.

Det blir nok den eneste Endløsnung…. synest det meg… stoltheten, dumskapen, er for stor hos de sataniske massebevisste… de er forført av verden, av de pompøse og arrogante maktkåte talmudiske Jøder. De er dermed uegnet og kontraproduktiv for Skapelsens fortsatte fremgang. Nå skal de ‘ut av skapet’ og inn i Helvete.

De står rett og slett Gud og Guds Rike imot. Romanias diktator Nicolae Ceauşescu ble henrettet 25.12.1989. Mange flere korrupte politikere og politiske diktatorer kan måtte bli nødt ikke bare få inndratt de livsvarige pensjoner de har skjenket seg selv, til å slå følge med ham, for sin delaktighet i verdens antikristne verdensovertagelse. Kuppforsøk, fra Messias til falske jødiske ‘Moshiach’. Guds vrede blir stor.

Å være påtatt snill og ‘tolerant’ har ingenting med kristendommen å gjøre.. ei heller hjelper det å heile religionen til venstre..

I Norge har vi faktisk bedre enn noen andre land rettslig presedens hvordan vi behandler quislinger. Det er veldig positivt at den rettslige praksis ble etablert, mener jeg, når de skal straffes de som river Jesus Kristus ned fra tronen som våre kongers Konge, og gir den til sataniske jødiske ‘Moshiach’ Klaus Schwab. Hva de gjør er ikke innenfor de åndelige lover.

Nemesisen – Dødsengelen – som går gjennom livet til de fleste; Jøde som Greker, har begynt sin vandring. De skal være glad som har rette blodet til hele verdens eneste Offerlam, Jesus Kristus, på dørkarmen. For dem går alt dette helt bra. De kommer ut på andre siden styrket.

The Sound Of Silence | Monica Bejenaru | cover

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring